收藏 分享(赏)

2021年高中英语 Unit 4 Meeting the muse Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx

上传人:a**** 文档编号:382408 上传时间:2025-11-29 格式:DOCX 页数:5 大小:33.29KB
下载 相关 举报
2021年高中英语 Unit 4 Meeting the muse Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx_第1页
第1页 / 共5页
2021年高中英语 Unit 4 Meeting the muse Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx_第2页
第2页 / 共5页
2021年高中英语 Unit 4 Meeting the muse Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx_第3页
第3页 / 共5页
2021年高中英语 Unit 4 Meeting the muse Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx_第4页
第4页 / 共5页
2021年高中英语 Unit 4 Meeting the muse Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 4Meeting the museSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.This story has been passed from generation to generation.答案down2.The club is supported by a (combine) of people from all social classes.答案combination3.Her sharp,aggressive tone set motion the events that led to h

2、er downfall.答案in 4.There are (vary) plants in the garden.答案various5.The Siberian Tiger is the largest feline in the world and is known the king of the forest.答案as.短语填空set in motion;pass down;be on display;come to life;bring out1.Luxury brands will with their latest collections.答案be on display2.The d

3、rowned man cannot .答案come to life3.That very night,our secret work has .答案set in motion4.Surround yourself with people who love and respect you.Choose to be with the people who the best in you.答案bring out5.This custom has been since the 18th century.答案passed down.完成句子1.父亲当老师的那个男孩是我的新同学。The boy is a

4、new classmate of mine.答案whose father is a teacher2.摇滚仍然是最著名的流行音乐形式。Rock is still of popular music.答案the best-known form3.她认为这个节目会给她一个学习的机会。She thought that the programme would .答案give her a chance to learn4.我仍然记得我上大学的那段时光。I still remember I was in college.答案the time when5.你必须远离它以便脱离危险。You have to go

5、 far away from it get out of danger.答案so as to / in order to关键能力提升练.阅读理解AThe National GalleryDescription:The National Gallery is the British national art museum built on the north side of Trafalgar Square in London.It houses a different collection of more than 2,300 examples of European art ranging

6、from 13th-century religious paintings to more modern ones by Renoir and Van Gogh.The older collections of the gallery are reached through the main entrance while the more modern works in the East Wing are most easily reached from Trafalgar Square by a ground floor entrance.Layout:The modern Sainsbur

7、y Wing on the western side of the building houses 13th to 15th-century paintings,and artists include Duccio,Uccello,Van Eyck,Lippi,Mantegna,Botticelli and Memling.The main West Wing houses 16th-century paintings,and artists include Leonardo da Vinci,Cranach,Michelangelo,Raphael,Bruegel,Bronzino,Titi

8、an and Veronese.The North Wing houses 17th-century paintings,and artists include Caravaggio,Rubens,Poussin,Van Dyck,Velzquez,Claude and Vermeer.The East Wing houses 18th to early 20th-century paintings,and artists include Canaletto,Goya,Turner,Constable,Renoir and Van Gogh.Opening Hours:The Gallery

9、is open every day from 10 am to 6 pm (Fridays 10 am to 9 pm) and is free,but charges apply to some special exhibitions.Getting There:Nearest underground stations:Charing Cross (2-minute walk),Leicester Square (3-minute walk),Embankment (7-minute walk),and Piccadilly Circus (8-minute walk).【语篇解读】这是一篇

10、应用文。文章介绍了英国伦敦国家美术馆的藏品、布局、开馆时间和到达路线。1.In which centurys collection can you see religious paintings? A.The 17th.B.The 13th.C.The 18th.D.The 20th.答案B解析细节理解题。根据Description部分中的“It houses a different collection of more than 2,300 examples of European art ranging from 13th-century religious paintings to mo

11、re modern ones by Renoir and Van Gogh.”可知在十三世纪的藏品中,你可以看到宗教绘画,故选B项。2.Where are Leonardo da Vincis works shown?A.In the East Wing.B.In the Sainsbury Wing.C.In the main West Wing.D.In the North Wing.答案C解析细节理解题。根据Layout部分中的“The main West Wing houses 16th-century paintings,and artists include Leonardo da

