收藏 分享(赏)

2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc

上传人:a**** 文档编号:406471 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:21 大小:154KB
下载 相关 举报
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第1页
第1页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第2页
第2页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第3页
第3页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第4页
第4页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第5页
第5页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第6页
第6页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第7页
第7页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第8页
第8页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第9页
第9页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第10页
第10页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第11页
第11页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第12页
第12页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第13页
第13页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第14页
第14页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第15页
第15页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第16页
第16页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第17页
第17页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第18页
第18页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第19页
第19页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第20页
第20页 / 共21页
2019年七年级英语上学期综合检测卷三新版人教新目标版.doc_第21页
第21页 / 共21页
亲,该文档总共21页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、2019年七年级英语上学期综合检测卷一、单项选择(8分)1(1分)Now more and more students use the computer _ their homework.A.doB.to doC.doesD.doing2(1分)How much are _ trousers?A.theseB.thisC.thatD.a blue3(1分)一I dont like reading _ watching TV. What about you?一I dont like reading all day, _ I like watching TV news.A.and; orB.and

2、; andC.or; andD.or; but4(1分)Amy, are you _ only child in your family?Yes, but _ new baby is on the way.A.an; theB.the; aC.an; aD.the; the5(1分)David is _ boy.A.a 11-year-oldB.an 11-year-oldC.a 11 years oldD.an 11 year old6(1分)It takes me two hours _ the homework.A.doB.doingC.doesD.to do7(1分)There is

3、no more _ in that _ for so many people.A.room; roomsB.rooms; roomC.room; roomD.rooms; room8(1分)It will_ you a long time _ a language well.A.spend; learnB.to spend; to learnC.take; to learnD.take; learn二、完形填空(10分)9(10分) Great changes have taken place in my hometown since 1978 when China started to pu

4、t into effect the policies of reform and opening to the outside world. The people have got rid 1 the mud and dirt. They have 2 theaters, shops and flats in the center of the town. They also 3 a hospital in the east of the town. 4 the river they have built schools, hotels and a big park. Factories an

5、d businesses have 5. On the river, steamers and boats come and go busily day and night, 6 the prouducts of our industries to all 7 of the province. Because the economy has developed rapidly and steadily, the peoples living standards has been 8 greatly. I love my hometown and I love its people. They

6、too have changed. If we continue to 9 the policies, I am sure 10 my hometown will have an even brighter future.(1)A.onB.ofC.forD.at(2)A.looked upB.taken upC.put upD.kept up(3)A.set upB.have set upC.haven been set upD.had set up(4)A.UnderB.AlongC.ApartD.Away(5)A.walked upB.got upC.put upD.sprung up(6

7、)A.carryB.carriedC.carryingD.to carry(7)A.amountsB.partsC.sortsD.kinds(8)A.gone upB.increasedC.decreasedD.improved(9)A.carry outB.carry backC.carry offD.carry for(10)A.whatB.whichC.thatD.why三、阅读理解(22分)10(6分) Scientists are trying to make the deserts into good land again. They want to bring water to

8、the deserts, so people can live and grow food. They are learning a lot about the deserts. But more and more earth is becoming desert all the time. Scientists may not be able to change the deserts. People are doing bad things to the earth. Some places on the earth dont get much rain. But they still d

9、ont become desert. This is because some green plants are growing there. Small green plants and grass are very helpful to dry places. Plants dont let the hot sun make the earth even drier. Plants dont let the wind blow the earth away. When a little bit of rain falls, the plants hold the water. Withou

10、t the plants, the land can become desert much more easily.(1)Why can the land become desert?A.Because some places dont get much rain.B.Because plants dont let the hot sun make the earth even drier.C.Because people dont keep the earth well.D.Because scientists havent learnt enough about the deserts.(

11、2)What do the scientists do to make the deserts into good land again?A.Carry water.B.Grow food.C.Do nothing.D.Study a lot.(3)Why are green plants and grass helpful?A.Because they can hold the water.B.Because they can stop the wind from blowing the earth away.C.Because they can keep the earth wet.D.A

12、ll the above.(4)Which is the best title for the passage?A.The desert problem.B.People make deserts.C.Green plants and grass.D.The desert, the tree and the water.11(8分) Many of us may have experienced the pleasant moment of seeing recommended songs after we listen to some songs on a music app. When w

