1、Module 2Fantasy LiteratureSection Introduction & Reading and Vocabulary时间:30分钟满分:60分班级_姓名_分数_.单句语法填空1Never have I seen such a strange house shaped (shape) like a bird.2Every year in this country more than 50,000 children are_bitten (bite) by dogs.3The children are often reminded to behave themselves
2、 (they) when at tables.4Our family has decided that we will definitely (definite) travel to Singapore this Christmas.5Please dont hesitate to_contact (contact) me if you have any questions.6There are, roughly (rough) speaking, three possible solutions to our problem.7There is no doubt that Johns qui
3、ck thinking and the first aid skills he learned at school saved Ms Slades life.8One evening when I came home, it looked as if two armies had_battled (battle) here.9Climbing in the room cautiously from the window, he found himself standing (stand) face to face with his aunt.10What made the school pro
4、ud was that more than 90% of the students had been admitted to key universities.短语填空cast about, play an important part in, come up to, turn away, on end, look around for, keep ones eyes on, fix on, put down, sweep over1She nodded graciously to us and then turned_away.2The thought of jumping out of a
5、 moving plane made my hair stand on_end.3The suspect cast_about for some way of escaping from the police car, but in vain.4Losers stare at the problem. Winners look_around_for the solution.5Put_down that knife before you hurt somebody!6He kept_his_eyes_on the application from for a moment. Then he b
6、egan to yawn, sigh and look away from it.7A child came_up_to me and showed me the way to the station.8The boy was lying on the grass with his eyes fixed_on the sky.9She felt a wave of feeling sweep_over her after hearing this.10Voluntary work plays_an_important_part_in Americas high school education
7、.完成句子1考试结束了,我们的假期开始了。The_test_finished,_we began our holiday.2他说起话来好像曾经出过国。He talks as if he_had_been_abroad.3毫无疑问我们会成功的。There_is_no_doubt that we will be successful.4宇宙飞船使去月球旅行成为可能。Spaceships make_it_possible_to_travel to the moon.5她是一位很好的老师,我们都喜欢她、尊敬她。She is such_a_good_teacher_that/so_good_a_teac
8、her_that all of us love and respect her.阅读理解AF. Scott Fitzgerald, born on September 24, 1896, an American novelist,was once a student of St. Paul Academy, the Newman School and attended Princeton University for a short while. In 1917 he joined the army and was posted in Alabama, where he met his fut
9、ure wife Zelda Sayre. Then he had to make some money to impress her.His life with her was full of great happiness, as he wrote in his diary: “My own happiness in the past often approached such joy that I could not share it even with the person dearest to me but had to walk it away in quiet streets a
10、nd take down parts of it in my diary.”This Side of Paradise, his first novel, was published in 1920. Encouraged by its success, Fitzgerald began to devote more time to his writing. Then he continued with the novel The Beautiful and Damned (1922), a collection of short stories Tales of the Jazz Age (
11、1922), and a play The Vegetable (1923). But his greatest success was The Great Gatsby, published in 1925, which quickly brought him praise from the literary world. Yet it failed to give him the needed financial security. Then,in 1926,he published another collection of short stories All the Sad Young
12、 Men.However, Fitzgeralds problems with his wife Zelda affected his writing. During the 1920s he tried to reorder his life,but failed. By 1930,his wife had her first breakdown and went to a Swiss clinic. During this period he completed novels Tender Is the Night in 1934 and The Love of the Last Tyco
13、on in 1940. While his wife was in hospital in the United States, he got totally addicted to alcohol. Sheila Graham, his dear friend, helped him fight his alcoholism.1How many novels written by Fitzgerald are mentioned in the passage?A5. B6.C7. D8.答案与解析:A事实细节题。文中第三段提到三部:This Side of Paradise, The Bea
14、utiful and Damned, The Great Gatsby;第四段提到两部:Tender Is the Night; The Love of the Last Tycoon。2Which of the following is the correct order to describe Fitzgeralds life according to the passage?a. He became addicted to drinking.b. He studied at St. Paul Academy.cHe published his first novel This Side
15、of Paradise.d. The Great Gatsby won high praise.e. He failed to reorder his life.f. He joined the army and met Zelda.Afceabd BbeafcdCfdecba Dbfcdea答案与解析:D事实细节题。根据文章第一段可知他最早在St. Paul Academy学习,排除A、C两项;他参军发生在他没能够成功安排生活之前,排除B项。3We can infer from the passage that Fitzgerald _.Ahad made some money when h
16、e met Zelda in AlabamaBwas well educated and well off before he served in the armyCwould have completed more works if his wife hadnt broken downDhelped his friend get rid of drinking while his wife was in hospital答案与解析:C推理判断题。由最后一段可知妻子的生病住院使Fitzgerald备受打击,整日以酒消愁,这怎么会不影响到他的创作呢?4The passage is probabl
17、y followed by a concluding paragraph about _.AZeldas personal lifeBZeldas illness and treatmentCFitzgeralds friendship with GrahamDFitzgeralds contributions to the literary world答案与解析:D推理判断题。整篇文章介绍了他的生平及作品,文章最后应概括他的文学成就。BCasablanca, a musical based on the 1942 Hollywood classic of the same name, is
18、to be staged from April 8 to 12 at the Great Hall of the People in Beijing.Inspired by the original blackandwhite film, the set for the musical has been modeled after the films famous Ricks Cafe.Explaining why he adapted this classic film to the stage, producer John Clifford said he loved the movie
19、and believed that such a wonderful story would be excellent in any form.But this project is costly and although Warner Brothers is footing the bill, doubts have been voiced about the plays high expense. Still, Clifford did manage to persuade Warner Brothers with promises that the production would im
20、prove on the film.The show mixes various forms of the performing arts including jazz, ballet and tap dancing.The producer also said the musical kept all of the films original music and added some speciallymade pieces for the onstage performance.But can Chinese people understand this American musical
21、? Clifford thought the production would be a big hit because the emotions of the lead roles would be clearly expressed in their movements.5In which page of a newspaper are you likely to read this passage?AAdvertisement. BFashion.CMarket. DEntertainment.答案与解析:D理解推断题。整篇文章主要在介绍一部音乐剧卡萨布兰卡,读者最可能在报纸的娱乐版上看
22、到该篇文章。故可推知。6In what way is the musical Casablanca different from the movie?AThe music.BThe story.CThe set of Ricks cafe.DThe emotions of the lead roles.答案与解析:A细节理解题。从文章的倒数第二段可以看出,这部音乐剧其他地方都没变,只是增加了一些为台上表演而专门制作的乐曲。7Which of the following is the closest in meaning to the underlined word “hit”?Abeat BproductionCsuccess Dattack答案与解析:C词义猜测题。通过最后一段与上下文的关系不难猜出它的意思,可能有些中国人不能理解这部美国音乐剧,但因为主角的情感通过他们的舞台动作而清楚地表现出来了,中国人仍然会喜欢它,所以Clifford认为该剧会是一个巨大的成功。