收藏 分享(赏)

2020年高中英语Unit5ThemeparksSectionⅢLearningaboutLanguage.doc

上传人:a**** 文档编号:400188 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:7 大小:2.31MB
下载 相关 举报
2020年高中英语Unit5ThemeparksSectionⅢLearningaboutLanguage.doc_第1页
第1页 / 共7页
2020年高中英语Unit5ThemeparksSectionⅢLearningaboutLanguage.doc_第2页
第2页 / 共7页
2020年高中英语Unit5ThemeparksSectionⅢLearningaboutLanguage.doc_第3页
第3页 / 共7页
2020年高中英语Unit5ThemeparksSectionⅢLearningaboutLanguage.doc_第4页
第4页 / 共7页
2020年高中英语Unit5ThemeparksSectionⅢLearningaboutLanguage.doc_第5页
第5页 / 共7页
2020年高中英语Unit5ThemeparksSectionⅢLearningaboutLanguage.doc_第6页
第6页 / 共7页
2020年高中英语Unit5ThemeparksSectionⅢLearningaboutLanguage.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 Section Learning about Language & Using Language课时作业.单句语法填空1Only a minority (minor) of the children are fond of doing housework while most of them enjoy playing games.2Though they have been in touch by WeChat, they have never met face to face before.3Only by improving education and high technology

2、can a country become an advanced (advance) one.4Her admission (admit) to Tsinghua University delighted her parents a lot.5Several minutes later, the boy came to life.6Not only Tom but also his classmates are (be) coming to visit museums.7Mr. Smith, together with his wife and children took a trip to

3、America and visited the Disneyland this summer.8How many countries took part in the last Olympic Games?9My cousin sent me some famous novels, together with some souvenirs.10They live within easy reach of the jungle.单句改错1The dog came close to be killed by a car.bebeing2To our disappointment, only a m

4、inority of people is in support of our plan to build a new bridge.isare3Not only they study hard, but also they are clever.第一个they前加do4He was down at the mouth all evening, but as soon as his girlfriend came in he came to lives.liveslife5You should make a careful plan on advance.onin.阅读理解AMillions o

5、f people pass through the gates of Disneys entertainment parks in California, Florida and Japan each year. What makes these places an almost universal attraction? What makes foreign kings and queens and other important people want to visit these Disney parks? Well, one reason is the way theyre treat

6、ed once they get there. The people at Disney go out of their way to serve their “guests”, as they prefer to call them, and to see that they enjoy themselves.All new employees, from vice presidents to parttime workers, begin their employment by attending Disney University and taking “Traditions”. Her

7、e, they learn about the companys history, how it is managed, and why it is successful. They are shown how each department relates to the whole. All employees are shown how their part is important in making the park a success.After passing “Traditions”, the employees go on to do more specialized trai

8、ning for their specific (具体的) jobs. No detail (细节) is missed. A simple job like taking tickets requires four eighthour days of training. When one ticket taker was asked why it took so much training for such a simple, ordinary job, he replied, “What happens if someone wants to know where the restroom

9、s are, when the parade starts or what bus to take back to the campgrounds? . We need to know the answers or where to get them quickly. Our constant aim is to help our guests enjoy the party.”Even Disneys managers get involved in the daily management of the park. Every year, the managers leave their

10、desks and business suits and put on special service clothes. For a full week, the bosses sell hot dogs or ice cream, take tickets or drive the monorail, and take up any of the 100 jobs that make the entertainment park come alive. The managers agree that this week helps them to see the companys goals

11、 more clearly.All these efforts to serve the public well have made Walt Disney Productions famous. Disney is considered by many as the best mass service provider in America or the world. As one longtime business observer once said, “How Disney treats people, communicates with them, rewards them, is

12、in my view the very reason for his fifty years of success . I have watched, very carefully and with great respect and admiration, the theory and practice of selling satisfaction and serving millions of people on a daily basis, successfully. It is what Disney does best.”【解题导语】本文是一篇说明文。迪斯尼乐园为什么能成为全球瞩目

