1、Unit 3 The InternetSectionListeningandTalking,ReadingforWriting,AssessingYourProgress&VideoTime一、用适当的介词或副词填空1.The soup is too salty.Could you add some water it?2.The old man is particular what he eats every day.3.Id like to share my experience all of you.4.Most Chinese are very familiar the old sing
2、er.5.Look! The monkey is hanging upside .6.When do you think he will take his fathers company?7.The young man did some jogging to build his body.8.The wise man provided some tips the children.二、单句语法填空1.Can you think of a case the word is properly used?2.Dont upset yourself itit is a little thing.3.I
3、 got into such an (embarrass) situation at the time.4.It is very cold in this room,(particular) in winter.5.No one likes being made fun in public.6.“What on earth do you want?”She said (rude).7.Youd better protect your (private) while surfing the Internet.8.Ill stay in this beautiful room for a day
4、two.9.Here are some tips on how (surf) the Internet safely.10.(do) some jogging in the morning will do good to your health.三、完成句子1.你读书越多,你的生活会越有趣。books you read,your life will be.2.你最好记住:只要努力工作就会成功。Youd better you will succeed as long as you work hard.3.上网可能会占用你很多的空闲时间。may take up much of your spare
5、 time.4.这个女孩起得很早,为的是赶上早班车。The girl got up early .四、阅读理解AHave you ever received a gift that was so dearly,not your taste that you wondered if perhaps it had been handed to you by mistake?Worse,have you ever given a present and watched your friend look as though she had opened the wrong box?Maybe she
6、responded with a polite “Why,thank you,” but you knew you had missed the mark.Why do presents sometimes go wrong?And what do your choices(good and bad) reflect about your personal qualities?Choosing the right gift is an art,I believe.It calls for empathythe ability to put yourself into someone elses
7、 head and heart.Were all able to do this;in fact,were born with a kind of natural empathy.After the earliest period of childhood,however,it needs to be reinforced(加强) by our parents,teachers,friends.When it isnt,were not able to understand other peoples feelings as sharply.This can be shown in the g
8、ifts we select,and so can many other emotional qualities.Think back to the presents youve given over the past year,the time and effort you put into your selection,how much you spent,your thoughts while you were shopping,and your feelings when the receiver opened the package.Keep in mind that what yo
9、u choose displays your inner world.(Of course,you may express yourself differently with different friends,relatives,and other people you know.)We live in a society where exchanging presents is an important part of communication.Ignoring the tradition wont make it go away.If you really dislike such a
10、 tradition,tell your friends ahead of time.1.The underlined expression “you had missed the mark” means “you had failed to ”.A.make her feel betterB.keep your friendshipC.get the expected effectD.receive a present in return2.Which of the following is the main idea of the second paragraph?A.Natural em
11、pathy needs to be reinforced.B.Emotional changes influence ones choice of gifts.C.Selecting the right gift is an ability people are born with.D.Choosing gifts requires one to understand the receivers.3.In the third paragraph,the author tells us that.A.the choice of gifts reflects ones emotional qual
12、itiesB.one learns from what he did in the pastC.attention should be paid to the receivers responsesD.one should spend more time choosing gifts4.The best possible title for this passage is “”.A.Ways of Choosing GiftsB.An Important TraditionC.Exchanging PresentsD.Messages in a GiftBGoodMorningBritains
13、 Susanna Reid is used to grilling guests on the sofa every morning,but she is cooking up a storm in her latest role showing families how to prepare delicious and nutritious meals on a tight budget.In SaveMoney:GoodFood,she visits a different home each week and with the help of chef Matt Tebbutt offe
14、rs top tips on how to reduce food waste,while preparing recipes for under 5 per family a day.And the GoodMorningBritain presenter says shes been able to put a lot of what shes learnt into practice in her own home,preparing meals for sons,Sam,14,Finn,13,and Jack,11.“We love Mexican churros,so I buy t
15、hem on my phone from my local Mexican takeaway restaurant,” she explains.“I pay 5 for a portion(一份),but Matt makes them for 26p a portion,because they are flour,water,sugar and oil.Everybody can buy takeaway food,but sometimes were not aware how cheaply we can make this food ourselves.”The eight-par