13、e open shopping websites, we often see things we want to buy on the home page. The businessman can decide which is the best place to build a new entrance in a big supermarket in the city center. If you want to take a taxi on a taxi app, it can even guess where you want to go before you tell it! Aren

14、t these things amazing? This is based on data (数据). Data is no longer only about numbers, but information from almost every side of our lives: our shopping habits, interests or what we eat. All of this is called big data. In December, 2017, President Xi Jinping called for China to speed up its big d

15、ata strategy (战略) to better serve social and economic (经济的) development. As a result, peoples lives can be improved as well. He also asked for greater use of big data in areas like education, social security and transportation. We have seen big data being used more often in China in the past few yea

16、rs. The role it plays in tourism (旅游业) is just one example. Many travelers today like to share their experiences with others on the Internet. All the data that travelers share online is helping the tourism industry get a lot of information. After the data is analyzed (分析), these tour sights can know

17、 about travelers needs better. In this way, services will be improved, which is helpful to the development of the whole industry. As a result, travelers can expect better tours in the future. Moreover, big data is also an important growth tool for economic development. With growth rate of 30 percent

18、 every year, sales of big data industry in China will reach one trillion yuan yearly by 2020. Having so many good influences, big data is sure to be seen more and more in China.(1)According to Paragraph 1, big data can help people _.A.buy songs from a music appB.design home pages for websitesC.desig

19、n home pages for websitesD.make better decisions in business(2)Data from travelers is analyzed in order to _.A.share travelling experiences onlineB.expect better travelers in the futureC.improve services of the tour sightsD.know the needs of tour sights better(3)After reading the passage, we know th

20、at _.A.the speed of big data development in China now is enoughB.people have few chances to use big data at present in ChinaC.sales of big data industry are growing fast every year by 30%D.big data improve peoples life before the social development can be realized(4)Which of the following words can

21、describe the writers feeling towards big data?A.Sad.B.Bored.C.Hopeful.D.Careful.(5)What can be the best title for the passage?A.Big Data Brings Good MusicB.Big Data Influences ChinaC.Tourism Gets Help from Big DataD.Sales of Big Data Industry in China12(8分)Is the Mobile Phone a Must-have for Teenage

22、rs? Next time youre in a public place, take a look aroundyou, and count how many people are using their mobilephones. I can tell you now that it is probably more thanhalf, whether youre on public transport, in a caf orsimply walking down the street. With the development oftechnology, we can now do a

23、lmost anything on the mobilephones. How does the use of mobile phones affect (影响)the young?Do they really need mobile phones or not?Some British parents, teachers and teenagers give theiropinions on this subject. Parents want their kids to be safe. Are teenagerssafer with a mobile phone or without?

24、William, a parentof two kids, says, The great thing about my kids havingmobile phones is that I can keep in touch with them. Theworst thing about teenagers having phones is that someyoung people use them to send impolite messages to eachother. Some parents have rules about their childrensmobile phon

25、e and Internet usage. If they break the rules,their phones will be kept by their parents. In the UK, students can take their mobile phonesto school, but they are not allowed to use them inclass. Some teachers complain (抱怨) that studentsdont always follow the rules. They dont listencarefully in class

26、 because they are using their phones tosurf the Internet, chat with friends and so on. As forthe students, most of them think phones are part oftheir lives. They can keep in touch with families andfriends, and they can take photos, keep importantinformation and surf the Internet, which is veryconven

27、ient (方便的). Some consider phones as a kindof fashion (时尚) and they dont want others to seethem as out or different. Its true that mobile phones have become a symbolof the modern life. This form of technology makesteenagers life much more convenient, but if teenagersdepend too much on them, it can le

28、ad to seriousproblems. Increasingly scientists are saying thateveryone needs a break from mobile phones put themaway and experience the real life. In fact it can bevery easy next time when you go out with friends, putall of your phones in the middle of the table. Whoevertouches his phone first has t

29、o pay the bill! Indeed, the convenience brought by mobile phonesis great, but dont let your phone become moreimportant than the real people in your real life.(1)The mobile phones will probably be kept by parentsif the teenagers _.A.go out with classmates and friends and pay the billB.search for a lo

