收藏 分享(赏)

高级Exercise10(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读7页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc

上传人:a**** 文档编号:40844 上传时间:2025-10-28 格式:DOC 页数:7 大小:191KB
下载 相关 举报
高级Exercise10(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读7页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第1页
第1页 / 共7页
高级Exercise10(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读7页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第2页
第2页 / 共7页
高级Exercise10(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读7页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第3页
第3页 / 共7页
高级Exercise10(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读7页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第4页
第4页 / 共7页
高级Exercise10(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读7页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第5页
第5页 / 共7页
高级Exercise10(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读7页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第6页
第6页 / 共7页
高级Exercise10(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读7页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、【精品】高级Exercise 10 英语分级阅读阅读材料 A篇Welcome to Mr. Mas shop! We have big sale today. All the goods are at a good price.来源:学#科#网Z#X#X#KWhen you enjoy the sunshine, you need a pair of sunglasses. The sunglasses are cheap today. They are only five yuan today. We have some white sports shoes .They are 20 yua

2、n. Doyou likeT-shirts? They are very cheap. We have T-shirts in all colors for 16 yuan each. We have socks in blue, green and red for 3yuan. For boys, blueand black shorts are 12 yuan. For girls, the white and pink skirts are 25 yuan. Do you need a sweater?They are cheap, too. We have them in green

3、and white for 30 yuan. We also have many colorful gloves for kids. They are four yuan. Come to Mr. Mas shop and choose something you want!知识点提要Sentence (句子): 1.We have big sale today. 今天我们有大减价。 big sale 大减价。 2. All the goods are at a good price. 所有的货物价格都很好。 3.We have T-shirts in all colors for 16 yu

4、an each.我们有各种颜色的T 恤每件16元。 in all colors 各种颜色的Vocabulary(词汇):1. sale 销售 2. goods 货物 3.cheap 便宜的 4.colorful 鲜艳的能力测试根据短文内容,选择正确答案。( )1. Mr. Mas shop has _ today.A. big sale B. goods C. shop ( )2. You can buy a _ in Mr. Mas shop. A. scarf B. sweater C. blouse 来( )3. Is the sweater expensive in the shop

5、? A. Yes, it is. B. No, it isnt. C. No, it is.( )4.Miss White wants to buy a pair of socks and a pink skirt. They cost _. A. 28 yuan B. 25 yuan C. 3 yuan ( )5. Which of the follow sentence is True? A. The sunglasses are not cheap in the shop. B. John cant buy blue shorts in the shop. C. Mrs. Black c

6、an buy a pair of gloves for her daughter.B篇阅读材料 Mr. Jackson is a painter. He likes children very much. He always teaches children to paint pictures on weekends. Spring is coming Mr. Jackson decided to take children into the garden to paint the beautiful flowers .He took the children to a small garde

7、n near the school. The garden was full of spring flowers. Mr. Jackson and children began to paint, but a boy called Andy was just walking around in the garden.Two hours later, most of the children finished their pictures. They showed their beautiful pictures to Mr. Jackson. Andy showed his paper to

8、Mr. Jackson, too.“Whats in the picture?” Mr. Jackson asked angrily. He saw only a piece of white paper .There was nothing on it.Andy answered, “I painted some white flowers in the garden and a white bird in the sky.”知识点提要Sentence (句子): 1.He always teaches children to paint pictures on weekends. 他总是在

9、 周末教孩子们画画。 2.Mr. Jackson decided to take children into the garden to paint the beautiful flowers . Jackson先生决定带孩子们去花园里画美丽的花。 decide to do. 决定做. 3.The garden was full of spring flowers. 花园里开满了春天的鲜花。 be full of. 充满. 4.They showed their beautiful pictures to Mr. Jackson. 他们把自己漂亮的画拿给Jackson先生看。 show.to.

