收藏 分享(赏)

单元分层训练七.docx

上传人:a**** 文档编号:941491 上传时间:2025-12-19 格式:DOCX 页数:7 大小:17.92KB
下载 相关 举报
单元分层训练七.docx_第1页
第1页 / 共7页
单元分层训练七.docx_第2页
第2页 / 共7页
单元分层训练七.docx_第3页
第3页 / 共7页
单元分层训练七.docx_第4页
第4页 / 共7页
单元分层训练七.docx_第5页
第5页 / 共7页
单元分层训练七.docx_第6页
第6页 / 共7页
单元分层训练七.docx_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、单元分层训练七. 根据句意及所给汉语提示完成句子(10分)1We should try our best to protect our_(环境)2No one_(相信) what he just said. 3They took some measures to fight against the _(污染). 4We have_(已经) learned seven units this term. 5The moon goes around the_(地球). 用方框中所给短语的适当形式填空(10分)over and over again, hundreds of,fall down, wa

2、ke up, look for1Lucy_from her bike and hurt herself yesterday. 2The robots can do simple jobs_. 3I helped Susan_her pen, but I couldnt find it. 4They agree it may take_years. 5They usually_at 7:00 in the morning. 根据汉语意思完成句子,每空一词(20分)1将会有更多的树。_ _ _ more trees. 2未来的生活将会是什么样子的?_ _ the life_ _ in the fu

3、ture?3有两个男孩正在房间里谈话。There _ _ _ _ in the room. 4电在我们的日常生活中起着重要的作用。Electricity _ _ _ _ _ our daily life.5昨天做家庭作业花费了我两个小时。It_ _ two hours_ _my homework yesterday. 单项选择(10分)()1.The air pollution is becoming more and more serious. We havent seen blue _ for several days.Asea BearthCsky Dair ()2.They usual

4、ly go shopping _ their lunch break.Aagainst BamongCduring Dbetween()3.I got a message saying my phone number won a prize worth $3,000.Too good to be true. Dont _ it.Ado BholdCmake Dbelieve()4.Many scientists believe that robots_ able to talk like humans in 50 years.Awere BareCwill be Dhave been()5.I

5、t is_a successful movie that_many people want to watch it.Aso; so Bsuch; suchCso; such Dsuch; so. 阅读理解(20分)Have you ever dreamed about sending a letter to yourself or your friends in the future? While express mail(快递) is a fast way to send your letters, there is another type of mail appearing in Chi

6、na as a new businessfuture mail.“The letter should be sent next Mothers Day and not a day earlier!” Lin Xiaofan, a college student in Shanghai, tells one of the companies offering the service.Lin Xiaofan wrote the letter to her mother nearly a year earlier to express her love to her mother for next

7、Mothers Day.“Offering this service makes people slow down and lets them understand the meaning of time in another way,” said Zheng Zhimin, manager at a “future mail” company. Zheng thinks “future mail” letters help remind us of care, friendship and love.While “future mail” is becoming more and more

8、popular, some people are wondering what will happen if the postal address changes or if the company goes broken before the letters arrive.Zheng said customers are glad to sign a contract(签订合同) to make sure that they can be compensated if their letters are lost or damaged.Most of the customers are co

9、llege students and young whitecollar(白领) workers. Psychologists(心理学家) said that young Chinese might have a new way to express their feelings through this service. Most people put their hopes and wishes in the letter so that they can experience the connection(联系) between the past and the present when

10、 they receive the letter.()1.“Future mail” is a(n)_ way to send your letter.Afast BoldCnew Dcheap()2.The underlined word “compensate” means “_” in Chinese.A赔偿 B完成C送达 D抛弃 ()3.The “future mail” service is popular among _Ajunior studentsBcollege studentsCyoung childrenD. bluecollar workers()4.The “futu

11、re mail” service can help us _Asign a contractB. express our love and care Cforget friendshipD. understand the meaning of “time” in a wrong way()5.Youd better use “future mail” if you want to _Asave money from sending express mailB. send a birthday gift to your friend quicklyCtalk with your friends

12、about your life freelyD. send your best wishes to yourself on January 1, 2020. 任务型阅读(20分)I like movies best. Last week, I saw a movie called I Robot.1._It is the year of 2035 and people can see robots everywhere.2._They can help to look after the old people or babies, wash clothes, cook meals, do so

13、me cleaning or take dogs for a walk. Robot does everything people ask them to do. But there is a policeman called Spooner.3._ Because he doesnt think that people can live well with robots. One day a scientist kills himself. He leaves a robot. Some time later Spooner finds something wrong with the ro

14、bots in the world. A few robots have their own thoughts(思想) and want to control(控制) people.4._ Susan is another scientist working on robots. Finally, Susan and Spooner decide to work together to fight against these robots. At last, they succeed.5._ I think the movie is very interesting. If you are i

15、nterested in it, why not go and see it?根据短文内容,从方框中选出合适的句子,填在短文空缺处,使短文内容完整、连贯。APeople control the robots again. BHe doesnt like robots. CIf the robots succeed, it will be very dangerous for people. DIt tells us a story about the future with robots. ERobots can help people do a lot of things. 短文填空(10分

16、)根据短文内容,用方框中所给单词的正确形式填空,使短文通顺、完整。每词限用一次。hundredboremanytheyfinishNowadays, there are already many robots working in factories. They can help to build cars, and 1._ doing simple jobs over and over again. Fewer people will do such jobs in the future because they are boring, but robots will never get 2

17、._. Some robots in Japan can walk and dance. There will be a lot 3._ robots in the future. Some scientists believe that we can make robots move like people, and also it will be possible to make 4._ really think and talk like a human. However, it may take 5._ of years. The robots in the future will h

18、ave many different shapes, such as humans, plants, animals and so on. Do you think you will have your own robot in the future?详解详析基础知识过关. 1. environment2. believes3. pollution4. already5. earth . 1. fell down2. over and over again3. (to) look for4. hundreds of5. wake up. 1.There will be2.What will;

19、be like 3. are two boys talking4. plays an important part in5. took me; to do 综合能力提升. 1. C2. C3. D4C解析考查动词的时态。句意:许多科学家相信50年以后机器人能够像人类一样说话。根据本题语境可知,要用一般将来时,故选C。5D解析修饰名词要用such,修饰形容词要用so;如果名词前有many修饰,要用so,故选D。. 1. C解析由“there is another type of mail appearing in China as a new businessfuture mail”可知,“未来

20、邮件”是一种寄信的新方式。2. A解析顾客可以与邮递公司签订合同,如果他们的邮件丢失或损坏,顾客可以获得赔偿。因此,compensate的意思是“赔偿”。 3. B 解析由“Most of the customers are college students and young whitecollar workers.”可知,“未来邮件”深受大学生和白领的欢迎。4. B解析由“Psychologists said that young Chinese might have a new way to express their feelings through this service.”可知,“未来邮件”服务能帮助我们表示我们的爱与关怀。5. D解析通读全文可知,“未来邮件”是指在未来某个时间才能收到的邮件。 .15DEBCA. 1. finish2. bored3. more4. them5. hundreds

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1