收藏 分享(赏)

外研版高中英语必修一练习:Module 3 My First Ride on a Train Period Four Writing.docx

上传人:a**** 文档编号:961250 上传时间:2025-12-19 格式:DOCX 页数:4 大小:34.67KB
下载 相关 举报
外研版高中英语必修一练习:Module 3 My First Ride on a Train Period Four Writing.docx_第1页
第1页 / 共4页
外研版高中英语必修一练习:Module 3 My First Ride on a Train Period Four Writing.docx_第2页
第2页 / 共4页
外研版高中英语必修一练习:Module 3 My First Ride on a Train Period Four Writing.docx_第3页
第3页 / 共4页
外研版高中英语必修一练习:Module 3 My First Ride on a Train Period Four Writing.docx_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Period FourWriting .基础写作专练:根据句意, 完成下列句子1I will do _ in whatever I do. (名词)不管我做什么, 我都会把它做好。2Im sure you can get along well with _ and quickly make friends with _, too. (代词)我相信你能和他们相处得很好并能很快和他们成为朋友。3Im looking forward to _ soon. (动名词)我盼望着不久收到你的来信。4It is my honour to be here to share _on what to learn

2、in senior high school with you. 我很荣幸在这里和你们分享我关于高中学什么的看法。5I didnt understand _ this would happen. 我不明白为什么会发生这样的事情。6They help us _ science subjects better and arouse our curiosity about scientific discoveries. (动词不定式)他们帮助我们更好地理解理科科目并且唤起我们对科学发现的好奇心。7The first day when I went to high school, I saw some

3、of my classmates _table tennis. (现在分词) 我上高中的第一天, 我看到我的一些同学在打乒乓球。8As a high school student, I consider English a very important _. (名词)作为一名高中生, 我认为英语是一个很重要的科目。9We found the book_. 我们发现那本书在垃圾箱里。10You should try to make yourself_. 你应该设法使你自己被理解。.阅读理解The trip to Alishan in TaiwanIt was the fourth day of

4、our trip to Taiwan, bright but cold. After a good breakfast we put on our jackets and gloves, pulled on our hats and got into a car. We travelled for about two hours, up, and up, and up the mountain road.We finally arrived at the top of the mountain. It was Christmas Day. So imagine my joy to see ic

5、icles (冰柱) hanging from branches and the whiteness of the scenery. Indeed, it was my first Christmas in the northern hemisphere (半球) and, guess what? It even started snowing too. How amazingly exciting for me to have Christmas in my grandmothers hometown, and to experience icicles and snow! Alishan

6、is really beautiful, especially seen from this dizzy height. After Sun parked the car, we got out and looked down through the trees. It hadnt snowed hard enough so there was no snow on the ground, just loads of pine needles. There was a most wonderful smell of pine sap (松液) drifting up to us from th

7、e ground. It was very quiet, except for the twittering of birds, and the odd car passing along the road. Quietness in Taiwan is something to treasure.Over the road was a small stall so we went over to it. They were selling some drink steaming hot in paper cups, too hot to hold immediately. We jumped

8、 around to get warm. There was a cool wind blowing up the side of the mountain, and the clouds above us were moving along quickly. I could imagine there was quite a strong wind blowing up there, so I was glad we were down on the ground! The drink cooled down fairly rapidly. I picked up my share and,

9、 wow, what a lovely smell was coming from it. It was the smell of ginger (姜). I took a sip. How delicious, and so this was ginger tea, which I had never tried before. It warmed my body so quickly that I could feel the heat travel right down to my fingers and to my toes. This was very good stuff. And

10、 then it was time to leave as we were going down to Hualian to eat hot pot, and drink some Shaoxing rice wine.1Why was the author excited and amazed to see icicles?A. Because she had never seen icicles before.B. Because she liked icicles very much.C. Because it was her first time to experience a col

11、d Christmas.D. Because it was her first time to experience winter.2Which of the following words can be used to describe Alishan?A. Beautiful, cold, quiet. B. Strange, white, quiet.C. Crowded, cold, bright. D. High, white, crowded.3What did the author describe in the third paragraph?A. It was very in

12、teresting staying on the mountain.B. It was blowing strongly on the mountain.C. She enjoyed herself very much in the cold.D. She was greatly amazed by the ginger tea.4From the text, we can tell that the author is most probably _A. a Chinese person in Australia 来源:学#科#网Z#X#X#KB. a Chinese person in A

13、mericaC. an Australian D. an American.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起), 不计分。Dear Mary, I receive your email just now. Dont worry ab

14、out me. Im getting on well with my research work in the lab. But to my greatly surprise you say you will give up learn English. The reason is because you have not done well in it recently and you have lost interests. Im afraid I cant agree to you. I know it is difficulty to learn English. English is

15、 widely used in the world today. It will be important tool in our future work. Beside, it is becoming more and more important in our daily life. If you study hard, you will be succeed. Do remember that where there is a will, there is a way. Im looking forward to hearing good news from you.书面表达上周末你与同

16、学一起爬西山。请你根据以下要点, 写一篇游记。1早上在校门口集合, 8:00乘车出发, 一小时后到达山脚;2爬上山顶, 欣赏美景;3在山顶上唱歌、拍照, 玩得很开心;4午餐后下山, 下午3点到家;5简单谈下你对此活动的感受。来源:Zxxk.Com注意: 1.可适当增加细节;2词数100左右,开头已给出,不计入总词数。参考词汇:西山 the West MountainLast weekend, I climbed the West Mountain with my classmates. 来源:1来源:学|科|网Z|X|X|KPeriod FourWriting .1.a good job2.

17、them;them3.hearing from you4. my opinions5why6. understand7. playing8.subject9.in the dustbin10understood.【文章大意】 本文主要介绍了作者到台湾阿里山之行。1C推理判断题。根据第二段中的“How amazingly exciting for me to have Christmas in my grandmothers hometown, and to experience icicles and snow!”可知,作者是在祖母的故乡过圣诞节并且赶上了下雪,看到了冰柱;结合这两个方面可知,

18、只有C项符合题干要求。2A细节理解题。由文章第一段中的“It was the fourth day of our trip to Taiwan, bright but cold.”和第二段中的“Alishan is really beautiful, especially seen from this dizzy height.”“It was very quiet, except for the twittering of birds, and”可知,可用cold,beautiful和quiet来描述Alishan,故选择A项。3B细节理解题。由第三段中的“There was a cool

19、wind blowing up the side of the mountain, and the clouds above us were moving along quickly. I could imagine there was quite a strong wind blowing up there”可知,Alishan的山顶上正刮着大风,故选择B项。4A推理判断题。由第二段中的“Indeed, it was my first Christmas in the northern hemisphere (半球)”可知,作者应该是南半球的人,排除B、D两项;由第二段中的“How amaz

20、ingly exciting for me to have Christmas in my grandmothers hometown,”可知,作者是一个中国人,排除C项。故选择A项。来源:学_科_网.One possible version:Last_weekend,_I_climbed_the_West_Mountain_with_my_classmates. We gathered at the school gate early in the morning and set off by bus at 8:00 am. The moment we arrived at the foot

21、 of the mountain an hour later,we began climbing in high spirits. It was really great when we finally stood on the mountain top, enjoying the beautiful scenery. We sang and took lots of pictures, having a lot of fun! We went down the mountain after having lunch and arrived home at 3:00 pm, tired but happy. We not only got close to nature and got relaxation from heavy schoolwork but also improved the friendship between us. What a wonderful day!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1