16、t series(系列节目),SaveMoney:GoodFood,follows in the footsteps of ITVs SaveMoney:GoodHealth,which gave viewers advice on how to get value from the vast range of health products on the market.With food our biggest weekly household expense,Susanna and Matt spend time with a different family each week.In t
17、onights Easter special they come to the aid of a family in need of some delicious inspiration on a budget.The team transforms the familys long weekend of celebration with less expensive but still tasty recipes.5.What do we know about Susanna Reid?A.She enjoys embarrassing her guests.B.She has starte
18、d a new programme.C.She dislikes working early in the morning.D.She has had a tight budget for her family.6.How does Matt Tebbutt help Susanna?A.He buys cooking materials for her.B.He prepares food for her kids.C.He assists her in cooking matters.D.He invites guest families for her.7.What can be a s
19、uitable title for the text?A.Keeping Fit by Eating SmartB.Balancing Our Daily DietC.Making Yourself a Perfect ChefD.Cooking Well for Less五、七选五阅读理解Are you truly happy?Do you ever know what it means to be happy and what it takes to achieve happiness?1The following are a few tips that I follow to creat
20、e happiness in my life. Make a plan for achieving goals that you believe will make you happy.Your moods will very likely increase if you are going after something you value.Surround yourself with happy people.It is easy to begin to think negatively when you are surrounded by people who think that wa
21、y.2When something goes wrong,try to figure out a solution instead of being absorbed in self pity.Truly happy people dont allow setbacks to affect their mood because they know that with a little thought they can turn the circumstances back to their favour.3 These few minutes will give you the opportu
22、nity to focus on the positive things in your life and will lead you to continuous happiness.4 Whether you treat yourself to lunch,take a long,relaxing bath or simply spend a few extra minutes on your appearance,you will be subconsciously(下意识地) putting yourself in a better mood.Finding the humour in
23、situations can also lead to happiness.Find a way to make light of a situation that would otherwise make you happy.Keeping healthy is another way to achieve happiness.5A.What makes one person happy may be very different from what makes someone else happy.B.On the contrary,if you are around people who
24、 are happy,their emotional state will be infectious.C.Being overweight or not eating nutritious foods can have a negative effect on your mood.D.These are important questions for anyone who is seeking happiness to ask themselves.E.Spend a few minutes each day thinking about the things that make you h
25、appy.F.There are some tips in life that lead to happiness.G.Its also important to take some time each day to do something nice for yourself.六、选词创境运用下列写作词汇,自己创设一个语境,形成一个小语段。privacy;account;keep.in mind;convenient;chat;update;stuck;surf;benefit;access答案:一、1.to2.about3.with4.with5.down6.over7.up8.for二、
26、1.where2.about3.embarrassing4.particularly5.of6.rudely7.privacy8.or9.to surf10.Doing三、1.The more;the more interesting 2.keep it in mind that 3.Surfing the Internet4.so that she could catch the early bus四、1.C根据本句中的but以及后面的“Whydopresentssometimesgowrong?”可知,此处意为你没能达到预期的目的。故选C项。2.D第二段的“Choosingtheright
27、giftisanart,Ibelieve.Itcallsforempathy.”是本段的中心句,意为“给别人挑选礼物是一门艺术,它需要感情移入。”后面还讲到,如果没有这种能力,“.werenotabletounderstandotherpeoplesfeelings.”即我们就不能了解别人的感受。因此这段话的主要意思是“挑选礼物需要了解别人”。故选D项。3.A从第三段的“Keepinmindthatwhatyouchoosedisplaysyourinnerworld.”可知,“谨记你挑选的礼物反映你的内心世界”。作者的意思是,礼物能反映你情感的深浅。故选A项。4.D从本文来讲,不管是接受、送
28、出,还是挑选礼物,礼物本身都包含了一定的信息,这个信息从送出者传递到接受者。只有了解礼物接受者的喜好,才能挑选出合适的礼物。因此,主旨是礼物包含的信息。故选D项。5.B根据文章第一段第一句“GoodMorningBritainsSusannaReidisusedtogrillingguestsonthesofaeverymorning,butsheiscookingupastorminherlatestrole”可知,她开辟了一个新的节目。故选B项。6.C根据文章第二段第一句“InSaveMoney:GoodFood,shevisitsadifferenthomeeachweekandwith
29、thehelpofchefMattTebbuttofferstoptipsonhowtoreducefoodwaste,whilepreparingrecipesforunder5perfamilyaday.”可知,MattTebbutt在烹饪方面给她提供帮助。故选C项。7.D文章讲述了一档节目教观众如何用较少的钱做出好的食物。故选D项。五、1.D2.B3.E4.G5.C六、The Internet makes our life more convenient.Most of us can benefit from the Internet.We can chat with others through the Internet,update some information and have access to the news.However,while surfing the Internet,keepinmind that we should protect our privacy.We shouldnt get stuck in the Internet and we shouldnt give out our bank account number,either.