收藏 分享(赏)

外研版九年级英语下册Module 2 EducationUnit 3同步练习.docx

上传人:a**** 文档编号:960975 上传时间:2025-12-19 格式:DOCX 页数:3 大小:14.50KB
下载 相关 举报
外研版九年级英语下册Module 2 EducationUnit 3同步练习.docx_第1页
第1页 / 共3页
外研版九年级英语下册Module 2 EducationUnit 3同步练习.docx_第2页
第2页 / 共3页
外研版九年级英语下册Module 2 EducationUnit 3同步练习.docx_第3页
第3页 / 共3页
亲,该文档总共3页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 Unit 3.用恰当的介词填空1I usually get up _ seven oclock _ Sunday morning. 2How long have the Greens been _ China?_ about three years. 3The plane is flying _ the clouds and we cant see it at all. 4Dont look out _ the window! Its dangerous. 5Im afraid the coat isnt fit _ me. Its a bit larger. 6The moonlight

2、goes _ the window and makes the room bright.7Its kind _ you to offer us so much help. 8Thanks _ your help, we finished the work _ time. .阅读理解“Where is the university?” This is a question that many visitors to Cambridge ask. But no one can give them an exact answer, for there is no wall to be found a

3、round the university. The university is the city. You can find classroom buildings, libraries, museums and offices of the university all over the city. And most of its members are the students and teachers of the thirtyone colleges. Cambridge was already a town long before the first students and tea

4、chers arrived 800 years ago. It grew up by the river Cranta, and the river was once called the Cam. A bridge was built over the river as early as 875. So the town got its name “Cambridge”In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was for college buildings. The town grew much faster

5、 in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845. Cambridge became a city in 1951 and now it has a population of over 100,000. Many young students in other countries expect to study at Cambridge. A large number of people from all over the world come to visit the university. It has

6、 become a famous place all around the world.()1.Visitors to Cambridge can find the following in the university except _Alibraries BwallsCoffices Dmuseums()2.According to the passage, Cambridge University is made up of _ colleges.A31 B15C875 D800()3.The town got its name from _Athe first students and

7、 teachersBthe bridge built over the river CamCthe members of the universityDthe person who designed the bridge()4.Which is the correct order of the events about Cambridge?aThe railway was opened.bCambridge became a city.cMore and more land was for college buildings.dThe first students and teachers a

8、rrived at the town.Aacbd BdacbCbcad Ddcab.语法填空阅读下面短文,按照句子的语法结构和上下文连贯的要求,在空白处填入适当的词或用括号中所给词的正确形式填空,每空不超过两个词。No teachers needed?When it comes to learning, the environment has a big part to play. This has been 1._(show) in a longterm study by Professor Mitra from India. He 2._(set) up computers in a vi

9、llage in India where children could not speak English. They did not know 3._ a computer looked like or what the Internet was. To 4._ (everyone) surprise, children taught 5._(they) how to use the machines in a very short period of time. This suggests that children can learn fast 6._ little help. Prof

10、essor Mitra thinks this could change schools. He is now 7._(work) on socalled SOLEs (SelfOrganised Learning Environments). He explains that SOLEs include at 8._(little) a computer and a bench big enough for four 9._(pupil). SOLEs have also been tested in some other countries such 10._ the UK and Ita

11、ly, with encouraging results.Unit 3.1.at; on2.in; For3above4.of5.for6.through7of8.to; on .【主旨大意】 本文是一篇说明文。文章主要介绍了剑桥大学的现状与历史。剑桥大学没有围墙,城市和大学合为一体。它有31个学院,800多年的历史。因河与桥得名。世界上很多青年学生向往在剑桥大学学习,很多人来剑桥大学参观。1B细节理解题。根据文章第一段中“for there is no wall to be found around the university.”和“You can find classroom build

12、ings, libraries,museums and offices of the university all over the city.”可知,除了城墙之外,剑桥大学的参观者可以发现图书馆、办公室和博物馆。故选B。2A数字计算题。根据文章第一段最后一句“And most of its members are the students and teachers of the thirtyone colleges.”可知,剑桥大学由31个学院组成。故选A。3B细节理解题。根据文章第二段最后两句“A bridge was built over the river as early as 87

13、5. So the town got its name Cambridge”可知,这个城因建在剑河上的桥得名。故选B。4D事件排序题。根据文章的第二段第一句“Cambridge was already a town long before the first students and teachers arrived 800 years ago.”和第三段开头三句的“In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was for college buildings.The town grew much faster in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845. Cambridge became a city in 1951”可知,选D。.1.shown2.set3.what4everyones5.themselves6with7.working8least9.pupils10.as

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1