收藏 分享(赏)

Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx

上传人:a**** 文档编号:778552 上传时间:2025-12-14 格式:DOCX 页数:9 大小:19.26KB
下载 相关 举报
Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx_第1页
第1页 / 共9页
Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx_第2页
第2页 / 共9页
Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx_第3页
第3页 / 共9页
Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx_第4页
第4页 / 共9页
Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx_第5页
第5页 / 共9页
Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx_第6页
第6页 / 共9页
Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx_第7页
第7页 / 共9页
Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx_第8页
第8页 / 共9页
Lesson 42 Happy Holidays!作业.docx_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 7 Days and months课时分层训练(四十二)Lesson 42根据句意及汉语提示完成句子1Li Ming is _ (兴奋的) today. Because he will meet his friends at the airport.2My family will go to _ (澳大利亚) to have a long holiday.3The _ (沙滩) in Qingdao are very beautiful.4Is this letter _ (你的)?Yes. Its my letter. Thank you.5My brother _ (希望) to

2、 see his favourite football star Messi one day.单项填空()1.Jennys so _ about the coming holiday.She and her family are going to Shanghai.AboredBboringCexcited Dexciting ()2.I like places where the weather is always warm. I hope_Hawaii this winter.Avisiting Bto visit Cvisited Dvisits()3._ is the weather

3、like in Australia? Can you say something about it?AHow BWhatCWhich DWhen()4.The weather is nice today. _ is warm and sunny.AThis BThatCIt DIts()5.These are _ cups._ are over there.Aour; Yours Byours; MineChis; Our Dtheir; Your.根据汉语意思完成句子,每空一词1假期你有一些计划吗?_ you have _ _ _ your holidays?2加拿大冬天的天气非常冷。_ _

4、 _ _ in winter is very cold. 3加拿大的六月、七月和八月是夏天。June, July and August are _ _ in Canada.4她来自澳大利亚。She _ _ Australia. 5孩子们希望参观比尔叔叔的农场。The children _ _ _ Uncle Bills farm.完形填空Many people like travelling for their holiday.They go to _1_, seaside or forests.Some people like _2_, so they like to visit some

5、old interesting places. _3_ many countries, the travel agency(旅行社) can help you _4_ your holiday.You can tell the travel agency what kind of _5_you like, how much _6_ you want to spend, and the travel agency will give you a lot of information about where to go, how to_7_ there, where to stay, and wh

6、at kind of activities you can do there._8_ the holidays is called “package” holiday(一揽子旅游)_9_ is, you just pay the money, and the travel agency will plan _10_ for youthe ticket for the plane or train, the hotel, the activities and so on.()1.A.schools Bshops Chills Dlakes()2.A.history Bmusic Ccountry

7、 Dcity()3.A.On BAt CIn DOf()4.A.plan BhaveCpresent Dsave()5.A.season Bholiday Ctrain Dcity()6.A.water Bday Ctime Dmoney()7.A.get BrideCwalk Drun()8.A.Both BAll COne of DEvery one of()9.A.That BWhat CHow DThis()10.A.everything Bnothing Canything Dsomething课时滚动训练Lessons 4042.完形填空Dear Tom,My name is Li

8、u Yun.Im a 12yearold girl.Im the only _1_ in my family.My birthday is _2_ 1st.Its the _3_ day of the tenth month.Its also the National Day.My parents _4_ a party for me on that day.My friends _5_ to the party.They bring me lots of birthday presents, and they sing “Happy Birthday” to me. _6_ eat some

9、 fruit like strawberries, oranges and _7_We eat chicken and cakes _8_ dinner. We also play games. We have a _9_ time!Whats your age? _10_ is your birthday? Can you let me know?Yours,Liu Yun()1.A.sonBchildCboy Dpeople()2.A.April BSeptemberCOctober DDecember()3.A.first Bsecond Cfourth Dtenth()4.A.look

