1、徐州市2014高考英语一轮完形填空和阅读理解基本训练(3)附答案 HOTEL INFORMATIONBaymont Inn Ft.Lauderdale w.w.w.k.&s.5*u.c.#om 3800 W. Commercial, Ft. Lauderdale. FL 33309 Lowest Prices 110% Guaranteed (保证)Room Information Rooms are equipped with Double, Queen, or King bed (s), smoking or non-smoking based on location and availa
2、bility. Provided in each spacious guest room is a hair dryer, coffee maker, iron, ironing board, 25 cable TV and guest voice mail.Check-in Time: 7:00 P. M.Hotel Amenities(设施): Air Conditioned, Parking, 24 Hour Front Desk, Pool, Television with Cable, Coffee Maker in Room, Hairdryers Available.Beach
3、Plaza Hotel 625 N. Fort Lauderdale Beach Blvd, Ft. Lauderdale, FL 33304Room Information The oceanfront accommodations at Beach Plaza Hotel are some of the most affordable(实惠) on Fort Lauderdale Beach. Each room features direct-dial telephone, cable television and daily maid service. The very afforda
4、ble efficiency studios even include full kitchens! All rooms surround the private poolside garden courtyard.Check-in Time: 7:05 P. M. w.w.w.k.&s.5*u.c.#omHotel Amenities: Air Conditioned, Coffee Maker in Room, 24 Hour Front Desk, Free Parking, Hairdryers Available, Pool, Television with Cable. Fort
5、Lauderdale Plaza Hotel3711 N. Ocean Blvd, Ft. Lauderdale, FL 33308Room Information Guest rooms feature TVs, in-room movies, Internet access, in-room safes, alarm clock radios, hairdryers, refrigerators, microwaves, and balconies.Check-in Time: 7:00 A.M.Hotel Amenities: Parking, Heated Pool, Televisi
6、on with Cable, and Coffee Maker in Room.64. Which hotel gives a promise?A. Baymont Inn Ft. Lauderdale. B.Beach Plaza Hotel.C. Fort Lauderdale Plaza Hotel D.All the three hotels.65. In which hotel parking is the cheapest? A. Baymont Inn Ft. Lauderdale. B.Beach Plaza Hotel. C. Fort Lauderdale Plaza Ho
7、tel. D.None of the hotels66. If you _ you will probably go to Beach Plaza Hotel.A. enjoy seeing films without leaving your hotel roomB. are fond of swimming in heated waterC. want to eat food cooked by yourself in the hotelD. are a cigarette smoker67. Which of the following is NOT true to the ads? A
8、. All of the three hotels provide television with cable.B. You can keep your money in the room safe in Fort Lauderdale Plaza Hotel.C. In Beach Plaza Hotel a 24-hour maid is available.D. While staying in Fort Lauderdale Plaza Hotel, you can surf the lnternet.AHowever, this illegal sharing of musica f
9、orm of music piracyis doing harm to the music industry. Industry experts estimate that US $4.3 billion in worldwide sales was lost to music piracy last year. These lost profits could force record companies to stop producing the music of many popular artists. That would hurt both musicians and music
10、fans alike.Music producers are puzzled about how to fight music piracy. Their efforts to fight piracy using the law have had only limited success. The music industry did win a legal victory against Napster, a famous music website. The courts ordered Napster to stop giving away copyrighted music from
11、 their site. But a number of other music-sharing networks have sprung up in its place.These new networks are made up of thousands, or even millions, of individuals. Unlike Napster, theres no one company controlling the distribution(发行) of music over each network. So its nearly impossible to stop the
