收藏 分享(赏)

2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 3 A HEALTHY LIFE LANGUAGE POINTS(1) WORD版含答案.docx

上传人:a**** 文档编号:575858 上传时间:2025-12-10 格式:DOCX 页数:5 大小:22.90KB
下载 相关 举报
2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 3 A HEALTHY LIFE LANGUAGE POINTS(1) WORD版含答案.docx_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 3 A HEALTHY LIFE LANGUAGE POINTS(1) WORD版含答案.docx_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 3 A HEALTHY LIFE LANGUAGE POINTS(1) WORD版含答案.docx_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 3 A HEALTHY LIFE LANGUAGE POINTS(1) WORD版含答案.docx_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 3 A HEALTHY LIFE LANGUAGE POINTS(1) WORD版含答案.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3 A healthy life language points课时作业. 用情态动词和所给动词的正确形式填空1. You (smoke) in this part of the hospital. 2. I have no bike, so I (go) to the office on foot. 3. Bob (not speak) to his mother like that. 4. You (come) here on time, or youll be fined next time. 5. I (come) to the party with you, but I a

2、m not sure. 6. When he was young, he (climb) the small hill every morning. 7. It is strange that such a gentleman (be) so rude to a lady. 8. Tom comes from Australia; he (speak) English very well. 9. Dont worry. I (support) you forever. 10. We (not talk) about that subject again. 答案: 1. mustnt smoke

3、2. have to go 3. ought not to speak/shouldnt speak4. must come 5. may come6. would climb7. should be8. can speak 9. shall support10. will not talk. 完成句子1. The film industry (应该做出更大的努力) to attract more viewers. 2. I have just found that (我将必须参加) an important class meeting that afternoon. 3. Visiting

4、this exhibition, we (不仅会享受) the folk art works, but also learn a lot. 4. Ill appreciate it if you (能回复我的信) at your earliest convenience. 5. Whats more, you (最好保持均衡的饮食). 6. If you (宁愿独自待着), well all leave here. 7. I already told Mark that when he arrived, we (会出去) for dinner. 8. I (正要告诉他), but he did

5、nt give me a chance. 9. I (正要动身) when it began to rain. 10. Tony, you (千万不要玩) the knife. You may hurt yourself. 答案: 1. should make greater efforts2. Ill have to attend 3. will not only enjoy4. can reply to my letter 5. had better keep a balanced diet 6. would rather be alone 7. would go out 8. was g

6、oing to tell him9. was about to start 10. mustnt play with. 用适当的情态动词完成下面短文Miss Fang 1. (not) read for very long with her eyes hurt. Her mother told her that she 2. go to hospital and see a doctor. “You 3. see a doctor as soon as possible,” her mother said. “You 4. have poor eyesight.”When Miss Fang

7、had free time, she went to hospital. The clerk said that the doctor 5. see her at 3:30. Miss Fang replied that she 6. not be able to be there at 3:30 because she had a class then. “The doctor 7. see you at about ten to four,” the clerk suggested. “8. I arrange the examination at about ten to four, o

8、r 9. you rather come tomorrow?”Miss Fang thought she 10. (not) waste any more time. The teacher 11. (not) be unhappy if she asked for permission to leave the class a little earlier, as he was always so kind to everyone. And she replied, “I think I 12. make it at about ten to four.”Miss Fang went to

9、the class. She asked her teacher, “13. _I leave at 3:45 today? My eyes hurt and I 14. have an eye examination.” As expected, the teacher said, “Yes, of course you 15. .”答案: 1. couldnt2. should3. should4. may/might 5. could6. would7. may/might8. Shall9. would 10. shouldnt11. shouldnt12. can 13. May/C

10、an/Could 14. must15. can/may. 阅读理解AThen Alice saw a small glass table. There was a little golden key on it. She picked it up and put it in all the locks on the doors but it didnt open any of them. She moved a curtain on one of the walls and discovered another door, a very small one. She put the key

11、in the lock. It was exactly the right size! She opened the door and looked through it. At the end of a low passage she saw a beautiful garden. It was full of brightly coloured flowers and fountains. “Oh, how beautiful!” she said. “Id love to go there but Im too big to get through the door.”She walke

