收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语人教版必修第二册课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅳ LISTENING AND TALKING .docx

上传人:a**** 文档编号:583210 上传时间:2025-12-11 格式:DOCX 页数:5 大小:28.49KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语人教版必修第二册课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅳ LISTENING AND TALKING .docx_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语人教版必修第二册课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅳ LISTENING AND TALKING .docx_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语人教版必修第二册课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅳ LISTENING AND TALKING .docx_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语人教版必修第二册课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅳ LISTENING AND TALKING .docx_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语人教版必修第二册课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅳ LISTENING AND TALKING .docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、SectionListeningandTalking&ReadingforWriting课后训练提升一、选词填空search foremotionskinunusualfor this reasonin an effort tocare forso as toclear up1.To him,it was really a(n) trip to Arctic.答案unusual2.They worked hard find a solution to the problem.答案in an effort to3.I am fond of popular music while she clas

2、sical music.答案cares for4.The teacher speaks slowly and clearly make her understood.答案so as to5.The rivers are usually so that the creatures in them can survive.答案cleared up6.It was that he failed the exam.答案for this reason7.The three-year-old girl has learned to the banana,which makes her parents ha

3、ppy.答案skin8.They walked from door to door to the lost pet dog.答案search for9.Laughter is one of the most infectious expressions of .答案emotion二、句型转换1.People use wood to make furniture.Wood make furniture.答案is used to2.We set off earlier than before with the purpose of finding a seat in the front row.W

4、e set off earlier than before find a seat in the front row.答案in order to/so as to3.As for wildlife protection,it is our duty to contribute our efforts.wildlife protection,it is our duty to contribute our efforts.答案When it comes to4.The argument caused by a small thing came to an end at last.The argu

5、ment by a small thing came to an end at last.答案brought about三、完成句子1.为了培养良好的习惯已做了许多。Much has been done .答案in order to develop good habits2.逐渐地,他们习惯了农村的生活。Gradually,they are in the countryside.答案used to the life3.老师要求我们注意自己的行为。The teacher required us to .答案pay attention to our behaviours4.大多数人已充分意识到保护

6、珍稀动物的重要性。Most of the people the importance of protecting the rare animals.答案are well aware of四、阅读理解AScientists have recreated a 1985 study of birds in Peru that shows climate change is pushing them from their natural environment.Thirty years ago,researchers studied over 400 kinds of birds living on

7、a mountainside in Peru.In 2017,researchers looked again at the bird populations.They found that almost all had moved to higher places in the mountain.Almost all had decreased in size.And,the scientists say at least eight bird groups that started at the higher elevations(高地) had died out completely.T

8、he researchers say the birds might have moved up the mountain because of temperature changes.Or changes to food sources may have forced them to go higher.The findings were published in a science journal.The 1985 research has documented birds and other animals moving up in elevation(高地) in reaction t

9、o warming temperatures.Mark Urban,a biologist at a university,said this recent study was the first to prove that rising temperatures and moving to avoid them can lead to extinction.In 2016,Fitzpatrick,director and a co-writer of the study passed his notes,photos and other records to Benjamin Freeman

10、.Freeman has been researching tropical birds for more than 10 years.He set out in August and September of 2017 to copy Fitzpatricks study.His team used the same methods,searching the same places in the same time of year.Freemans team wanted to see how things had changed for the bird groups since 198

11、5.The average temperatures on the mountain had risen 0.42 degrees Celsius.His team placed 20 sound recording devices on the mountain to record the sounds of birds that might not easily be seen.Freeman said that the birds moved an average of 98 meters further up the mountain.He believes that temperat

12、ure is the main cause of the birds movement.Fitzpatrick noted that birds used to living in areas with little temperature change may be especially at risk because of climate change.He said,“We should expect that whats happening on this mountain top is happening more generally in the Andes,and other t

13、ropical mountain ranges.”1.How many kinds of birds lived in Peru 30 years ago?A.At least eight bird groups.B.More than 400.C.Over eight bird groups.D.Less than 400.答案B解析细节理解题。根据第一段中的“Thirtyyearsago,researchersstudiedover400kindsofbirdslivingonamountainsideinPeru.”可知,30年前,研究人员研究了秘鲁山脉中的400多种鸟类,故B项正确。2

14、.Why did the birds move up the mountain?A.To avoid temperature changes.B.To find more food sources.C.To adapt to extreme temperature.D.To react to the increase of other kinds of animals.答案A解析细节理解题。根据第二段第一、二句可知,这些鸟可能是因为温度变化而上山,或者食物来源的改变可能迫使它们去山的高处。故鸟类移到山的高处主要是为了避免温度变化,故A项正确。3.How did Freeman and his

15、team record the sound of birds not easily being seen?A.They had the temperature rise 0.42 degrees Celsius.B.They moved an average of 98 metres further up the mountain.C.They placed 20 sound recording devices on the mountain.D.They kept on listening to the sound happening on this mountain top.答案C解析细节

