收藏 分享(赏)

2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 3 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx

上传人:a**** 文档编号:419677 上传时间:2025-12-01 格式:DOCX 页数:5 大小:73.48KB
下载 相关 举报
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 3 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 3 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 3 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 3 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 3 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家Section DUsing Language () & Assessing Your Progress课后篇巩固提升基础训练.单词拼写1.All the staff in our company are considering going to the city centre for the f show.答案fashion2.As natural resources are getting (稀有的),we have no alternative but to get rid of any practice that wastes energy.答案rare

2、3.English has a huge number of colourful and (极佳的) expressions which may be difficult to understand.答案splendid4.We will go on a trip to the suburb next weekend,where there are a variety of plants on d.答案display5.In an electric power plant the heat converts water into high-pressure (蒸汽).答案steam6.A to

3、rnado is a rotating (柱状物) of air from a thunderstorm to the ground.答案column.单句语法填空1.Sports have become an important form of (entertain),appealing to all students.答案entertainment2.Not all doctors are (skill) in helping their patients make choices.答案skilled3.Have fun (learn) English in different ways,

4、such as brainstorming,games,competitions,drawing a mind-map.答案learning4.Harefield Hospital has become world-famous its pioneering heart-transplant surgery.答案for5.I (rare) get colds,and Im fit because I take a lot of exercise.答案rarely.完成句子1.We (表演) in order to collect money for the primary school.答案p

5、ut on performances2.The antarctic about which we know very little is covered with thick ice (一整年).答案all the year around3. (除了) these traditional activities,we have a wider range of choices such as traveling and visiting our relatives or friends.答案In addition to4.The course about Chinese food attract

6、s over 100 students per year,of which (达到) half are from overseas.答案up to5.Toms father is a painter and he wants to drawing.答案get Tom interested in6.Even if you plant the seeds (颠倒),the roots will still grow down.答案upside down能力提升.阅读理解Find Your Adventure at the Space and Aviation(航空) CenterIf youre

7、looking for a unique adventure,the Space and Aviation Center (SAC) is the place to be.The Center offers programs designed to challenge and inspire with hands-on tasks and lots of fun.More than 750,000 have graduated from SAC,with many seeking employment in engineering,aviation,education,medicine and

8、 a wide variety of other professions.They come to camp,wanting to know what it is like to be an astronaut or a pilot,and they leave with real-world applications for what theyre studying in the classroom.For the trainees,the programs also offer a great way to earn merit badges(荣誉徽章).At Space Camp,tra

9、inees can earn their Space Exploration badge as they build and fire model rockets,learn about space tasks and try simulated(模拟) flying to space with the crew from all over the world.The Aviation Challenge program gives trainees the chance to earn their Aviation badge.They learn the principles of fli

10、ght and test their operating skills in the cockpit(驾驶舱) of a variety of flight simulators.Trainees also get a good start on their Wilderness Survival badge as they learn about water- and land-survival through designed tasks and their search and rescue of “downed” pilot.With all the programs,teamwork

11、 is key as trainees learn the importance of leadership and being part of a bigger task.All this fun is available for ages 9 to 18.Families can enjoy the experience together,too,with Family Camp programs for families with children as young as 7.Stay an hour or stay a weekthere is something here for e

12、veryone!For more details,please visit us online at .【语篇解读】本文为说明文。文章主要介绍了宇航中心培训项目,激发考生的航天梦想、探险精神和团队合作精神。1.Why do people come to SAC?A.To experience adventures.B.To look for jobs in aviation.C.To get a degree in engineering.D.To learn more about medicine.答案A解析细节理解题。根据文章第一段第一句“If youre looking for a un

13、ique adventure,the Space and Aviation Center (SAC)is the place to be.”可知,人们来SAC是为了寻找与众不同的冒险体验。2.To earn a Space Exploration badge,a trainee needs to .A.fly to spaceB.get an Aviation badge firstC.study the principles of flightD.build and fire model rockets答案D解析细节理解题。根据文章第三段的“At Space Camp,trainees ca