10、 BhaveCcall Dsell()5.A.come BtakeCfind Dhelp()6.A.You BWeCShe DHe()7.A.carrots Bbananas Ctomatoes Dchicken()8.A.on Bin Cfor Dof()9.A.difficult BboringChealthy Dgood()10.A.What BHow CWhen DHow old .阅读理解Last summer holiday, I went on a visit to Lushan.I met a foreign(外国的) friend there.I thought talkin

11、g to him was good for my English, so I went over and tried talking to him by saying “Hello! How do you do?” Then the foreign friend said in a friendly way, “Hello!”After a short time of talking, I found my English was so poor.It was hard for me to understand(理解) the foreigner and express myself in E

12、nglish.I should work hard at English.It was a happy trip.I would never forget it.()1.The writer met a _ on Lushan.Aforeigner BclassmateCdoctor Dteacher()2.The writer walked up to the foreign friend, because _Ahe wanted to know himBhe wanted to ask the way to the parkChe thought the foreigner was his

13、 friendDhe wanted to practice(练习) his English()3.It was _ for the writer to talk with the foreigner.Agood BeasyCdifficult Dbad()4.The word “express” means “_”A介绍 B表达C认识 D表扬.任务型阅读Holi is a very important festival in India. People also call Holi the Festival of Colours. It often comes in February or M

14、arch. It means the end of winter. So some people call it the Spring Festival of India.On the first day of Holi, people in India have a party together. They have bonfires(篝火) on the roads. They sing and dance around the bonfires and have a kind of white drink to get good luck. On the second day, they

15、 throw colourful powder(粉末) and colourful water at each other for good luck. Everyones_clothes_and_face_get_red. People there often have a good time. At night, people often burn the picture of Holi in the bonfires. People in Nepal(尼泊尔) also celebrate(庆祝) Holi. The festival often lasts for a week.12题

16、完成句子;3题简略回答问题;4题将文中画线句子译成汉语;5题找出短文的主题句。1Holi means the end of _2_ and _ celebrate Holi.3What do people do for good luck on the second day of Holi?_4_5_详解详析【课时分层训练】课内基础自测1excited2.Australia3.beaches4yours5.hopes课后巩固提升.1.Cexcited意为“激动的;兴奋的”,多用来修饰人,强调人对事物的感受。2Bhope to do sth.意为“希望做某事”,是固定短语。故选B。3B4.C5A

17、句意:这些是我们的杯子,你们的在那边。由cups可知应用形容词性物主代词;第二空后为谓语动词,故第二空用名词性物主代词。故选A。.1.Do; any plans for2The weather in Canada3summer months4is/comes from5hope to visit.15CACAD610DACAA课时滚动训练Lessons 4042.1.B2.C3.A4B句意:那天我父母给我举行聚会。look意为“看”; have意为“举行”; call意为“称呼”; sell意为“卖”。have a party意为“举行聚会”。根据语境可知选B。5A句意:我的朋友们来参加聚会。

18、come意为“来”; take意为“拿走”; find意为“发现”; help意为“帮助”。come to意为“来到”,符合语境,故选A。6B句意:我们吃一些水果,像草莓、橘子和香蕉。根据“We eat chicken and cakes”可知选B。7Bcarrot意为“胡萝卜”; banana意为“香蕉”; tomato意为“西红柿”; chicken意为“鸡肉”。根据“fruit”可知答案为B。8C9D句意:我们玩得很开心。difficult意为“困难的”; boring意为“无聊的”; healthy意为“健康的”; good意为“好的”。have a good time意为“玩得开心”

19、。10C句意:你的生日是什么时候?.1.A由第一段“I met a foreign friend there.”可知。2D由第一段“I thought talking to him was good for my English”可知。3C由第二段“It was hard for me to understand the foreigner and express myself in English.”可知。4B由第二段“I found my English was so poor.”可知,对“我”来说用英语表达是困难的。.1.winter2.India; Nepal3They throw colourful powder and colourful water at each other.4每个人的衣服和脸都变成了红色。5Holi is a very important festival in India.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1