1、Unit 1 Festivals around the world1、It was really annoying; I _ get access to the data bank you had recommended.A.wouldntB.couldntC.shouldntD.neednt2、Football fans _ (聚集)around the TV in the corner of the bar just now.3、Millions of people in Africa are still_(挨饿) to death at present.4、We classmates v
2、isited our beloved teacher on hearing his_(到达) in the capital5、Thousands of people will _(饿死)if food doesnt reach the city.6、You are to_(道歉) to Tom for your having done wrong to him.7、Everybody_(羡慕) him for his fine sense of humor.8、Only by keeping ourselves healthy and strong can we feel_(energy).9
3、、If the work is difficult _(finish) on time, you had better ask for his help.10、They want to hold a party _ celebration of their parents fiftieth wedding anniversary.11、None of us expected the chairman to turn_at the party. We thought he was still in hospital.12、The frozen waterfall has attracted fl
4、oods of tourists_(admire) the natural beauty.13、一Could you tell me the_(窍门) of making such tasty cakes?Well, I just followed the directions in the cookbook.14、But the_(arrive) of the Tesla shows that Germany could still lose the race.15、A man should be_(independence) at the age of thirty.16、Fayes fo
5、ndest memory is of last year,_the club gave a tea party for her birthday.17、A few years ago, a doctor gave a wrong prescription to a 9-year-old boy because he had accidentally clicked the next medicine listed in the drop-down menu. Unfortunately, the boy died.Dr. Gidi Stein heard the story and felt
6、forced to do something. “ It was like killing someone with a spelling error. He just clicked on the wrong button,” Stein said. “One would have thought thered be some, kind of spell-checker to prevent these terrible things from happening. But apparently this is not the case. ”Several things were imme
7、diately obvious to the 54-year-old Stein, who had previously studied computer science. If you look at this problem from a birds eye view, there were so many places down the line where this decision could have been stoppedfrom the physician to the pharmacy (药房)even to the mother. All of them had all
8、the relevant information to have a judgment call that this was just the wrong drug for the wrong patient. ” For Stein, it represented a systemic failure.Stein compared this with credit cards. “ If you use your credit card in the daily routine over time, a pattern emerges of how we use our cards: the
9、 grocery store, the gas station in our local town. If your credit card would appear tomorrow in Zimbabwe, it would be unusual. The credit card company would call you and say, Hey, was that you?”But nothing like that existed in the field of prescription drugs. So Stein set up a company called MedAwar
10、e. He came up with a machine learning outlier detection (异常检测值)system. In other words, he trained the computers to realize if a doctor accidentally prescribed the wrong medicine.The system is already used in hospitals and doctors offices. To date,MedAware has used their technology to help nearly six
11、 million patients in the United States and Israel.1.What led to the boys death?A. The doctors carelessness.B. The drawback of the computer.C. The doctors poor medical skill.D. The incomplete health care system.2.What does Stein feel about this medical accident?A. Angry.B. Regretful. C. Embarrassed.D
12、. Frightened.3.What can Med A wares technology do?A. Introduce new drugs to doctors. B. Check the prescription.C. Remind patients to take medicine.D. Help doctor choose right medicine.4.Where is this text most likely from?A. A diary.B. A science fictionC.A guidebook.D. A magazine.18、Mary had feared
