收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅤWriting知能演练轻松闯关外研版选修8.doc

上传人:a**** 文档编号:423775 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:5 大小:2.92MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅤWriting知能演练轻松闯关外研版选修8.doc_第1页
第1页 / 共5页
2019_2020学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅤWriting知能演练轻松闯关外研版选修8.doc_第2页
第2页 / 共5页
2019_2020学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅤWriting知能演练轻松闯关外研版选修8.doc_第3页
第3页 / 共5页
2019_2020学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅤWriting知能演练轻松闯关外研版选修8.doc_第4页
第4页 / 共5页
2019_2020学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅤWriting知能演练轻松闯关外研版选修8.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Writing 单句语法填空1It is said that dogs will keep you company for as long as you want when you are feeling lonely.2Twentyfive years later the traveler returned to the same place.What he saw amazed him. He could not believe his own eyes.3When you look at what great effects the climate has on our

2、life, you will agree that it is the most serious problem.4What parents say and do usually has a lifelong effect on their children.5(2019重庆南开中学高二月考)It never occurred to me that she could complete the task in such a short time.6It is obvious what the local government can do to protect the environment

3、for future generations.7(2019北京海淀高二期中)Richard swims three times a week after work. This is how/why he keeps fit.8. Experts arent still sure exactly how dreams work, but what is certain is that they are necessary for our mental health and that everyone has dreams.9The 5G phone must be of great use to

4、 whoever wants to get the information through the Internet quickly.10(2019福建安溪高二期末)Success partially depends on whether you have the patience to do simple things perfectly. 阅读理解From the first use of the rocket to carry satellites into space to the setting up of space stations, human beings have been

5、 putting great efforts into space research. And so far,we have achieved many successes. But there are still numerous tasks in front of us and we should not cease trying progress.The international space station is an important step we should take in space exploration. It is not only helpful but also

6、essential. It provides a proper space environment for many experiments that we have wanted to do for a long time. It is also a base for the observations of the earth and the universe. It could also be an important base for later travel to the moon and Mars. In a word,if we want to explore space more

7、, the first thing we should do is to set up a space station.As the space station costs a lot of money, it is hard for one country alone to establish one. The USA seems to be the only country that has the ability to build a space station alone, and it has tried to do so, but not very successful. So i

8、t aggregated (聚集) many other countries to work on it together. Though it is still extremely expensive, it is much cheaper than doing it alone. It is really a job that needs everyones effort and will benefit everyone.But even so, the funds needed are still a big problem. As for the USA, it seems that

9、 it has too many things to spend its money on. Although it is the richest country in the world, it has much debt every year. It has to make arrangements about its finance, and try to find a balance in all these issues.【解题导语】文章主要介绍了国际空间站的建设问题。1What is the authors attitude towards building and develop

10、ing the international space station?ASupportive. BDoubtful.CCritical. DDissatisfied.A解析:观点态度题。根据第一段最后一句中的“.we should not cease trying progress.”和文中作者介绍国际空间站的重要性可知,作者对建设国际空间站持支持态度。2From Paragraph 2 we learn that _Athe necessity of building the international space station is not realized nowBmany expe

11、riments have been done in the international space stationCthe international space station is necessary for people to explore space moreDpeople have traveled to Mars from the international space stationC解析:推理判断题。根据第二段最后一句“In a word,if we want to explore space more,the first thing we should do is to s

12、et up a space station.”可知,国际空间站是进行太空探索所必需的。3Which of the following is NOT a reason for countries cooperation in building the international space station?AThat it requires a lot of money.BThat it needs everyones effort.CThat it will benefit every participating country.DThat it is too far away from th

13、e earth.D解析:细节理解题。根据第三段中的“As the space station costs a lot of money.”和“It is really a job that needs everyones effort and will benefit everyone.”可知,A、B、C三项均有提到,而文中没有提到D项。 语法填空After meals, there is usually some food still on plates. Many people dont like to waste food and choose to eat leftovers. How

