1、 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1(2019雅礼中学月考)I panicked(panic) when I saw smoke coming out of the engine.2Most of them were in favour of my opinion while David was against it.3Success in life doesnt happen by accident.Its the result of devoting your time and energy to what yo
2、uve set out to do.4We asked Mary to put on a performance(perform) at the party, but she refused.5Children in our nation,whatever their family backgrounds are,can all enjoy equality(equal) of right in education.6I wouldnt/couldnt have gone(not go) through that bitter period without your generous help
3、.7Although we were very busy, we accepted the invitation(invite) to the wedding.8It is requested that some measures (should)be taken(take) to stop “white pollution”9He sat there,staring(stare) into space,playing with a piece of paper.10I often think of those occasions on which we had a happy time to
4、gether.单句改错1I ran into an old friend in the street by an accident.去掉第二个an2She shouts at me every time when I make a mistake.去掉when3Without our teachers help, we cant have finished the job on time.cantcouldnt4Her request was that you stayed at home waiting for her.stayedstay5Look! The lovely dog is j
5、umping up or down to show its special skills.orand.阅读理解ABody language is the quietest, secretest and most powerful language of all! It is said that our body movements communicate about 50 percent of what we really mean while words only express 7 percent. So, while your mouth is closed, your body is
6、just saying.Arms. How you hold your arms shows how open and receptive you are to people you meet. If you keep your arms to the sides of your body or behind your back, this suggests you are not afraid of taking on whatever comes your way. Outgoing people generally use their arms with big movements, w
7、hile quieter people keep them close to their bodies. If someone upsets you, just cross your arms to show youre unhappy! Head. When you want to appear confident, keep your head level. If you are a monitor in class, you can also take on this position when you want your words to be taken seriously. How
8、ever, to be friendly in listening or speaking, you must move your head a little.Legs. Your legs tend to move around a lot more than normal when you are nervous or telling lies. If you are at interviews, try to keep them still! Posture (姿势)A good posture makes you feel better about yourself. If you a
9、re feeling down, you normally dont sit straight, with your shoulders inwards. This makes breathing more difficult, which can make you feel nervous or uncomfortable.Mouth. When you are thinking, you often purse your lips. You might also use this position to hold back an angry comment you dont wish to
10、 show. However, it will probably still be noticed, and people will know youre not pleased.Face. When you lie, you might put on a false face. But that expression would crack briefly, allowing displays of true emotions such as happiness, sadness, disgust(厌恶)and fear to come through.【解题导语】本文重点讲述了几种身势语所
11、代表的意思, 一个小小的动作就有可能会暴露你的内心思想。1When someone is keeping his arms behind his back, he tries to tell you that _.Ahe is outgoingBhe is angryChe is not afraidDhe is cool解析:选C细节理解题。根据第二段中的“If you keep your arms to the sides of your body or behind your back, this suggests you are not afraid of taking on what
12、ever comes your way.”可知,当你把手放在背后时, 表明你不害怕。故选C。2If you want to appear confident, you should _.Amove your arms a lotBkeep your head levelCmove your head a littleDcross your arms解析:选B细节理解题。根据第三段中的“When you want to appear confident, keep your head level.”可知,如果你想表现出自信就昂起头。故选B。3What can we infer from the
13、passage? ADifferent people in different countries must have the same understanding of the same body movement.BBody language expresses more meanings than words do in communication.CWe cannot communicate with others without words.DIts not polite to use body language in formal communication.解析:选B推理判断题。
14、根据第一段第二句“It is said that our body movements communicate about 50 percent of what we really mean while words only express 7 percent.”可知,在交际中身势语会比语言表达更多的意思。故选B。4Which of the following can be the best title of the passage? ABody Language, the Most Commonly Used LanguageBArms Tell More Than LegsCFacial
15、Expressions Tell the TruthDOne Simple Movement Lets Slip Secrets of Your Mind解析:选D标题归纳题。通过全文可知,一个小小的动作就有可能会暴露你的内心思想。故选D。BDid you know that you have millions of tiny things living inside of you? They are called microbes. Microbes live all over our bodies. They come in a huge variety of shapes. They c
16、an move around and communicate with each other. They are so tiny that the only way to see them is with a microscope (显微镜)Bacteria, fungi (真菌), and viruses are examples of microbes.“Microbes can be found everywhere in our bodies and all over the Earth,” Marie SamanovicGolden said.She is a scientist w
