收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语Unit1BreakingrecordsSectionⅠWarmingUpPre_readingReading.docx

上传人:a**** 文档编号:568957 上传时间:2025-12-10 格式:DOCX 页数:6 大小:2.33MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语Unit1BreakingrecordsSectionⅠWarmingUpPre_readingReading.docx_第1页
第1页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Unit1BreakingrecordsSectionⅠWarmingUpPre_readingReading.docx_第2页
第2页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Unit1BreakingrecordsSectionⅠWarmingUpPre_readingReading.docx_第3页
第3页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Unit1BreakingrecordsSectionⅠWarmingUpPre_readingReading.docx_第4页
第4页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Unit1BreakingrecordsSectionⅠWarmingUpPre_readingReading.docx_第5页
第5页 / 共6页
2019_2020学年高中英语Unit1BreakingrecordsSectionⅠWarmingUpPre_readingReading.docx_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Warming Up Pre-reading Reading&Comprehending 一、根据汉语或首字母提示写出单词的适当形式 1.The journey took (大约)seven hours.答案:approximately 2.Failure brought me back to (现实).答案:reality 3.Dont be too (严厉)on himhe was trying to help.答案:tough 4.It was an (非常)difficult and dangerous task.答案:extremely 5.She was (状况不佳

2、)and could not play in the big match.答案:unfit 6.He (驱策)his horse forward.答案:urged 7.The first part of the plan has been (完成).答案:accomplished 8.These technological developments were hardly (想象的)30 years ago.答案:imaginable 9.She d all her life to scientific research.答案:devoted 二、根据句意使用恰当的词填空 1.volleyba

3、ll is her main focus,shes also great at basketball.答案:While/Although 2.The fact that people are afraid to go out at night is often a result of perceived(感知的)danger rather actual danger.答案:than 3.Im going to London and my sisters going as .答案:well 4.Smiths jacket looked just the same as Jacks,but it

4、cost twice as as his.答案:much 5.The boy can speak English as well his elder brother,and his written work is just as excellent.答案:as 6.life began on the earth is one of the biggest puzzles to scientists.答案:How 三、用所给词的适当形式填空 1.A teachers (devote)to education is worth great respect of the whole society

5、because it brings benefits to the development of society.答案:devotion 2.My camera can (adjust)to take pictures in cloudy or sunny conditions.答案:be adjusted 3.The audiences are (fascinate)by the performance of the (fascinate)Super Girls.答案:fascinated;fascinating 4.Though (urge)to go to bed many times,

6、the little boy just turned a deaf ear and fixed his eyes on the cartoons.答案:urged 5.I prefer to stay at school rather than (go)home.答案:go 6.(bring)up in a poor family made Jack very hardworking when he was still young.答案:Being brought 7.The headmaster has promised us that we shall get informed (minu

7、te)the results of the exam come out.答案:the minute 四、完成句子 1.It took her a while to (适应单身生活)after the divorce.(adjust)答案:adjust to living alone 2.This room is /(三倍大)that one.答案:three times as big as/three times the size of 3.I saw the old man sitting there alone (每次我经过那家商店).答案:every time I passed the

8、shop 4.(下次你到这里来),lets have lunch together.答案:Next time you are here 5.我们将在花园里喝茶,而不是在屋里。We will have tea in the garden .答案:rather than in the room 五、阅读理解 1.A Where do you find out about the worlds longest walk?The worlds tallest man?The worlds oldest woman?You know the answer,of course.It is the Guin

9、nessBookofWorldRecords.How would people find such unusual facts without this book?The GuinnessBook did not exist until 1951.Here is what happened.The managing director of Guinness Brewery was a curious man.He wanted answers to some questions about records.For example,he wanted to know what was the f

10、astest flying game bird in Europe.But he was frustrated.There was no book to answer questions like this.The director,Sir Hugh Beaver,contacted the McWhirter twins.They were brothers who owned a research agency.He asked them to put together a new reference book.It would include all kinds of unusual r

11、ecords.The brothers quickly accepted.The first edition of their book was published in 1955.Soon the GuinnessBookofWorldRecords was a best seller.It has sold more copies than any book except the Bible.A new edition is published every year.Where do all the books records come from?They are a combinatio

12、n of things like natural wonders,sports records,and stunts.But the editors try to keep things honest.All records must be verified by an investigator.Only then are they printed.The GuinnessBook is a big business.It is published in dozens of languages.There are TV shows and museums.It is proof of how

13、interested people are in strange pieces of information.1.The passage is mostly about .A.the McWhirter twins B.a history of the GuinnessBook C.unusual records in the GuinnessBook D.the director Sir Hugh Beaver 答案:B 解析:主旨大意题。从文章第一段的引言及后文可知,本文讲述的是吉尼斯世界纪录大全的历史。2.The GuinnessBook .A.does not always check

14、 its records B.is a best seller C.is published only in English D.has a full-length movie based on it 答案:B 解析:事实细节题。从文章第三段中的“SoontheGuinnessBookofWorldRecordswasabestseller.”可知答案。3.It is clear from the passage that the McWhirter twins .A.recognized that Sir Hugh Beavers idea for a book was a good one

