收藏 分享(赏)

高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:41128 上传时间:2025-10-28 格式:DOC 页数:11 大小:472KB
下载 相关 举报
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第8页
第8页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第9页
第9页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第10页
第10页 / 共11页
高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套(47) WORD版含解析.doc_第11页
第11页 / 共11页
亲,该文档总共11页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考英语一轮总复习人教版新课标单元精品阶段测试卷精选八十套本卷分第卷(选择题)和第卷(非选择题)两部分。共150分。时间:120分钟。第卷(选择题共115分).听力理解(共两节,满分30分)(略).单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)21Language is a system of meaningful sounds _ with a set of rules.A. organizing B. organizedC. being organized D. having been organized22It was the Civil War, however, _ made car

2、d photographs an American Practice.A. when B. thatC. which D. why23Michaels mother read him lost of stories about flying when he _.A. was growing up B. grew upC. had grown up D. would grow up24In some countries _ is called “equality” doesnt really mean equal right for all people.A. which B. thatC. i

3、t D. what25There were a _ oranges in the bowl but youve eaten every single one.A. dozen B. severalC. couple D. score26Whom would you rather _ with Jack to buy the tickets for the concert?A. have to go B. have goneC. to have go D. have go27It is well known to us _ it is great efforts _ all the Chines

4、e athletes have made _ helped the Chinese Olympic Delegation get 28 gold medals in Sydney Olympic Games.A. why; that; that B. that; that; thatC. in case; that; which D. how; that ;which28An idea has to be put to test for several times before _ by the people.A. fully accepted B. being fully acceptedC

5、. to be fully accepted D. is fully accepted29You should have thanked her before you left.I meant _, but when I was leaving, I couldnt find her anywhere.A. to do B. doingC. to D. doing so30I will never understand at all how it _ that you spent one hour washing your trousers.A. cared about B. thought

6、aboutC. brought about D. came about31It is from the gatehouse _ we get newspapers, magazines and letters.A. that B. whichC. in which D. where32Jenny, how was your trip to Beijing?Oh, I missed it. I wish I _ my vacation there.A. am spending B. will spendC. have spent D. had spent33“Are you still on t

7、he phone?” he heard the officers voice _.A. having been asked B. to be askedC. asked D. asking34We must use modern teaching methods to _ our children for the future strong competition.A. supply B. planC. prepare D. arrange35Late at night I just throw out ideasI let my mind wander _ it will.A. where

8、B. whenC. that D. how答案21B。过去分词作定语,表示被动,相当于which are organized。22B。It was.that.强调句型,强调主语。23A。when从句这里作状语,表时间段, was growing up表过去某段时间一直进行的动作或存在的状态。24D。what引导主语从句,介词短语In some countries前置很有疑惑性。25A。several不与a连用, couple, score要与of连用。26D。变为陈述句为:“让某人做某事”You would rather have whom go., have sb. do sth.。27B。

9、此题是一个较为复杂的主从复合句,主干句子为Itsthat引导的名词性从句,实际上主语从句里含有强调句和定语从句,that all the Chinese athletes have made为定语从句。28A。相当于状语从句before the idea is fully accepted.29C。动词不定式省略。30D。考查动词短语辨析。How it came about?表示“这事是如何发生的?”。come about“发生”。A“在意,在乎”;B“思考”;C“带来,引起”。31A。考查强调句型“It is被强调部分that/who.”,所以只有A项符合题意。32D。考查虚拟语气在wish

10、引导的宾语从句中的用法。从“I missed it”可确定是与过去事实相反,所以从句中动词用过去完成时态。33D。hear.doing,强调主动进行,voice“嗓音,声音”,常后接ask, answer, say,用主动形式。34C。prepre sb. for sth.“使某人为某事做准备”,arrange for sb. to do“安排某人做某事”。35A。where引导地点状语从句,I let my mind wander where it will我思绪万千。.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)(江西九所重点中学联考)Declan Galbraith (born o

11、n December 19, 1991) lived with Ben, his grandfather, since he was six months old. Ben sang in a band and often took Declan along to the bars _36_ he was playing in.“I would sit there for hours watching Ben and the _37_, and listening to their music.” Says Declan. The explosive mix of Scottish and I

