1、WELCOMEUNIT单元过关检测(时间:90分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AA good advertisement is written and designed to emotionally connect with its target audience(目标客户).Once connected,your ads wonderful words strongly make its consumer want the product or servic
2、e.Here are some things that will improve the quality and reaction to your next advertisement.Hi-ResVisuals(高分辨率的图像)Visuals are one of the first things people look at when they view an advertisement.In advertising,the old saying,“a picture is worth a thousand words” really fits.We have experts to des
3、ign pictures for you.EffectiveHeadlineWithout question,digital advertisers are in the business of catching attention.Because the headline is the first thing your viewer pays attention to,your headline should not only be attractive but should also include the overall message in a short sentence.Headl
4、ines can be strictly useful,humorous,etc.,but effective headlines have one thing in common:they all leave their readers wanting more.CallstheViewertoActionWithout a strong call to action,your advertisement probably wont get the results youre expecting it to.A call to action is regarded as something
5、in the ad that gives them a reason to call or contact you now.Your ads call to action should be well thought out and designed.Make sure that your contact information is clearly visible.Though you may feel its important that your visitors become informed(见多识广的),its important to have a positive brandi
6、ng experience with your company or visit a high number of pages.See how we helped a New York City audience achieve 386 first-time callers in a single month.You can email us for more information.1.According to the passage,we can infer from paragraph 2 that .A.old sayings play a key part in advertisem
7、entsB.pictures are important in advertisementsC.advertisements with designed pictures will be successfulD.free designed pictures will be offered to the needed答案: B解析: 推理判断题。根据第二段的“Visualsareoneofthefirstthingspeoplelookatwhentheyviewanadvertisement.Inadvertising,theoldsaying,apictureisworthathousand
8、wordsreallyfits.”可知,视觉效果是人们在看广告时首先看到的事物之一。在广告中,“一幅画胜过千言万语”这句老话(用在这里)真的很合适。由此可推知,广告中的图片是重要的。2.Which of the following is a common feature of an effective headline?A.Humorous and short.B.Attracting advertisers attention.C.Making people want to learn more.D.Clear enough.答案: C解析: 细节理解题。根据第三段的“Headlinesca
9、nbestrictlyuseful,humorous,etc.,buteffectiveheadlineshaveonethingincommon:theyallleavetheirreaderswantingmore.”可知,标题可以是非常有用的,幽默的,等等,但是有效标题有一个共同点:它们都使读者想知道更多。由此可知答案。3.If you want to make a great advertisement,you can get more information through .A.visiting the websiteB.writing a letterC.making a cal
10、lD.sending an email答案: D解析: 细节理解题。根据最后一段的“Youcanemailusformoreinformation.”可知,你可以发电子邮件以了解更多信息。所以,如果你想制作一个好的广告,你可以通过发送电子邮件的方式来获得更多的信息。BThe importance of a students Grade Point Average(GPA) cannot be understated.This measure of a students academic(学术的) performance is an important factor(因素) when he or
11、 she decides to apply to a university.It is,however,not the only consideration.One of the most important factors universities look at is the students extracurricular activities.Extracurricular activities are simply the work students do outside his or her academic studies.These activities can include
12、 joining campus(校园) groups or clubs;community involvement(参与),organizing or taking part in social or politically-themed events,or money-raising for a cause important to that student.Extracurricular activities take many forms,and are important to achieving the students academic goals.One of the easie
13、st ways to get involved in extracurricular activities is to simply join a campus club.There are many clubs on campus that might interest students.To find a list of the clubs your high school or college has to offer,go to the Associated Student Union,a student government organization,to ask for a lis
