1、译林牛津版2020必修第一册Unit 4 Looking good, feeling good过关测试第一部分听力(共两节, 满分30分)(略)第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AOur bodies need a healthy diet which should include all the things you need to develop normallyproteins, carbohydrates, fats, minerals and vitamin
2、s. Cutting out things you might see as fattening, such as carbohydrates or fats, can slop your body from developing normally. There are some simple rules which can help you to stay a healthy and normal weight. They sound quite easy but might be more difficult to put into practice. You can ask your f
3、amily and friends to help you to stick to these rulesand it might even help them to be a bit healthier! Eat regular mealsbreakfast, lunch and dinner. Include carbohydrate foods such as bread, potatoes, rice or pasta with every meal. Eat at roughly the same time each day. Long gaps between meals can
4、make you so hungry that, when you do eventually eat, you eat far more than you need. Get enough sleep. Avoid sugary or high fat foods and junk foods. If you have a lunch of crisps, chocolate and a soft drink, it doesnt feel as if youre eating very much, but it will pile on the pounds. A sandwich or
5、roll with fruit and milk or juice will make you feel fuller, but you are much less likely to put on weightand its better for your skin. If you follow these suggestions you will find it easier to control your weight, and you wont find yourself wanting sweet foods all the time. 21. What does the under
6、lined word “They” refer to? A. Your family and friends. B. Our bodies. C. Regular meals. D. The simple rules. 22. What doesnt help you to keep fit? A. Taking regular exercise. B. Not having carbohydrate foods. C. Avoiding high fat foods and junk foods. D. Eating at roughly the same time each day. 23
7、. Whats the main idea of the passage? A. How to stay healthy. B. How to keep a healthy diet. C. How to stay a healthy and normal weight. D. Who will be more helpful for you to stick to the simple rules. BWe are the CEOs. We are the head designers. We are the top engineers. We are the senior creators
8、. We are the inventors. We are the only maker of our own happiness. However, we still have learned that peoples views on happiness often change with many outside things. Some people smile happily beside their new cars and homes. Students feel excited when they get better grades. Babies laugh loudly
9、when they get new toys. Maybe true happiness has been lost in these things. How could we have allowed ourselves to be cheated for so long? Something outside may give us happiness, but what directs us to real happiness is inner (内在的) spirit. Our spirit is so easily broken, yet it is the single strong
10、est thing we own. Why do people with terrible diseases still smile? Why do those with a broken heart still find joy? The inner spirit is powerful, and it is the only thing on earth that can be broken into pieces but can perfectly mend itself with time. Think about those who suffer a lot but still fe
11、el happy. Their inner spirit is very strong. Our inner spirit will be the greatest gift that we give ourselves. It is our compass (指南针) to happiness, but we are the tour guides. 24. What is the authors view about happiness? A. It can be bought from others. B. It has been lost. C. We create it oursel
12、ves. D. It belongs to successful persons. 25. What does Paragraph 2 mainly talk about? A. Babies want to buy more toys. B. People like smiling beside their new cars. C. Students feel happy after getting good grades. D. Peoples views on happiness change with outside things. 26. What is the guide to g
13、etting happiness according to the author? A. A compass. B. Peoples inner spirit. C. Other peoples views. D. Things people can buy. 27. Why does the author mention those who suffer a lot but still feel happy? A. To stress the power of inner spirit. B. To introduce the direction of happiness. C. To ex
14、plain the importance of happiness. D. To tell readers the meaning of the joy. CDo a countrys people get happier as it gets richer? Most governments seem to believe so, given their continuous focus on increasing GDP year by year. Reliable, long-term evidence linking wealth and happiness is, however,
15、lacking. And measuring well-being is itself filled with problems, since it often relies on surveys that ask participants to assess their own levels of happiness subjectively. Daniel Sgroi of the University of Warwick and Eugenio Proto of the University of Glasgow, both in Britain, think, nevertheles
16、s, that they have an answer. By examining millions of books and newspaper articles published since 1820 in four countries (America, Britain, Germany and Italy), they have developed what they hope is an objective measure of each places historical happiness. And their answer is that wealth does bring
17、happiness, but some other things bring more of it. In Britain, for example, happiness fell sharply during the two world wars. It began to rise again after 1945, peaked in 1950, and then fell gradually, including through the so-called Swinging Sixties, until it reached a nadir around 1980. Americas n
18、ational happiness, too, fell during the world wars. It also fell in the 1860s, during and after the countrys civil war. The lowest point of all came in 1975, at the end of a long decline during the Vietnam war, with the fall of Saigon and Americas humiliating defeat. Overall, then, Dr. Sgroi and Dr.
