收藏 分享(赏)

(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt

上传人:a**** 文档编号:356052 上传时间:2025-11-28 格式:PPT 页数:23 大小:2.50MB
下载 相关 举报
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第1页
第1页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第2页
第2页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第3页
第3页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第4页
第4页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第5页
第5页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第6页
第6页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第7页
第7页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第8页
第8页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第9页
第9页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第10页
第10页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第11页
第11页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第12页
第12页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第13页
第13页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第14页
第14页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第15页
第15页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第16页
第16页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第17页
第17页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第18页
第18页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第19页
第19页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第20页
第20页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第21页
第21页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第22页
第22页 / 共23页
(河南专版)2021八年级英语上册 期末专项训练三 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第23页
第23页 / 共23页
亲,该文档总共23页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、专项三 综合阅读期末专项训练12341234提示:点击进入习题51234答案呈现5(A)CDBCCCCADDABEC(B)(C)1234CEAD(D)5B5BA【2020河南上蔡县期中】1.What do people in Nancys Gym want to do?A.To enjoy swimming.B.To learn to skate.C.To keep healthy.D.To eat delicious food.请同学们看点拨训练第93页原文。C【点拨】根据Nancys Gym标题下句子Keep fit!Lose weight!可知C项正确。2.How much will M

2、r.Smith pay if he goes skating with his little son for two hours?A.50.B.60.C.80.D.100.D【点拨】根据Ice World标题下句子$20/hour for children$30/hour for adults 可知答案。3.When can people go to Water World?A.At 8:00 a.m.B.At 1:30 p.m.C.At 9:30 p.m.D.At 10:00 p.m.B【点拨】根据Water World标题下句子Opening time:9:20 a.m.9:00 p.m.

3、every day 可知答案。4.What number can you call if you want to swim?A.215-1892.B.886-8252.C.215-1829.D.455-6223.C【点拨】根据Water World标题下句子Tel:215-1829 可知答案。5.Which of the following is TRUE?A.There are four large pools in Water World.B.Ice World is only for adults.C.People can go to Nancys Gym on Sunday.D.A t

4、en-year-old boy neednt pay to go swimming.C【点拨】根据Nancys Gym标题下句子Opening time:Saturday,Sunday可知C项正确。B【2020河南省实验中学期中】1.What do we know about teddy bears from the story?A.They are small and black.B.They are filled with wool(羊毛).C.They are very popular in Britain.D.They can move or make noise.请同学们看点拨训练第

5、93页原文。C【点拨】根据原文第四段中句子Teddy bears have been a popular childrens toy for a long time.可知C项正确。2.Whats the meaning of the underlined word“items”in Paragraph 4?A.学期B.谚语C.物品D.步骤C【点拨】原句为:In recent(近来的)times,some teddy bears have become collectors expensive items.结合句意可知,泰迪熊已经成为收藏家们昂贵的物品。3.Which fact is NOT m

6、entioned(提及)about the writers teddy bear?A.His teddy bear looked like a big bear.B.He still has the bear with him today.C.His grandma made the teddy bear for him.D.His teddy bear is as old as he is.A【点拨】根据原文中句子When I was born,my grandmother handed me a teddy bear.、Most teddy bears are in the shape o

7、f a small bear.可知A项错误。4.Which of the following is TRUE about teddy bears according to the passage?A.Teddy bears were only made in Britain.B.The first Teddy Bear Museum was set up in America.C.Teddy bears just became popular in recent times.D.Teddy bears are popular with both kids and adults.D【点拨】根据原

8、文倒数第二段中句子Not only kids hold teddy bears.The teddy bear is a popular present for lovers,usually on Valentines Day.可知D项正确。5.The story mainly talks about _.A.how to make a teddy bearB.the introduction of teddy bearsC.the history of the teddy bearD.the popularity of the teddy bearB【点拨】结合文章内容可知本文主要介绍了泰迪熊

