收藏 分享(赏)

2019-2020学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅲ Learning about Language .doc

上传人:a**** 文档编号:417817 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:7 大小:2.30MB
下载 相关 举报
2019-2020学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅲ Learning about Language .doc_第1页
第1页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅲ Learning about Language .doc_第2页
第2页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅲ Learning about Language .doc_第3页
第3页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅲ Learning about Language .doc_第4页
第4页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅲ Learning about Language .doc_第5页
第5页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅲ Learning about Language .doc_第6页
第6页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅲ Learning about Language .doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Learning about Language & Using Language.完成下列句子1. Now _(轮到我) to make a speech.Im very nervous.2. Johnson hasnt been to Thailand,and_(他也不想) to go there.3. Nowhere _(你能看到) so many grand bridges as in Wuhan.4. _(如果明天下雨),I would stay at home and read some books.5. Only when he told me the news _

2、(我知道) what had happened.6. _(如果我知道) your telephone number,I would have called you.7. My sister likes to send postcards to others while travelling,and _(我也喜欢)8. _(虽然他是个孩子),he has rich acting experience and has acted in more than 10 films.9. _(杰克取得如此大的进步) that our teacher praised him and awarded a sch

3、oolbag to him.10. Not until Linda had her own baby _(她真正体会到) that it was difficult but happy to be a mother.答案1comes my turn2.neither/nor does he want3can you see4.Should it rain tomorrow5did I know6.Had I known7.so do I8Child as/though he is9Such great progress had Jack made10did she really realize

4、.阅读理解APlanning to get away? Think passport firstIf youre planning to get away from it all this year, you should think passport first. Checking you have a valid passport before you book your trip takes minutes but could save you the trouble and cost of not being able to go.Renewing (更新) your passport

5、 before it runs outYou can renew your passport up to 9 months before it can no longer be legally used. So take the time now and save the tears later.Applying for a passport for the first timeOur eligibility (资格) checks mean that it takes a minimum of one week to issue (颁发) a passport. So make sure y

6、ou dont leave it to the last minute, and apply in plenty of time.Help with your application is just around the cornerSelected Post Office branches and Worldchoice travel agents offer a Check and Send service that helps you with your application. Its convenient and you should receive your passport wi

7、thin 2 weeks.If you need to apply for or renew a passport, you can either:Pick up a Passport Application Form at Selected Post Office branches and Worldchoice travel agents.Or call the Application Form Request line on 0901 4700 100 or visit www.passport.gov.uk.If your need is urgent, call 0870 521 0

8、410 for an appointment at one of our offices. We cant guarantee to see customers without an appointment.From 14th January a guaranteed same day (passport renewals only) or one week service will be available from passport public counters.*Calls will be charged 60p per minute and the cost per call sho

9、uld not normally be more than 90p.*Calls are charged at national rates.1When applying for a passport for the first time, you need to know that _Apassports can be legally used foreverBpassports are issued at the last minuteCapplication checks take at least one weekDapplications are selected by post o

10、ffice branches2According to the passage, you can meet your urgent need by _Agoing to the offices directlyBmaking a call for an appointmentCvisiting www.passport.gov.uk for a guaranteeDgetting in touch with Worldchoice travel agents3What is the passage mainly about?ACertain types of passports.BDiffer

11、ent functions of passports.CAdvantages of holding passports.DInstructions on applying for passports.答案与解析本文是一篇说明文。文章讲述的是关于申请护照的须知。1C推理判断题。根据“Applying for a passport for the first time”中的“it takes a minimum of one week to issue (颁发)a passport.”可知,当你第一次申请护照时,你需要知道申请检查至少需要一个星期。故选C。2B细节理解题。根据“Or call th

12、e Application Form Request line on 0901 4700 100 or visit www.passport.gov.uk”中“If your need is urgent, call 0870 521 0410 for an appointment at one of our offices.”可知,根据短文,你可以通过打电话预约来满足你的紧急需要。故选B。3D主旨大意题。根据“Planning to get away?Think Passport first”中“If youre planning to get away from it all this y

13、ear, you should think passport first. Checking you have a valid passport before you book your trip takes minutes but could save you the trouble and cost of not being able to go.”可知,本文讲述的是关于申请护照的须知。故选D。BThis years flu season is pretty scary. To try to minimize the effects, public officials are still

14、urging anyone who hasnt yet gotten their flu shot to get one as soon as possible. However, even if every single person got a shot in the arm, the vaccine(疫苗)with its excellent 36 percent effectivenesswould not prevent everyone from getting infected with the annoying virus. Knowledge is power, so her

15、es what goes on in your body when you come down with the flu.The influenza virus primarily attacks your nose, throat, and the tubes that lead to your lungs. But the flu is so much more than that. Your muscles ache, your head hurts, and your appetite goes down, among other things. To our surprise, al

16、most all of these symptoms have less to do with the virus itself than with your immune(免疫的)response to them. Unfortunately, the very defense you have in place to get rid of the flu is the reason you feel so painful when you recover.The virus usually enters through your mouth, typically by way of you

17、r hands. But it takes a few days for symptoms to set in. While this process might cause some harm to your nose and throat, its nothing major, and nothing like the symptoms that typically accompany a bad or even mild case of the flu.The real fun starts when your immune system begins to fight. Your im

