1、课时作业9Warming Up & Reading.单词拼写1He used to hope to change his work, but now he is content with his present position.2I was astonished when I heard our office building was on fire.3Fortunately (幸运地), we got home before it started to rain.4We were able to convince (使信服) the students of the need for wid
2、er reading.5After we saw the comedy (喜剧) show, we left the theatre laughing.6Soon the news spread throughout (遍及) the country.7She never tries anything because shes afraid of failure (失败)8He had overcome (克服) the difficulties with his English before he went abroad.9The woman driver gestured (打手势) to
3、 me that it was time to get out of the car.10The students in our class like the Chinese teacher so much because he has a good sense of humour (幽默).单句语法填空1Do you think you are fortunate (fortune) enough to have such a good chance?2She went off in the opposite direction (direct)3She is one of the most
4、 humorous (humour) writers that I have seen.4He is a famous performer in the world and his performances (perform) are attractive.5Everybody was astonished at the astonishing (astonish) news.6Last years floods made most of the villagers homeless (home) and they had to spend nights in tents.7As we all
5、 know, failure (fail) is the path to success.8He is remembered as a great actor who could inspire people with great confidence.9We should never be content with book knowledge only.10The police set off immediately in search of the injured pilot.补全句子1We were_astonished_at the news of his failure.他失败的消
6、息使我们震惊。2I couldnt convince_him_that he was wrong.我无法使他相信他错了。3I couldnt go to see the film, with_a_lot_of_work_to_do.由于有许多工作要做,我不能去看电影了。4The plan to expand the company overseas was a_complete_failure.在海外扩展公司的计划彻底失败了。5I have_heard_nothing from him up_to_now.到目前为止,我没有他的任何消息。6That rich man is tired of c
7、ity life, so he is_content_to_live in the country.那位富人厌倦了城市生活,因此他愿意生活在乡下。7The fierce battle cut_off_the_communication between the two cities.激烈的战斗切断了这两个城市之间的通讯。8There was a_bored_expression on her face.她脸上有一种厌倦的表情。.课文语法填空As _1_ outstanding humorous actor, Charlie Chaplin brightened the lives of Amer
8、icans and British during the period of silent films. He made people laugh at a time when they felt _2_ (depress), so they could feel more content _3_ their lives.His charming character, the little tramp, was wellknown all over the world. It was a poor and _4_ (home) person wearing large trousers, wo
9、rnout shoes and a small round black hat, and _5_ (carry) a walking stick. Social failure _6_ the little tramp was, he was loved by all the people for his optimism and determination _7_ (overcome) all difficulties and being kind to _8_ (other) when they were unkind to him. In the famous film The Gold
10、 Rush, Chaplin managed _9_ (make) the sad situationeating a boiled shoe _10_ (entertain) by using nonverbal humour.Such is Charlie Chaplin, loved and remembered as a great actor who could inspire people with great confidence.1an2.depressed3.with4.homeless5.carrying6as7.to_overcome8.others9.to_make10
11、.entertaining.串点成篇微表达赵先生出生在一个普通(ordinary)家庭。父母去世早,他无家可归。但幸运的(fortunate)是,他贫困的(badly off)盲人叔叔收养了他。尽管他常常穿着破旧的衣服,而且没食物吃,但他总是对生活充满信心。克服(overcome) 了许多困难之后,他作为一名喜剧演员而闻名全国。另外,他导演(direct)和主演(star in)了许多电影和电视剧,这使他更加有名,更加成功。直到现在(up to now),他还不满足于(be content with)目前的生活。Mr_Zhao_was_born_in_an_ordinary_family._H
12、is_parents_died_early,_making_him_homeless._But_fortunately,_his_blind_uncle,_who_was_badly_off,_adopted_him._Though_he_often_wore_worn_clothes_and_had_nothing_to_eat,_he_was_always_full_of_confidence_about_life._Having_overcome_many_difficulties,_he_became_famous_throughout_China_as_a_comedian_soon
13、._Whats_more,_he_has_directed_and_starred_in_many_films_and_TV_plays,_which_has_brought_him_greater_fame_and_success._Up_to_now,_he_hasnt_been_content_with_his_present_life.阅读理解ABill Gates and the president of General Motors have met for lunch, and Bill is going on and on about computer technology.
