收藏 分享(赏)

2019-2020学年高中英语 Module 1 Basketball Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修7.doc

上传人:a**** 文档编号:417338 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:6 大小:2.92MB
下载 相关 举报
2019-2020学年高中英语 Module 1 Basketball Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修7.doc_第1页
第1页 / 共6页
2019-2020学年高中英语 Module 1 Basketball Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修7.doc_第2页
第2页 / 共6页
2019-2020学年高中英语 Module 1 Basketball Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修7.doc_第3页
第3页 / 共6页
2019-2020学年高中英语 Module 1 Basketball Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修7.doc_第4页
第4页 / 共6页
2019-2020学年高中英语 Module 1 Basketball Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修7.doc_第5页
第5页 / 共6页
2019-2020学年高中英语 Module 1 Basketball Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修7.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Writing 单句语法填空1Early to bed and early to rise makes a man _ (health), _ (wealth) and wise.答案:healthy;wealthy2_ (star) in many films, the star is known to many of us.答案:Having starred3(2019辽宁五校期末统考)You can imagine how _ (terrible) shy I was the moment I thought of that.答案:terribly4(2019安徽师大附中

2、期末)The hostess gave a _ (friend) smile to all those who were invited to the party.答案:friendly5Volunteering is becoming _ (increase) popular in China.Yeah,people are now aware that helping others is helping themselves.答案:increasingly6(2019郑州一中期中)No one should enter the spot without the _ (permit) of

3、the police.答案:permission7(湖北卷)The girl used to be shy, but is _ (gradual) getting active in group work and is more willing to express herself.答案:gradually8She told an _ joke to us after dinner, wearing an _ look on her face.(amuse)答案:amusing;amused9The _ (science) argued that his discovery had chang

4、ed the course of history.答案:scientist10The boy gave his classmate a _ (describe) of what he had seen on his way to school.答案:description 阅读理解If you think that running marathons will help you live a long and healthy life, the new research may come as a shock.According to a recent scientific study, pe

5、ople who do a very strenuous workout are as likely to die as people who do no exercise at all.Scientists in Denmark have been studying over 1,000 joggers and nonjoggers for 12 years.The death rates from the sample group indicate that people who jog at a moderate pace two or three times a week for le

6、ss than two and a half hours in total are least likely to die.The best speed to jog at was found to be about 5 miles per hour.The research suggests that people who jog more than three times a week or at higher speeds of over 7 mph die at the same rate as nonjoggers.The scientists think that this is

7、because strenuous exercise causes structural changes to the heart and arteries(动脉)Over time, this can cause serious injuries.Peter Schnohr, a researcher in Copenhagen, said,“If your goal is to decrease risk of death and improve life expectancy, jogging a few times a week at a moderate pace is a good

8、 strategy.Anything more is not just unnecessary, and it may be harmful.”The implications of this are that moderate forms of exercise such as tai chi, yoga and brisk walking may be better for us than “iron man” events, triathlons and longdistance running and cycling.According to Jacob Louis Marott, a

9、nother researcher involved in the study,“You dont actually have to do that much to have a good impact on your health.And perhaps you shouldnt actually do too much.”【解题导语】本文是一篇新闻报道。研究发现,运动过量和从不运动的人都有面临死亡的可能,因此适量的运动才有助于人们的健康。1The underlined word “strenuous” in Paragraph 1 is closest in meaning to “_”A

10、hardBregularCpracticalDflexibleA解析:词义猜测题。根据文中第一段第一句以及as likely to die as people who do no exercise at all可知,运动过量的人与不锻炼的人都有死亡的可能。故推知该词指“过量的”。2The author presents some figures in Paragraph 2 to _Asuggest giving up joggingBshow risks of doing sportsCprovide supportive evidenceDintroduce the research pr

11、ocessC解析:推理判断题。文中第二段列举的数据旨在证明作者在第一段提出的观点。故选C项。3According to the scientists, why is too much exercise harmful?AIt may injure the heart and arteries.BIt can make the heart tired out.CIt will bring much pressure.DIt consumes too much energy.A解析:细节理解题。根据文中第二段最后两句可知,科学家认为,运动过量会导致人们心脏以及动脉的变化,继而带来严重的伤害。4Wh

12、at can be inferred from the text?ANo exercise at all is the best choice.BMore exercise means a healthier life.CMarathons runners are least likely to die.DProper exercise contributes to good health.D解析:推理判断题。根据文中最后一段可知,适量的运动有助于人们的健康。 语法填空I chose to study abroad because I knew I would be exposed to kn

13、owledge that I couldnt gain 1._ (sit) inside a classroom.Studying abroad was one of the best 2._ (decision) I had ever made.I chose China, because China is one of the early civilizations 3._ a rich history and culture and I thought studying abroad would give me the chance to learn more about the cou

