收藏 分享(赏)

2020-2021学年高二英语人教版选修6课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:381686 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:6 大小:374.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高二英语人教版选修6课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共6页
2020-2021学年高二英语人教版选修6课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共6页
2020-2021学年高二英语人教版选修6课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共6页
2020-2021学年高二英语人教版选修6课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共6页
2020-2021学年高二英语人教版选修6课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共6页
2020-2021学年高二英语人教版选修6课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时分层作业(二)Section (建议用时:30分钟)语言知识练习固基础单句语法填空1The young man is possessed of great selfconfidenceHe believes that everything he dreams of will be in his possession one day(possess)2As a faithful friend,he is always having faith in me(faith)3It is evident that he lost his job,and his wife knew the matte

2、r from the evidence that his colleagues showed her(evident)4As a predictor,he often made wrong predictions though he tried his best to predict everything(predict)5I was walking aimlessly on the street when I came across John,who led a sort of aimless life without any aims(aim)6Thinking of his sugges

3、tion constructive,the headmaster adopted(adopt) it in the end7The thief attempted to escape(escape),but was caught by the police8He was the last person to leave(leave) the restaurant that night9It is obvious that China has made great progress in economy in the last five years10Most of the writers he

4、 was contemporary with were interested in the same subjects高考题型练习提能力阅读理解Land Art,sometimes referred to as Earth Art or Earthworks,is a form of art which involves using physical landscapes to create art,taking art out of the museum and into the outside worldModern Land Art movement really got going i

5、n the 1960s,when American artists began creating Land Art on a large scaleToday,works of modern Land Art can be seen all over the world,sometimes right alongside much older pieces of Land Art created by people who lived thousands of years agoLand Art,which is not necessarily unchangeable,can take a

6、number of formsFor example,in 1970 Robert Smithson created the Spiral Jetty (螺旋码头),made of a collection of stones and mud,in the Great Salt LakeThe American artist made a large jetty in a spiral shape which sticks out into the waters of the lakeReshaping the landscape is a common feature of Land Art

7、It can be created by moving components (组成部分) aroundPeople can also add things to the environment to create Land Art,like salt,which is added to the Spiral JettyIt is possible to use plantsIn all cases,Land Art is immovableLand Art is designed to evolve (逐步发展),change,and eventually decay (衰落)Thats o

8、ne of the biggest differences between Land Art and most of the art one sees in the museumsSome works of art can exist only for a few hours or daysOthers are exposed to rain and wind so that they evolve and decay over time,which is part of the attractiveness in the eyes of the artist【语篇解读】本文主要说明的是地景艺

9、术。1From Paragraph 1,we can learn that ALand Art aims to get people interested in natureBAmerican artists were the first to create Land ArtCLand Art was the most popular art in the 1960sDpeople have been creating Land Art for thousands of yearsD推理判断题。根据第一段的末句可知,地景艺术的存在有几千年的历史了。2All of the following a

10、re used to design the Spiral Jetty EXCEPT AstonesBplantsCsalt DmudB细节理解题。根据第二段第二句中“made of a collection of stones and mud”以及第三段第三句中“like salt,which is added to the Spiral Jetty”可知,在创造Spiral Jetty时,艺术家使用了石头、泥土和盐。3What do we know about Robert Smithson?AHe is an American artistBHe is a pioneer in creat

11、ing Land ArtCHe created the most famous Land ArtDHe lives near the Great Salt LakeA细节理解题。根据第二段最后一句中的“The American artist”可知Robert Smithson是美国的一名艺术家。4From the passage we know Land Art Acannot exist for everBcan be moved everywhereCcan be created in a few hoursDcant be changed once createdA细节理解题。根据最后一

12、段的第一句可知,地景艺术不能永远存在。完形填空Leonardo da Vinci began painting the Mona Lisa in 1503He was working 1 a special painting for a church at that time, 2 the church painting was not 3 wellAn Italian businessman asked him to paint a picture of his second 4 This is the woman who can be seen in the Mona LisaAll in

13、 all,the Mona Lisa is a very good example of da Vincis 5 ,and it satisfied the husbandDa Vinci used 6 and light in a clever 7 in the paintingDa Vinci loved science and 8 Right away a person can see that there is a lot of geometry (几何形状) in the Mona LisaThe face of Mona Lisa is made of many circles a

14、nd round shapes like 9 Even her 10 can be seen as a small part of a large circleThe woman in the painting is sitting on a balcony,and 11 can be seen behind herDa Vinci loved to study rocks,so these can be seen 12 in his other paintingsThe woman is sitting with her knees to a sideHer head is turned t

15、o look out of the paintingHer hands are 13 together in front of herThis way of 14 is now used by many 15 when they are being paintedThe Mona Lisa is a remarkable master【语篇解读】本文为一篇记叙文,描述了达芬奇的经典作品蒙娜丽莎。作者对该名作中的细节,如蒙娜丽莎的坐姿、该画的画法进行了分析,并就达芬奇在某些方面的才能进行了描述。1Aup BinCon DaboutCwork on sth“忙于某事”,表示在做某一件具体的事情。2

16、Abut BthusChowever DsoA根据上下文陈述的内容可以看出,上下文之间为转折关系,故选but。3Adoing BgoingCmaking DworkingBgo well“进展顺利”,此处指教堂绘画的进展不够顺利。4Aservant BdaughterCnurse DwifeD一位意大利商人要求达芬奇为他的第二任妻子画一张像,由下文“这幅画让那位丈夫很满意”推知,此处应填wife。5Aworks BjobsCnovels DphotosA句意:总之,蒙娜丽莎是达芬奇作品的一个很好的例子works“作品”。6Aheaviness BblackCdark DoilsC由下文的lig

17、ht暗示此处应填dark,指绘画时的“深色”和“浅色”。7Away BpictureChand DeyeAin a clever way“用一种巧妙的方式”。8Achemistry BmathsCgeography DbiologyB由上文的science和下文的geometry可知,and后应填maths,即达芬奇喜欢科学和数学。9Aballs BsticksCvases DboxesA由上文的circles可知。10Asmile BshoutCcry DangerA句意:甚至她的微笑也能看成是一个大圆圈的一小部分。根据四个选项的意思,用排除法可知,此处应选smile。11Atrees Bb

18、uildingsCmountains DflowersC由上文“坐在阳台上”和对画面的观察可知,蒙娜丽莎背后是“山”,故选mountains。12Aby and by Bhere and thereCover and over Dup and downC句意:达芬奇喜欢研究岩石,因此,在他的其他绘画作品中可以多次看到石头的影子。by and by“不久以后”;here and there“到处”;over and over“多次;反复”;up and down“上上下下”。13Acaught BheldCsupported DhungB句意:她的双手叠放在前面。hold ones hands“握着手”。14Apainting BlivingCsmiling DsittingD句意:这种坐姿现在也被许多模特采用根据上一句可推知此处应选sitting。15Awomen BactressesCgirls DmodelsDmodels此处意为“模特们”。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1