1、Day 7A 1 Starting high school can be difficult. Everyone is nervous and nobody knows where to go for classes. Thinking about making new friends might make you feel nervous, too. But dont worry, because you are not alone. Youre going to school with a group of students of your age. And we have several
2、 tips for you to follow.2 Its easier said than done. But try to take a deep breath and find your voice. Dont be afraid to be close to people. First, you should introduce yourself before starting a conversation about something you have in common. Then, sit in the middle of the classroom with as many
3、new friends around you as possible.3 Clubs are good places to make friends. Try to make friends in the club that interests you. If you dont join anything, you will be just going to class and then going home. Being in a club makes you more social.4 No one likes a bad smell that could knock someone ov
4、er. Shower every day, brush your teeth and wash your hair. Youre supposed to make yourself look clean and tidy, whatever you wear.5 Everyone has his or her own opinion of the world. And everyone believes in different things. Its a good thing to have different friends with different opinions because
5、you can each share your own.AJoin activitiesBStay cleanCTry to respectDJust talk to someoneE. Stay calmF. Some suggestions for entering high school【答案】1F2D3A4B5C【分析】本文是一篇说明文,介绍了适应高中生活的一些建议。1通读本段可知,说的是开始高中生活时可以用到的一些建议,选项F“Some suggestions for entering high school”“一些进入高中的建议”符合语境,故选F。2通读本段可知,说的是要多与人交谈
6、。选项D“Just talk to someone”“跟别人交谈”符合语境,故选D。3通读本段可知,说的是要去参加一些俱乐部,多社交。选项A“Join activities”“参加活动”符合语境,故选A。4通读本段可知,说的是要保持个人清洁卫生。选项B“Stay clean”“保持干净”符合语境,故选B。5通读本段可知,说的是要学会尊重他人的不同意见。选项C“Try to respect”“试着去尊重”符合语境,故选C。B6The most unusual museum in London is the Science Museum. In most museums, theres no sh
7、outing and no running, and people arent allowed to touch the exhibits. But the Science Museum is different. Its noisy! People can talk about what they will see and do there, and some of the machines are noisy as well.7When I visit the Science Museum, I go to the Launchpad (发射台). This is the most pop
8、ular room because there are lots of physics tests. We can also learn how astronauts travel into space and back again here. Im really interested in those kinds of things, so it is my favorite room.8On the second floor there is Human and Nature room. We can compare our speed with animals there. If we
9、arent quick enough, the lion will catch us! There are also rooms on transport, the environment and space technology, as well as math, physics and chemistry.9We can do a lot of things in this museum, but we have to obey some rules as well. For example, we mustnt take photos of the exhibits in the mus
10、eum. But we can buy postcards of them in the museum shops.10Most important of all, the Science Museum is free. That means we can drop by for a few minutes or we can stay as long as we likeits open from 10:00 a.m. to 6:00 p.m. every day except Monday. So if you go to London, make sure you visit the S
11、cience Museum. Its my favorite museum in the whole world.AThe museum rulesBThe most popular roomCA noisy museumDMany different roomsE. A crowded museumF. A free museum【答案】6C7B8D9A10F【分析】本文介绍了伦敦的一个科学博物馆。6根据“But the Science Museum is different. Its noisy”可知,本段介绍了一个嘈杂的博物馆,C选项“一个嘈杂的博物馆”符合,故选C。7根据“This i
12、s the most popular room because there are lots of physics tests”可知,本段介绍了科学博物馆中最受欢迎的房间,B选项“最受欢迎的房间”符合,故选B。8根据“On the second floor there is Human and Nature room”及“There are also rooms on transport, the environment and space technology, as well as math, physics and chemistry”可知,本段介绍了博物馆里各种不同的房间,D选项“许多不同的房间”符合,故选D。9根据“We can do a lot of things in this museum, but we have to obey some rules as well”可知,本段介绍了博物馆内应遵守的规则,A选项“博物馆规则”符合,故选A。10根据“Most important of all, the Science Museum is free.”可知,本段介绍博物馆是免费的,F选项“一个免费的博物馆”符合,故选F。