收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 4 A mazing art Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题(含解析)外研版必修第三册.docx

上传人:a**** 文档编号:408562 上传时间:2025-11-30 格式:DOCX 页数:5 大小:23.46KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 4 A mazing art Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题(含解析)外研版必修第三册.docx_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 4 A mazing art Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题(含解析)外研版必修第三册.docx_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 4 A mazing art Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题(含解析)外研版必修第三册.docx_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 4 A mazing art Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题(含解析)外研版必修第三册.docx_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 4 A mazing art Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题(含解析)外研版必修第三册.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit4AmazingartSectionCDevelopingideas&Presentingideas&Reflection课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.I was (激发) to examine my deepest thoughts.答案stimulated2.This is a(宏伟的) book on all counts:text,photographs and printing.答案magnificent3.There is a metal lamp that resembles a pair of shoes,and Greek (葡萄酒) bottles that

2、like legs!答案wine4.The race organizers are trying to attract (赞助者).答案sponsors5.The first e of Qin unified China in 221BC.答案emperor6.We had become f of the house and didnt want to leave.答案fond7.These altitudes are (经常地) wrapped in storms.答案frequently8.There were fresh flowers in v on the tables.答案vase

3、s9.Since 1804 the country has(大部分) been ruled by tyrants.答案mostly10.There are no trees or bushes to give s.答案shade.短语填空be fond of,plenty of,due to,for a while,be sent to,be regarded as,at that time,in the history of1. a national advertising campaign,the new product quickly became popular.答案Due to2.T

4、he quality of life has improved and watching films a good means of entertainment.答案is regarded as3.After he retired from office,Royers took up painting ,but soon lost interest.答案for a while4.Among the Chinese cultures which play an important role China are Tang poems.答案in the history of5.The escaped

5、 prisoner got arrested immediately he turned up at the railway station and prison again.答案was sent to6.What was needed ,she told me,was some good luck.答案at that time7.The actor has supplied money to the disaster area.答案plenty of8.It was said that the farmer horses extremely and kept a large number o

6、f them in his farm.答案was fond of.翻译句子1.他工作越努力,得到的就会越多。(the+比较级,the+比较级)答案The harder he works,the more he will get.2.他不仅说得更正确,而且讲得更容易了。(not only.,but.)答案Not only did he speak more correctly,but he spoke more easily.3.你不能选择你被给予的,但你可以选择如何利用它。(make use of)答案You cannot choose what you are given,but you c

7、an choose how you make use of it.4.她总是在公共汽车上把座位让给有需要的人。(in need)答案She always gives seats to people in need on the bus.5.他喜欢音乐,而他的双胞胎兄弟喜欢运动。(be fond of)答案He likes music,while his twin brother is fond of sports.素养提升.阅读理解From the earliest times,man has been interested in art.People have often worked to

8、gether to collect and save the worlds art treasures.Fine art treasures from many countries are kept in an art museum called the Louvre in Paris,France.The works of art have been collected by the people of France over many centuries.The Louvre has not always been a museum.The first building was a for

9、t(炮台).In 1190,it was the kings castle with high walls and a round tower.It had a moat to prevent his enemies from walking in.Over the years,the number of buildings around the castle grew.By 1350,the castle was no longer needed as a fort.The Louvre became a palace home for French kings and queens.Dur

10、ing times of peace,new treasures were brought in.During days of war,many treasures were stolen,and the buildings were damaged.When Francis became king of France in 1515,he brought in artists from many countries.One of the artists was Leonardo da Vinci from Italy.Da Vincis MonaLisa is the best known

11、painting in the museum today.In 1793,the Louvre became a public museum,just as it is now.It is a place where art treasures have been saved for everyone to enjoy.【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍了保存很多国家的艺术瑰宝的博物馆卢浮宫。1.On the whole,this passage is mainly about .A.an art museum called the LouvreB.an Italian artist na

12、med Leonardo da VinciC.a king of France named Francis ID.the best known painting in Louvre答案A解析主旨大意题。通读全文,特别是根据第二段中的“FinearttreasuresfrommanycountriesarekeptinanartmuseumcalledtheLouvreinParis,France.”可知,本文主要介绍了保存很多国家的艺术瑰宝的博物馆卢浮宫,故A项正确。2.Why is it good for great art to be kept in public museums?A.It

13、 helps people remember who the king of France is.B.It keeps people out of the palaces.C.It gives everyone a chance to enjoy good art.D.It helps people to know who is the greatest artist.答案C解析细节理解题。根据最后一段中的“Itisaplacewherearttreasureshavebeensavedforeveryonetoenjoy.”可知,艺术瑰宝保存在博物馆中可以给每个人提供一个欣赏伟大的艺术作品的