9、。C【2020河南台前县振华中学期中】Next time you want to eat something,ask yourself a question,“Am I really hungry?”If your answer is“No”,ask yourself why you want to eat.The following excuses(借口)may help you understand why you do so.“Im bored.”_1 When this happens,you may want to walk into the kitchen.Stop doing t

10、hat!Go to another room or go out for a walk.A.The food tastes good.B.It is often an excuse for eating more.C.When this happens,it means you are really hungry.D.Sometimes you feel bored at home and have nothing to do.E.I used to watch TV almost every evening,and then I became fat.D“_ 2”Sometimes it d

11、oes,but sometimes you may eat anything you can find in the kitchen,even if(即使)it isnt that tasty.For me,I like to eat the food that I really enjoy,but I only eat a little of it.AA.The food tastes good.B.It is often an excuse for eating more.C.When this happens,it means you are really hungry.D.Someti

12、mes you feel bored at home and have nothing to do.E.I used to watch TV almost every evening,and then I became fat.“I have a lot of stress(压力).”_3 I used to eat a lot because of stress,not because I was hungry.Now I try to read a book or exercise when I feel stressed.BA.The food tastes good.B.It is o

13、ften an excuse for eating more.C.When this happens,it means you are really hungry.D.Sometimes you feel bored at home and have nothing to do.E.I used to watch TV almost every evening,and then I became fat.“TV makes me want to eat.”It may be the most popular excuse for most people._4 Evening TV progra

14、ms have many food ads that make me run to the kitchen for a snack(点心).My advice is to stop watching TV in the evening.EA.The food tastes good.B.It is often an excuse for eating more.C.When this happens,it means you are really hungry.D.Sometimes you feel bored at home and have nothing to do.E.I used

15、to watch TV almost every evening,and then I became fat.“Im really thirsty.”Sometimes you eat because you are thirsty.Instead of having something to drink,you may eat something that makes you get fat.Next time you feel thirsty,just drink some water.“My stomach is making a noise!”_5 Get some healthy f

16、ood for meals.If you want to eat between meals,have some vegetable salad.Try to think about why you want a snack.Ask yourself,“Am I really hungry?”CA.The food tastes good.B.It is often an excuse for eating more.C.When this happens,it means you are really hungry.D.Sometimes you feel bored at home and

17、 have nothing to do.E.I used to watch TV almost every evening,and then I became fat.DDolphins(海豚)are clever._1 Studies show that dolphins are similar to humans in many ways.Lets have a look.A.Dolphins live in groups.B.Why do dolphins help the fishermen?C.They can think and learn things quickly.D.Bot

18、h of them make plans to get things they want.E.They use sounds and their bodies to“talk”with each other.CLike humans,every dolphin has its“name”.The name is a special whistle(口哨声).Each dolphin chooses a different whistle for itself,usually by its first birthday.Dolphins are like humans in other ways

19、,too._2 And they“talk”with each other about a lot of thingssuch as their ages,their feelings and finding food.EA.Dolphins live in groups.B.Why do dolphins help the fishermen?C.They can think and learn things quickly.D.Both of them make plans to get things they want.E.They use sounds and their bodies

20、 to“talk”with each other._3 And they often join others from different groups to play games and have fun,just like humans.Playing together is something only clever animals can do.AA.Dolphins live in groups.B.Why do dolphins help the fishermen?C.They can think and learn things quickly.D.Both of them m

21、ake plans to get things they want.E.They use sounds and their bodies to“talk”with each other.Dolphins and humans are similar in another way._4 In the water of southern Brazil,for example,dolphins use a smart way to get food.When there are fish near a boat,dolphins signal(发信号)to the fishermen to put

22、their nets(网)in the water.DA.Dolphins live in groups.B.Why do dolphins help the fishermen?C.They can think and learn things quickly.D.Both of them make plans to get things they want.E.They use sounds and their bodies to“talk”with each other.In this way,the fishermen can get a lot of fish._5 Thats because they can eat some of the fish that run away from the net.BA.Dolphins live in groups.B.Why do dolphins help the fishermen?C.They can think and learn things quickly.D.Both of them make plans to get things they want.E.They use sounds and their bodies to“talk”with each other.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1