1、高效作业11 Period Listening and Speaking语言基础巩固.单词拼写1Im trying to a_ my work so that I can have a couple of days off next week.2Ive a_ for a new job with the local newspaper.3No Westerner could visit China without a passport and a v_4Were leaving early tomorrow morning,so youd better p_ clothes into suit
2、cases or bags tonight.rrangeppliedisaack5It a_ me how you can put up with living in such a dirty house.6He was riding on his horse looking for the _(城堡).7My father is _(非常)proud that I have truly become a doctor.8How much _(租金)do you pay for this twostorey house?9The course is popularit has five_(申请
3、者)for every place.mazescastleextremelyrentapplicants10Seeing such a terrible mess,she was wideeyed in _(吃惊).amazement.单句语法填空1We would like to go over the house before deciding _(rent)it.2It was _(amaze)that he should have survived the big fire.3Youd better apply some medicine _ your wound.4We were f
4、irst greeted with the barking by a pack _ dogs,seven to be exact.to rentamazingtoof5Air pollution is an _(extreme)serious problem,so strong measures should be taken to deal _ it.6They are so busy that they have no time to make an _(arrange)for the activity.7We are looking forward to _(see)the colour
5、ful lakes and terrific waterfalls.8She was wandering alone in the street,not _ (know)where to go.extremelywitharrangementseeingknowing.短语填空1He was told to _(打包,整理)all of his letters and personal belongings.2After graduating from senior high school,students _(申请)admission to a particular college.3She
6、 tours around and gives frequent performances of her work,both _(国内外).4I pushed aside my sorrow,forcing myself to _ (专注于)the coming test.pack upapply forat home and abroadfocus on5I will _(安排)someone to pick you up at the airport and take you around.6Youd _(对惊奇的)the difference it makes in your attit
7、ude to life.7In this way they can better _ theory _ (把运用到)practice.arrange forbe amazed atapplyto.完成交际对话(汤姆正在与玛丽谈论他的暑假旅游计划。)Mary:So what are you going to do this summer?Tom:1_Mary:Great!Tom:Im going to be travelling around quite a lot and Ill probably spend three weeks there.Mary:So where are you go
8、ing?ETom:To start with,Im going to fly to Rio and perhaps Ill stay there for a few days.Mary:2_ Tom:No,but Ive always wanted to go to Rio.3_ And Ill probably go up the Sugar Loaf Mountain.Mary:And where are you going after that?Tom:Im going to fly to Santiago in Chile,where Ive some friends.Well pro
9、bably spend some time doing some sightseeing and then were going to lie on the beach for aCB few days in Valparaiso,which is on the coast,not far away from Santiago.Then Im flying to Lima where Im going to meet my best friend.Mary:4_ Tom:Yes.Well probably go somewhere else.I dont know where yet,but
10、Id like to spend a week in the jungle.Then well probably fly home.Mary:5_ ADAThen youll have a good time together.BIts a place of interest.CDo you know anyone there?DWell,have a nice time!EIm going to visit South America.话题语篇提升.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AIt has been five years since Grand
11、ma Joy told her grandson that she had never seen the most beautiful views of America.Since then,they have gone on many crosscountry trips.Brad Ryan had been feeling tired of studying in a vet school when he visited his 85yearold grandma in 2016.He hoped that some quality family time would make him c
12、heerful.As he was telling his grandma stories of his travels,however,he was heartbroken to hear that she had never seen the ocean or mountains.Ryan then asked his grandmother if she would like to go hiking with him.Needless to say,she was more than happy to agree.They have since visited 29 different
13、 national parks across Americafrom the Great Sand Dunes in Colorado to the Acadia National Park in Maine.Over the five years,Ryan and his grandma have driven 25,000 miles through 38 states.And it has greatly affected his quality of life.“Seeing it through my grandmothers eyes,who every morning wakes
14、 up and is thankful to be alive,has taught me how to live,”Ryan said.“With her,Ive had to slow down and see life in a different way,which has made it a lot richer.”“I love my grandma so much,and its just really giving me a lot of peace when she passed away.I can go back to these places,feel her spir
15、it,and feel connected to her,”he added.Ryan posted all of their trips on Facebook.He hopes more young people will spare time to be with their elders.“I want young people to know that hanging out with your grandparents is cool.And theres so much we can learn from our elders,”Ryan said.()1Why did Brad
16、 Ryan visit his grandma in 2016?ATo cheer himself up.BTo please his grandma.CTo take his grandma to travel.DTo share his travelling experiences.A()2What influence did Brad Ryans grandma have on him?AShe made him live a richer life.BShe helped him find his life goal.CShe told him to have peace of min
17、d.DShe gave him a lot of encouragement.A()3What is Brad Ryans purpose of posting their trips online?ATo advise young people to take a trip.BTo share his joy of travelling with his grandma.CTo show young people what they can learn from their elders.DTo encourage the young to spend time with their eld
