收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Module 5 The Conquest of the Universe Section Ⅲ Integrating Skills .doc

上传人:a**** 文档编号:389561 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:4 大小:54.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Module 5 The Conquest of the Universe Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第1页
第1页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 Module 5 The Conquest of the Universe Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第2页
第2页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 Module 5 The Conquest of the Universe Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第3页
第3页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 Module 5 The Conquest of the Universe Section Ⅲ Integrating Skills .doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业19Integrating Skills & Cultural Corner.单句语法填空1Michael Jordan is widely acknowledged (acknowledge) to be one of the best basketball players in the world.2People showed mercy to the old man accused (accuse) of stealing, but in fact he didnt do it.3You need think twice about the job offer because t

2、he job requires considerable commitments (commit)4The soldiers will be remembered forever for their devotion (devote) to their motherland.5Much to my relief (relieve), the car was not damaged.6New goals are not always consistent (consist) with the existing policies.7He is arguably (argue) the best a

3、ctor of his generation.8He was commander in chief during the invasion (invade) of Panama.9Dr Subrolo questioned the scientific assumption (assume) on which the global warming theory was based.10Im sure he says these things deliberately (deliberate) to annoy me.完成句子1大家都认为狗的嗅觉敏锐。It_is_universally_ackn

4、owledged_that dogs have an acute sense of smell.2一到山坡,我们就开始植树。We set_out_to_plant_trees instantly we arrived at the hillside.3这个学生总是问他老师一连串的问题。The student always asks his teacher a_series_of questions.4自从我们在延安分手已有十年。他几乎不知道我变化多么大。It is ten years since we parted in Yanan. Little does_he_know how much

5、Ive changed.5一天,我们正在地里干活,突然有个小男孩哭着喊救命。One day, we were_working_in_the_field_when a boy cried for help.模块知识微串联翻译下列句子并连句成文,黑体部分为本单元所学知识。1王老师对学生非常有耐心。(patience)2她经常告诉学生不要太依赖父母。(depend)3这对学生影响很大。(impact)4鉴于她对山村教育事业的奉献,她被公认为是当地最好的老师。(in view of, devotion, acknowledge)Miss Wang has great patience with her

6、 students and she often tells them not to depend on their parents too much, which has a great impact on the students. In view of her devotion to the educational cause in mountain villages, she is acknowledged to be the best local teacher.阅读理解“A child in the street is a child that has been exposed (暴

7、露) to a lot of bad things. And this child has no love at all. This child has no respect (尊重) for himself. He sees everybody as an enemy, and he cant trust anyone. ”Who is Moses Zulu talking about? Are there even people who live like that? Sadly, in truth, there are. They happen to be the Zambian chi

8、ldren that Moses Zulu helps to improve their lives. Zulu does his best to give many children hope to live even though they might have AIDS. Without his continuous work through his organization called Childrens Town, many Zambian children would have been forced to survive in an African city by gettin

9、g a job as a street vendor (街头小贩), or helping other people. In 1990, Moses Zulu founded Childrens Town in Zambia, where one million children have no parents, largely because of AIDS. Childrens Town teaches children basic life skills needed for their future. Each child goes through a fiveyear trainin

10、g program where theyre taught responsibility (责任), values, and selfcare. Zulus Childrens Town provides hope for less fortunate children. As we all know, a hero is any person who is respected for his qualities and achievements. There are not many people who are willing to help others in need. Zulus c

11、ontribution to todays modern society teaches us to lend a helping hand to others who are not as lucky as we are. He teaches us to make a difference in the world by helping others. And from now on, if ever you throw away your banana just because it looks bad, well, remember that a group of people, su

12、ffering from AIDS, homelessness, or other causes, would fight each other just to get their hands on a single bad banana. 本文介绍了Moses Zulu成立了Childrens Town以帮助赞比亚因艾滋病而成为孤儿的孩子们的故事。1Which of the following can NOT describe Moses Zulu according to the passage? ADevoted. BEasygoing. CDetermined. DKindhearte