14、ntry.As a visiting scholar, my dream of studying abroad in China became a 4._ (real)I went to China in the summer of 2017.My time there was an 5._ (impress) experience.Every day was a new adventure.6._ I enjoyed most was that I had culture classes where I could learn about Chinese calligraphy, Beiji

15、ng opera, Chinese literature, Chinese cooking and much 7._ (many) subjects.The mix of learning about the language and culture made each day of class enjoyable.I believe that the key to a successful study abroad 8._ (be)the attitude you carry.Going to China, I had a very positive attitude.I knew ther

16、e might be problems, 9._ I saw them as opportunities for learning.My time in China has really made me more 10._ (cultural) aware of diversity, which adds to my positive attitude.【解题导语】本文是一篇夹叙夹议文。“我”是一名访问学者,非常渴望去中国学习历史悠久的中国文化, 这一次“我”梦想成真了。1sitting解析:考查非谓语动词。句中主语I和sit之间是逻辑上的主谓关系,空处作伴随状语,故用现在分词。句意:我选择出

17、国留学是因为我知道我将会接触到一些知识,而这些知识是我坐在教室里无法获得的。2decisions解析:考查名词的单复数。decision为可数名词,由该句中的“one of”可知,空处用名词的复数形式。句意:出国留学是我做过的最好的决定之一。3with解析:考查介词。根据该句中的“a rich history and culture”可知,“我”选择中国,因为中国有着悠久的历史和文化。with表示“有,带有”,符合语境,故空处填with。4reality解析:考查词形转换。根据空前的不定冠词“a”可知,空处用real的名词形式reality。句意:作为一名访问学者,我在中国留学的梦想变成了现实

18、。5impressive解析:考查形容词。根据空前的“an”和空后的名词“experience”可知,空处修饰该名词,应用impress的形容词形式impressive,表示“给人印象深刻的”。6What解析:考查主语从句。句意:我最喜欢的是上文化课,在文化课上我可以学到中国书法、京剧、中国文学、中国烹饪和更多科目。分析该句结构可知,空处引导主语从句,且作及物动词enjoy的宾语,又根据该句句意可知,应用 what引导该主语从句。7more解析:考查形容词的比较级。根据语境可知,此处表示“更多的”,故用many的比较级more。8is解析:考查时态和主谓一致。该句的主语为the key,为单数

19、形式,故谓语动词用单数;该句陈述的是一般性的情况,应用一般现在时,故空处用is。句意:我认为成功的出国留学的关键在于你的态度。9but/yet解析:考查连词。根据空前的“我知道可能会遇到问题”和空后的“我将它们视为学习的机会”可知,空处前后的内容为转折关系,故用转折连词but或yet。10culturally解析:考查副词。空处修饰形容词aware,故用cultural的副词形式culturally。句意:我在中国的日子确实让我更加意识到文化的多样性,这也让我的态度更加积极。 短文改错It was my birthday and I was looking forward to see my

20、friends.We were meeting at my favorite Italian restaurant.I was exciting and got to a restaurant at exactly 7 oclock.I looked around for a familiar face but failed.I decided not to wait for him patiently.The restaurant quickly filled up with customer, but none of them were my friends.I called Lily,

21、but she didnt answer.I felt lonely and sadly.My friends had forgotten my birthday.I went home, opened the door and walk into the dark house.Suddenly the lights went off and my friends jumped up and shouted “Surprise!” They hadnt forgotten, it was the best birthday ever.答案:It was my birthday and I wa

22、s looking forward to my friends.We were meeting at my favorite Italian restaurant.I was and got to restaurant at exactly 7 oclock.I looked around for a familiar face but failed.I decided to wait for patiently.The restaurant quickly filled up with , but none of them were my friends.I called Lily, but

23、 she didnt answer.I felt lonely and .My friends had forgotten my birthday.I went home, opened the door and into the dark house.Suddenly the lights went and my friends jumped up and shouted “Surprise!” They hadnt forgotten, it was the best birthday ever. 书面表达假如你是晨光中学学生会主席李华,你校本月底将派部分学生到美国一所中学去访问,并进行一

24、场篮球友谊赛。请用英语给该校负责此项事务的联络员Mark写一封邮件,内容主要包括:1介绍自己和派出学生的情况;2希望对方安排篮球比赛;3请对方告知接待计划。注意:1.词数100左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯。_One possible version:Dear Mark,Im Li Hua, chairman of the Student Council in Chenguang Middle School.Im writing to tell you something about our visit to your school at the end of this month.A

25、 team of twenty students will be sent there, including five members from our school basketball team.Its said that your school has one of the top basketball teams so we hope that you can arrange a basketball match between your school team and ours.Hopefully, we will have a better understanding of each other through the game.Besides, would you please send me a schedule of your arrangements? In that case we can make some necessary preparations.I sincerely hope that our visit will promote the friendship between our two schools.Yours,Li Hua

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1