1、Module 4Which English?课时作业13Introduction & Reading and Speaking.单句语法填空1He was convinced (convince) that it was necessary to complete the project on time.2The customers complained about/of the increase in the price of meat.3Tom is a person to depend on; he will never let you down.4In conclusion, Id l
2、ike to thank you for all youve done for me.5These ideas can be_clarified (clarify) by means of an example.6The boy looked into the box out of curiosity (curious)7It is suggested that we (should) hand in our homework before class.8Many residents are opposed (oppose) to the plan of building the motorw
3、ay.9I hope my suggestions will meet with your approval (approve)10I must get down to reviewing (review) my lessons, as there will be an exam next week.完成句子1我忍不住把那个秘密告诉了他。I couldnt resist_telling_him_the_secret.2受考试失败的影响,他丧失了信心。Affected_by_the_failure in the exam, he lost heart.3据估计全市人口大约有一百万。It_is_e
4、stimated_that the population of the whole city is about one million.4他一直没有得到提升,那是因为他工作不够努力。He hasnt been promoted so far; thats_because he didnt work hard enough.5他对孩子们的表演做出的所有评论并非都合情合理。Not_all_the_remarks_that_he_made_on the childrens performance are reasonable.串点成篇微表达他们正在为哪种英语更好展开辩论(debate)。回答这个问题
5、确实很难。当人们混合着方言说英语时,你能区分开(tell.apart)它们吗?专家们认为哪种英语更好并不重要(matter),只要(as long as)说话的人彼此明白就行重要(count)的是交流本身。They_are_debating_which_variety_of_English_is_better._Its_hard_to_answer._When_people_speak_English_with_their_own_dialects,_can_you_tell_them_apart?_Experts_believe_that_it_doesnt_matter_which_Eng
6、lish_is_better,_as_long_as_speakers_can_understand_each_otherits_communication_that_counts.阅读理解No one knows how much money Dr Lyle Tullis gave away to students.I was his colleague for nearly a decade and I never stopped being amazed at his generosity.Our college has a program of providing crosscultu
7、ral experiences for students.Lots of students take advantage of summer experience overseas.I discovered that no group went overseas without some of its members receiving financial help from Dr Tullis.It wasnt that he made a lot of money.For one thing,he taught in a churchrun school.There,his salary
8、was half of what those people earned in a taxsupported school.Other colleagues occasionally complained about the low pay. Not Lyle Tullis. Occasionally some professors would leave our campus for a betterpaid position. They told me they did so because,with better pay,they could provide for their fami
9、lies.The size of Lyle Tullis paycheck never seemed to be the most important thing to him. I realized that one day when I was thanking him for helping a student,his eyes shone as he said to me,“Ive got so much money that I dont know what to do with it. So,I just give it away.”Most people wouldnt have
10、 thought that way. Dr Tullis drove one of the oldest cars on campus. It was even older than almost any of the students cars. His home,while comfortable,was not fancy at all. But Lyle Tullis lived with the feeling that he had so much money that he needed to give it away.He was one of the favorite on
11、campus. Cynics (愤世嫉俗者) might say he bought fame. But they would misunderstand. Lyle wanted to devote his life,all of it,to helping others.本文是一篇记叙文。文章讲述了Dr Lyle Tullis是一名教师,虽然挣钱不多,但他非常慷慨,一直捐钱给别人。1What does the first paragraph mainly talk about?ADr Tullis was very popular with his students.BThe author
12、 was wondering why Dr Tullis gave students money.CDr Tullis was generous in giving his students financial help.DThe author had a program of providing crosscultural experiences for students.答案:C解析:段落大意题。根据本段“No one knows how much money Dr Lyle Tullis gave away to students.I was his colleague for near
13、ly a decade and I never stopped being amazed at his generosity.”可知第一段主要讲述了Dr Tullis在给予学生经济上的帮助方面很慷慨。故选C。2Why did Dr Tullis give his money away?AHe had a good fortune.BHe wanted to buy fame.CHe was ready to help students in need.DHe didnt know where to put it away.答案:C解析:细节理解题。根据最后一段最后一句“Lyle wanted
14、to devote his life,all of it,to helping others.”可知他想要把自己的一生都投入到帮助别人的工作中去。故选C。3We can learn from the text that _.ADr Tullis was very content with his low payBDr Tullis cared little about his familyCthe author felt confused about Dr Tullis generosityDmany people would misunderstand Dr Tullis答案:A解析:推理判
15、断题。根据第三段中“Other colleagues occasionally complained about the low pay.Not Lyle Tullis.”及倒数第二段最后一句“But Lyle Tullis lived with the feeling that he had so much money that he needed to give it away.”可知Dr Tullis对他的工资很满意。故选A。4Which of the following can best describe Dr Tullis?AHonest. BGenerosity.CFriendly
16、. DConservative.答案:B解析:推理判断题。根据第一段描述及文中关于Dr Tullis在金钱方面的介绍可知Dr Tullis是一个慷慨的人。故选B。.七选五Starting college is a difficult transition for many students. Here are some ways to make the transition a little bit easier.Get involved.By joining a team, you not only get to meet older students who can help you ge
17、t through the transition, you also make friends quickly and have things to do. One of the huge differences from high school to college is the amount of free time you have. _1_Have an open mind.Especially if you are going to a bigger school, its important to have an open mind. _2_ Yet when you get to
18、 college, there are people from different areas that have different views on things and act in a different way.Stay focused._3_ It is so easy to get caught up in your social life and forget about the academics. Remain focused on your schoolwork and figure out what you want to study, but be sure to h
19、ave time for social activities as well._4_Take care of your body. Being away from home and no longer having parents looking after you doesnt mean you have to throw away all the things you learned about staying healthy. Eat healthily and play sports as you did in high school to stay in shape.Again, t
20、he transition from high school to college can be extremely challenging. _5_ By following some of these tips, hopefully your transition will be a little smoother and you will get the most out of your freshman year in college!AEnjoy the sports.BWork to stay healthy.CWhen you are healthy, you feel bett
21、er.DIt may not come as easy to you as it does for some students.EHow you decide to use it determines how well you do in school.FYou may be used to the people from your town and your high school.GThe main thing to remember when starting college is what you are actually there for.本文为说明文。开始大学生活对许多学生来说是
22、一个困难的转变,文章给大学新生提供了一些好的建议。1E解析:根据空前的One of the huge differences from high school to college is the amount of free time you have.(高中和大学的最大区别之一是你拥有的自由时间的量)可知,此处指“你决定怎么利用它决定了你在学校的表现”。故选E。2F解析:根据空后的Yet when you get to college, there are people from different areas that have different views on things and
23、act in a different way.(但是当你进入大学后,会有很多有着不同观点和不同做事方式的来自不同地方的人)可知, “你也许习惯了来自你的城镇和你的高中的人们”符合此处语境。故选F。3G解析:根据空前的Stay focused. (保持专注)及空后的It is so easy to get caught up in your social life and forget about the academics.(你很容易困在社交生活之中并忘记学习)可知,此处指“当开始大学生活的时候,要记住的一件主要事情是你在那里是为了什么”。故选G。4B解析:根据空后陈述可知,此处指“努力保持健康”。故选B。5D解析:根据空前的Again, the transition from high school to college can be extremely challenging.(不过,从高中到大学的过渡会是极其具有挑战性的)可知,“这对你来说可能不像某些学生那么容易”符合此处语境。故选D。