13、d.答案:B解析:推理判断题。从第二段的“Zulu does his best to give many children hope”可看出他全身心奉献给赞比亚的艾滋病孤儿的精神; 从“Without his continuous work”看出他的决心; 从他帮助这些贫困儿童的举动又能看出他的热心肠。而本文没有提及他随和的性格, 故选B。2In Childrens Town, children will learn _. Ahow to fight against AIDSBhow to get a job as a street vendorChow to survive by thems

14、elvesDhow to avoid fighting in the street答案:C解析:细节理解题。结合第三段的“Childrens Town teaches children basic life skills needed for their future. ”可知Childrens Town教给孩子们基本的生活技能, 让他们能够独立地生活。3In the opinion of the author, he considers Moses Zulu _.Aa teacherBa doctorCa heroDa fighter答案:C解析:推理判断题。从第四段“a hero is a

15、ny person who is respected for his.Zulus contribution to.”可知在作者看来, Zulu就是那些为数不多愿意帮助他人的英雄。4In the last paragraph, the author advises us to _. Aplant more banana treesBmake use of bad foodCinvent medicine for AIDSDhelp poor people答案:D解析:推理判断题。作者在第四段最后两句提到Zulu对社会的贡献在于他向那些不幸的人们伸出了援助之手, 因而作者在最后一段用一个小例子建议

16、我们向Zulu学习, 乐于助人。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150词左右。Christmas Day was coming. I was just a kid then, and my big sister told me there was no Santa Claus. I fled to my grandma because she would be straight with me. I knew Grandma always told me the truth. Grandma was home, and I tol

17、d her everything. She was ready for me. “No Santa Claus!” She shouted. “Ridiculous! Dont believe it.” That rumor has been going around for years, and it makes me mad, plain mad. “Now, put on your coat, and lets go.”“Go where, grandma?” I asked. “Where” turned out to be Kerbys General Store, the one

18、store in town that had a little bit of just about everything. As we walked through its doors, Grandma handed me ten dollars. “Take this money, ” she said, “and buy something for someone who needs it. Ill wait for you in the car.” Then she turned and walked out of Kerbys.I was only eight years old. I

19、d often gone shopping with my mother, but never had I shopped for anything all by myself. The store seemed big and crowded, full of people competing to finish their Christmas shopping. For a few moments I just stood there, confused, holding that tendollar bill, wondering what to buy and who to buy i

20、t for. I suddenly thought of Bobby Decker, who was a kid with bad breath and messy hair. He sat right behind me in Mrs Pollocks gradetwo class. Bobby Decker didnt have a coat. I knew that because he never went out for recess (放假) during the winter. His mother always wrote a note, telling the teacher

21、 that he had a cough, but we kids knew that Bobby Decker didnt have a cough, and he didnt have a coat. I would buy Bobby Decker a coat! I settled on a red one, which looked really warm, and he would like that.“Is this a Christmas present for someone?” the lady behind the counter asked kindly, as I l

22、aid my ten dollars down. “Yes.”The nice lady smiled at me, put the coat in a bag and wished me a Merry Christmas.答案Paragraph 1:That evening, Grandma helped me wrap the coat in Christmas paper. She wrote “To Bobby, From Santa Claus” on it, after which she drove me over to Bobby Deckers house, explain

23、ing I was officially one of Santas helpers. Grandma parked down the street form Bobbys house, and I took a deep breath, and dashed for his front door. Seeing no other people notice us, I put the Christmas present down, pounded his doorbell and then Grandma and I hid in the car.Paragraph 2:Grandma an

24、d I waited breathlessly for Bobby Deckers front door to open and finally it opened. Out went Bobby Decker. Seeing the coat in the bag, he looked very astonished and then called his mother to go out. After hearing them say “Thanks” to Santa Claus, I felt very proud of what I had done. At that time I decided to be Santas helper for ever. It was on that night that I realized the truth that he who has no Christmas in his heart will never find Christmas under a tree.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1