14、t.Additionally,nearly every department has a club associated with it.For example,the Psychology Department probably has a psychology club.The Engineering Department will also have a club or two about engines.The same goes for Math and English Departments.However,there are many more available to choo
15、se from.Community involvement is another good way to show university officials your extracurricular activities.There are countless volunteer opportunities students can take part in,which help both the community and the student.Working with the homeless,or disabled people of the community looks good
16、on a college application.Getting politically involved with a cause or a specific political candidate(候选人) can also show university officials your willingness to improve your life,and the lives of others.The more a student is involved in extracurricular activities,the better.4.The second paragraph is
17、 mainly about .A.what extracurricular activities includeB.why students should have extracurricular activitiesC.when students should take part in extracurricular activitiesD.how to choose a proper extracurricular activity for each student答案: A解析: 段落大意题。根据第二段可知,课外活动只是学生在学业以外的活动。这些活动可以包括加入校园团体或俱乐部;参与社区
18、,组织或参加社会或政治主题活动,或为一项对学生很重要的事业筹集资金。课外活动有多种形式,对实现学生的学习目标很重要。由此可知,第二段主要介绍了课外活动包括哪些形式。5.Which of the following about extracurricular activities is TRUE?A.Their forms are very simple.B.They have nothing to do with professional knowledge.C.They dont connect academic goals much.D.Almost all departments hav
19、e extracurricular activity clubs.答案: D解析: 细节理解题。根据第四段的“Additionally,nearlyeverydepartmenthasaclubassociatedwithit.ThesamegoesforMathandEnglishDepartments.However,therearemanymoreavailabletochoosefrom.”可知,几乎每个系都有课外活动俱乐部。6.What can we infer from the last paragraph?A.Community involvement is the main f
20、orm of extracurricular activities.B.Most college students take part in community activities.C.Students should take part in more extracurricular activities.D.Community activities sometimes can affect academic goals.答案: C解析: 推理判断题。根据最后一段可知,参与社区活动是向大学官员展示课外活动的另一个好方法。学生有无数的参加志愿活动的机会,这对社区和学生都有帮助。在大学申请中,与
21、无家可归者或社区残疾人共事看起来不错。参与一项政治事业或成为一个特定的政治候选人也可以向大学官员表明你愿意改善你的以及其他人的生活。一个学生参与课外活动越多越好。综上可知,学生应该多多参与课外活动。7.What can be a suitable title for the text?A.Community ActivitiesB.Extracurricular ActivitiesC.The Importance of GPAD.Benefits of Extracurricular Activities答案: B解析: 标题判断题。文章第一段提到除了GPA,课外活动也是大学招生所看的一个主
22、要因素。第二段介绍了学生的课外活动主要包括哪些。第三段介绍了加入校园俱乐部是参与课外活动最简单的方法之一。第四段介绍几乎每个系都有自己的主题俱乐部。最后一段介绍了参与社区活动是另一个向大学官员展示你课外活动的好方法并强调要尽可能多地参加课外活动。综上可知,“课外活动”最适合做文章标题。CToday marks the one-year anniversary of my fathers death.Looking back on the past year,I cannot describe how hard it was for me mentally and physically.For
23、a long time I suffered in silence.I felt as if I was running in circles.I kept my tears to my sleep and loneliness in my bedroom.After my fathers death,I began channelling all that pain into dance.But as a fairly new dancer,I havent had too much stage experience.I recently performed at my schools wi
24、nter concert for a classmate of mine who was dealing with a rare illness.I dedicated(献上) the dance to her and my father.I only practised one week.I was so anxious that I felt like I was having a heart attack.Luckily,my best friends came to my aid.What they said to me was one of the kindest words any
25、one has ever said.I will never forget what one of them said:“You are so beautiful because of your heart and beautiful mind.You have more kindness than anyone else.I saw how much that dance meant to you,especially how it connected with your memories.It made me cry,and you were so incredible.”Just sur
26、round yourself with people like my friends who will never think little of you.I am so proud of how much Ive achieved and I know I will keep going,just as my father wished.8.How did the writer feel in the past year?A.Happy.B.Excited.C.Painful.D.Pleased.答案: C解析: 细节理解题。根据第一段中的“Lookingbackonthepastyear,