14、ever, leftovers dont last forever. Eating leftovers that 1._ (be) in the refrigerator for a long time can cause serious illness. The key to 2._ (keep) leftovers safe to eat is to prevent 3._ (harm) bacteria from growing on the food.Bacteria grow best at warm temperatures. 4._ (fortunate), refrigerat

15、ion can cool leftovers and slow down the 5._ (grow) of bacteria. Be sure to refrigerate the leftovers within two hours of cooking. And its OK to let leftover food containers sit out for a little while so that they can cool down a bit 6._ you put them in the refrigerator. Just dont let them sit out 7

16、._ hours. Besides, many bacteria travel through the air, so leaving leftovers in containers that can 8._ (seal) is also effective. Experts recommend using small, shallow containers to allow for faster cooling in the refrigerator.Eating leftovers is a way to save money, but you do need 9._ (think) ab

17、out when you plan to eat leftovers. To reduce 10._ risk of food poisoning, throw away uneaten refrigerated leftovers which have been kept for more than four days.【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了应该如何处理剩饭。1have been解析:考查动词的时态。根据后面的状语for a long time可知,指长时间一直放在冰箱里的剩饭,故用be的现在完成时态。2keeping解析:考查非谓语动词。the key to意为“的关

18、键”,to为介词,动名词作介词的宾语。3harmful解析:考查形容词。“有害的”,作定语修饰名词。4Fortunately解析:考查副词。“幸运的是”,副词修饰整个句子。5growth解析:考查名词。这里需要用名词作宾语。6before解析:考查连词。根据前后两个分句的语义可知,这里指剩饭放入冰箱前可以先凉一凉。7for解析:考查介词。for后面接时间,表示一段时间。8be sealed解析:考查动词的语态。定语从句中谓语动词和先行词是被动关系,指容器被密封,情态动词的被动语态为:情态动词be done。9to think解析:考查非谓语动词。need为实意动词,后面需要接动词不定式need

19、 to do sth.“需要做某事”。10the解析:考查冠词。这里特指食物中毒的风险。 短文改错I played in my first football game when I was nine year old. We were down 10, but I didnt want to lose, so I steal the ball back. Three defenders stood between me or the goal. I moved the ball past two, but last one knocked me to my knees again. I abs

20、olute refused to quit. I managed to get the ball back, stood, and kicked them into the corner of the net. Late, my coach said he was satisfied about my performance. He felt proud of me not because of I scored but because I got knocked down twice, got back up twice and kept on move forward.答案:I playe

21、d in my first football game when I was nine old. We were down 10, but I didnt want to lose, so I the ball back. Three defenders stood between me the goal. I moved the ball past two, but last one knocked me to my knees again. I refused to quit. I managed to get the ball back, stood, and kicked into t

22、he corner of the net. , my coach said he was satisfied my performance. He felt proud of me not because I scored but because I got knocked down twice, got back up twice and kept on forward. 书面表达某英文报社就“探索外太空”举行征文比赛。请你就此写一篇文稿,谈谈你的看法。主要内容包括:1优点:展现一个国家的科技能力,给人类提供新能源,提高人们的生活水平;2缺点:耗费大量的金钱和精力;3你的观点。注意:1.词数

23、100左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯。_One possible version:With the development of science and technology,it is not difficult for people to explore outer space. But every coin has two sides; so does outer space exploration.There are many advantages. Firstly,outer space exploration contributes not only to the impr

24、ovement of the quality of human life,but also to our getting more new energy resources as the energy resources on Earth are running out. Secondly,the science and technology capability of a nation can be shown by its space exploration. In spite of these advantages,there is also one disadvantage. Every year much money and energy are put into the program which might be used to help the poor otherwise.As far as I am concerned,we should continue to explore outer space. Perhaps it will bring ever more benefits in the future as long as we take advantage of it in a right way.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1