19、 Proto found that happiness does vary with GDP. But the effect of health and life expectancy is larger, even when the tendency of wealth to improve health is taken into account. A one-year increase in longevity, for example, has the same effect on national happiness as a 4. 3% increase in GDP. And,
20、as the grand historical sweep suggests, it is warfare that causes the biggest drops in happiness. On average it takes a 30% increase in GDP to raise happiness by the amount that a year of war causes it to fall. The upshot appears to be that, while increasing national income is important to happiness
21、, it is not as important as ensuring the population is healthy and avoiding conflict. 28. According to the passage, why do most governments continuously focus on increasing GDP year by year? A. To increase peoples wealth. B. To strengthen peoples health. C. To improve peoples happiness. D. To improv
22、e overall national strength. 29. What do Daniel and Eugenio probably agree? A. Warfare has no effect on happiness. B. Happiness has nothing to do with GDP. C. GDP is the most important factor in improving peoples happiness. D. Health and life expectancy bring more happiness than GDP does. 30. What c
23、an we know from the passage? A. Happiness rose to the top in Britain around 1980. B. Americas national happiness fell to the bottom in 1975. C. A one-year increase in longevity has the same effect as GDP on happiness. D. The fall of happiness caused by war takes a 30% increase in GDP to raise. 31. W
24、hats the best title for the text? A. What on earth can bring peoples happiness? B. Why wealth cant bring peoples happiness? C. What effect can war have on peoples happiness? D. Why health can bring happiness to people? DA handsome man can earn a fifth more than a plainer colleague (同事) but a beautif
25、ul woman is not paid a penny more than her average-looking colleague, new research has shown. The study by senior economists (经济学家) found that being good-looking meant male workers could earn 22 percent more than average-looking colleagues. Researchers said good looks did not give women a similar ad
26、vantage. Andrew Leigh, the former economics professor at the Australian National University who co-authored the report, said, “beauty can be a double-edged sword for women. ”“Some people still believe good looks and intelligence (智慧) are incompatible (矛盾的) in women so a good-looking woman cant be th
27、at productive, but it doesnt affect mens pay. ”He said that although he believed good-looking women may also earn more, the research did not support his theory. The research found that handsome men in all jobs, from manual labour to highly-paid professional careers, can earn 22 percent more than the
28、ir colleagues doing the same work. Men with below-average looks face a battle in the office, with ugliness reducing a mans earnings by 26 percent compared to an average-looking worker. Former male model Ian Mitchell, 28, who has a first class degree in history from Edinburgh University and now works
29、 for a cosmetics (化妆品) company, told the Sunday Times, “It gives you confidence, and I suspect people tend to warm to you more quickly. ”The study, named Unpacking the Beauty Premium, was the largest exercise of its kind and repeated a survey from 1984 to see if the beauty premium had changed. Leigh
30、 said the research showed people in the workplace were “lookist (以貌取人的) ” and he hoped the findings would encourage employers to remove their prejudice(偏见). 32. What has the research found? A. Handsome men have an advantage in their jobs. B. Appearance plays an important role at work. C. Male worker