30、t of important information and keep itC.take them to school and look up new words afterclassD.send impolite messages and surf the Internettoo much(2)According to the passage which of the following is true?A.All students consider mobile phones as a kind offashion.B.Teachers allow students to use mobi

31、le phones inclass in the UK.C.Parents often count how many young people areusing mobile phones.D.More and more scientists think people need abreak from mobile phones.(3)What does the writer mainly want to tell us?A.Schools should stop students from taking theirphones to school.B.The mobile phone is

32、the most important invention inmodern life.C.Mobile phones are useful but teenagers shouldnttotally depend on them.D.Talking with friends on mobile phones is betterthan doing it face to face.四、七选五(10分)13(10分) Recently, a very simple question became widely spread online: What China should be proud of

33、? 1 Lanlan, whose real name is Negar Kordi, is from Canada. She came to China five years ago and is a student at Ningbo University. Now she has 120,000 fans on the Internet and the number is still growing. Lanlan loves China. 2 It is the easiest country in which to find a job. If you are not too laz

34、y, it is really very simple to find a job in China. I believe therere more job chances here than in any other country in the world. 3About 400 million Chinese are studying English. If they can speak good English in the future, China will have the greatest number of English speakers of any non-Englis

35、h speaking country. The speed of Chinese trains is fast. From Ningbo to Beijing, the train runs 1,365 kilometers for seven hours and the ticket fare is only 595 yuan. Its public security is great. 4I have travelled in many countries, and I think China really is very safe. There are much more things

36、China should be proud of. Many Chinese people often complain about China. At first, I believed that they didnt like China or that they loved western countries. But later, I realized that they just set a very high standard for China.5Actually, China must be much better than other countries.A.The fore

37、ign language level is surprising.B.This country of 1.4 billion people makes me feel safe.C.A foreign girl living in China gave a very touching answer.D.They believe that its not enough to be number one in the world.E.She believes China will be the strongest country in the world in future.五、补全对话(5分)1

38、4(5分) 1 1. Be youself, or be true to youself. A true friend will like you for who you are, not who you pretend(伪装) to be. 2. 2 If you want to make friends, you first need to put youself out(让自己出去) to meet people. Friends seldom come knocking on your door while you sit at home playing computer games.

39、 3. Join an organization(组织) with people who have common interests. 3 Social Twitter and My Space are great ways to meet new people and learn about the people you meet. 4. Volunteering is a great way for people of all ages to meet others. 4 5. Talk to people. You can join a club, go to school, or go

40、 to church but you still wont make friends if you dont talk to people. 5 the clerk at the video stire, the person sitting next to you on the bus, or the person in front of you at lunchtime.A.You can make many friends.B.Its a great way to meet new local people.C.You can talk to anybody.D.If you want

41、to make some good friends, these things may help you.E.Spend more time around people.F.By working together with people you might meet some friends.六、选词填空(10分)15(10分)用方框中所给单词的正确形式完成短文。有两个词为多余项。each, work, discover, afraid, much, nearly, way, allow, change, waste, so, against Most people may not think

42、 that there are any problems with watermelons, but some Japanese sellers do. There is often space when they store watermelons, because round watermelons do not sit nicely on shelves. So some clever farmers have solved the watermelon problem. They make their watermelons grow in square glass boxes the

43、 watermelons become square. The only problem now is the price. The square watermelons cost about 80 dollars . Many people know the saying, Roses are red, violets are blue, sugar is sweet and so are you. Well, today the poem needs to to Roses are red, roses are blue!Australian scientists that when th

44、ey put a chemical from a blue flower into a rose, they can create a 100% blue rose. For many years Chinese scientists have been on developing new kinds of rice and now they have produced a new kind, called super rice. Super rice not only can protect itself insects and diseases, but it also produces

45、more than any other kind of rice. Today farmers can grow almost one and a half times rice than they could grow in the past. Doctors might be able to use vegetables to fight cancer now. US scientists have discovered a to put a chemical into tomato plants while they are growing. When cancer patients e

46、at the tomatoes, the tomatoes will fight the cancer in their bodies.七、书面表达(15分)16(15分) 为了丰富你们的校园生活,学校组织了一次去湾里的郊游活动。请你根据下列图表内容写一篇题为“A Nice School Trip”的英语短文,参加某英文报纸的征文比赛。 提示: 1. 短文应包括图表中的全部信息,条理清楚,行文连贯; 2. 短文中不能出现真实的人名和地名; 3. 词数不少于80, 开头已给出, 不计入总词数。 Last weekend, my classmates and I had a wonderful s