16、理解题。根据第四段中的“Histeamplaced20soundrecordingdevicesonthemountaintorecordthesoundsofbirdsthatmightnoteasilybeseen.”可知,他的团队在山上放置了20个录音设备来记录那些不容易被看到的鸟类的声音。分析选项可知C项符合题意。BMike Myers is a teacher at Chauncey Rose High School in Terre Haute,Indiana.Last year,he taught his students about the worlds rain forest

17、s.They learned that rain forests are important because the plants and animals of the rain forest give us food,wood and medicine.Destruction of the worlds rain forests is a serious problem.Unluckily,rain forests are disappearing at a rate of 80 acres per minute! As part of a class project,Myers stude

18、nts bought three acres of rain forest in Central America.They paid $25 per acre.The students hope that the land they bought will be protected and not destroyed.The students became so interested in rain forests that they decided to get a closer look at a real rain forest.So last June,Myers and four o

19、f his students took a boat ride down a river.They saw alligators(短吻鳄) and crocodiles.In the middle of the week,a guide took Myers and his students into the rain forest.“The monkeys were not happy that we were in their forest.They broke small branches off the trees and threw them at us,” one of the s

20、tudents said.“It was a great learning experience for all of us,” said Myers.Each student chose something specific about Costa Rica to study involving the plants,animals,food and culture.During the last few days the group had time to do fun activities.They went whitewater rafting and horseback riding

21、 and visited Costa Ricas active volcano.Myers hopes to make the trip every year with a different group of kids.4.How much did Myers students pay for the rain forest they bought?A.$25.B.$75.C.$80.D.$2,000.答案B解析细节理解题。根据第二段中的“Aspartofaclassproject,MyersstudentsboughtthreeacresofrainforestinCentralAmeri

22、ca.Theypaid$25peracre.”可知他们买了三英亩,单价是25美元,因此选B项。5.What did Myers and his students do at the beginning of the trip?A.They went into the rain forest.B.They bought three acres of rain forest.C.They took a boat ride down a river.D.They visited Costa Ricas active volcano.答案C解析细节理解题。根据第三段中的“SolastJune,Myer

23、sandfourofhisstudentstookaboatridedownariver.”可知选C项。6.The word “Destruction” in Paragraph 2 probably means “the process of being ”.A.destroyedB.developedC.describedD.discovered答案A解析词义猜测题。句意:世界上热带雨林的破坏是一个严重的问题。由画线词后面的aseriousproblem和disappearing等词可推知此处应是消极词汇。故选A项。7.The passage mainly shows that Myers

24、 and his students .A.did something to protect rain forestsB.wanted to buy the rain forest in Costa RicaC.were interested in the culture of Costa RicaD.went to the rain forest for various fun activities答案A解析主旨大意题。通读文章尤其是第二段可知,本文主要讲述了Myers和他的学生做了一些事情来保护热带雨林。因此选A项。五、语篇填空Now it cant be denied that the n

25、umber of our friendsanimals is reducing,which has become a great 1.(concerned) of us.There is no doubt that our real action is the most effective way 2.(protect) them.The government has set 3. many nature 4.(reserve) to protect their real and good 5.(habitat).We are 6.(aim) to focus on the key to 7.

26、(solve) the serious problem and dont think it is 8. waste of time or money.We dont want to see animals struggle against human beings in the world again.Only 9. we do many meaningful things will their 10.(extinct) no longer be a problem that well have to face.答案1.concern2.to protect3.up4.reserves5.habitats6.aiming7.solving8.a9.if10.extinction

展开阅读全文
相关资源
  • 专题6.22 相似三角形的性质(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx专题6.22 相似三角形的性质(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx
  • 专题6.22 反比例函数(折叠问题)(培优篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx专题6.22 反比例函数(折叠问题)(培优篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx
  • 专题6.22 一次函数与二元一次方程(知识梳理与考点分类讲解)-2023-2024学年八年级数学上册基础知识专项突破讲与练(苏科版).docx专题6.22 一次函数与二元一次方程(知识梳理与考点分类讲解)-2023-2024学年八年级数学上册基础知识专项突破讲与练(苏科版).docx
  • 专题6.22 《反比例函数》全章复习与巩固(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx专题6.22 《反比例函数》全章复习与巩固(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx
  • 专题6.21 相似三角形的性质(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx专题6.21 相似三角形的性质(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx
  • 专题6.21 反比例函数(折叠问题)(综合篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx专题6.21 反比例函数(折叠问题)(综合篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx
  • 专题6.21 《反比例函数》全章复习与巩固(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx专题6.21 《反比例函数》全章复习与巩固(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx
  • 专题6.20 相似三角形的性质(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx专题6.20 相似三角形的性质(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx
  • 专题6.20 反比例函数和一次函数综合(培优篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx专题6.20 反比例函数和一次函数综合(培优篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx
  • 专题6.20 《反比例函数》全章复习与巩固(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx专题6.20 《反比例函数》全章复习与巩固(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx
  • 猜你喜欢
    相关搜索

    当前位置:首页 > 语文

    Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1