收藏 分享(赏)

《创新设计》2015高考英语(北师大版)一轮活页训练(提升版):6.17 UNIT 17 LAUGHTER.doc

上传人:a**** 文档编号:372486 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:4 大小:72KB
下载 相关 举报
《创新设计》2015高考英语(北师大版)一轮活页训练(提升版):6.17 UNIT 17 LAUGHTER.doc_第1页
第1页 / 共4页
《创新设计》2015高考英语(北师大版)一轮活页训练(提升版):6.17 UNIT 17 LAUGHTER.doc_第2页
第2页 / 共4页
《创新设计》2015高考英语(北师大版)一轮活页训练(提升版):6.17 UNIT 17 LAUGHTER.doc_第3页
第3页 / 共4页
《创新设计》2015高考英语(北师大版)一轮活页训练(提升版):6.17 UNIT 17 LAUGHTER.doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网( ),您身边的高考专家Unit 17Laughter.完形填空I grew up in Liverpool in a family with many business people around me.Thus I was always _1_ to do business.When I began to _2_ business ideas with friends at a younger age,they would shake their head and say,“It wont _3_” and I would answer,“Oh,yes it will.”At t

2、welve I started my first business with a local newsagent.I delivered newspapers door to door.It was all about building _4_Beginning in November,I _5_ that everyone in the neighborhood where I dropped papers knew who their paperboy was.The _6_ was to receive a significant Christmas bonus to pay for a

3、 bike.I was a headache to my mother and she found it _7_ to deal with a child with all these wild thoughts.At fifteen,I _8_ I didnt like school and being a scholar was not the _9_ to becoming successful.One particular autumn evening I _10_ to my mum that I no longer wished to go to school._11_ I pre

4、ferred to work on a business idea that I _12_ would make me a million within the first year,enabling me to _13_ Liverpool and move to London.So I dropped out of school.However,I _14_ and lost all my money.My business came to an end.I am very _15_ that I not only have a strong and supportive family b

5、ut also an intrinsic(固有的)_16_ that always pushes me to overcome any difficulty that Im faced with.There have been many _17_ when I have lost money,relationships,or whole businesses,_18_ I always had the thirst and hunger to move forward and meet the challenges head on.I suppose that has been my mott

6、o(座右铭)throughout my lifealways look at why something is _19_ rather than thinking about reasons why I cannot achieve something.I _20_ any person who wants to be an entrepreneur(企业家)to keep going and fight to achieve your goals.【语篇解读】 作者认为,是自己对成功的渴望和对困难的态度促使自己走向了成功。1A.afraid Bable Cunsure Deager答案D根据

7、前句中with many business people around me可知,作者渴望做生意。2A.write Bshare Ctest Dprove答案B根据后边的对话可知,作者和朋友们分享他的经商理念。3A.happen Bexist Cwork Dhurt答案C根据句中shake their head可知,朋友们不认可。4A.relations Bhouses Cchanges Dbridges答案A根据后句中knew who their paperboy was可知,作者意在建立与人们的联系。 5A.ignored Bwarned Censured Dhoped答案C根据句中kne

8、w who their paperboy was可知,作者保证每个人都知道他们的报童是谁。 6A.problem Binterest Cdirection Daim答案D根据句中to receive a significant Christmas bonus可知,这是作者的目的。7A.useful Bdifficult Cinteresting Dcostly答案B根据句中I was a headache to my mother可知,作者很难对付。8A.expected Bregretted Crecalled Ddecided答案D根据So I dropped out of school可

9、知,作者做出了决定。9A.attitude Blimit Cway Dreaction答案C根据句中I didnt like school可推断,作者认为做学术不是成功的方法。10A.mentioned Bseemed Cpretended Dafforded答案A根据that后面的内容可知,作者向母亲提出,不想去上学了。11A.Expectedly BThereforeCSimilarly DInstead答案D根据语境可知,作者不想上学了,而是想去做生意,故用instead。12A.doubted Bpromised Cbelieved Dconcerned答案C作者既然打算做生意,肯定相

10、信自己能挣很多钱。13A.leave Bremember Cvisit Dpass答案A根据句中move to London可知,作者离开了Liverpool。14A.turned Bfailed Cagreed Dexisted答案B根据句中lost all my money可知,作者失败了。15A.fortunate Bhard Cconfused Ddisappointed答案A根据句中have a strong and supportive family可知,作者是幸运的。16A.event Baction Cconflict Ddrive答案D根据句中pushes me to ove