31、s pay more attention to their appearance. D. The more beautiful a female is, the lower their intelligence is. 33. What did Andrew Leigh learn through the research? A. Beauty is a double-edged sword for workers. B. Good-looking females are likely to earn more. C. Employers have prejudice in employing
32、 workers. D. More attention is paid to appearance now than before. 34. We can learn from the text that men who are below average in appearance _. A. earn 26% less than handsome menB. earn 26% less than average-looking menC. earn as much as average-looking menD. earn 22% less than average-looking men
33、35. What is the main idea of the text? A. Good-looking men are more likely to earn more. B. Men and women should be treated equally in interviews. C. People should pay more attention to their appearance. D. Beautiful female interviewees arent popular in interviews. 第二节(共5小题; 每小题2. 5分, 满分12. 5分)阅读下面短
34、文, 从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Being overweight is one of the biggest problems that many men and women of all ages suffer from. Although everyone wants to lose weight quickly, burning fat is no easy task. 36Dont expect to just read these tips and expect to lose weight while you sleep. It will
35、 take a lot of effort on your part to succeed. Its very important to drink lots of water while reducing the use of salt. 37Try not to eat the foods that contain high amounts of fats and instead focus on eating foods rich in fiber. 38This is the best way to lose weight, as playing a sport can give a
36、person a sense of confidence. Avoid taking medicines that help reduce your appetite, as they usually have many side effects and can do you more harm than good. Also, you shouldnt follow unusual diets such as those that focus on drinking large amounts of vitamin-concentrated liquids. 39Finally, every
37、one should know and understand that being overweight will eventually lead to bigger and more dangerous diseases and conditions, so it is best for us to stay fit before we gain weight while we still have a chance. 40Its better for you to take things slowly and start with losing just a few pounds a mo
38、nth and then increasing that. A. Just stick to the most popular diets. B. Here are a few tips on weight loss. C. Exercise regularly while youre on a diet. D. Salt tends to store water in the body leading to weight again. E. And in case you feel hungry you should eat low-calories foods. F. Also, make
39、 sure you dont try reducing too much weight too fast. G. When in doubt, dont be afraid to ask your doctor for suggestions. 第三部分语言运用(共两节, 满分30分) 第一节(共15小题; 每小题1分, 满分15分) 阅读下面短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Confidence has nothing to do with your figure. I learned this recently. Every day Id look
40、in the mirror, hate what I see, and repeat the words41, “I am beautiful. ” Sometimes Id even grit my teeth (咬紧牙关) to 42the words out. But I 43saying it, no matter what. It was at the request of my friend that I began this 44. He said he wanted to be friends with me because of my 45and gentle charact
41、er. Besides, he also saw me as beautiful and it 46him that I couldnt see it in myself. For a long time, I had47that my weight made me a second-rate person. Years of being fat and years of being 48had caused me to build a cocoon (茧) around myself. I 49thought that if I stayed quiet, maybe I would be
42、safe. I put myself in layers of fear, my heart breaking a little more with each wedding invitation. I 50hoping for my true love, believing I wasnt good enough. It wasnt until I met him that I was determined to be happy on my own and things began to change. He pointed out my 51 personalities and exce