13、的焦点?它的经营又有什么秘诀呢?本文将为你揭开迪斯尼乐园成功经营的秘密。1The first day they come to Disney parks, all new employees .Abegin by receiving onthejob trainingBmust learn several jobsCbegin as ticket takersDhave already attended Disney University解析:选A细节理解题。根据第二段中“All new employees . by attending Disney University and taking

14、 Traditions ”可知,所有的新员工先要进行岗前培训。2The main objective of the Disney employees is to .Alearn all parts of the businessBsee that their guests enjoy themselvesCbe able to answer all kinds of questionsDkeep their important guests happy解析:选B细节理解题。根据文章第一段最后一句“The people at Disney . see that they enjoy themse

15、lves.”以及第三段最后一句“Our constant aim is to help our guests enjoy the party.”可知他们的主要目标是让游客在迪斯尼乐园玩得开心,由此可见B项为正确答案。3Which of the following is NOT true according to the passage?ATourists learn the history of Disney in its entertainment parks.BDisney attracts people almost from all over the world.CParades ar

16、e regularly held in Disneys entertainment parks.DDisneys managers are able to do almost all kinds of work in the Disney parks.解析:选A推理判断题。文章提到游客在迪斯尼可以尽情玩乐,但并未提及要学习迪斯尼的历史;根据第二段可知,是新员工要学习公司的历史而不是游客。故选A。4This passage is mainly about .Ahow Disney employees are trainedBthe history and traditions of the Di

17、sney enterprisesCwhy Disney enterprises are successfulDthe importance Disney places on serving people well解析:选C主旨大意题。文章主要讲述了迪斯尼乐园成功经营的秘诀。BHans Christian Andersen was the only child of a poor family. Hans and his parents lived in one room of a house in Odense in Denmark (丹麦)Hans Christians father onc

18、e made him a toy theatre. His mother made clothes for his toy actors and actresses. Hans wanted to become an actor. But unfortunately he didnt have a gift for acting nor was he goodlooking. When he danced everybody laughed.Hans Christian recited poems though not very well. But he could sing. By the

19、time Hans Christian was fourteen, he left for Copenhagen. People were kind to him but they told him he couldnt do well in the theatre. Then after his fifteenth birthday, his voice changed. He couldnt sing very well any longer. He decided that, since he couldnt sing or act, he would write plays for o

20、ther actors instead. At first his plays were not a success but then a very important person in Copenhagen, Jonas Collin, read them and thought they are interesting. He became interested in him and he wanted to help Hans Christians first play.The first thing to do was to send Hans Christian to school

21、. Although he was able to read, he knew nothing about grammar or spelling. Collin helped Hans Christian to get through these long, difficult years.His first book was a collection of poems and then he wrote a novel. While he waited for his books to publish, he was writing fairy tales. As time went by

22、, Andersen became a friend of the king. Indeed he became the friend of all the famous writers in Europe.He returned to Odense several times to see his mother before she died and one day he went there as someone special. The people wanted to honor this famous son of their city. There were beautiful,

23、bright lamps in all the streets and squares the night he arrived.Later when he came to write the story of his life, he said:“That night was like a fairy tale.” Indeed it was. Hans Christian was born in a very poor family but he became a famous writer.【解题导语】安徒生从小就想成为一名演员,却由于自身条件不佳无法遂愿,但他坚持自己的戏剧梦想,为他人

24、创作剧本,并创作了大量的诗歌和童话,最终成为了著名的作家。5When Hans Christian was a child, he was good at .AdancingBperforming playsCreciting poems Dsinging解析:选D细节理解题。根据第三段的“But he could sing.”可知他小时候唱歌很好。6Andersens first play failed most probably because .Ait was not interestingBAndersen was not goodlookingCits too difficult t