14、“If automotive technology had kept pace with computer technology over the past few decades, you would now be driving a V32 instead of a V8, and it would have a top speed of 10,000 miles per hour,” says Gates. “Or, you could have an economy car that weighs 30 pounds and gets a thousand miles to a gal
15、lon of gas. In either case, the sticker price of a new car would be less than $50. Why havent you guys kept up?”The president of GM smiles and says, “Because the federal government wont let us build cars that crash four times a day.”Why is that funny (or not funny, as the case may be)? Human beings
16、love to laugh, and the average adult laughs 17 times a day. Humans love to laugh so much that there are actually industries built around laughter. Jokes, sitcoms and comedians are all designed to get us laughing, because laughing feels good. For us it seems so natural, but the funny thing is that hu
17、mans are one of the only species that laughs. Laughter is actually a complex response that involves many of the same skills used in solving problems.Laughter is a great thingthats why weve all heard the saying, “Laughter is the best medicine.” There is strong evidence that laughter can actually impr
18、ove health and help fight disease. In this article, well look at laughterwhat it is, what happens in our brains when we laugh, what makes us laugh and how it can make us healthier and happier. Youll also learn that theres a tremendous amount that no one understands yet.本文是一篇文章的引言。作者通过比尔盖茨和通用汽车公司总裁的幽
19、默谈话向我们讲述了“笑”的作用:可以促进我们的身体健康,增强抵抗疾病的能力。1Whats the best title of the passage?ALaughterBSmileCWhy do we laugh?DLaughter and health解析:标题归纳题。综观全文可以看出,文章通过一个幽默故事引出了笑的作用:可以促进我们的身体健康,增强抵抗疾病的能力。答案:D2Which one is NOT true according to the passage?AComputer technology has developed quickly during the past few
20、decades.BAutomotive technology has developed as fast as computer technology according to Bill Gates.CThe president of GM thinks it is impossible to build cars worth less than 50 dollars.DIf cars were less than 50 dollars, a large number of accidents would happen per day.解析:细节理解题。文章第一段的“If automotive
21、 technology had.instead of a V8”用的是虚拟语气,故该句中的描述与事实不符。答案:B3The underlined word “sitcoms” in Paragraph 3 means “_”Asituation comedies BtragediesCbody language Dfictions解析:词义猜测题。该词的意思应和此句前面的“Jokes(笑话)”以及后面的“comedians(喜剧演员)”接近,故选A。答案:A4This passage is most probably an _.Aintroduction of an article about
22、 MicrosoftBintroduction of an article about laughterCarticle about laughterDintroduction of an article about General Motors解析:推理判断题。由最后一段的后半部分尤其是“In this article, well.”可以看出,该文是一篇关于笑的文章的引言,用来吸引读者,介绍文章的内容。答案:BBI have heard having a good sense of humour often helps in breaking the ice. Also people rem
23、ember you because of your humour. But I think I dont have a very good sense of humour. Could you suggest how to build up this?Radha KarnikThis is a great question that is unfortunately difficult to answer. I can only give you my views on this topic, which may or may not be correct. I know that my se
24、nse of humour developed over time.When I was younger I was not funny at all; now I can easily make people laugh. At the same time, sometimes I say things that I think are very funny but others do not. Improving wit and humour, I believe, is an ongoing process.Now, there are various forms of humour a
25、nd everyone has their individual style. Overall, I believe being fluent in a language is very important for being witty or funny. The way we play around with words adds the “funny” tag to an otherwise normal sentence.Also, seeing irony is very important. I think humour is often the link between two
26、unrelated things.In my experience, laughing frequently and appreciating other peoples jokes and wit are very important. Within these, finding humour in everyday normal situations is the key.I often notice what is going on around me and say funny things in my head and laugh to myself. That serves alm
27、ost as practice when I am in a group. I watch comedy shows and movies and I am sure that has some effects on helping me improve my sense of humour.And last, having confidence that you are witty is important. There will always be someone wittier or funnier than you, which is fine. Just work on buildi
28、ng your own style.Remember, if you are trying to be funny and witty in order to break the ice at a business function, be careful.In those situations, humour has to be mild and politically correct.Yours,Brad本文是议论文。文章由咨询者的问题引出作者对幽默的看法。作者给咨询者提供了很多好的建议,看看哪一条对你有帮助。5Radha Karniks problem is that he doesnt
29、 _.Ahave friendsBknow the functions of humourCunderstand others humourDhave a good sense of humour解析:细节理解题。由第一段中的“But I think I dont have a very good sense of humour.”可以得出答案。答案:D6By telling his own experience, Brad tried to make Radha Karnik believe that _.Alaughter is the best medicineBlaughter and
30、 humour go handinhandCa sense of humour can be developedDa sense of humour helps impress others解析:推理判断题。由第二段和第三段可以看出,幽默感是可以培养的。故选C。答案:C7In order to improve our sense of humour, Brad believes that the following are important EXCEPT _.Agood language ability BloyaltyClearning from life Dconfidence解析:细节理解题。文中并没有提及忠诚。故选B。答案:B8Radha Karnik is warned not to be funny _.Aimproperly BfrequentlyCnaturally Ddifferently解析:细节理解题。最后一段中布拉德提醒:幽默一定要根据情况恰当运用。故选A。答案:A