43、llent qualities and made me repeat them out loud. I laughed at first because it felt 52, but I kept at it every day. Then, one day, a(n) 53thing happened. Staring into the mirror, I realized with a shock that I believed it! He wasnt 54and it was true - Im beautiful! The layers of my cocoon suddenly
44、disappeared. And nowadays, I learn to love myself and keep 55no matter what my dress size is. Indeed, confidence comes from inside. 41. A. hopefullyB. unusuallyC. excitedlyD. unwillingly42. A. sleepB. cryC. tellD. find43. A. stoppedB. regrettedC. continuedD. considered44. A. hobbyB. planC. ideaD. ha
45、bit45. A. wealthB. kindnessC. successD. coldness46. A. delightedB. embarrassedC. worriedD. frightened47. A. believedB. doubtedC. forgotD. forgave48. A. looked upB. stared atC. shouted atD. laughed at49. A. similarlyB. mistakenlyC. suddenlyD. intelligently50. A. stoppedB. enjoyedC. riskedD. preferred
46、51. A. goodB. negativeC. strangeD. funny52. A. helplessB. dangerousC. sillyD. meaningless53. A. interestingB. amazingC. terrifyingD. challenging54. A. lyingB. listeningC. dreamingD. waiting55. A. curiousB. quietC. confidentD. healthy第二节(共10小题; 每小题1. 5分, 满分15分)阅读下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Dear Am
47、y, My computer was broken so I couldnt read your two 56. _ (e-mail)until today. Im so sorry 57. _ (hear) about your problem, but Im glad youre feeling better and are recovering. You are right. We shouldnt be embarrassed about our weight. I think you look great as you are, 58. _ youre a wonderful per
48、son. I know that the pressure to stay slim is a problem, 59. _ (especial) for an actress. However, your mother 60. _ (know) best: nothing is 61. _ (important) than health. Its the same in Chinamany people, some of 62. _ are not overweight at all, are always going on a diet or 63. _ (take) weight-los
49、s pills, which are often 64. _ (danger). I hope they can learn 65. _ your story. Love, Zhou Ling第四部分写作(共两节, 满分40分)第一节(满分15分)假定你叫李华, 你的美国笔友Sara 给你写信, 提到自己偏胖, 想节食减肥, 征求你的意见。请你给她回一封信, 谈谈你对该问题的见解。内容要点如下: 1. 健康的重要性; 2. 学生的任务; 3. 给Sara合理的健康减肥的建议。要求: 1. 词数80个左右; 2. 开头和结尾已给出, 但不计入总词数。Dear Sara, I have recei
50、ved and read your letter, in which you mentioned that you wanted to lose weight by dieting. _Yours, Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。(2021合肥高一检测)My name is John and I must share with you an event which took place on Flight 1553 out of DCA. My wife and I were traveling to Miami
51、to celebrate an achievement for her and as you can imagine, we were looking forward to fun, sun and laughter. We boarded the aircraft, without a care in the world. It was cold in Washington and we were ready for Florida. Shortly after taking my seat, I began to feel sick. I knew something wasnt righ
52、t but just couldnt find out what was happening. Being a doctor and a stubborn man, I resisted efforts by my wife to call for assistance. As the aircraft began its departure roll, I lost consciousness for a short amount of time. As I came around, I quickly realized a few things. Firstly, something ve
53、ry bad had happened to me. Secondly, the aircraft was too heavy with the fuel to go back home. Thirdly, my loss of consciousness had been so deep that I found myself out of control. So not only did I have a medical issue to deal with, but I also had to figure out how to deal with an embarrassing exp
54、erience. My wife gathered the crew as soon as it was safe to move about and I made my way to the washroom to attempt to clean up. I did my best and the flight crew members were so supportive, checking on me often and reassuring me that there was nothing to be embarrassed about. It was their sympathy
