收藏 分享(赏)

2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx

上传人:a**** 文档编号:420839 上传时间:2025-12-01 格式:DOCX 页数:6 大小:76.71KB
下载 相关 举报
2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx_第1页
第1页 / 共6页
2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx_第2页
第2页 / 共6页
2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx_第3页
第3页 / 共6页
2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx_第4页
第4页 / 共6页
2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx_第5页
第5页 / 共6页
2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家SectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、单句填空1.Community schools provide good quality education children who would have no opportunity to attend school.答案for;otherwise2.They their products over New York by trucks and the took them a long time.(distribu

2、te)答案distributed;distribution3.The school bus was to them by a motor company and they received from other companies as well.(donate)答案donated;donations4.The power station has gone into (operate).答案operation5.The prison was ordered to tighten (secure)after a prisoner escaped yesterday.答案security二、按照每

3、小题后括号中的要求或提示词完成句子1.We all (为干杯) the bride and the groom at the wedding.(toast的名词形式)答案drank a toast to2.Id rather (挨饿) than eat what that mean person offered me.(go)答案go hungry3.If you (需要) anything,dont hesitate to let me know.(need的名词形式)答案are in need of4.Since they were separated last year,they hav

4、ent (了解) each other.(knowledge)答案had knowledge of5.They (爱上) each other at first sight.(love的名词形式)答案fell in love with6.She (捐赠) of $5,000 to the Childrens Hospital.(donation)答案made a donation7.On hearing what he said,we (意识到) what a silly thing that we had done.(aware)答案were/became aware of8.Im sure

5、 you will (受益于) what you have done sooner or later.(benefit的动词形式)答案benefit from9.The policy made by the government (给带来希望) the poor area in those days.(hope的名词形式)答案brought hope to10.After (做一些研究) on the subject for several years,he wrote his paper successfully.(research的名词形式)答案doing some research三、阅

6、读理解(2019浙江)Zachariah Fike has an unusual hobby.He finds old military(军队的) medals for sale in antique stores and on the Internet.But unlike most collectors,Zac tracks down the medals rightful owners,and returns them.His effort to reunite families with lost medals began with a Christmas gift from his

7、mother,a Purple Heart with the name Corrado A.G.Piccoli,found in an antique shop.Zac knows the meaning of a Purple Hearthe earned one himself in a war as a soldier.So when his mother gave him the medal,he knew right away what he had to do.Through the Internet,Zac tracked down Corrados sister Adeline

8、 Rockko.But when he finally reached her,the woman flooded him with questions:“Who are you?What antique shop?”However,when she hung up,she regretted the way she had handled the call.So she called Zac back and apologized.Soon she drove to meet Zac in Watertown,N.Y.“At that point,I knew she meant busin

9、ess,” Zac says.“To drive eight hours to come to see me.”The Piccolis grew up the children of Italian immigrants in Watertown.Corrado,a translator for the Army during WWII,was killed in action in Europe.Before hearing from Zac,Adeline hadnt realized the medal was missing.Like many military medals,the

10、 one Zacs mother had found was a family treasure.“This medal was very precious to my parents.Only on special occasions(场合) would they take it out and let us hold it in our hands,”Adeline says.As a child,Adeline couldnt understand why the medal was so significant.“But as I grew older,” Adeline says,“

11、and missed my brother more and more,I realized that was the only thing we had left.” Corrado Piccolis Purple Heart medal now hangs at the Italian American Civic Association in Watertown.Zac recently returned another lost medal to a family in Alabama.Since he first reunited Corrados medal,Zac says hi

12、s record is now 5 for 5.1.Where did Zac get a Purple Heart medal for himself?A.In the army.B.In an antique shop.C.From his mother.D.From Adeline Rockko.答案A解析细节理解题。根据第二段第二句“ZacknowsthemeaningofaPurpleHeartheearnedonehimselfinawarasasoldier.”可知,Zac当兵时在一次战斗中赢得了一枚紫心勋章。所以选A项。2.What did Zac realize when A

13、deline drove to meet him?A.She was very impolite.B.She was serious about the medal.C.She suspected his honesty.D.She came from a wealthy family.答案B解析推理判断题。根据第三段最后的“Atthatpoint,Iknewshemeantbusiness,Zacsays.Todriveeighthourstocometoseeme.”可推知,她非常重视这件事情,开车八个小时来见“我”。词组meanbusiness意为“是认真的,当真的”。所以选B项。3.W

14、hat made Adeline treasure the Purple Heart?A.Her parents advice.B.Her knowledge of antiques.C.Her childhood dream.D.Her memory of her brother.答案D解析推理判断题。根据第六段中的“ButasIgrewolder,Adelinesays,andmissedmybrothermoreandmore,Irealizedthatwastheonlythingwehadleft.”可推知,Adeline之所以珍惜这枚勋章,是因为这枚勋章成为Adeline思念哥哥的

15、唯一物件,故D项正确。四、完形填空DashofHope“Dash” is a symbol which represents every day weve spent alive on earth.Therefore,how you spend your “dash” is important.Recently I 1 about a little girl named Hope.After learning more about her life,I couldnt help but feel it was not by 2,nor happenstance,that she had bee

16、n named “Hope”.The strong feeling of sympathy and generosity 3 in her young heart made a lasting impression on me and countless others.4I never had the opportunity to meet her,I wish I had.It seems as though she was wise beyond her tender years and very,very special.Hope was a twelve-year-old girl w

17、ho was 5 a “wish” in early December 2010 by the “Make-A-Wish” Foundation after being 6 that she had a rare type of bone cancer.However,when she found out that more than 150 7 in her area were waiting for their wishes to be granted(实现),she unselfishly used her wish to 8 that those children have their