12、 illegal activities.Now people in the music industry have decided that “if you cant beat them, join them”. Theyve begun to offer legal alternatives to online music piracy. Major music producers have given companies like Apple Computer permission to sell their music online. Apples iTune Music Store a
13、llows computer users to legally download any song for 99 cents.Will these new measures save the music industry from piracy? That depends on whether music fans are willing to pay 99 cents for a song that they can download illegally for free. Unfortunately, many people believer music should be free. T
14、he music industry, however, hopes to persuade these music fans to change their tune.56.These text is written to_.A.discuss music piracy on the InternetB.introduce the popularity of online musicC.persuade music fans to give up downloading musicD.protect copyrighted music from being downloaded illegal
15、ly57.Which of the following statements is NOT true?A.Some online file-sharing services are responsible for music piracy.B.Napster, a famous music website, broke down because of its piracy.C.There have been no perfect measures to put an end to piracy.D.Legal sharing of music is available at Apples iT
16、une Music Store.58.Which of the following statements would the writer agree with?A.The only effective way to fight music piracy is to stop it by law.B.Music lovers will be persuaded to pay for online music in time.C.It is certain that no one will be willing to pay for online music.D.There is a long
17、way for music industry to go in fighting piracy.参考答案- A:ABD *结束Do you always understand the directions on a bottle of medicine? Do you know what is meant by Take only as directed? Read the following directions and see if you understand them.To reduce pain, take two tablets with water, followed by on
18、e tablet every eight hours, as required. For night-time and early morning relief take two tablets at bedtime. Do not take more than six tablets in twenty-four hours.For children six to twelve years old, give half the amount . For children under six years old ,ask for your doctors advice.Reduce the a
19、mount if you suffer from restlessness or sleeplessness after taking the medicine.68.How many tablets at most can a person over 12 have in 24 hours?A.ThreeB.FourC.SixD.Eight 69.What is the advice for one who cannot sleep well after taking the medicine?A.Stop taking the medicine at bedtime. B.Continue
20、 to take the normal amount.C.Take more than the normal amount. D.Take less than the normal amount.70.It can be inferred from the directions that this medicine.A.helps you to fall asleep quickly B.may be dangerous to small childrenC.cannot be taken if one feels sleepy D.should not be taken by childre
21、n under six(2011福建卷)Diana Velez does everything with maximum effortand at maximum speed.That _1_learning a new language,completing two certificates and opening a store.When arriving in Canada in 2008,she had one_2_:to have what she had back home in Colombia.“I didnt want to _3_ what I do,like so man
22、y who come to a new country,“she said.“I_4_ to open a store here in Canada but knew I had to _5_myself properly.”Diana quickly realized that making her dream of shop ownership in Canada a _6_ meant going to school to get the_7_education and certification.“My experience of owning a shop and working a