18、ers.D答案及解析:【语篇解读】Ryan和奶奶一起进行跨国旅行,通过和奶奶一起旅行他不仅享受了美景,还学会了从不同的角度看待生活。他把和奶奶旅行的故事分享到网上,以此鼓励年轻人多陪家里的老人。1A 细节理解题。根据第二段中Brad Ryan had been feeling tired of studying in a vet school when he visited his 85yearold grandma in 2016He hoped that some quality family time would make him cheerful.可知,2016年Ryan感到学习很累,
19、所以去看望奶奶,希望和家人共处的时光能够让他自己开心起来。故选A项。2A 细节理解题。根据第四段中“Seeing it through my grandmothers eyes,who every morning wakes up and is thankful to be alive,has taught me how to live,”Ryan said.“With her,Ive had to slow down and see life in a different way,which has made it a lot richer.”可知,和奶奶一起旅行让Ryan学会了从不同的角度
20、看待生活,这让他的生活更丰富了。故选A项。3D 细节理解题。根据最后一段中He hopes more young people will spare time to be with their elders.可知,Ryan把他们的旅行发到网上的目的是希望更多的年轻人能花时间陪家里的老人。故选D项。BA French tourist highly praised for rescuing a twoyearold girl in Manhattan said he didnt think twice before diving into the freezing East River.Tuesd
21、ays Daily News said 29yearold Julien Duret from France was the man who left the spot quickly after the rescue last Saturday.He lifted the little girl out of the water after she fell off the bank at the South Street Seaport Museum.He handed the girl to her father,David Anderson,who had dived in after
22、 him.“I didnt think at all,”Duret told the Daily News.“It happened very fast.I reacted very fast.”Duret,an engineer on vacation,was walking with his girlfriend along the pier(码头)when he saw something falling into the water.He thought it was a doll,but realized it was a child when he approached the r
23、iver.Immediately,he took off his coat and jumped into the water.“When I reached the girl,she appeared lifeless,”he said.Fortunately,when she was out of the water,she opened her eyes.Anderson said his daughter slipped off the bank when he was adjusting his camera.“An ambulance came later for her,”sai
24、d Duret,who was handed dry clothes from onlookers.Duret caught a taxi with his girlfriend shortly after.The rescue happened on the day before he left for France.Duret said he didnt realize his story of heroism had greatly moved New York until he was leaving the city the next morning.“I dont really t
25、hink Im a hero,”said Duret.“Anyone would do the same thing.”()4Why was Duret in New York?ATo meet his girlfriend.BTo spend his holiday.CTo work as an engineer.DTo visit the Andersons.B()5What did Duret do shortly after the ambulance came?AHe was interviewed by a newspaper.BHe went to the hospital in
26、 the ambulance.CHe disappeared from the spot quickly.DHe asked his girlfriend for his dry clothes.C()6What is probably the headline of this news report?AA Careless FatherBA Poor GirlCWarmhearted OnlookersDA Brave Frenchman FoundD答案及解析:【语篇解读】文章讲述的是一个法国游客勇救落水女童的故事。Duret去美国度假,当发现有孩子落水时,他赶紧跳进水里救人,救护车来了之
27、后悄然离开。这件事情感动了纽约,这是Duret意料之外的。4B 细节理解题。根据第一段的A French tourist highly praised for rescuing a twoyearold girl和第五段中的Duret,an engineer on vacation可知,Duret是一名来自法国的游客,他来美国是度假的。故选B项。5C 细节理解题。根据第七段的“An ambulance came later for her”,said Duret,who was handed dry clothes from onlookers.Duret caught a taxi with
28、 his girlfriend shortly after.可知,当救护车到达时,Duret和女朋友立刻离开了现场。故选C项。6D 主旨大意题。根据文章中讲述的法国游客Duret勇救落水女童的故事可知,应该选D项。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Taking nature hikes is a lot of fun.No matter where you live,there is probably some place nearby where you can enjoy nature.Step one in planning you
29、r nature hike is deciding where to go.You will also need to get an adult family member or friend to go along with you.Together you can learn about all the different types of habitats in your area and decide which oneyou want to explore first.1_ This will give you more time to enjoy the place and cut
30、 down on travel time.Once you have chosen your location,its a great idea to spend some time learning about the plants and animals that live in that habitat.2_,you can have fun finding shells and types of seaweed that you recognise.If you want to make a full adventure,you could put together a little
31、book of plants and animals you might find on your trip.3_DBGBefore you go on a nature hike you also need to have the proper coat and good hiking shoes.If you expect rain,please have rain gear(雨具).4_,bring a hat and sunscreen.5_When hiking,you need to keep up your energy,so bring good foods.It is als
32、o very important to bring water for everyone.Water is one of the most important things you can bring.After you are ready for your trip,go out and have fun!AFAIf it will be sunnyBIf you go to the beachCIf you go to the forestDYou should choose a place fairly close byEYou will also bring a lot of wate
33、r for everyoneFYou will also bring a pack with snacks for everyoneGCreating a book like this will help you remember the plants and animals you see答案及解析:【语篇解读】文章向我们介绍如何进行一次自然远足。1D 由下一句“这给你更多的时间去享受这个地方,并减少行进时间”可知,所选择的地方应该是近不是远的,D项是“你应该选择一个相当近的地方”符合语境。2B 由下一句“你可以找到你认识的贝壳和海藻”可知,上一句应该是“如果你去海滩”。3G 上一句“你可以把旅游中可能找到的动植物编成一本小书”,承接上文,下一句是说编辑小书带来的结果。G项是“编一本这样的书可以帮助你记住你看到的动植物”符合语境。4A 下一句提到“带上帽子和防晒霜”可推知,上文应该是晴天。故选A项。5F 由下一句“你远足的时候,你需要保持能量,因此要带上吃的”,可推知,上文应该是带上吃的。F项是“你也要带一大包零食给大家”符合语境。