收藏 分享(赏)

2024七年级英语下册 Module 3 Making plans拓展阅读素材(新版)外研版.doc

上传人:a**** 文档编号:345577 上传时间:2025-11-27 格式:DOC 页数:2 大小:16.50KB
下载 相关 举报
2024七年级英语下册 Module 3 Making plans拓展阅读素材(新版)外研版.doc_第1页
第1页 / 共2页
2024七年级英语下册 Module 3 Making plans拓展阅读素材(新版)外研版.doc_第2页
第2页 / 共2页
亲,该文档总共2页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、阅读文章Hello, Im Wang Ping. My friends and I are going on a trip to Beijing and its the capital city of our country. Here is my plan for the trip. Its not far from our city, so we are going to take the train there on Sunday. On Monday, were going to Tiananmen Square. The next day, were going to visit t

2、he Palace Museum. On Wednesday morning, wed like to go to the Great Wall. On Thursday and Friday, were going shopping in Wangfujing Street. We want to buy some presents for our family. The last day of the week, were going back home and write to our penfriends to tell them about our trip. We hope wer

3、e going to have a good time in Beijing.试着做一做1. Who is Wang Ping going on a trip with? A. Her parents.B. Her friends.C. Her penfriends.D. Her brothers.2. How are they going on the trip? A. By plane.B. By bike. C. By bus.D. By train.3. Theyre going to visit different places from _to _. A. Sunday; Wedn

4、esdayB. Monday; Friday C. Sunday; ThursdayD. Monday; Wednesday4. When are they going back home? A. On Sunday.B. On Tuesday. C. On Saturday.D. On Friday.5. Which is the best title of the passage?A. Have fun in BeijingB. The first tripC. A trip to BeijingD. A plan for the trip to Beijing答案1.B点拨:细节理解题。

5、由“My friends and I are going on a trip to Beijing.”一句可知。2. D点拨:细节理解题。由“.we are going to take the train there on Sunday.”一句可知。3. B点拨:推理判断题。根据“On Monday, were going to Tiananmen Square.On Thursday and Friday, were going shopping in Wangfujing Street.”可推断出周一到周五去不同的地方。4. C点拨:细节理解题。由“The last day of the week, were going back home.”一句可知。 5. D点拨:主旨大意题。结合全文内容可知这是一篇旅游计划。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1