23、s a designer in Colombia gave me _8_ in my abilities,but I couldnt speak the language and I had to _9_how to do things in Canada.It was like having to _10_ all over again,”said Diana._11_ she found just the help she needed for her relaunch (重新开张) _12_ continuing education at George Brown College.She
24、 began taking _13_ for both the Essential Skills in Fashion Certificate and the Image Consulting Certificate in May 2009._14_Diana met with the language barrier,she was always going_15_ while at college.By the end of October 2009,she had completed all certificate requirements. Within two years after
25、 her _16_ in Canada,Diana at last achieved her _17_ goal when her new store opened its doors in Torontos Sheppard Centre.She was on the fasttrack to _18_.Looking back,Diana,a fashion (时装) designer,_19_ her achievements to the goal she set,the education she received from the college,and_20_,the effor
26、ts she made.Now Diana is very happy doing what she is doing. 本文讲述了来自哥伦比亚的Diana通过自己的努力,最后克服语言等困难在加拿大获得成功的故事。1A.requires BencouragesCincludes Dadvises答案:C。句意:Diana Velez干任何事情都用最大的努力,用最快的速度。这包括学习一门新语言,完成两个学历证书和开一家商店。require需要,要求;encourage鼓励;include包括在内;advise建议,劝告。由句意可知C项正确。2A.goal BmemoryCchoice Dprob
27、lem答案:A。句意:2008年到达加拿大时,她有一个目标:把她拥有的带回哥伦比亚。goal目标;memory 记忆;chioce选择;problem问题。由句意可知A项正确。3A.continue BchooseCchange Dlose答案:C。句意:她说“我不想像许多来到一个新的国家的人一样改变我做的事。”continue继续;choose选择;change改变;lose失去。由句意可知C正确。4A.demanded BdecidedCagreed Dhesitated答案:B。句意:我决定在加拿大开家商店,但我知道我自己得好好准备。demand要求;decide决定;agree同意,赞
28、成;hesitate犹豫。由句意可知B项正确。5A.teach BprepareCenjoy Dpersuade答案:B。上文中说到“我”要好好准备。teach教;prepare准备;enjoy喜欢,享受;persuade说服。由句意可知B项正确。6A.reality BfactCchallenge Dwonder答案:A。句意:Diana很快意识到使她成为加拿大一家店主的梦想成为现实意味着到学校里去获得必要的教育与学历证书。reality现实;fact事实;challenge困难,挑战;wonder奇迹。由句意可知A项正确。7A.physical BprivateCprimary Dnece
29、ssary答案:D。上文提到她得到学校里去获得必要的教育与学历证书。physical体力的;private私人的;primary原始的,最初的;necessary必要的。由句意可知D项正确。8A.pressure BjudgementCinfluence Dconfidence答案:D。句意:我在哥伦比亚拥有一家商店和作设计者的经历给了我在能力方面的信心。pressure 压力;judgement判断;influence影响;confidence信心。由句意可知D项正确。9A.put away Bdepend onClearn about Dlook into答案:C。 句意:但是我不会说法语
30、,我得了解在加拿大怎么做事。put away 把收好;depend on 依赖,依靠;learn about了解;look into调查。由句意可知C项正确。10A.advance BstartCsuffer Dwork答案:B。句意:这像从头再开始。advance 前进;start开始;suffer受苦;work工作。由句意可知B项正确。11A.Naturally BGraduallyCLuckily DClearly答案:C。句意:幸运的是,她通过在George Brown大学受教育找到了重新开张所需要的帮助。naturally 自然地;gradually逐渐地;luckily幸运地;cl
31、early清晰地。由句意可知C项正确。12A.through BforCbefore Dwith答案:A。上文提到,她通过在George Brown大学受教育。through通过;for为了;before在之前;with带有,伴随。由句意可知A项正确。13A.notes BresponsibilitiesCchances Dcourses答案:D。句意:2009年5月,她开始上时尚证书基本技巧与形象咨询证书所需要的课程。note笔记;responsibility责任;chance机会;course课程。由句意可知D项正确。14A.Though BAsCSince DOnce答案:A。句意:虽然
32、Diana遇到了语言障碍,但是在上大学时她总是不断努力。though虽然;as当的时候,虽然(只用倒装语序);since既然,自以来;once一旦。由句意可知A项正确。15A.around BbackCahead Dout答案:C。上文提到,她上大学时总是不断努力。go ahead不断努力,符合句意。16A.adventure BarrivalCperformance Djourney答案:B。句意:在她到加拿大两年之后,Diana最后实现了她最初的目标。adventure冒险;arrival到达;performance表现;journey旅行。由句意可知B项正确。17A.original B
33、commonCanother Ddistant答案:A。original 最初的;common常见的;another另一个;distant遥远的。根据句意知Diana最后实现了她最初的目标可知选A项。18A.success BwealthCglory Dhappiness答案:A。句意:她快速成功。success成功;wealth财富;glory荣耀,光荣;happiness幸福。由句意可知A项正确。19A.adds BconnectsCdevotes Dowes答案:D。句意:回顾过去,Diana,一个时装设计者,把她的成功归功于她在大学受的教育,最重要的是,她的努力。add增加;connect连接;devote致力于;owe.to把归功于。由句意可知D项正确。20A.after all Babove allCat least Dat first答案:B。上文提到,最重要的是,她把成功归功于她的努力。after all毕竟;above all最重要的是;at least至少;at first首先。由句意可知B项正确。