14、n earn their Space Exploration badge as they build and fire model rockets,learn about space tasks and try simulated flying to space with the crew from all over the world.”可知,要想获得太空探险徽章需要建造和发射火箭模型、学习空间任务、尝试与飞行员模拟太空飞行等。3.What is the most important for trainees?A.Leadership.B.Team spirit.C.Task plannin

15、g.D.Survival skills.答案B解析细节理解题。根据文章第四段的“With all the programs,teamwork is key as trainees learn the importance of leadership and being part of a bigger task.”可知,对于受训者来说,团队合作是关键,所以团队精神是最重要的。.应用文写作假设你是新华中学的学生李华,你和在上海上学的英国朋友Tom约好周末去上海迪士尼乐园游玩,但你因故不能赴约。请根据以下要点用英语给他写一封电子邮件:1.表示歉意;2.解释原因;3.另约时间。注意:1.词数80左右

16、;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考范文Dear Tom,I am indeed very sorry that I cant go to Shanghai Disney World with you on the weekend,which I have promised.I feel badly about it and want you to know what happened.Just now,my cousin,Li Qiong,who left home to Australia for his further study last year,informed me tha

17、t he will return this Saturday morning,and asked me to pick him up at the airport with his family.You know,we havent seen each other for nearly a year.I sincerely hope you can accept my apologies and understand my situation.I would appreciate your allowing me to make another date to show you around

18、Shanghai Disney World.Once again,Im sorry for any inconvenience caused.Sincerely yours,Li Hua.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给的段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。The Mesmerizing CanyonI woke up in the harsh,damp weather of the shining Grand Canyon.My ears rang from the screeching of the group leader yelling to g

19、et up.I got up as fast as I could,hoping I was going to do something fun today.I heard the apprentice yelling for people to get on the boat.As I was still trying to wake up,I smelled the fresh air just like the roses in my aunts garden.The group leader made us all get on the raft and then we immedia

20、tely left.When we arrived at our destination,it turned out that they both were just playing a trick on us and wanted to surprise us with a beautiful glistening waterfall.We were all very glad as we saw the waterfall.We all wanted to go up to it and walk in it.We were required to climb up big rocks a

21、nd hike little distances in order to get to the waterfall,but it was really worth it.We left the waterfall and set up a camp near it.My grandma handed me a tent and said,“You do it yourself,and I want you to learn some things.”I took 30 minutes to set up the tent and tried to make it perfectly symme

22、trical.However,when my grandma and I were about to get in it,it fell over.We sighed and my grandma walked over to the other familys tent and sat down perfectly stationary.So I knew I had to do it over again,and I took about 5 minutes to set up the tent with my previous knowledge.I also added some st

23、icks to the top of the tent for some decoration.As the tent swayed,I was required to put some weight on the edges of the tent.So I put two rocks on each side of the tent.My grandma walked over and was very impressed.That really inspired me to keep learning new things.When my grandma and I woke up,th

24、ere was already breakfast waiting for us.There was a mixed variety of different foods on the table,such as bacon,beef jerky,eggs and sausages.Paragraph 1:After we ate breakfast we got on the boat where we floated down the river.Paragraph 2:The night fell on us.参考范文Paragraph 1:After we ate breakfast,

25、we got on the boat where we floated down the river.“Today we are going to hit the biggest rapids and see the waterfalls,”called out the group leader.All people were excited and prepared for the journey in the canyon.Five minutes later,we saw huge crashing waves,and the biggest wave everybody had eve

26、r seen.As we entered the rapids,everybody was thrown around but luckily nobody was thrown off the boat.After the rapids were over,everybody was wet and excited widely.Paragraph 2:The night fell on us.We set up a camp near the exit of the canyon.This time it took only five minutes for me to put up the steady camp,after I put two rocks on each side of the tent,which impressed my grandma.She was glad that I learned new things at last.- 5 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1