18、mune system comes in two parts: the innate system and the adaptive. The innate immune system is essentially an allpurpose tool. As soon as your body senses the presence of any injury or invader (入侵者), the innate immune system launches into action by producing tiny proteins called cytokines and chemo

19、kines. The cytokines reproduce almost immediately and start to attack the virus. This increase in immune cells creates an serious inflammation(炎症) throughout the body. But the worst is still to come. Meanwhile, the chemokines work with the adaptive immune system to help create T cells. These cells a

20、re a special type of white blood cell that works in a much more specific way: They find the influenza virus, identify whats special about it, and create something unique on their surface that finds and destroys similar invaders.4What can we infer from Paragraph 1?AAll the vaccine is not effective.BN

21、o one can avoid catching this years flu.CThis years flu is the most serious one in recent years.DPublic health officials have to use a gun when necessary.5Why many parts of your body suffer while youre recovering from a flu?ABecause recovery from illness is painful.BBecause your immune system is wor

22、king against your defense system.CBecause your body is fighting hard against the flu.DBecause the influenza virus attacks your nose, throat and other parts.6The underlined word “fun” in Paragraph 4 can be replaced by _AjoyBbattleCactionDprogram7Whats the main idea of Paragraph 4?AThe fight between i

23、nnate immune system and the adaptive.BThe categories of immune system.CThe way immune system works.DThe process of the development of immune system.答案与解析本文主要讲了流感病毒是如何侵袭人体,让人类生病,以及人类的免疫系统是如何和流感病毒做斗争,让人们恢复健康的。4A推理判断题。由第一段中的“However, even if every single person got a shot in the arm, the vaccine(疫苗)wit

24、h its excellent 36 percent effectivenesswould not prevent everyone from getting infected with the annoying virus.”可推知并不是所有的疫苗都有效,选A。5C细节理解题。由第二段中的“Unfortunately, the very defense you have in place to get rid of the flu is the reason you feel so painful when you recover.”可知当你从流感中恢复的时候,你身体的许多部分都感觉很难受,

25、是因为你的身体正在和流感作斗争,选C。6B词义猜测题。第四段中的“The real fun starts when your immune system begins to fight.”这句话的意思是“当你的免疫系统开始作战的时候,真正的战役开始了”。fun的意思是“战役”,选B。7C段落大意题。第四自然段主要讲了免疫系统是如何和流感病毒做斗争的,选C。.语法填空The woman often called the First Lady of New York died on August. Brooke Astor was one hundred and five years old. T

26、he extremely wealthy and famous New Yorker spent much of her life _1_ (help) the needy in her beloved city.She was born in Portsmouth, New Hampshire. She was the only child of a high level military officer. After two earlier _2_ (marry),she married Vincent Astor in 1953 again. He came from a family

27、_3_ had been rich for least one hundred years. Among other things, he owed many buildings in New York City. Brooke Astor became one of the _4_ (rich) women in the world when Vincent Astor died. She also became head of a huge charity organization _5_ (found) by her husband. He repeatedly had told her

28、 she would have fun giving _6_ his money. And apparently she did. Miss Astor gave tens of millions of dollars _7_ (main) to places and people in New York City. She said it was the sensible choice because that was _8_ the money had been made. She gave financial support to the citys cultural centers,

29、the poor and disabled as _9_ as to many other smaller charities. When she died, the mayor of New York said the city would not be what it is today _10_ her support.答案与解析本文讲述了一位乐善好施的女士给予了纽约文化中心、穷人、残疾人和其他小的慈善团体很多资金上的支持。纽约市长对她给予了高度评价。1helping考查非谓语动词。spend 时间段 (in) doing sth.“花时间做某事”。应用动名词形式。2marriages考查

30、名词。句意:在经历了之前的两次婚姻之后,。空前为two earlier,故应用名词复数形式marriages。3that/which考查定语从句。“_3_had been rich for least one hundred years”为定语从句,修饰family,从句中缺主语,指物,故应用that或which。4richest考查形容词。句意:当Vincent Astor去世的时候,Brooke Astor成为世界上最富有的女性之一。根据句意及空前the可知,本空应用形容词最高级。5founded考查非谓语动词。句意:她也成为一个她丈夫建立的大的慈善组织的掌门人。found和charity

31、 organization为动宾关系,故应用过去分词形式。6away考查副词。句意:他一遍一遍地告诉她,她会在分发给别人他的钱中得到快乐。give away“分发”,故应用副词away。7mainly考查副词。句意:Miss Astor将数千万的钱主要给了纽约城的地方和人。修饰动词give应用副词mainly。8where考查名词性从句。句意:她说这是一个明智的选择,因为钱就是在这儿挣的。“_8_the money had been made.”为表语从句,根据句意可知从句缺地点状语,故应用where。9well考查固定短语。句意:她给予城市文化中心、穷人、残疾人和其他小的慈善团体资金上的支持。as well as“和”,故本空应用well。10without考查介词。句意:当去世的时候,纽约市长说没有她的支持这个城市不会是现在的样子。根据句意应用介词without。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1