12、rish musical traditions _38_ Declan and became his early musical influence. He remembers himself already singing at two. He adds, “These are some of my very _39_ memories in lifealways singing.”Declans talent was _40_ acknowledged for the first time when at just seven he performed at the annual Roch

13、ester Dickens Festival. Little Declan, _41_ a chimney sweeper, started singing and the _42_ went wild. Soon after this he started to enter local talent _43_ and within a year he had won 16 titles and more than 100,000. Declan has become a wellknown celebrity. Unfortunately Ben died _44_ he could see

14、 Declans success. _45_, Declan cites him as his strongest musical _46_.His first album Declan was out in 2002. It was a big hit and charted in the UK and Ireland. Another big success came during a nationwide _47_ of Young Voices concerts when _48_ Guinness World Record, but his mother said, “He woul

15、d not _49_ the real world, and should remain a _50_ young man. We know he has an extraordinary talent and he has _51_ himself a very high goal.”Now he has made music and singing his fulltime _52_. In cooperation with producer Ully Jonas, the resulting album, entitled Thank You, was _53_ in December,

16、 2006. He knows that it is important to keep up with all of his _54_ and education. “One day I would also like to _55_ other skills and perhaps do some acting as well.”36A. where B. in whichC. that D. what37A. artists B. musiciansC. audience D. waiters38A. inspired B. encouragedC. interested D. exci

17、ted39A. latest B. recentC. few D. first40A. secretly B. slowlyC. publicly D. quickly41A. dressed in B. dressed up asC. dressed up D. dressed42A. crowd B. massesC. persons D. folks43A. performances B. clubsC. contests D. courses44A. until B. beforeC. after D. when45A. However B. ThereforeC. Yet D. Th

18、en46A. effect B. affectC. effort D. influence47A. trip B. journeyC. tour D. travel48A. breaking B. makingC. setting D. creating49A. keep in touch with B. lose touch withC. be in touch with D. be out of50A. usual B. commonC. regular D. normal51A. set B. achievedC. reached D. accomplished52A. business

19、 B. tradeC. career D. aim53A. published B. releasedC. brought out D. come out54A. schoolwork B. schoolmatesC. homework D. exercises55A. form B. trainC. have D. develop答案本文是一篇记叙文,讲述了Declan Galbraith的成名经历。36C。he was playing in暗示先行词the bars是介词in的宾语,所以应用that/which。A、B为同类项,可首先排除。37B。Ben sang in a band,所以

20、Declan应该是在注视着他爷爷和他爷爷的同事音乐人。空后的their music也是暗示。38A。inspire表示“赋予灵感”,符合语境,照应了后面的句子“became his early musical influence”。有兴趣但不一定能出成就,故排除C。39D。根据上一句的already singing at two(两岁就会唱歌了)和空格后面的always singing可知,这里指他最初的记忆,而不是“最近的”(latest, recent)记忆。40C。publicly“公开地,在公众场合地”,符合语境。41B。后面的sweeper暗示前面应该是dressed up as“装

21、扮成”。42A。crowd指听歌的台下的人群,符合语境:观众变得非常狂热。而the masses表示“群众,大众”,the folks“老百姓”,都不符合语境。43C。talent contests“才艺竞赛”。后面的won 16 titles也暗示了本题的答案。44B。before在这里的意思为“还没有来得及”。遗憾的是Ben还没来得及看到Declan的成功就去世了。45A。用However表示转折,意思为“然而”。46D。第二段中“his early musical influence”暗示了本题的答案。47C。a nationwide暗示这是全国范围内的巡回演出,所以只能用tour,表示

22、“巡回演出”。48A。2002年他推出了首张专辑迪克兰,唱片非常成功,登上了英国和爱尔兰排行榜,并且在“Young Voices”的全国巡演中,打破了吉尼斯世界纪录。49B。由该空所在语境“他不能脱离现实世界”可知,这里应用lose touch with,表示“和疏远,脱离”。50D。normal表示“正常的,平常的,普通的”,侧重人的行为、思维、长相等。干扰项是common,侧重没有特殊的地位、头衔等,如a common soldier。51A。set a goal为习惯用法,意思为“设定目标”。而B、C、D项为同类项,都可以表示“达到,实现(目标)”。52C。career表示“职业”,音乐