12、 Vinci,Cranach,Michelangelo,Raphael,Bruegel,Bronzino,Titian and Veronese.”可知列奥纳多达芬奇的作品在the main West Wing展出,故选C项。3.Which underground station is closest to the National Gallery?A.Piccadilly Circus.B.Leicester Square.C.Embankment.D.Charing Cross.答案D解析细节理解题。根据Getting There部分中的“Nearest underground stati

13、ons:Charing Cross (2-minute walk),Leicester Square (3-minute walk),Embankment (7-minute walk),and Piccadilly Circus (8-minute walk).”可知,Charing Cross到the National Gallery需要两分钟,所用时间最短,自然也是最近的,故选D项。BGwendolyn Brooks was the first African American to win a Pulitzer Prize for Poetry.Gwendolyn Brooks wro

14、te hundreds of poems during her lifetime.She was known around the world for using poetry to increase understanding about black culture in America.Her poems described conditions among the poor,racial inequality and drug use in the black community.She also wrote poems about the struggles of black wome

15、n.She was an expert at the language of poetry.She combined traditional European poetry styles with the African American experience.In her early poetry,Gwendolyn Brooks wrote about the South Side of Chicago.The South Side of Chicago is where many black people live.In her poems,the South Side is calle

16、d Bronzeville.It was A Street in Bronzeville that gained the attention of literary experts in 1945.Critics praised her poetic skill and her powerful descriptions of the black experience during the time.The Bronzeville poems were her first published collection.In 1950,Gwendolyn Brooks became the firs

17、t African American to win the Pulitzer Prize for Poetry.She won the prize for her second book of poems called Annie Allen.Annie Allen is a collection of poetry about the life of a Bronzeville girl as a daughter,a wife and mother.She experiences loneliness,loss,death and being poor.Ms Brooks said tha

18、t winning the prize changed her life.Her next work was a novel written in 1953 called Maud Martha.Maud Martha received little notice when it was first published.But now it is considered an important work by some critics.Its main ideas about the difficult life of many women are popular among female w

19、riters today.By the end of the 1960s,Gwendolyn Brookss poetry expanded from the everyday experiences of people in Bronzeville.She wrote about a wider world and dealt with important political issues.【语篇解读】这是一篇记叙文。文章主要介绍了格温德林布鲁克斯,她是第一位获得普利策文学奖的非裔美国人。4.What does the text mainly talk about?A.The life of

20、 Gwendolyn Brooks.B.The poems of Gwendolyn Brooks.C.The understanding about black culture.D.The struggles of black women.答案B解析主旨大意题。通读全文内容可知,文章第一段其实就是主题段落,根据该段内容可知,本文主要介绍了格温德林布鲁克斯的诗歌,故选B项。5.What can we learn about Gwendolyn Brooks from the second paragraph?A.She mainly wrote about the struggles of b

21、lack women.B.She was good at using the language of poetry.C.Her writing skills were a little worse than her ability.D.Her poems were mainly about the African experience.答案B解析细节理解题。根据第二段中的“She was an expert at the language of poetry.”可知,她是一个诗歌语言方面的专家,她善于运用诗歌语言,故选B项。6.The author develops the passage m

22、ainly by .A.providing examplesB.using statisticsC.comparing opinionsD.describing her experiences答案A解析推理判断题。通读全文可知,作者在文中多次举例,因此是通过例子来展开文章的叙述,故选A项。7.In the next part,the author would most probably talk about .A.the difficulties Gwendolyn Brooks would meetB.the poems related to political issuesC.the awards Gwendolyn Brooks gainedD.the racial inequality the black had to face答案B解析推理判断题。根据最后一段最后一句“She wrote about a wider world and dealt with important political issues.”可知,此处提到了她所写的关于政治方面的诗歌,由此推知下文可能继续介绍关于政治的诗歌,故选B项。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1