14、机会,故C项正确。3.From the passage we know that .A.it is not possible for treasures to be stolenB.old forts always make the best museumsC.great art should be shared with all the peopleD.king Francis of France brought in artists from an old fort答案C解析推理判断题。根据最后一段中的“In1793,theLouvrebecameapublicmuseum,justasi

15、tisnow.Itisaplacewherearttreasureshavebeensavedforeveryonetoenjoy.”可知,卢浮宫成为公共博物馆的目的是让每个人都能欣赏伟大的艺术作品,由此可知,伟大的艺术应该与所有人一起分享,故C项正确。4.In the third paragraph the word “moat” probably means “”.A.a high tower built in former times where soldiers watched out for enemiesB.a long and deep ditch(沟)dug round a c

16、astle and was usually filled with waterC.a cart pulled by horses on which soldiers foughtD.a long and high wall around castle答案B解析词义猜测题。根据画线词后的“topreventhisenemiesfromwalkingin”可知,moat是用来阻止敌人进入城堡的,应该是在城堡周围挖的又长又深、装满水的沟渠,故B项正确。.应用文写作假如你是李华,你校英语俱乐部将于下周五举办毕业舞会(prom)。你是志愿服务者,但因故不能按时参加,请你用英语给组织者Mr White写一

17、封道歉信,内容包括:1.表示歉意;2.解释原因;3.已将志愿者工作安排他人完成。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加内容,以使行文连贯。Dear Mr White,Im Li Hua,a volunteer of the English Club.Yours,Li Hua参考范文Dear Mr White,Im Li Hua,a volunteer of the English club.Im writing this letter to express my sincere apology to you for being absent from the prom to be held

18、next Friday.Now I give you an explanation.The reason why I cant take part in the prom is that I suddenly fall ill.My parents sent me to hospital,and I have to stay there for a week.Therefore,I cant attend the prom.As for my volunteer work,I have appointed my classmate Tom to serve as a volunteer.I s

19、incerely hope that you can consider my situation and accept my apology.Yours,Li Hua.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。One weekend in July,Jane and her husband,Tom,had driven three hours to camp overnight by a lake in the forest.Unfortunately,on the way an unpleasant subject came up and they s

20、tarted to quarrel.By the time they reached the lake,Jane was so angry that she said to Tom,“Im going to find a better spot for us to camp,”and walked away.With no path to follow,Jane just walked on for quite a long time.After she had climbed to a high place,she turned around,hoping to see the lake.T

21、o her surprise,she saw nothing but forest and,far beyond,a snowcapped mountain top.She suddenly realized that she was lost.“Tom!” she cried,“Help!”No reply.If only she had not left her mobile phone in that bag with Tom.Jane kept moving,but the farther she walked,the more confused she became.As night

22、 was beginning to fall,Jane was so tired that she had to stop for the night.Lying awake in the dark,Jane wanted very much to be with Tom and her family.She wanted to hold him and tell him how much she loved him.Jane rose at the break of day,hungry and thirsty.She could hear water trickling(滴落) somew

23、here at a distance.Quickly she followed the sound to a stream.To her great joy,she also saw some berry bushes.She drank and ate a few berries.Never in her life had she tasted anything better.Feeling stronger now,Jane began to walk along the stream and hope it would lead her to the lake.As she picked

24、 her way carefully along the stream,Jane heard a helicopter.“Is that for me?”Unfortunately,the trees made it impossible for people to see her from above.A few minutes later,another helicopter flew overhead.Jane took off her yellow blouse,thinking that she should go to an open area and flag them if t

25、hey came back again.注意:续写词数应在150左右。But no more helicopters came and it was getting dark again.It was daybreak when Jane woke up.参考范文Butnomorehelicopterscameanditwasgettingdarkagain.In the dreadful darkness,strange sounds of wild beasts were heard.“If it werent for that stupid quarrel,I wouldnt be tr

26、apped here,” she thought to herself,regretful tears clouding her eyes.Surrounded by the fear and tiredness,Jane felt exhausted and finally slid into sleep.“Tom,is that you?” she murmured.“Tom,help!” In her dream,she saw a man extending his arms towards her at a distance.ItwasdaybreakwhenJanewokeup.J

27、ane had no choice but to force her way ahead.In the boundless search,she found it impossible to find a way out,which threw her into desperation.Fortunately,a helicopter flew overhead just at that moment.In no time did Jane rush to the rock and climb onto it.She waved her yellow blouse madly to the passing helicopter.To her great joy,this time,the helicopter spotted her.The moment Jane was reunited with her husband,her tears clouded her vision.They hugged each other tightly in the warm light of the setting sun.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1