23、和唱歌成了他的全部事业。53B。“发行专辑”用release,“出版图书”用publish。54A。schoolwork意思为“功课”,与后面的education对应。此外从语言的“小环境”看并不是赶上同学们。55D。用develop表示“开发,培养,发展”等,与other skills搭配,意为“培养其他的技能”。.阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)A(江西九所重点中学联考)When did sport begin? If sport is, in nature, play, the claim might be made that sport is much older tha

24、n humankind, for, as we all have observed, the beasts play. Dogs and cats wrestle and play ball games. Fishes and birds dance. The apes have simple, pleasurable games. Frolicking infants(雀跃的幼儿), school children playing tag, and adult arm wrestler are demonstrating strong, transgenerational and trans

25、species bonds with the universe of animalspast, present and future. Young animals, particularly, tumble, chase, run, wrestle, mock, imitate, and laugh(or so it seems) to the point of delighted exhaustion. Their play, and ours, appears to serve no other purposes than to give pleasure to the players,

26、and apparently, to remove us temporarily from the anguish of life in earnest. Some philosophers have claimed that our play is the noblest part of our basic nature. In their generous conceptions, playing harmlessly and experimentally permits us to put our creative forces, fantasy, and imagination int

27、o action. Play is released from the tedious battles against scarcity and decline which are the incessant(永不间断) and inevitable tragedies of life. This is a grand conception that excites and encourages people. The holders of this view claim that the origins of our highest accomplishmentsliturgy(宗教典礼),

28、 literature, and law can be_traced_to a play impulse(冲动) which we see most purely enjoyed by young beasts and children. Our sports, in this rather happy, no fatalistic view of human nature, are more splendid creations of the no datable, transspecies play impulse.56The best title for this passage is

29、probably “_”A. Whats the Purpose of SportsB. Sports Mean PlayingC. The Origin of SportsD. Sports Give Us Pleasure57The underlined phrase “be traced to” means “_”A. go back to B. be marked outC. be discovered D. be placed58Which of the following is WRONG according to the passage?A. Play is released f

30、rom the boring battles against scarcity and decline.B. Human beings play, so do animals.C. Playing allows us to put our imagination into action.D. Everybody purely enjoys a play impulse.59How do people feel when they go in for sports?A. They feel healthy. B. They feel pleased.C. They feel exhausted.

31、 D. They feel set free.答案本文主要讲述了运动的由来。56C。标题归纳题。文章的第一句“When did sport begin?”引出话题,下文都围绕其展开。后面的内容尤其是be traced等也都暗示了本题的答案。57A。词义猜测题。be traced to意思为“追溯到”,与go back to的意义一致。58D。细节判断题。D项与文章倒数第二句“.we see most purely enjoyed by young beasts and children.”内容不吻合。59B。推理判断题。根据文章中间部分的“Their play, and ours, appea

32、rs to serve no other purposes than to give pleasure to the players, and apparently, to remove us temporarily from the anguish of life in earnest.”可以得出本题答案。B(广州高三调研测试)Given Australias size and the fact that early settlements were far apart, Australian society is remarkably homogeneous(同种类的). Its citi

33、zens are fundamentally prosperous and the way of life in the major cities and towns is much the same however many miles divide them. It_takes_a_sharp_ear_to_identify_regional_accents.However, there is some difference in lifestyle between city dwellers and the country people. Almost 90 percent of the

34、 population lives in the fastpaced cities along the coast and has little more than a passing familiarity with the desert. The major cities preserve pockets of colonial heritage, but the overall impression is modern, with new buildings reflecting the countrys youth. In contrast, the rural communities

35、 tend to be slowmoving and conservative. For many years, Australia was said to have “ridden on the sheeps back”, a reference to wool being the countrys main money earner. However, the wool industry is no longer dominant. Much of Australias relatively sound economy is now achieved from natural coal a

36、nd wheat, and by being the largest diamond producer in the world. Newer industries such as tourism and wine making are also increasingly important. Australians are generally friendly and relaxed, with a selfdeprecating sense of humour. On the whole, Australia is a society without hierarchies(等级制度),