18、 wishes granted.She also asked that it be done 9 January 16th,2011.Unfortunately,however,the organisation informed her that her 10 request could not be granted as the funds(资金) were simply 11.They calculated that they would need to raise more than one 12 dollars in thirty days in order to grant her

19、wish.13,but not discouraged,she turned her disappointment into an enthusiasm that inspired caring 14 to take up helping grant the wishes of the other children,and eventually 15 as well.Newspaper columnists and reporters for radio and TV stations 16 the story of this caring young girl who had 17 the

20、hearts of so many and as word spread,the community was challenged.Committees were formed and schools,corporations and various organisations assisted in 18 money to help make Hopes dream come true.Her efforts were not in vain as they continue to help others,not only physically,but 19 and emotionally

21、as well.At the gathering to celebrate her life,“A Celebration of Hope” on January 16th,2011,the 20 was made that they had indeed received donations totaling more than one million dollars.Her wish had been granted!1.A.caredB.thoughtC.heardD.talked答案C解析care意为“关心”;think意为“想”;hear意为“听说”;talk意为“谈论”。根据下文的

22、意思可知,作者不认识也没有机会认识这个女孩,因此只能是听说过关于她的事。故选C项。2.A.coincidenceB.independenceC.convenienceD.intelligence答案A解析coincidence意为“巧合”;independence意为“独立”;convenience意为“方便”;intelligence意为“智力”。根据上下文的语境,可由本句中的“happenstance(偶然事件)”推断此处应为coincidence。故选A项。3.A.housedB.carriedC.expectedD.lost答案A解析根据上下文的理解可知,在这个女孩子年轻的心中“藏有(

23、house)”同情心和慷慨之心。故选A项。4.A.AlthoughB.UnlessC.UntilD.If答案A解析根据文意可知,作者不认识那个女孩子,故可知此处要用让步状语从句的引导词。故选A项。5.A.expressedB.offeredC.madeD.sent答案B解析根据对上下文的理解可知,由于那个女孩子不幸得了癌症,因此这个机构为她“提供(offer)”了一次实现她的愿望的机会。故选B项。6.A.diagnosedB.acknowledgedC.remindedD.realised答案A解析diagnose意为“诊断”;acknowledge意为“承认”;remind意为“提醒”;re

24、alise意为“意识到”。根据下文出现的bonecancer可推断,她被诊断出得了这个病。故选A项。7.A.relativesB.netizensC.idolsD.kids答案D解析根据第8题后的children可知,此处应该用与之同义的kids。故选D项。8.A.commandB.askC.arrangeD.order答案B解析command意为“命令”;ask意为“要求”;arrange意为“安排”;order意为“命令;点菜”。由下文中的Shealsoasked可知应选B项。9.A.forB.toC.onD.by答案D解析根据对上下文的理解可知,此处所说的是到2011年1月16号为止。故

25、选D项。10.A.lastB.formalC.simpleD.honourable答案D解析last意为“最后的”;formal意为“正式的”;simple意为“简单的”;honourable意为“光荣的;体面的”。根据对上下文的理解可知,这是一个光荣的要求,因为她牺牲了自己的愿望去成全别人。故选D项。11.A.unbearableB.unbelievableC.unavailableD.uncomfortable答案C解析unbearable意为“不能忍受的”;unbelievable意为“难以置信的”;unavailable意为“不能得到的”;uncomfortable意为“不舒服的”。根

26、据对上下文的理解可知,由于资金不足,不能帮助其他的孩子们实现他们的愿望。故选C项。12.A.thousandB.hundredC.millionD.billion答案C解析根据文章倒数第二句中的indeedreceiveddonationstotalingmorethanonemilliondollars可知应选C项。13.A.WorriedB.SurprisedC.DisappointedD.Embarrassed答案C解析根据下文中出现的disappointment可知应选C项。14.A.committeesB.individualsC.corporationsD.organisation

27、s答案B解析committee意为“委员会”;individual意为“个人”;corporation意为“集团”;organisation意为“机构”。根据对文意的理解并结合各个选项的意思可知,本题应选B项。15.A.hersB.oursC.theirsD.yours答案A解析根据对上文的理解可知,这个女孩帮助其他的孩子们实现愿望的同时,也实现了她的愿望。故选A项。16.A.heardB.readC.believedD.shared答案D解析根据对文意的理解可知,女孩的举动被媒体广泛地报道,也就是“分享”。故选D项。17.A.brokenB.movedC.lostD.opened答案B解析根

28、据文意可知,女孩的事迹“感动(move)”了其他人。故选B项。18.A.findingB.spendingC.raisingD.borrowing答案C解析find意为“找到”;spend意为“花费”;raise意为“举起;筹集”;borrow意为“借入”。结合文意可知,人们都在为此筹集资金。故选C项。19.A.healthilyB.thankfullyC.happilyD.mentally答案D解析根据上文中出现的“physically(身体上)”和下文的“emotionally(情感上)”可知,此空应为“mentally(精神上)”。故选D项。20.A.proposalB.announce

29、mentC.conclusionD.decision答案B解析proposal意为“建议”;announcement意为“宣布”;conclusion意为“结论”;decision意为“决定”。结合上下文的意思可知,此处应选B项。五、短文改错Dear Frank,How is it going?It has been a month before you left China for your hometown.We missed you very much.Is there anything wrong?We are eager to know what has been happened

30、to your family or when you will return to our school.By a way,dont worry about our studies.All of us are willing to help you with your subject once you are back.I believe that you can catch up us very soon.Our teachers were also worried about you,so please write back as soon as possibly.Hope everything goes well.Yours,Jack答案第二句:beforesince第三句:missedmiss第五句:去掉been;orand第六句:athe;ouryour第七句:subjectsubjects第八句:catch up后加with第九句:wereare;possiblypossible- 6 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1