47、chool trip. _答案一、单项选择1【答案】B【解析】考查非谓语动词。句意:现在越来越多的学生使用电脑来做他们的家庭作业。分析句意可知 do homework 是 use the computer 的目的,应用不定式作目的状语。故选B。2【答案】A【解析】考查指示代词。句意:这裤子多少钱?根据空格前面的 are 可知应用复数代词 these。故选A。3【答案】D【解析】考查连词。句意:我既不喜欢阅读,也不喜欢看电视。你呢?我不喜欢整天看书,但我喜欢看电视新闻。or 用在否定句中表示并列关系;答语中的前后句表示转折关系,用连词 but。故选D。4【答案】B【解析】考查冠词。句意:艾米,你

48、是你家里唯一的孩子吗?是的,但是一个新生儿就要出生了。第一空后面有 only 应用定冠词 the 修饰;第二空表示“一个”新生儿,用不定冠词修饰。故选B。5【答案】B【解析】考查形容词的基本用法。句意:David 是一个11岁的男孩儿。修饰空格后面的名词 boy 应用形容词,结合选项可知此处是复合形容词,结构为“数词-year-old”且 11 以元音音素开头,不定冠词用 an。故选B。6【答案】D【解析】考查固定搭配。句意:花费我两个小时的时间做作业。It takes sb. some time to do sth. 花费某人多长时间做某事;是固定搭配。故选D。7【答案】C【解析】考查名词的

49、分类。句意:那间房间没有更多的空间容纳那么多人。room 表示“房间”时是当可数名词;表示“空间”时是不可数名词;根据题干设置可知第一空表示“空间”;第二空表示“房间”且前面有 that 修饰,应用单数形式。故选C。8【答案】C【解析】考查动词辨析及固定搭配。句意:要学好一门语言会耗费你好长一段时间。it takes sb+time+to do sth 做某事耗费某人多长时间,故第二空用 to learn;第一空前面有 will 应用动词原形。故选C。二、完形填空9【答案】(1)B (2)C (3)B (4)B (5)D (6)C (7)B (8)D (9)A (10)C 【解析】本文讲述了作

50、者的家乡在改革开放以来发生的巨大变化。1.此题考查的是固定搭配。句意:人们已经摆脱了泥土和污秽。get rid of 摆脱。2.此题考查的是固定搭配。句意:他们在镇中心已经建造了电影院、商店和公寓。look up 查找,拜访(某人);take up 占据,开始从事,拿起;put up 建造,举起;keep up保持,不落后。3.此题考查的是结合上下文选择动词的时态。句意:他们也已经在镇子的东边建造了一所医院。此处为have set up 现在完成时表示已经完成的状态;set up 建立,竖立。4.此题考查的是介词的辨析。句意沿河他们建起了学校、旅店和一个大公园。along 作为介词意为“沿着”

51、。5.此题考查的是动词短语的辨析。句意:工厂和商业涌现。walk up 沿走;get up 起床,建立,伪造;put up 建立;spring up 出现,涌现,萌芽;sping-sprang-sprung。6.此题考查的是动名词作定语。句意:在河面上,轮船和小船整日整夜来去匆忙,装载着我们工厂里的产品到全省每个地区。动名词作定语,多表主动和进行的含义,放在被修饰词后。carry 携带/搬运。7.此题考查的是名词词义的辨析。句意:在河面上,轮船和小船整日整夜来去匆忙,装载着我们工厂里的产品到全省每个地区。amount 数量,总额;part 部分;sort 种类;kind 种类。8.此题考查的是

52、动词及动词词组词义的辨析。句意:因为经济的平稳较快发展,人们的生活水平已经更大程度的提高了。go up 上升,响起,破产;increase 增加,增长;decrease 减少,降低; improve 提高,改善,增进。9.此题考查的是动词短语词义的辨析。句意:如果我们继续实行这些政策,我确定我的家乡将会拥有更光明的为来。carry out 实行,执行;carry back 带回;carry off 多去,使丧命,成功地处理,carry for 为拿。10.此题考查的是固定句式。句意:如果我们继续实行这些政策,我确定我的家乡将会拥有更光明的为来。be sure that 确定.。三、阅读理解10