37、an attitude generally held to stem from its prisoner beginnings.Yet, contrary to widespread belief, very few Australians have true prisoner origins. Within only one generation of the arrival of the First Fleet in 1788, Australia had become a nation of immigrants. Originally coming almost entirely fr

38、om the British Isles, today one in three Australians comes from elsewhere. Australias liberal postwar immigration policies led to an influx of survivors from wartorn Europe, most notably Greeks, Italians, Poles and Germans.The emphasis has shifted in recent years and today the majority of new immigr

39、ants are from Southeast Asia. Today Australia is a “blend of nations” and although some racism exists, it has generally been a successful experiment and the country is justifiably proud to have one of the most harmonious multicultural communities in the world.60What does the writer mean by saying “I

40、t takes a sharp ear to identify regional accents.” in the first paragraph?A. Australians speak standard English with no local accents whatsoever.B. You have to practice a lot to learn to understand the different accents.C. The Australian regional accents are very difficult to understand indeed.D. Th

41、ere is not much difference between the accents in different areas of Australia.61Which of the following statements is TRUE according to the passage?A. Most Australians have ancestors who were prisoners.B. The Australian economy is dependent on sheep exports.C. The majority of people living in Austra

42、lia come from Europe.D. The pace of life is different in the city and in the country.62The underlined pronoun “it” in the final paragraph refers to “_”A. community B. racismC. blend of nations D. Southeast Asia63We can infer from the passage that _.A. there are no signs of Australias colonial past i

43、n its modern citiesB. Australias recent immigration policy encourages immigrants from Southeast AsiaC. immigrants from Southeast Asia have brought racial problemsD. “riding on sheeps back” resulted in slow development in rural communities64This passage mainly focuses on Australias _.A. society B. ec

44、onomyC. racial problems D. history答案这是一篇介绍澳大利亚的文章。60D。句意理解题。从文章第一段前两句可以看出,在澳大利亚,不管是城市还是乡镇,人们的生活方式并没有很大的差异,如果要辩认地方口音的话,需要有很好的耳朵才行,所以选D。61D。正误判断题。从文章第二段的前四句话可以看出D项正确。62C。词义推断题。从最后一段第二句中的“Today Australia is a blend of nations and although some racism exists.”可以看出这里的“it”表示的是多国家的融合,所以选C。63B。推理判断题。从文章最后一段

45、可以看出,现在有越来越多的东南亚人移民去澳大利亚,可推知选B。64A。主旨大意题。从整篇文章我们不难发现,这是一篇主要讲述澳大利亚社会的文章,所以选A。C(2008北京卷)Twenty years ago, I drove a taxi for a living. One night I went to pick up a passenger at 2:30 AM. When I arrived to collect, I found the building was dark except for a single light in a ground floor window.I walke

46、d to the door and knocked, “Just a minute,” answered a weak, elderly voice.After a long pause, the door opened. A small woman in her eighties stood before me. By her side was a small suitcase.I took the suitcase to the car, and then returned to help the woman. She took my arm and we walked slowly to

47、ward the car.She kept thanking me for my kindness. “Its nothing,” I told her. “I just try to treat my passengers the way I would want my mother treated.”“Oh, youre such a good man.” she said. When we got into the taxi, she gave me an address, and then asked, “Could you drive through downtown?”“Its n

48、ot the shortest way,” I answered quickly.“Oh, Im in no hurry,” she said. “Im on my way to a hospice(临终医院). I dont have any family left. The doctor says I dont have very long.”I quietly reached over and shut off the meter(计价器)For the next two hours, we drove through the city. She showed me the buildi

49、ng where she had once worked, the neighborhood where she had lived, and the furniture shop that had once been a ballroom where she had gone dancing as a girl.Sometimes shed ask me to slow down in front of a particular building and would sit staring into the darkness, saying nothing.At dawn, she sudd

50、enly said, “Im tired. Lets go now.”We drove in silence to the address she had given me.“How much do I owe you?” she asked.“Nothing.” I said.“You have to make a living,” she answered. “Oh, there are other passengers,” I answered.Almost without thinking, I bent and gave her a hug. She held onto me tig