12、d back to the table. There was a bottle on it now. “Im sure that bottle wasnt there before,” she said, a little confused. She put down the key and picked up the bottle. She read the words “DRINK ME” on it. Alice wasnt a stupid girl. She didnt drink it immediately. First she looked at the bottle care

13、fully. There wasnt a label on it that said “POISON”. So she put the bottle to her lips and drank. “Mmm,its nice,” she said. It tasted like cherry tart, pineapple, roast turkey and toastall the things that she liked to eatso she drank some more. And some more. Soon the bottle was empty. “What a curio

14、us feeling,” she said. “Im getting smaller and smaller.” It was true! She was now as small as her cat Dinah. “Good! I can go through the door into the garden,” she said. But, poor Alice! When she got to the door, she didnt have the key! It was on the table. She couldnt reach it because she was too s

15、mall now. She sat down and cried. After a while she said, “Alice! Stop crying! Crying doesnt help! Dry your tears immediately!”When she looked at the table again, she saw a small glass box under it. She picked it up and opened it. There was a small cake inside. It had the words “EAT ME” on it. She p

16、ut a small piece of it in her mouth. “If I grow bigger I can reach the key,” she thought. “And if I grow smaller I can go through the door.”But nothing happened, so she finished it. 1. What can we know from the passage?A. At first Alice could go through the door into the garden easily. B. Then Alice

17、 found there was a little golden key on a small wooden table. C. Alice was as small as her rabbit Dinah after she drank something in the bottle. D. Alice saw a small glass box with a small cake in it under the table. 解析:细节理解题。由倒数第三段中“. she saw a small glass box under it. She picked it up and opened

18、it. There was a small cake inside.”可知,本题答案为D。其他三个选项均与原文不符。答案: D2. What does the underlined word “it” in the last paragraph refer to?A. The small box. B. The glass table. C. The small cake. D. The golden key. 解析:词义猜测题。由倒数第二、三段的内容可知,爱丽丝想变大,但是,她吃了一小块蛋糕,什么也没发生。这里的it指蛋糕。故选C。答案: C3. Which of the following

19、 words can best describe Alice according to the passage?A. Careful and brave. B. Curious and helpful. C. Clever and friendly. D. Organised and strange.解析:推理判断题。从第五段中“Alice wasnt a stupid girl. She didnt drink it immediately. First she looked at the bottle carefully.”可知,爱丽丝很细心;之后身子变小她也没有惊慌失措,说明她很勇敢。故

20、选A。答案: A BPeople who seem to have all the luck are not usually blessed by a large amount of good fortune. They simply have a healthy attitude, which enables them to make the most of situations. Here are some tips for creating your own luck. Be Grateful for What You HaveSome people are already lucky

21、and they just dont know it. 4 For example, you have a happy family, some wonderful friends, a roof over your head and food on the table. By acknowledging these things regularly, you can instantly feel luckier. See the Good in the PastPeople sometimes complain about their past for holding them back.

22、They blame their parents or their schooling for not setting them up for success. But having a difficult life develops strengths and qualities you might never have got if you hadnt been through those tough situations. 5Be GenerousIf you want people to give you opportunities, you have to consider what

23、 you can do for others. 6 Be generous with your time and attention, and youll be surprised how many lucky opportunities people may offer you. Be Open to New ThingsLuck doesnt just happen upon usit comes to us when were open.7 Learning new skills, visiting a new place, and trying a new hobby are all

24、great ways of expanding your opportunities and your mindset. Take Action8 Take steps towards your goals and dreams and greet every challenge with a positive mindset. You will find you create more luck in everyday life.A. You cannot expect to receive if you never give. B. Look at how lucky you alread

25、y are instead of focusing on whats lacking. C. Many people spend time thinking about what they dont have. D. Youll never create any luck if you sit there waiting for it to come. E. Trying something new is a great way of getting more opportunities. F. But often success comes from great determination rather than good luck. G. So be grateful for the good that came from your past. 答案: 4.B5.G6.A7.E8.D

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1