15、 B.owned so good a research agency that they liked to help others C.wanted to publish the book so that they set up a search agency D.wanted to know the answers to some questions about records 答案:A 解析:推理判断题。从文章第三段中的“Thebrothersquicklyaccepted.”推断出麦克沃特兄弟很欣赏休比弗爵士的想法,马上同意了出书的想法,据此推断选 A 项。4.In this passa

16、ge,the underlined word“verified”means .A.questioned B.written up C.proved the truth of D.blocked 答案:C 解析:词义推断题。根据语境:“编者努力忠实于事实,所有的纪录都必须经过调查人员的证实才能出版印刷。”可知这里的 verified 表示“证实”,因此答案为 C 项。5.B According to Guinness World Records,the Ice Hotel in Sweden is the worlds largest hotel made entirely of ice.Whe

17、n it set the record in 2003,the hotels total floor area was 54,000 square feet.Thats larger than an American football field!The hotels size changes every year,because each spring the hotel melts.Each fall workers have to build it again.Construction on the hotel begins every October,when 30,000 tons

18、of snow and thousands of tons of ice from the nearby are needed.After its finished,the hotel has about 60 rooms,an ice church,an ice art exhibition and an ice theatre,but no skating rink.The hotels tables,chairs and even beds are made of ice!But what is it like actually staying in the hotel?Because

19、the hotel is located about 120 miles north of the Arctic Circle,the temperature outside and inside is chilly.Inside the hotel the temperature is about-5.The cold doesnt seem to stop people from going to the hotel,though.In 2002 it had more than 14,000 overnight guests!The hotel workers suggest that

20、guests wear at least three layers(层)of clothing.And at night,guests sleep“in very warm sleeping bags”.The floors do get slippery(滑的).“To keep guests from sliding around,our staff put fresh white snow on the floor and rub it every day,”explained the workers.5.From the passage,we know that .A.the Ice

21、Hotel is the largest hotel in the world B.the hotel is in different sizes each year C.many people like to take part in building the hotel D.many people like to spend their holidays in Sweden 答案:B 解析:细节理解题。由文章第一段第一句可知此旅馆是世界上最大的冰造旅馆,所以 A 项不对;文中没有提到人们想参与建造旅馆,也没有提到想去瑞典度假,所以 C、D 两项均不对;由文章第二段第一句可知 B 项正确。6

22、.The hotel begins to be rebuilt .A.when spring arrives B.when autumn arrives C.when the hotel melts D.when the workers are free 答案:B 解析:细节理解题。由文中第二段最后一句可知 B 项正确。7.From the last paragraph,we can conclude that .A.the workers are very diligent B.people in Sweden are very warmhearted C.it will not be ea

23、sy if you walk in the Ice Hotel D.it often snows in Sweden 答案:C 解析:推理判断题。工作人员所做的事是他们的职责所在,这不能说明他们勤奋,也不能说明瑞典人很热心,所以 A、B 两项均不正确;D 项说“瑞典经常下雪”在此段并无体现,所以 D 项也不正确;根据文中最后一段“地板滑,为防止客人滑倒,工人们在上面撒一些雪”,可知 C 项正确。8.The purpose of this passage is mainly to tell us .A.how to operate an ice hotel B.the popularity of the hotel C.a special hotel in Sweden D.what to take for staying in an ice hotel 答案:C 解析:主旨大意题。纵观全文我们可以看出本文讲的是瑞典的一种特殊旅馆冰造旅馆,所以应选 C 项。

展开阅读全文
相关资源
  • 专题6.22 相似三角形的性质(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx专题6.22 相似三角形的性质(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx
  • 专题6.22 反比例函数(折叠问题)(培优篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx专题6.22 反比例函数(折叠问题)(培优篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx
  • 专题6.22 一次函数与二元一次方程(知识梳理与考点分类讲解)-2023-2024学年八年级数学上册基础知识专项突破讲与练(苏科版).docx专题6.22 一次函数与二元一次方程(知识梳理与考点分类讲解)-2023-2024学年八年级数学上册基础知识专项突破讲与练(苏科版).docx
  • 专题6.22 《反比例函数》全章复习与巩固(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx专题6.22 《反比例函数》全章复习与巩固(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx
  • 专题6.21 相似三角形的性质(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx专题6.21 相似三角形的性质(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx
  • 专题6.21 反比例函数(折叠问题)(综合篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx专题6.21 反比例函数(折叠问题)(综合篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx
  • 专题6.21 《反比例函数》全章复习与巩固(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx专题6.21 《反比例函数》全章复习与巩固(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx
  • 专题6.20 相似三角形的性质(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx专题6.20 相似三角形的性质(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(苏科版).docx
  • 专题6.20 反比例函数和一次函数综合(培优篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx专题6.20 反比例函数和一次函数综合(培优篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx
  • 专题6.20 《反比例函数》全章复习与巩固(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx专题6.20 《反比例函数》全章复习与巩固(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx
  • 猜你喜欢
    相关搜索

    当前位置:首页 > 语文

    Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1