51、htly. Our hug ended with her remark, “You gave an old woman a little moment of joy.”65The old woman chose to ride through the city in order to _.A. show she was familiar with the cityB. see some places for the last timeC. let the driver earn more moneyD. reach the destination on time66The taxi drive

52、r did not charge the old woman because he _.A. wanted to do her a favorB. shut off the meter by mistakeC. had received her payment in advanceD. was in a hurry to take other passengers67What can we learn from the story?A. Giving is always a pleasure.B. People should respect each other.C. An act of ki

53、ndness can bring people great joy.D. People should learn to appreciate others concern.答案作者回顾了20年前的一段往事:一天凌晨两点半,他去接一位乘客,一个马上要被送到临终医院的80多岁的老太太。应老人的要求,他缓慢地开车陪同老太太在市区驶过她熟悉的工作和生活过的地方。天亮了,他把老太太送到了目的地,却执意分文不收。65B。考查推理判断。从文章的叙述看,老太太说她马上要被送到临终医院,剩下的日子不多,并指引我在市区缓慢行驶,走过她学习、工作和生活过的地方。从这些信息看,她这样做的目的是B,即为了最后看一眼这些

54、有着她的回忆的地方。66A。考查推理判断。作者在开车陪同老太太几个小时后,执意不收取一分钱的车费,并拥抱老太太和她告别。从文章的叙述可知,作者不收钱的原因是A,为了让老太太在到临终医院之前充分享受人间的温暖。67C。考查推理判断。本文介绍作者开出租时的一次载客经历。从文章的叙述,我们看见作者诚实和助人为乐的善良之心:他将老太太搀扶到车上,再帮她拿行李,善解人意的他缓慢地带着老太太行驶在街头。老太太说,“你给了一个老太太快乐的时刻”。D(广东)Lisa was running late. Lisa, 25, had a lot to do at work, plus visitors on th

55、e way: her parents were coming in for Thanksgiving from her hometown. But as she hurried down the subway stairs, she started to feel uncomfortably warm. By the time she got to the platform, Lisa felt weak and tiredmaybe it hadnt been a good idea to give blood the night before, she thought. She reste

56、d herself against a post close to the tracks.Several yards away, Frank, 43, and his girlfriend, Jennifer, found a spot close to where the front of the train would stop. They were deep in discussion about a house they were thinking of buying.But when he heard the scream, followed by someone yelling,

57、“Oh, my God, she fell in!” Frank didnt hesitate. He jumped down to the tracks and ran some 40 feet toward the body lying on the rails. “No! Not you!” his girlfriend screamed after him.She was right to be alarmed. By the time Frank reached Lisa, he could feel the tracks shaking and see the light comi

58、ng. The train was about 20 seconds from the station.It was hard to lift her. She was just out. But he managed to raise her four feet to the platform so that bystanders could hold her by the arms and drag her away from the edge. That was where Lisa briefly regained consciousness, felt herself being p

59、ulled along the ground, and saw someone else holding her purse.Lisa thought shed been robbed. A woman held her hand and a man gave his shirt to help stop the blood pouring from her head. And she tried to talk but she couldnt, and that was when she realized how much pain she was in.Police and fire of

60、ficials soon arrived, and Frank told the story to an officer. Jennifer said her boyfriend was calm on their 40minute train ride downtownjust as he had been seconds after the rescue, which made her think about her reaction at the time. “I saw the train coming and I was thinking he was going to die,”

61、she explained.68What was the most probably cause for Lisas weakness?A. She had run a long way.B. She felt hot in the subway.C. She had done a lot of work.D. She had donated blood the night before.69Why did Jennifer try to stop her boyfriend?A. Because they would miss their train.B. Because he didnt

62、see the train coming.C. Because she was sure Lisa was hard to lift.D. Because she was afraid the train would kill him.70How did Frank save Lisa?A. By lifting her to the platform.B. By helping her rise to her feet.C. By pulling her along the ground.D. By dragging her away from the edge.71When did Lis

63、a become conscious again?A. When the train was leaving.B. After she was back on the platform.C. After the police and fire officials came.D. When a man was cleaning the blood from her head.72The passage is intended to _.A. warn us of the danger in the subwayB. show us how to save people in the subway