17、ho studies microbes.“Understanding them is necessary for understanding our body.”Scientists have known for years that some microbes cause diseases. Recently, by using new advances in technology, scientists have collected more information about microbes. They have learned that many microbes play a ma
18、jor role in fighting diseases.“We know that microbes are important for our immune (免疫的) system,” says Susan Perkins,a scientist at the American Museum of Natural History (AMNH), in New York City. She is an organizer of The Secret World Inside You, a new show on microbes. At the AMNH show, visitors c
19、an use videos and a live theater presentation to explore how microbes influence health.According to Perkins what we eat affects what kinds of microbes we have inside of us, and it is important to have many kinds of microbes. Microbes in the digestive tract (消化道) help digest food. In the mouth, they
20、protect teeth from cavities (蛀牙)Microbes also make vitamins.“We are learning so much about microbes all the time,” Perkins said.“We have far more helpful microbes than harmful ones,” she says.【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了微生物。5What can we learn about the new study on microbes?AScientists have found their po
21、sitive role.BScientists have collected new microbes.CScientists have used them to cure diseases.DScientists have found ways to balance them.解析:选A细节理解题。根据第三段中的“They have learned that many microbes play a major role in fighting diseases.”可知,科学家发现了微生物所起的积极作用。6What can visitors do at the AMNH show?AWatc
22、h videos about the museum.BSee a healthy world inside people.CExplore peoples immune system.DLearn about microbes in different ways.解析:选D细节理解题。根据第四段中的“At the AMNH show, visitors can use videos and a live theater presentation to explore how microbes influence health.”可知,在该展览中,人们可以通过观看视频等方式了解微生物。7Perk
23、ins words show the relationship between _.Afood and healthBmicrobes and healthCgood and bad eating habitsDhelpful and harmful microbes解析:选B推理判断题。根据倒数第二段中的“Microbes in the digestive tract(消化道) help digest food.Microbes also make vitamins.”及最后一段中的“We have far more helpful microbes than harmful ones”可知
24、,Perkins主要谈论了微生物与健康的关系。8Whats the best title for this text?ATiny HelpersBShows on MicrobesCA Secret ExplorationDA System in Our Body解析:选A标题归纳题。根据文中对人类健康的小小帮手微生物的介绍可知,应选A项。.七选五Travel blogging (博客) is a journal that the whole world can read and it is the main reason behind me for setting up my own tra
25、vel blog._1_ Nowadays everyone is writing about their travels. Here are seven reasons why you should join the army and get writing.Remember your trip. The biggest advantage of having a travel blog is providing you with a great way to remember your trip. _2_ But writing online means you can type it u
26、p, including photos and you can keep your memories forever._3_ If you keep it basic, having a travel blog wont cost you anything. However, if you want to develop your blog, it may cost you more,such as paying for hosting. There are a lot of free blog hosting platforms out there including WordPress a
27、nd Blogger that are worth trying and they wont cost you a dollar._4_ It can often take a lot of effort to stay in touch with those hundreds of people you met backpacking(徒步旅行) on your travels. But with all the social media platforms around these days it is certainly a lot easier. Alongside this, if
28、you have your own travel blog, it means you are regularly updating(更新) your adventures online with all your friends.Inspire others. _5_ Along the way you will get to meet so many people who will thank you for inspiring them to take that first trip away from home or you may have encouraged a recent g
29、raduate to save enough money to backpack through Asia.AIt doesnt cost you anything.BEarn some money through blogging.CMany people want to be inspired by others.DKeep in touch with those you met on the road.EI set up Sophies Suitcase for both my friends and family to read.FThe biggest enjoyment for m
30、any bloggers is inspiring other people.GMuch like a travel journal, it enables you to record the best memories of your travels.【解题导语】作者认为喜欢旅游的人写旅游博客很重要。1解析:选E根据第一段中的“it is the main reason behind me for setting up my own travel blog”可知,作者在这里讲自己建立旅游博客的初衷。2解析:选G根据第二段中的“But writing online means you can
31、type it up,including photos and you can keep your memories forever.”可知,这里在跟普通的旅游日记进行对比。3解析:选A根据第三段中的“If you keep it basic,having a travel blog wont cost you anything.”可知,这段是讲写旅游博客的花费。4解析:选D根据第四段中的“It can often take a lot of effort to stay in touch with those hundreds of people.But with all the social media platforms around these days it is certainly a lot easier.”可知,这段主要是讲可以更容易地和旅游途中认识的人保持联系。5解析:选F根据末段中的“Inspire others.”以及“thank you for inspiring them to take that first trip away from home.”可知,此处应填:对于很多写博客的人来说,最大的乐趣莫过于可以激励更多的人出去旅行。