53、【答案】(1)C (2)D (3)D (4)A 【解析】【略】。11【答案】(1)D (2)C (3)C (4)C (5)B 【解析】本文主要介绍了什么大数据以及大数据对于我国的影响。数据不再仅仅与数字有关,而是来自我们生活中几乎每个方面的信息:我们的购物习惯、兴趣或饮食。所有这些都被称为“大数据”。2017年12月,习近平总统呼吁中国加快其大数据战略,以更好地服务于社会和经济的发展。人们的生活也可以得到改善。他还要求在教育、社会保障和交通等领域更多地使用大数据。过去几年,我们看到大数据在中国的使用频率越来越高。它在旅游业中所扮演的角色就是一个例子。经过数据分析,这些旅游景点可以更好地了解游客

54、的需求。这样,服务就会得到改善,这有利于整个行业的发展。此外,大数据也是经济发展的重要增长工具。随着每年30%的增长率,到2020年,中国大数据产业的年销售额将达到1万亿元。由于有这么多好的影响,大数据在中国肯定会越来越多。1. 细节理解题。buy songs from a music app 从音乐应用程序购买歌曲;design home pages for websites 设计网站的主页;take a taxi without paying for it 不用付钱就坐出租车;make better decisions in business 在商业上做出更好的决定。根据第三句 The b

55、usinessman can decide which is the best place to build a new entrance in a big supermarket in the city center.(商人可以决定在市中心的一家大超市里哪个地方是建新入口最好的地方)可知选D。2. 细节理解题。share travelling experiences online 在线分享旅游经历;expect better travelers in the future期望将来有更好的旅行者;improve services of the tour sights 改善旅游景点的服务;kno

56、w the needs of tour sights better 更好地了解旅游景点的需求。根据第三段第五句 After the data is analyzed (分析), these tour sights can know about travelers needs better. In this way, services will be improved, which is helpful to the development of the whole industry.(经过数据分析,这些旅游景点可以更好地了解游客的需求。这样,服务就会得到改善,这有利于整个行业的发展)可知选C。

57、3. 细节理解题。the speed of big data development in China now is enough 中国现在大数据发展的速度已经足够了;people have few chances to use big data at present in China 目前在中国,人们很少有机会使用大数据;sales of big data industry are growing fast every year by 30% 大数据产业的销售额每年快速增长30%;big data improve peoples life before the social developm

58、ent can be realized 大数据在实现社会发展之前改善人们的生活。根据第四段第二句 With growth rate of 30 percent every year, sales of big data industry in China will reach one trillion yuan yearly by 2020.(随着每年30%的增长率,到2020年,中国大数据产业的销售额将达到每年1万亿元)可知选C。4. 细节理解题。根据第四段最后一句 Having so many good influences, big data is sure to be seen mor

59、e and more in China.(由于有这么多好的影响,大数据在中国肯定会越来越多地被看到)可知作者对大数据抱有希望。故选C。5. 主旨大意理解。Big Data Brings Good Music 大数据带来好音乐;Big Data Influences China 大数据对中国的影响;Tourism Gets Help from Big Data 旅游从大数据中获得帮助;Sales of Big Data Industry in China 大数据产业在中国的销售。通读全文可知本文主要介绍了什么大数据以及大数据对于我国的影响。故选B。12【答案】(1)D (2)D (3)C 【解析

60、】1. D 细节辨析题。根据第二段 Some parents have rules about their childrensmobile phone and Internet usage. If they break the rules,their phones will be kept by their parents. 可知,如果孩子用手机发送不礼貌的信息或者花太多时间上网,父母就会没收手机。选D。2. D 正误判断题。第三段提到Some consider phonesas a kind of fashion,是有些学生而不是所有的学生都把手机当成时尚,所以排除A选项;第三段第一句提到.