27、Icannotdescribehowharditwasformementallyandphysically.”和第二段中的“Ikeptmytearstomysleepandlonelinessinmybedroom.”可知去年,作者是非常痛苦的。故选C项。9.What can we learn about the author from paragraph 3?A.She had no gift for dancing.B.She found it painful to dance on stage.C.She suffered from a heart disease.D.She lacke
28、d experience and got nervous on stage.答案: D解析: 细节理解题。根据第三段中的“Butasafairlynewdancer,Ihaventhadtoomuchstageexperience.”和“IwassoanxiousthatIfeltlikeIwashavingaheartattack.”可知作者没有太多舞台经验,在舞台上感到紧张,故选D项。10.We can infer from the article that the author .A.performed at her schools concertB.recovered quickly
29、from the loss of her fatherC.is very grateful to her friendsD.is still too sad to keep moving on答案: C解析: 推理判断题。根据第三段中的“Irecentlyperformedatmyschoolswinterconcert.”可知A项为直接信息,无须推断,故排除A项;根据第二段第一句“ForalongtimeIsufferedinsilence.”可知B项错误;根据最后一段中的“.likemyfriendswhowillneverthinklittleofyou.”和“.Iwillkeepgoi
30、ng.”可知C项正确,D项错误。故选C项。11.The author wrote the article mainly to .A.remind us of the importance of friends in our livesB.encourage us to deal with pain positivelyC.tell us how she became a successful dancerD.show respect to her dear father答案: A解析: 主旨大意题。通读整篇文章可知作者讲述了父亲去世后自己在朋友的鼓励和帮助下,开始积极生活,强调了朋友的重要性。
31、故选A项。DObviously,art always amuses children and they can easily engage in it.This only proves that introducing art education at an early age is a great way to let children express what they see in their environment.Art activities give your children pleasurable experiences.Art education helps children
32、 learn and improve communication skills.Apparently,there are children who find difficulty in communicating in words.In this sense,expressing their feelings through art is an excellent outlet.Art for kids offers a lot of important skills in life that will lead them to a right path.Simply watching tel
33、evision can teach them to read and count.And allowing your kids to paint can tell the thoughts in their mind.Children should learn problem-solving naturally on their own.In fact,when children are making something like drawing or painting,it is one way of problem-solving.It is because art gives more
34、realistic models that are stable.Likewise,art education can also help children develop critical-thinking skills through music,dance and theatre arts.Moreover,creating arts in groups is an ideal way of mastering skills and in the same way they also learn from their peers without pressure unlike the f
35、ormal teaching lessons.That is why adults supervising children engaging in art should know that art is not all about expressing talent but it is a skill of creativity.Also,engaging in art education can help build confidence.It is because even if they do not make it the right way,yet they feel proud
36、of their artistic creations.Since art is a good start to collaborate with others,children can easily learn the cultures from different parts of the world.12.Who is the passage written for?A.Parents.B.Artists.C.Teachers.D.Scientists.答案: A解析: 推理判断题。根据第一段最后一句“Artactivitiesgiveyourchildrenpleasurableexp
37、eriences.”可知,本文是写给家长的,目的是引起家长对孩子艺术教育的重视。13.According to the second paragraph,kids learning painting .A.gives them pleasurable experiencesB.makes them adapt to competitive societyC.lets them express their feelings in the heartD.offers them a different lifestyle successfully答案: C解析: 细节理解题。根据第二段最后一句中的“
38、.allowingyourkidstopaintcantellthethoughtsintheirmind.”可知,通过学习绘画,孩子们可以表达出内心的想法。14.Why does art help solve problems?A.Because it gives children more imagination.B.Because it makes childrens brains work better.C.Because it provides more materials to choose from.D.Because it needs children to deal with
39、 the realistic models.答案: D解析: 细节理解题。根据第三段第三句“Itisbecauseartgivesmorerealisticmodelsthatarestable.”可知,艺术给孩子更现实、稳固的模型,这样有助于提高他们解决问题的能力。15.During the formal teaching lessons,children may probably feel .A.creativeB.stressedC.proudD.curious答案: B解析: 推理判断题。根据第四段第一句“Moreover,creatingarts.withoutpressureunl