55、 and support that helped me so much. During the flight they kept watching over me and I suddenly had a small group of nurse, bringing blankets, food, drinks and caring and smile. I was thankful to them. 注意: 续写词数应为150左右。Upon landing, I remained in my seat, allowing other people to go first. _Hearing
56、that, the captain left and returned a couple minutes later with a pair of his own blue jeans. _ 参考答案第一部分听力(共两节, 满分30分)(略)第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A【文章大意】这是一篇说明文。文章主要给读者提供了一些保持健康和正常体重的方法。21. 【解析】选D。词义猜测题。根据文章第二段的There are some simple rules which
57、 can help you to stay a healthy and normal weight. They sound quite easy but might be more difficult to put into practice. 并结合句意可知They指代上文出现的simple rules。22. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第二段的it might even help them to be a bit healthier和下文Include carbohydrate foods such as bread, potatoes, rice or pasta with ev
58、ery meal. 可知摄入碳水化合物有助于保持健康, 反过来, 如果不摄入碳水化合物就不能保持健康。23. 【解析】选C。主旨大意题。根据文章的主要内容, 尤其是第二段的There are some simple rules which can help you to stay a healthy and normal weight. 可知本文主要给读者提供保持健康和正常体重的方法。B【文章大意】本文是一篇议论文。论述了快乐的真正所在内心的精神。24. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段最后一句得知作者认为, 快乐只能由我们自己创造。25. 【解析】选D。段落大意题。根据第二段第一句可知,
59、 我们知道人们对于快乐的看法会随着许多外界事物而改变。26.【解析】选B。细节理解题。根据文章最后一段中“It is our compass to happiness, but we are the tour guides. ”可知It指代前句中“Our inner spirit”, 因此我们内在的精神是我们快乐的向导。27. 【解析】选A。推理判断题。本文论述了快乐来源于内在的精神, 以那些遭受了很多苦却仍然快乐的人为例就是为了强调快乐来自内在, 而不是外在。C【文章大意】这是一篇说明文。经过大量的调查和研究, 科学家认为幸福感和很多因素有关, 例如健康、生命长度、战争等, 不仅仅是大多人认
60、为的金钱。28. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段的Do a countrys people get happier as it gets richer? Most governments seem to believe so, given their continuous focus on increasing GDP year by year. 可知, 大多数政府致力于提高GDP的原因是他们认为人们越富裕就越幸福。29. 【解析】选D。细节理解题。根据文章倒数第三段可知, Daniel和Eugenio认为健康和预期寿命带来的幸福感比GDP多。30. 【解析】选B。细节理解题。根据文
61、章第五段的The lowest point of all came in 1975, at the end of a long decline during the Vietnam war, with the fall of Saigon and Americas humiliating defeat. 可知, 美国人幸福感的最低点出现在1975年。31. 【解析】选A。标题归纳题。根据本文第一段的第一、三句和第二段可知, 幸福可能与财富的联系并不密切, 那什么才和幸福有关呢? 下文给出了一些相关的调查研究结果。D【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了一项调查, 结果显示在职场中外貌出众的男
62、性挣钱更多, 然而长得漂亮的女性并不被认可。32. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段第一句可知, 长得好看的男性在工作中挣钱更多, 有很大的优势。33. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段和第五段可知, 现在很多人仍然认为女性的智慧和外貌是相互矛盾的, 老板在雇用员工的时候有偏见。34. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第七段可知, 相貌低于平均水平的员工比普通长相的员工少挣26%。35. 【解析】选A。主旨大意题。本文是一篇说明文, 文章介绍了一项调查, 结果显示在职场中外貌出众的男性挣钱更多, 然而长得漂亮的女性并不被认可。文章并没有提及在面试中要公平对待所有人的内容, 没有涉及人
63、们要更关注外貌以及漂亮的女性在面试中不受欢迎的内容。故A项正确。第二节(共5小题; 每小题2. 5分, 满分12. 5分)【文章大意】这是一篇说明文。超重是当今最大的健康问题之一, 超重也会带来很多的问题。文章给出了避免超重的一些做法和建议。36. 【解析】选B。设空处下一句出现了词汇these tips, 选项B中a few tips与之同义, 词汇复现, 选项B “这里有一些关于减肥的建议”切题。37. 【解析】选D。设空处前一句中的salt, water与选项D中的Salt, water相同, 词汇复现, 选项D “盐会在体内储存水分, 导致体重再增加”切题。38. 【解析】选C。选项C
64、中的Exercise做运动与设空处下文的playing a sport做运动为同义词汇, 符合同段落主旨内容, 选项C “节食期间要经常锻炼”切题。39. 【解析】选A。设空处前shouldnt follow unusual diets不要按着不寻常的饮食来吃, 双重否定, 表肯定。选项A 中的popular diets大众饮食, 符合作者提倡的饮食要求, 选项A“只要坚持大众饮食”切题。40. 【解析】选F。设空处后一句(你最好慢慢来, 从每月减掉几磅开始)也就是不要减得太快, 选项F “另外, 要确保你不要尝试太快减掉太多的体重”切题。第三部分语言运用(共两节, 满分30分) 第一节(共1
65、5小题; 每小题1分, 满分15分) 【文章大意】本文是一篇记叙文。文章中作者由于自己的肥胖而感到自卑、恐惧, 后来在朋友的帮助下, 通过不断的自我暗示, 最终找到了自信。41.【解析】选D。句意: 每天我看着镜子, 我讨厌所看到的自己, 我不情愿地重复这句话: 我很漂亮。根据下句(有时我甚至咬紧牙关哭喊出这些词)可知作者很不情愿说这句话。故选D。42.【解析】选B。由上文可知我讨厌所看到的自己, 不情愿地重复这句话: 我很漂亮, 所以这里用cry out“哭喊出”最符合语境。43.【解析】选C。根据上文可知我不情愿地重复这句话: 我很漂亮。且本句由转折连词But连接, 因此continue能