11、rcome any difficulty可知,这里指固有的驱动力。17A.requirements BoccasionsCfactors Dsurroundings答案B根据句中when I have lost money,relationships,or whole businesses可知,这里指各种情况。18A.or Bbecause Cbut Dso答案C根据句中I always had the thirst and hunger可知,前后为转折关系,用but。19A.discouraging BsuitableCexciting Dpossible答案D根据句中rather than

12、后面的内容可知,作者总是考虑为什么可能把事情做成功。 20A.order Burge Callow Dforbid答案B根据句中keep going and fight to achieve your goals可知,作者督促想成为企业家的人这么做。.阅读理解体裁题材词数难度建议用时说明文节假日活动3036.5分钟March is a month of funfilled activities for the entire family!When you want some family fun activities for March,consider these ideas centere

13、d on some of the events and holidays happening in this month.Dr Seusss BirthdayMarch 2nd is Dr Seusss birthday and kids and adults of all ages can celebrate with books,games and more to honor this famous author of kids books.Take some time in March to read your favorite books with your children or t

14、o read some you have never read before.Spring BreakSpring Break can be the perfect time for the family while the children are out of school.There are many places for families that do discounts and specials during this time period.For example, you might consider a trip to a local theme park or a nati

15、onal park.They often run junior camps and other activities during Spring Break that you can enjoy as a family.St.Patricks DaySt.Patricks Day is March 17th and you dont have to be Irish to enjoy this holiday.This is a great time to get all the family together to enjoy quality time together.You can al

16、so take this time to explore the holiday,its history and what it means.You can also start or continue with your own St. Pattys Day traditions that your family can continue year after year.Seasonal Arts and CraftsArts and crafts can be a fun family activity all year round.So if youre looking to spend

17、 this fun time together in March,you can look for some seasonal arts and crafts ideas.You can do early preparation for Easter,spring plants and pictures,sun catchers for hanging in the windows or other seasonal related ideas.This is also a great time to consider planting a flower garden or working o

18、n outdoor craft projects.【语篇解读】 本文主要介绍了三月份的一些活动,涉及活动的时间、内容以及要求。1Who is the text written for?AParents. BSchool children.CTeachers. DOfficials.答案A细节题。根据第1段的第1句话提及适合整个家庭的活动可知,这篇文章主要针对对象是父母们。2Which of the following is a holiday?ADr Seusss Birthday. BSpring Break.CSt.Patricks Day. DSeasonal Arts and Craf

19、ts.答案C细节题。从文章的“St. Patricks Day is March 17th and you dont have to be Irish to enjoy this holiday”可知C项是一个节日,而其他的都是具体的活动。3What can be done on Dr Seusss Birthday?AHaving a trip to a park.BFinding some books to read.CStaying with Irish people.DWorking on favourite crafts.答案B细节题。根据第2段的“. celebrate with

20、books,games and more to honor this famous author of kids books”可知答案。4What does the text focus on?AHoliday events. BCreative ideas.CChildrens ability. DFamily activities.答案D推断题。根据第1段的“funfilled activities for the entire family”和后面介绍的几个具体的活动可知,本文主要介绍了适合全家参与的几项活动。.书面表达假定你是李华,你的澳大利亚笔友Mark对中国高中生的毕业庆祝活动很感

21、兴趣,他来信想了解这方面的情况。请你按照下面内容要点用英语给他回信。1介绍常见的庆祝方式及其利与弊;2你认为更有意义的庆祝方式及理由。注意:1.词数:100左右(开头和结尾已为你写好,不计入总词数);2可适当增加细节,以使行文连贯。Dear Mark,Glad to hear from you.Im very happy youre interested in the ways that we Chinese high school students celebrate our graduation._With best wishes,Yours,Li Hua【参考范文】Dear_Mark,G

22、lad_to_hear_from_you.Im_very_happy_youre_interested_in_the_ways_that_we_Chinese_high_school_students_celebrate_our_graduation.The most common way is to treat our teachers,relatives and friends to a big dinner,during which friends get together to have fun drinking,singing and dancing.Its a great way

23、to promote our relations.But it usually costs a lot,which we cant afford.Some others plan to have a trip to celebrate it.Though it helps us broaden our horizons,well be very tired,especially after a hard process of preparing for the college entrance examination.In my opinion,we can buy some flowers or cook a delicious meal for our parents.In this way,we express our thanks to them in return for their love,care and support in our high school life.With_best_wishes.Yours,Li_Hua欢迎广大教师踊跃来稿,稿酬丰厚。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1