10、 拿给.看 Vocabulary(词汇):1. painter 画家 2. began 开始(begin的过去式) 3. walk around 四处走动 4.angrily 生气地 5. a piece of 一张能力测试根据短文内容,选择正确答案。( )1.Mr. Jackson is a _ . He teaches children to paint. A. art teacher B. painter C.English teacher ( )2.Mr. Jackson took children to _. A. a small garden B. a big garden C.a

11、 small school( )3. Andy was_ in the garden. A. painting flowers B. watering the flowers C. walking around( )4. Was Mr. Jackson angry with Andy ? _. A. No, he wasnt. B. Yes, he was. C.Yes, he wasnt.( )5. Which of the follow sentence is True? A. All the children finished their pictures. B. Andy paints

12、 some white flowers and a white bird on his paper. C. The small garden was full of flowers.A篇【解析】:1. 答案A。 从文章第一段第一行可知,Welcome to Mr. Mas shop ! We have big sale today.欢迎来到马先生的店,今天我们有大减价。故答案是A。来源:学+科+网2.答案:B。通读整篇文章,从第二段可以找到,在Mr. Ma商店里,有sunglasses太阳镜,white sports shoes白色的运动鞋,T-shirts T恤衫, socks袜子,shor

13、ts男孩的短裤,skirt女孩的短裙,sweater毛衣,gloves小孩的手套。A选项围巾和C选项女士衬衫都是商店里没有的,故答案是B。3.答案:B。问题的意思是,毛衣贵吗?从文章第一段第一行可知,店里正在大减价,从第二段第六行可知,Do you need a sweater?They are cheap, too. We have them in green and white for 30 yuan. 你需要毛衣吗? 它们也很便宜。我们有绿色和白色的毛衣只要30元一件 。故答案是B。4. 答案:A。问题的意思是,Miss White想要买一双袜子和一件短裙。这些东西的价格是.从文章第二段

14、第四、五行可知, We have socks in blue, green and red for 3yuan. For boys, blueand black shorts are 12 yuan. For girls, the white and pink skirts are 25 yuan. 我们有蓝色、绿色、红色的袜子,每双3元。有女孩子的白色和粉色的裙子每件25元。两样东西的价格合计是28元。故答案是A。5. 答案:C。题目的要求是找出正确的句子。A选项的意思是,店里的眼镜不便宜。从文章第二段第一、二行可知,The sunglasses are cheap today. They

15、are only five yuan today. 眼镜今天很便宜。只要5元。故A选项是错误的。B选项的意思是,John不能在店里买到蓝色的短裤。从文章第二段第四、五行可知,For boys, blueand black shorts are 12 yuan. 有【答案】:1. A 2. B 3. B 4. A 5. CB篇【解析】:2.答案:A。从第二段可知,He took the children to a small garden near the school.他带着孩子们去了一个学校附近的小花园。故答案是A。3.答案:C。从文章第二段最后一行可知,Mr. Jackson and ch

16、ildren began to paint, but a boy called Andy was just walking around in the garden. Jackson先生和孩子们都开始画画了,只有一个叫Andy的男孩在花园里四处逛。A选项是画花,B选项是浇花,C选项四处走动是正确的,故答案是C。4. 答案:B。问题的意思是,Mr. Jackson生Andy的气了吗?从文章第四段可知, Whats in the picture ?” Mr. Jackson asked angrily. He saw only a piece of white paper .There was n

17、othing on it. “画里面有什么?”Jackson先生生气的问。他只看见了一张白纸。那上面什么都没有。故答案是B。5. 答案:C。题目的要求是找出正确的句子。A选项的意思是,所有的孩子都画完了。从文章第三段第一行可知,Two hours later, most of the children finished their pictures.两个小时后,大部分孩子画完了。故A选项是错误的。B选项的意思是,Andy在他的纸上画了一些白色的画和一只白色的鸟。从文章第二段可知,Andy没有画画,他只在花园闲逛。从文章第四段可知,Mr. Jackson看到Andy交上来的白纸很生气,故Andy根本没有画画,所以选项B也是错误的。C选项的意思是,小花园里开满了花。从文章第二段二、三行可知,The garden was full of spring flowers. 花园里开满了春天的鲜花。C选项符合文章的内容,故答案是C。【答案】:1. B 2. A 3. C 4. B 5. C

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1