66、够体现作者的不情愿, 但是还要继续说的矛盾。44.【解析】选D。根据上文可知作者每天都这么做, 已经成为了习惯。45.【解析】选B。句意: 他说他想和我交朋友, 因为我的善良和温柔的性格。下文He pointed out my _personalities and excellent qualities提到好的品行。46.【解析】选C。作者的朋友对于她的自卑心理应该是很担忧。worry sb. 使某人担忧。47.【解析】选A。句意: 长久以来, 我相信我的体重让我成了一个二等人。根据上文的叙述, 我们可以得知作者一直以来很自卑, 缺乏自信。所以此处believe符合语境。48.【解析】选D。由
67、于作者很胖, 所以应该是遭到了别人的嘲笑。49.【解析】选B。从上下文可知作者习惯把自己藏起来, 而这证明是错误的。50.【解析】选A。根据前文可知, 作者的自卑、恐惧让作者不再期望获得真爱。stop doing sth. 停止做某事。51.【解析】选A。句意: 他指出了我的好的性格和优良的品质, 并让我大声重复说出来。此处的good与句中的excellent相一致。52.【解析】选C。句意: 刚开始的时候我笑个不停, 因为这感觉很愚蠢。由句中的laughed可知silly符合语境。53.【解析】选B。根据下句可知作者很震惊地发现自己相信自己很漂亮, 这与之前作者的自卑形成鲜明对比。54.【解
68、析】选A。句意: 他没有撒谎, 这是真的我是很漂亮。lie(撒谎)与后面的it was true相呼应。55.【解析】选C。由文章最后一句可知, 无论作者的裙子尺码是多少作者都会保持自信。第二节(共10小题; 每小题1. 5分, 满分15分)【文章大意】这是一篇应用文。作者在给朋友的回信中表达了自己对朋友减肥致使身体出现问题的关心, 并分析了这一情况在中国的现状。56. 【解析】e-mails。考查名词复数。分析句子可知, 此处应表示“两封电子邮件”, 因电子邮件前有two修饰, 故填e-mails。57. 【解析】to hear。考查固定用法。句意: 听到你的问题我很难过。be sorry
69、to do sth. 固定用法, 意为“做某事感到难过”, 故填to hear。58. 【解析】and。考查连词。句意: 我觉得你目前这个样子看起来就很好, 而且你是一个美好的人。分析句意可知, 设空前后表示并列关系。故填and。59. 【解析】especially。考查副词。句意: 尤其是对一个女演员来说。分析句子可知, especially放在此处修饰整个句子。故填especially。60. 【解析】knows。考查时态。分析句子可知, 此句的主语是your mother; 分析文章可知, 文章使用的是一般现在时。故此处应填knows。61. 【解析】more important。考查比
70、较级。句意: 没有什么比健康更重要。分析句子以及由表示比较的连词than可知, 此处应当用形容词的比较级more important。62. 【解析】whom。考查定语从句。句意: 在中国也一样, 很多人, 其中一些根本不超重, 总是节食或吃减肥药。分析句子可知, 逗号后是一个非限制性定语从句, 先行词是many people, 在从句中作of的宾语, 故填whom。63. 【解析】taking。考查动词。此处表示正在节食或吃减肥药, 应用现在进行时。故填taking。64. 【解析】dangerous。考查形容词。分析句子可知, 系动词are后面缺少表语, 应填danger的形容词形式, 故
71、填dangerous。65. 【解析】from。考查介词。learn from是固定搭配, 意为“从学到”。故填from。第四部分写作(共两节, 满分40分)第一节(满分15分)【参考范文】Dear Sara, I have received and read your letter, in which you mentioned that you wanted to lose weight by dieting. It is only natural that young girls at your age hope to look beautiful. However, in my opi
72、nion, health is more important than beauty. If a person has lost his health, whether physically or mentally, chances are that he will be anxious and depressed, not to mention of aiming to work hard. Whats more, for a student, studying is the first task to do while appearance is the second, so dont l
73、et others opinions affect your normal life. However, if you want to lose weight, it is a good idea to do it by taking more exercise and changing unhealthy eating habits. The most important thing is that you keep a healthy state of mind as it will help with your study, and will also help you overcome
74、 difficulties in dieting. I hope my advice will be helpful to you and Im looking forward to your next letter. Yours, Li Hua第二节(满分25分)【参考范文】Upon landing, I remained in my seat, allowing other people to go first. As I was in my seat, I looked up and saw the captain standing with a warm smile. “What ca
75、n I do for you? ”the captain asked. I told him I was OK. I was very embarrassed and concerned because of the previous things. He said, “What sizes of pants do you wear? ”His voice was full of care. I was puzzled and replied, “34*34. Why do you ask this? ”Hearing that, the captain left and returned a
76、 couple minutes later with a pair of his own blue jeans. The man opened his own luggage and gave a complete stranger his pants. I didnt know what to say. Then I looked at my wife, who smiled and, without saying a word, which let me know it was OK. I made my way to the exit and he said, “Change on the aircraft. It is fine. ”Because of the experience, I was thankful to him for his kindness. I made up my mind to treat others with kindness. 16原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!学科网(北京)股份有限公司