40、iketheformalteachinglessons.”可知,以小组的形式创造艺术,是一个让孩子们掌握技巧的理想方式,同时,他们还可以在没有上正规教学课程的压力下向同伴学习。由此可推断,上正规的教学课程,孩子可能会有压力。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The key to dealing with test-day jitters(焦躁) is through preparation!16 Its important to prepare your mind and body for the exp
41、erience of working under pressure.Getsomesleep.I know youve heard this before,but its often repeated because its so important.Get plenty of sleep the night before the test!If you dont have enough rest,youll find it much harder to concentrate.17Leaveearly.Be sure to leave earlier than normal on the d
42、ay of a test to avoid the added fear of arriving late.18 The embarrassment will cause you to be distracted and lose valuable time.19 Once you arrive at school or at the testing centre,find a quiet space where you can be all alone.You can use your car if you drive,or you can find an empty locker room
43、 or office by asking a teacher.Once you locate in a quiet place,do a relaxation session.Close your eyes and try to relax completely.Take a deep breath and keep calm.20Its possible that some students start to be stressed out as other students discuss the material.When you hear others chatting,it migh
44、t sound like you skipped over something important or you misunderstood concept.Its probably not even truebut it can seem like it!A.Take a quiet moment.B.A sleepy brain is a foggy brain!C.Watch out for the road conditions.D.Walking into an exam late is the last thing you need!E.You might also find ti
45、me for a quick bite during a break.F.Dont talk with other students in the minutes before a test.G.But full preparation means more than knowing the test material.答案: 1620 GBDAF第二部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。A father in the eastern Indian state
46、 of Orissa has single-handedly built an 8-km long mountain road.Then his children,who live away from home for school,can visit him more 21.For the past two years Jalandhar Nayak,45,22 every morning with tools and spent up to eight hours a day cutting rocks and 23 the road.Nayak,who has never receive
47、d formal education himself, lives in a 24 village,10km from the school where his three sons 25.It would be a small 26 with proper roads,but it takes the sons three hours as their route 27 a hard journey across five hills to reach their home.“My children find it 28 to walk on the narrow and stony pat
48、h while going to their school,”Nayak said.“I 29 saw them tripped over the stones,and I decided to build a road through the mountain so that they can walk 30.”The local government only took notice of Nayaks 31 earlier this month when he 32 in a local newspaper,as he had never asked for their 33.The o
49、fficials said that they would finish the 34 7km of road that will 35 the village to the town where his sons go to school.They added that Nayak would be paid for his work 36 it was of such high quality that cars can drive on the road.“I was 37 to find that he took great care to make sure that not a s
50、ingle tree was 38 when he built the road,”Sibashakti Biswal,a local reporter said.Nayak is extremely 39 that the government would complete the road.He hopes his sons will be able to visit home on holiday and weekends 40 the government has finished building the road.21.A.quicklyB.fairlyC.exactlyD.eas
51、ily答案: D解析: 根据下文所述可知,JalandharNayak在过去的两年间独自开采山路是为了让自己三个在外上学的孩子们能够回家更容易。22.A.set outB.rose upC.turned upD.came out答案: A解析: 根据下文的“.everymorningwithtoolsandspentuptoeighthoursadaycuttingrocks.”可知,每天早晨JalandharNayak带着工具出发,花费8个小时来切割岩石。23.A.buildingB.cleaningC.examiningD.searching答案: A解析: 根据上文的“Afatherin
52、theeasternIndianstateofOrissahassingle-handedlybuiltan8-kmlongmountainroad.”可知,在过去的两年间,Nayak每天花长达8小时来修路。24.A.beautifulB.farC.crowdedD.large答案: B解析: 根据下文的“10kmfromtheschool”可知,JalandharNayak住在一个偏远的村子里。25.A.studyB.liveC.graduate fromD.stay off答案: A解析: 根据上文的“Thenhischildren,wholiveawayfromhomeforschool