25、o act for other actorsDAndersen made many spelling and grammar mistakes解析:选D推理判断题。根据文章第四段以及第五段第二句的“Although he was able to read, he knew nothing about grammar or spelling.”可推断,安徒生的早期戏剧没有成功,最有可能是因为很多拼写和语法错误。7By saying “That night was like a fairy tale”, Hans Christian .Awanted to write a fairy tale a

26、bout that nightBsuggested his life was full of magic and adventureCreferred to his experience from a poor boy to a famous writerDmeant he usually wrote fairy tales at night解析:选C推理判断题。由最后一段“Indeed it was. Hans Christian was born in a very poor family but he became a famous writer.”可推测,他认为那一晚就像童话一样,是在

27、暗指自己从一个贫穷的孩子成为著名作家的经历也像一个童话。8What lesson can we learn from the story of Hans Christian?ANever avoid challenges from others.BNever complain about your bad luck.CNever depend on others to succeed.DNever give up your dream in life.解析:选D主旨大意题。安徒生从小就想成为一名演员,却由于自身条件不佳无法遂愿,但他坚持自己的戏剧梦想,为他人创作剧本,并创作了大量的诗歌和童话,

28、最终成为了著名的作家。他的经历告诉我们,在任何情况下都不应该放弃自己的梦想。.七选五Do you wish to one day become a great artist? Or maybe youre looking for a career in art and need to improve your skills. 1 , here are some ideas to help you improve your art skills.One of the most important things in art is practicingYouve probably heard it

29、 many times alreadypractice makes perfect. 2 .Take a few moments each day to study your surroundingsLook at the face of the person youre talking to. Notice how the light affects where all the shadows go and the shape of his feature. 3 . These things will help you gain a better understanding of how r

30、eal objects work, are shaped and will come in handy when youre drawing.Learn how to obtain the correct colors and their properties accuratelyThe color concepts are very different than that in grade school basic art. The basic white and black to get shades and tones has a tendency to change the hue (

31、色调) and make it dull and false. 4 .Look at other artists worksPay attention to their styles of drawing, so you can expand your viewpoint. And if you want, try copying their styles for a day to get a good idea on it. Also take trips to museums and art exhibits to gain inspiration. 5 Whether it is a p

32、icture in a magazine or a bowl of fruit you set up on your counter, its a good practice and itll help you improve a lot.AWhatever the case may beBHowever far you have reachedCTry using a model when you drawDTry observing the color and light in another perspective when you learnEBlue and yellow depen

33、ding on many factors will be brown and not always greenFObserve colors and shadows around you, and take a look at textures or how clothing wrinklesGAlthough you cant reach “perfect” in art, practicing drawing every day will help you improve a lot【解题导语】你希望有朝一日成为艺术家吗?如果你在寻找与艺术有关的工作,而且需要提高技能的话,本文提出的五点建

34、议会对你有所帮助。1解析:选A上文的两句提到了两种情况。无论是何种情况,本文中的建议能帮助提高艺术技能。A项所在句在此处承上启下。2解析:选G由上文可知,可能你已经听过很多次“熟能生巧”。G项“尽管你达不到艺术上的完美,但是每天练习绘画会帮助你提高许多”承接上文,符合语境。3解析:选F上句提到要留意光线如何影响阴影的位置和它的外形。F项与上句共同解释本段主旨“每天花上一些时间研究你周围的事物”。4解析:选E上句提到,基础白色和黑色具有改变色调的倾向,并使之沉闷和虚假。E项“在许多因素影响之下,蓝色和黄色在一起会变成褐色,并不总是绿色”承接上句,说明确实如本段首句所说,会有不同。5解析:选C空处下一段提到,无论是杂志上的一幅画还是操作台上的一碗水果都可以作为很好的练习对象,可以帮助你提高很多。C项“绘画时尝试使用模特”概括了本段主题,适合作主旨句。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1