64、C. tell us about a subway rescueD. report a traffic accident答案Lisa因工作过度劳累加上献血,在等车的时候晕倒在地铁的铁轨上,但及时地被正在站台旁边等车的人们救起,幸运地躲过了一劫。68D。事实细节题。文中第一段倒数第二句提到“.maybe it hadnt been a good idea to give blood the night before”可知Lisa认为她的这次眩晕与献血有关,故D项为答案。69D。推理判断题。Frank跳下去救Lisa时,车马上就要来了,由文章最后一段Jennifer所说的“I saw the tr

65、ain coming and I was thinking he was going to die”可知Jennifer极力阻拦她男朋友下去救人是怕他会被撞死,故D项正确。70A。事实细节题。从文章第五段第二句中的“he managed to raise her four feet to the platform”可知答案。该题也可以通过排除法来做。71B。事实细节题。文中第五段最后一句提到“That was where Lisa briefly regained consciousness”,此处that代指前面的platform。由此可知B项正确。72C。主旨大意题。通读全文可知文章主要讲

66、述了Lisa在地铁站被路人救起的故事。E(2008皖南八校二联)EngineerHighway / Roadway WantedCompany: Synerfac Technical StaffingDescriptionWork directly for a large, prominent(卓越的)and growing Northern New Jersey area Engineering Firm.RequirementsA Bachelor Degree in Civil Engineering is required and a related Masters is a plus

67、. Familiarity with AASHTO and ITE design standards is highly desirable.Knowledge of AutoCAD, LDD and Civil Design, Microstation and SoftDesk civil software are a plus. Candidates will possess strong communication skills. 24 years working experience.Job type: FullTime EmployeePay: $50k$60k/ year(kOne

68、 thousand dollars)Contact us by dialling telephone 67522289/67523342 or applying online.Software Salesmen WantedCompany: Judge Group, Inc.DescriptionA fast growing ( 646% in the last 3 years ) endpoint security solution provider is seeking highly talented sales candidate to fulfill a desirable outsi

69、de sales role. This is an expansion position and was added due to overflow of business in the NYC market. This position requires a hunter mentality and only proven sales candidates should apply.Pay: Base salary ranges from $75k to 85k a year and at plan candidates should expect a total pay of $ 250k

70、 a year.RequirementsJob type: FullTime Employee, 35 years of enterprise sales at decision maker level. Must live within city limits of NYC.Contact us by dialling mobile phone 12567903338 or sending emails to mgp.Registered Nurse WantedCompany: Genesis HealthCareDescriptionWelcome to Genesis HealthCa

71、re! Were setting the standard for clinical(临床的)excellence and responsiveness(敏感度)in meeting the unique needs of every resident and patient in our care. Were focused on becoming the recognized leader in clinical quality and customer satisfaction in every market we serve.RequirementsJob type: FullTime

72、 EmployeePay: $78k to 85k/yearApply online today, if you are a graduate of an approved School of Nursing with a current state Registered Nurse license in desired state of interest.Contact us by dialling phone 34286679/34286630 or sending emails to office 01.73Those who work for Judge Group, Inc. as

73、software salesmen can be paid at most _ a year.A. $ 85k B. $ 250kC. $ 75k D. $ 325k74Which of the jobs wanted above particularly requires strong communication skills?A. Registered Nurse.B. Software Salesperson.C. EngineerHighway/Roadway.D. Registered Nurse & Software Salesperson.75If you are a unive

74、rsity graduate, you must contact the company you apply to by _.A. calling 12567903338B. dialling telephone 67522289C. sending emails to mgpD. sending emails to office 01答案本文介绍了三则有关招聘公路工程师、软件销售员以及注册护士的广告的具体内容。73B。细节理解题。由第二则广告中“Pay: Base salary ranges from $75k to $85k a year and at plan candidates sh

75、ould expect a total pay of $250k a year.”一句可得出答案。74C。细节理解题。由第一则广告中“Candidates will possess strong communication skills. 24 years working experience.”可得出答案。75D。细节判断题。第一则广告要求应聘者有24年的工作经历;第二则广告要求应聘者有35年的工作经历;只有第三则广告对应聘者工作经历没有提出要求,只提到“Apply online today, if you are a graduate of an approved School of Nu