13、the day she would draw a blank during a presentation. Then one day during a 45-minute speech, it happened. _. To help herself get back on track, Mary asked the audience to look at the handout and tell herself what topic was up next. At the end of her presentation, audience members gave her top marks
14、 for organization.What I learned is that the audience doesnt care if you mess up, and what they care about is what you are going to do about it, Mary said. My nervousness went away when I concentrated not on myself, but instead just thought, How is my speech going to help the audience? _. Every sing
15、le step of the way, ask yourself, Whats in it for them? ”_Carter is the founder of a Canada-based presentation skills training company. When possible, he gets to the location of his presentation the day before to make sure all the electronic aids work. He wants to ensure the screen, lighting and inp
16、uts all work properly. In addition, build an extra plan before you present, he said.Involve the audienceWhether you are giving a one-on-one talk or a speech in front of 400 people, think story-telling”._. The way to a persons head is through their heart. Sometimes all it takes is afew seconds to con
17、nect an audience member with a story.Moreover, one thing that shocks people back into attention is to leave an almost uncomfortably long pause. _.A. Keep orderB. Be preparedC. That brings them back to the speakerD. She forgot what she was going to sayE. Once you do that, you will get rid of the fear
18、F. Story-telling makes messages easy to rememberG. Stories combine data and information with emotion 答案以及解析1答案及解析:答案:B解析:句意:这真是令人生气的;我不能进入你推荐的数据库。wouldnt不愿意;couldnt不能;shouldnt不应该;neednt不必。故选B。 2答案及解析:答案:gathered解析: 3答案及解析:答案:starving解析: 4答案及解析:答案:arrival解析: 5答案及解析:答案:starve解析: 6答案及解析:答案:apologize解析:
19、 7答案及解析:答案:admires解析: 8答案及解析:答案:energetic解析: 9答案及解析:答案:to finish解析:句意:如果工作很难按时完成, 你最好请求他帮忙。不定式用主动形式表示被动意义。 10答案及解析:答案:in解析:句意:他们想举办一个派对庆祝他们父母的五十周年结婚纪念。in celebration of “庆祝. 11答案及解析:答案:up解析:考査动间短语。turn up调大(音量等);(人)出现/到场; (物意外地)出现。句总:当时我们没有人料到主席会来到聚会。我们都认为他仍在住院。 12答案及解析:答案:to admire解析:考査动词不定式。attrac
20、t sb. to do sth.吸引某人做某事。句意:结冰的瀑布吸引了许多游客来欣赏大自然的美丽。 13答案及解析:答案:trick解析:考査名词。trick“窍门,诡计”,本题中意为“窍门”。句意:你能告诉我做如此可口的蛋糕的窍门吗? 哦,我只是按烹饪的说明来做的。 14答案及解析:答案:arrival解析:考査词性转换。 arrive “到达”,为动词,其名词为 arrival “到达,到达者”。由定冠词the以及其后的of 短语可知应用名词。句意:但是,特斯拉的到来显示徳国仍然可能会输掉这场竞赛。 15答案及解析:答案:independent解析: 16答案及解析:答案:when解析:考
21、查非限制性定语从句。先行词为时间,且定语从句中缺少时间状语,故用when。此处when译为“(在)那时”。句意:法耶最喜欢的记忆是去年,那时俱乐部为她的生日举行了一个茶会。 17答案及解析:答案:ABBD解析:1.根据第一段中的“ because he had accidentally clicked the next medicine listed in the drop-down menu. ” 可知, 因为医生在开处方时不小心点击了下拉菜单中的另一种药, 从而导致了孩子的死亡。故选A。2.根据第三段中Stein所说的内容可知,他认为在 很多环节都可以避免这次事故的发生从医生到药房到孩子的
22、母亲,他们本可以看出药方的错误。可是,他们都没 有看到。由此推断Stein对这件事深表遗憾。故选B。3.B根据倒数第二段的最后一句“In other words, he trained the computers to realize if a doctor accidentally prescribed the wrong medidne. ”可知,这种新技术可以帮助人们沢別出 医生是否开错了药。故选B。4.文章主要介绍了 Dr. Gidi Stein从一次医疗事故 中得到启发,研发了一种技术来帮助医生检查是否开错了处方。这是社会中发生的一件事,故可能出自一本杂志。 18答案及解析:答案:1
23、. D2. E3. B4. G5. C解析: 本文主要介绍了面对观众演讲时遇到的一些问题及解决方法。1.D空处在这里起承上启下的作用,根据七文中的draw a blank和后一句中的To help herself get back on track,由此可推知,Mary在演讲中大脑一片空白,不知道下面该讲什么,所以选D项。2.E根据语境可知,Mary对自己的演讲进行反思,认为演讲时不要只关注自己,而要把注意力放在思考自己的演讲能给观众带来什么上面,一旦这样做,就不觉得害怕了。所以选E项。3.B Carter做演讲前会去演讲场地检查设备能否使用,这些都是为演讲做准备,所以选B项。4.G根据语境可知,此处表示故事把数据、信息和感情结合起来,这样就容易进入观众的内心,打动观众。所以选G项。5.C 空前的shocks people back into attention与选项C中的“brings them back to the speaker相对应,由此可知,此处表示长时间的停顿会唤回观众的注意。所以选C项。