61、are not allowed to use them in class.学生不被允许在课堂上使用手机,所以排除B选项;C选项只是第一段提到的一个假设,而不是事实,所以排除C选项。故选D。3. C 主旨大意题。文章第一段即表明了观点:反对过度使用手机,接下来从家长、老师、学生和专家的角度给出了看法,最后一段总结了以上观点:手机带来了方便,但不要过度依赖。故选C。四、七选五13【答案】(1)C (2)E (3)A (4)B (5)D 【解析】通过一位加拿大留学生兰兰讲述自己在中国的经历,告诉人们,中国正在变得越来越强大,越来越让国人自豪。1. 根据上文 What China should be

62、proud of?是一个被广泛在线传播的问题,选项A(一个居住在中国的外籍女孩给出了一个令人感动的回答)符合语境。故选C。2. 根据兰兰下文对中国的描述和她对中国的热爱可知,选项E(她相信中国将是未来世界上最强大的国家)最为符合兰兰的意愿。故选E。3. 根据下文 About 400 million Chinese are studying English. 可知学习英语的人员数量庞大,所以人们的英语水平应该挺好。故选A。4. 根据下文 I have travelled in many countries, and I think China really is very safe.可知兰兰认为

63、中国的治安很好。故选B。5. 根据上文 But later, I realized that they just set a very high standard for China. 可知,选项D(他们认为仅仅成为世界第一是不够的)合乎中国人的期待。故选D。五、补全对话14【答案】(1)D (2)E (3)B (4)F (5)C 【解析】1. D 根据后文的给出的五个点,可知选项D“.这些东西会帮到你”符合语境。2. E 本段主要讲,要交朋友就要先让自己先出去,选项E“花更多的时间在人们身边”符合语境。3. B 和有共同爱好的人加入一个组织。_ 推特,空间是遇到新的人的好方法。选项B“是遇到

64、新的本地人的好方法”符合语境。4. F 志愿者活动是让各个年龄层的人参与,选项F“通过一起工作,可能会遇到新朋友”,符合语境。5. C 根据Talk to people 可推知选项C“你可以和任何人讨论”,符合语境。六、选词填空15【答案】wastedsoeachchangediscoverednearlyworkingagainstmoreway【解析】这篇短文主要描述了科学技术在农业种植方面带来的新变化。1.句意:当他们储存西瓜的时候总是有浪费的空间,因为圆型的西瓜不可能整齐地摆放着。联系下文描述,可知此处指的是总是有浪费的空间。结合语境可知填形容词wasted,浪费的。2.句意:农民把西

65、瓜种植在正方形的玻璃盒子里,这样西瓜就成正方形了。根据句意可知该句的前后句形成递进的关系,故选so,因此。3.句意:每个正方形的西瓜需要花费80美元。根据句意可知该空选each,每一个。4.句意:然而,今天这首诗需要改变一下。联系下文,可知此处指的是诗人们需要把玫瑰是红色的改成玫瑰是红色的,玫瑰是蓝色的。To是不定式符号,后面用动词原形。结合语境可知填原形动词change,改变。5.句意:澳大利亚科学家发现,当他们把从一朵蓝色花中提取的化学物质放到玫瑰当中,他们能够创造出一朵几乎百分百的蓝玫瑰。根据句意可知该空选discover,发现;因为实验的结果已经得出,所以需用动词的一般过去时。6.句意

66、:澳大利亚科学家发现,当他们把从一朵蓝色花中提取的化学物质放到玫瑰当中,他们能够创造出一朵几乎百分百的蓝玫瑰。根据句意可知该空选nearly,几乎。7.句意:多年以来,中国的科学家们一直在从事发展一种新型的更强壮的水稻,现在他们已经生产出了一种新物种,名叫超级大米。结合前文be动词可知填现在分词working,工作,经营。8.句意:超级大米不仅能够保护自己免受昆虫和疾病的困扰,而且还能够产出更多的大米。protect. against反对以保护,固定搭配。9.句意:今天,农民能够生产出的大米是以前的1.5倍。根据than可知该空是用比较级,且rice是不可数名词,故用more修饰。10.句意:

67、美国科学家们发现了一个方法,当西红柿作物在生长时,我们也许可以把一种化学物质放入其中。结合语境可知名词way,方法,道路。七、书面表达16【答案】 Last weekend, my classmates and I had a wonderful school trip. We went to Wanli and rode bikes. After lunch, we climbed mountains and saw something interesting and beautiful. After supper, we played games with other visitors. We could get close to nature and relax ourselves, so I loved the school trip.【解析】详见答案。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1