1、Module 2My New TeachersPeriod OneIntroduction & Reading and Vocabulary. 单词拼写1She felt very_(紧张的) with so many people looking at her.2Our teachers often tell us with patience that we should be _ (严格的) with ourselves in our work. 3John has strong opinions and hes not _(害羞的) about sharing them. 4She sa
2、id she wanted to leave, and her father _(尊重) her wishes. 5Finally, he _(承认) that something had gone wrong with the plan. 6Try to a_ sweet food, which will worsen your health. 7He is a little slow in understanding, so please be p_ with him. 8I deeply a_ your help. Thank you very much. 9Dont laugh! Im
3、 s_. I am not joking. 10It seemed that he was a strong and e_ football player. .单句填空1I dont find his jokes _(amuse) at all.2My first _(impress) of him was that he was a kind and thoughtful young man.3I became careful enough to avoid _ (make) mistakes in my work. 4Dads very strict _ us about table ma
4、nners. 5I really appreciate your _(come) over to help me with my maths.6With all the work _ (finish), they hurried back home for lunch. 7Last night we attended an English party. It was well_ (organise),and we really enjoyed it.8She apologized to me and admitted _ (take) my umbrella by mistake.9She d
5、rove so fast at the turn _ the car almost went off the road. 10I _(complete) forgot that it was his birthday yesterday. .短语填空fall asleep; make progress; in fact; as a result; make sure 1In order to _,he works hard every day. 2He got off the bus in a hurry. _, he left his wallet on the bus. 3Our Engl
6、ish teachers lessons are very interesting, so nobody will _ in his class. 4When you leave the lab, please _ that all the windows are shut. 5He said he was very clear about the matter, but _, he didnt know about it at all. .句型训练1He got up early _ the first bus.他早早就起床了,以便能赶上首班公共汽车。2The villagers were
7、_that they all came to help us.村民们都是好心人,都前来给我们帮忙。3Dont use the computer _. 除非你得到允许, 否则不要使用电脑。4Mr Zhang is very popular among students. _ his lessons are lively and interesting. 张老师很受学生欢迎, 那是因为他的课生动而有趣。5With the teacher _, I soon worked out the difficult maths problem. 有老师帮助我, 我很快做出了这道数学难题。.阅读理解来源:学|
8、科|网I have a lot of teachers that I love. However, the teacher that I remember most is Mrs Green from Marianna, Florida. She was my 5th grade teacher. Since I was a new student, not only in her class, but at the school, she made my time there much more pleasant. I immediately began to like her. She w
9、as really funny and I knew that she liked me. She made learning fun. I remember one day, for Christmas holiday, she taught us how to make ornaments(装饰物) from eggs. My parents still have some of the ornaments I made. She made me leader for many group projects and that made me feel special. I think th
10、at will make any child feel special, especially when a child is in a new place with no friends. She made me want to be like thatnot to pick a “favourite” student, but to make every student feel that he or she is special. That year, I received the Presidential Academic Award(美国总统学术奖). I was really pr
11、oud and so were my parents. Looking back on it, I think the reason why I did so well was that I felt I was important. Students do better when they feel they are important or loved. Mrs Green always gets to know her students and forms personal relationships with them, which I will try to do some day.
12、 I just hope that there will be a student who finds me to be his or her favourite teacher as I found her to be mine. 1The authors life in the new school was very _. A. hard B. happyC. common D. boring2What can we learn from the second paragraph? 来源:Zxxk.ComA. The author was Mrs Greens favourite stud
13、ent. B. The author was the pride of his parents. C. The author was once received by the president. D. The author always felt lonely in Mrs Greens class. 3What will the author probably do in the future? A. Become a teacher. B. Become an artist. C. Become a leader. 来源:1D. Become the president. 4How do
14、es the author feel about Mrs Greens help? A. Sorry. B. Afraid. C. Hopeful. D. Thankful. 来源:Zxxk.Com.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Until recently, almost everyone thought that growth and progress would make the world a 1._ (good) place. They believed that something new was always better than so
15、mething old. So countries have spent billions of dollars 2._ science to develop new ways of making things and doing work. 3._, this new technique is the main cause of the worlds problems. One such problem has come from the 4._ (appear) of the car. In some 5._ (crowd) cities, the car has polluted the
16、 air 6._ badly that people get sick just from breathing it. Waste from factories is another example of how new technology is hurting the earth. When some waste chemicals 7._ (put) into the sea, they can hurt or kill animals and fish. Its time that we did something when there is 8._ (possible). When
17、the problems get worse, they will not affect just a few 9._ (country). They will be world problems 10._ affect us all.Module 2My New TeachersPeriod OneIntroduction & Reading and Vocabulary .1. nervous2. strict3. shy4. respected5. admitted6.avoid7. patient8. appreciate9. serious10. energetic.1. amusi
18、ng2. impression3. making4. withing6. finished7. organised8.taking/having taken9. that10. completely.1. make progress2. As a result3. fall asleep4. make sure5. in fact.1. so that he could catch2. such kind people/so kind3.unless you are allowed to/if you are not allowed to4.That is because5.helping m
19、e来源:1ZXXK.【文章大意】 本文讲述的是作者对他五年级的一位老师格林夫人的回忆与感激,并认为他的成就很大程度上是因为有一位能让他感受到爱的老师。作者希望也有学生能够像他喜欢格林夫人一样喜欢他。1B细节理解题。由第一段“she made my time there much more pleasant.”可知作者在新学校里的生活是快乐的。故选B项。2B细节理解题。由第二段最后一句“I was really proud and so were my parents.”可知他的父母也为他骄傲。故选B项。3A推理判断题。由最后一段“hope that there will be a studen
20、t who finds me to be his or her favourite teacher”可知他想成为一名老师。故选A项。4D推理判断题。由最后一段“reason why I did so well was that I felt I was important. Students do better when they feel they are important or loved.”可知,正是老师的爱使他有如此的成绩,所以他对老师是感激的。故选D项。.1. better2. on3. However4. appearance5. crowded6. so7. are put8. possibility9. countries10. that/which