76、rsing with a current state Registered Nurse license in desired state of interest.”故选D。.短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)(重庆)Dear Jerry,Im glad to know that you had an interest in Chinese76._food. Here Id like to tell you something about them. Chinese77._food is famous with its wide variety. The food in one ar

77、ea78._can be easy told from that in another. For example, Shanghai79._food, a little bit sweet, differ from Sichuan food that is rather80._hot. However, every kind of the Chinese food is worth trying,81._because each has a delicious taste and good for health. Since82._the restaurant in China usually

78、 serves special dish of different83._areas, you can enjoy various Chinese foods whenever you84._are. Im looking forward to meet you here so that I can tell85._you more about Chinese food at table.Best wishes.Jin答案76hadhave。因为“你对中国食物感兴趣”是一个客观事实,所以用一般现在时。77themit。Chinese food是不可数名词,因此要用it指代。78withfor。

79、be famous for为固定搭配,意思是“因而著名”。79easyeasily。应该用副词修饰谓语动词。80differdiffers。主谓不一致。这句话的主语是单数名词Shanghai food。81去掉定冠词the。中国食物(Chinese food)是一个泛指的概念,而且是不可数名词,因此其前不要冠词。82在good前加上is。因为good是形容词,前面需要加be动词。83dishdishes。dish表示“一道菜”时是可数名词,又这里是指不同种类的菜,所以要用其复数形式。84wheneverwherever。根据句意可知,这里是指“无论你在哪里”表示地点,因此应该用wherever

80、。85meetmeeting。look forward to是固定词组,意思是“期望,盼望”,其中的to是介词,而不是不定式的标志,因此后面接名词、代词或动名词作宾语。.书面表达(满分25分)(2008湖南)请从下列人物中选择你最喜欢的一位,用英语写一篇120词左右的短文,要求根据所给信息作适当发挥,且须包括以下三部分内容:1对该人物的简单介绍;2喜欢该人物的理由;3从该人物身上得到的启示。Thomas EdisonHelen KellerWilliam Shakespeareinventor;creative; diligent;full of wisdomordinary but grea

81、t woman;disabled; optimistic;eager to learnwriter;talented; imaginative;man of all ages“Genius is one percentinspiration and ninetyninepercent perspiration.”“.if I had the power ofsight for three days.”“Life is a stage.”_参考答案Sample 1:Thomas EdisonBorn in America, Thomas Edison was a great scientist

82、and inventor. He was once thought to be a boy who was not worth educating. In fact, he was a man full of imagination.I admire Edison a lot because of his great contribution to the world. He had more than 1,000 inventions. In his life time, he was always eager to know how things worked, which helped

83、him to earn the nickname “the Wizard of Melo Park”. He was also so diligent that he worked day and night. And this explained why he had so many great inventions.What impresses me most is his famous saying, “Genius is one percent inspiration and ninetynine percent perspiration.” Probably I cannot be

84、an Edison myself, but I can be a hardworking learner. From him, I realize the secret to success is not when or where you were born, but what you are doing and how you do it in your life.Sample 2:Helen KellerEvery time I read “.if I had the power of sight for three days”, I cannot help being moved by

85、 its author Helen Keller, an ordinary but great American woman.I admire Helen because she is optimistic about life. She became deaf and blind when she was 19 months old. Since then she lived in a world of darkness and silence, and communication seemed only a dream for her. But she never gave up and

86、struggled to lead an active life. Under the guidance of her teacher, Ms. Sulliven, Helen learned to read and write and became a famous writer. For a disabled person like her, this was really a wonder!Helen has set an excellent example to all of us. Her story tells us that we should value what we hav

87、e, and try our best to overcome any difficulty in life.Sample 3:William ShakespeareDo you know Hamlet? Have you read The Merchant of Venice? These two great works are both written by William Shakespeare, my favorite English writer and the man of all ages!Shakespeare, a son from a poor family, a man

88、of little education, wrote plays and poems that are read all over the world. I like him because his comedies and tragedies bring me into a fantastic world; I love him because his poems let me enjoy the beauty of the English language; I admire him because his keen sights set me thinking and teach me how to lead a meaningful life!Since “Life is a stage”, we are actually all actors and actresses. On this stage, everyone has his own role to play, and I will try my best to play my role well.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1