53、.”可知,Nayak的三个儿子在离家10公里远的学校学习。26.A.actionB.jobC.distanceD.room答案: C解析: 根据上文的“10kmfromtheschool”可知,如果有适当的道路,10公里是一段很小的距离。27.A.drawsB.offersC.packsD.includes答案: D解析: 根据下文的“.ahardjourneyacrossfivehillstoreachtheirhome.”可知,Nayak的三个儿子要花费三个小时,因为他们的路线包括一个艰难的跨越五个山丘到达家的旅程。28.A.interestingB.impossibleC.difficu
54、ltD.comfortable答案: C解析: 根据下文的“.walkonthenarrowandstonypathwhilegoingtotheirschool.”可知,Nayak的三个儿子在上学的时候很难在狭窄的石路上行走。29.A.seldomB.oftenC.sometimesD.never答案: B解析: 根据下文的“.andIdecidedtobuildaroadthroughthemountain.”可知,Nayak决定修路是因为他经常看到儿子们被石头绊倒。30.A.freelyB.peacefullyC.normallyD.casually答案: A解析: 根据上文的“.Ide
55、cidedtobuildaroadthroughthemountain.”可知,Nayak修路的目的是为了让儿子自由地在路上行走,而不被石头绊倒。31.A.requirementB.workC.adventureD.problem答案: B解析: 上文提到Nayak在过去的两年间独自修山路,因此,当地政府只在本月早些时候才注意到他的工作。32.A.complainedB.apologizedC.reportedD.appeared答案: D解析: 根据下文的“inalocalnewspaper”可知,Nayak在新闻媒体上出现。33.A.guidelinesB.helpC.forgivenes
56、sD.suggestions答案: B解析: Nayak在过去的两年间独自修山路,并且当地政府只在本月早些时候才注意到他的工作,由此可知,他从来没有寻求过当地政府的帮助。34.A.remainingB.roughC.dangerousD.similar答案: A解析: 根据最后一段的“.thegovernmentwouldcompletetheroad.”可知,当地政府将修剩下的7公里山路。35.A.compareB.developC.connectD.change答案: C解析: 根据下文的“thevillagetothetown”可知,这条山路将连接Nayak住的村庄和他儿子们上学的城镇。
57、36.A.ifB.thoughC.unlessD.as答案: D解析: 前后两句是因果关系。因为Nayak修的路质量好,能够跑汽车,所以当地政府将会支付他修路所花费的费用。37.A.impressedB.ashamedC.confusedD.curious答案: A解析: 根据下文的“.hetookgreatcaretomakesurethatnotasingletreewaswhenhebuilttheroad.”可知,Nayak非常小心地确保修路时没有一棵树被砍掉,这让SibashaktiBiswal印象深刻。38.A.plantedB.cutC.foundD.lifted答案: B解析:
58、 参见上题解析。39.A.worriedB.embarrassedC.regretfulD.happy答案: D解析: 根据下文的“.thegovernmentwouldcompletetheroad.”可知,当地政府将完成修筑剩余的路,这让Nayak非常高兴。40.A.untilB.sinceC.onceD.while答案: C解析: 一旦政府修完这条路,Nayak的儿子们就可以在假期和周末回家了。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。A pyramid is a building 41. outer walls ar
59、e triangular(三角形的).It 42.(usual) has four or five faces.A pyramids design,with most of the weight closer to the ground,leads 43. less material being pushing down from above.It 44.(allow) people that lived in ancient times to create strong and huge structures.Pyramids have been built in many 45.(part
60、) of the world.The most famous pyramids are the Egyptian pyramids 46.(build) of brick or stone.However,Sudan has the 47.(many) pyramids in the world,with Egypt coming in at a close second.The Great Pyramid of Giza is the largest in Egypt and one of the largest in the world.Until Lincoln Cathedral 48
61、.(set) up in 1400 AD,it was the tallest building in the world.The base is over 52,600 square meters in area.It is one of the Seven Wonders of the World,and 49. only one of the seven to survive into modern times.The largest pyramid is the Great Pyramid of Cholula,in the Mexican state of Puebla.This p
62、yramid is considered 50.(be) the largest one in the world.The third largest pyramid in the world,the Pyramid of the Sun,is also in Mexico.答案: 41.whose42.usually43.to44.allowed45.parts46.built47.most48.was set49.the50.to be第三部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。
63、文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。I had a special birthday yesterday.My friends and I had a fun and at the same time we did a good deed.It all started that I learned about an a
64、bandoned horse naming Abe.That story got it upset.Therefore,I made a plan to celebrate my birthday by help the organization that rescued Abe.I ask my friends to bring presents for horses instead for me.Some brought money and others brought treats and toys for horses.Late,my mom and I loaded our truck and delivered the thing.My mother said,“Im very happy though you understand how to share and help others.”答案: I had a special birthday yesterday.My friends and I had a fun and at the same time we did a good deed.It all started