收藏 分享(赏)

(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt

上传人:a**** 文档编号:352465 上传时间:2025-11-28 格式:PPT 页数:16 大小:2.41MB
下载 相关 举报
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第1页
第1页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第2页
第2页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第3页
第3页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第4页
第4页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第5页
第5页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第6页
第6页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第7页
第7页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第8页
第8页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第9页
第9页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第10页
第10页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第11页
第11页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第12页
第12页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第13页
第13页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第14页
第14页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第15页
第15页 / 共16页
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)人教新目标版.ppt_第16页
第16页 / 共16页
亲,该文档总共16页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、阅读理解安徽人教版七年级下1234提示:点击进入习题123答案呈现CABDCDBCB1234CCDAA5D45BAA 1.Where does Dora work?A.In a hospital.B.In a supermarket.C.In a school.D.In an art club.请同学们看点拨训练第98页原文。C【点拨】根据原文句子My name is Dora.I teach Russian in a middle school in Beijing.可知答案。2.What language can Wendy speak?A.Russian and Chinese.B.En

2、glish and Chinese.C.English and French.D.Russian and French.C【点拨】根据原文句子Hello,I am Wendy.I can speak French(法语)and English.可知答案。3.What does Dale often do on snowy days?A.Reads books at home.B.Listens to music at home.C.Keeps working.D.Plays in the snow.D【点拨】根据原文句子I am Dale.And it snows often.I usuall

3、y wear a hat and warm clothes to play in the snow with friends.可知答案。4.What can we learn from the passage?A.John is in China now.B.It often rains in Moscow in winter.C.Wendy comes from Boston.D.It never snows in Shanghai in winter.【点拨】根据原文句子I am John.Now I am working in a hospital in Shanghai.可知A选项是正

4、确的。AB 1.How many people are there in Meridas family?A.Three.B.Four.C.Five.D.Six.请同学们看点拨训练第98页原文。C【点拨】根据原文第二段中句子then Merida and her brothers,Jim and Scott,go to school by bus.Their parents usually drive to work.可知答案。2.What does Merida play after school?A.B.C.D.D【点拨】根据原文第三段中句子After school,she and her

5、brothers go to a sports center.Merida plays basketball and her brothers play baseball.可知答案。3.What does Meridas mother sometimes buy in the shopping center?A.Clothes.B.Toys.C.Books.D.Balls.B【点拨】根据原文第四段中句子Meridas favorite place is the toy store and sometimes their mother buys them toys.可知答案。4.What do

6、the underlined words“pick up”mean in Chinese?A.陪B.接C.安慰D.照顾B【点拨】原句为:Then they go to the hospital to pick up their father.He is a doctor.结合语境,应该是去医院接爸爸下班。5.When does Merida do her homework?A.After she gets home.B.After she helps her mother.C.Before she goes to the hospital.D.Before she goes to the su

7、permarket.A【点拨】根据原文最后一段中句子When they get home,its usually five oclock.Merida and her brothers begin to do their homework.可知答案。C 1.What subject does Lorena like best?A.Math.B.Science.C.Music.D.P.E.请同学们看点拨训练第99页原文。C【点拨】根据原文第一段中句子I love going to school and my favourite subject is music.可知答案。2.What will

8、Lorena do today?A.She will go to a party.B.She will buy a gift for Lisa.C.She will call her grandpa.D.She will learn to ride a bike.A【点拨】根据原文第二段中句子Today I will go to a party.可知答案。3.What can we know about Lorenas grandma?A.She is tall.B.She lives in a town.C.She has brown hair.D.She runs every day.B【

9、点拨】根据原文第三段中句子He lives in a beautiful town with my grandma.可知答案。4.What does the underlined word“active”mean in Chinese?A.勇敢的B.慷慨的C.好学的D.活跃的D【点拨】原句为:She is an active woman.She likes swimming,running,and riding a bike on weekends.结合后句她喜欢各种运动在周末,可知划线单词是活跃的意思。5.Which of the following is TRUE about Lorena?A.She is a middle school student.B.She often goes to her moms office.C.She lives in a big and tidy bedroom.D.She goes to the beach every summer.D【点拨】根据原文最后一段中句子Every summer we go to the beach and I enjoy my free time,swimming and playing with my family.可知答案为D。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1