收藏 分享(赏)

《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课堂15分钟达标练 MODULE 6 PERIOD 1 WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:561491 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:4 大小:73KB
下载 相关 举报
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课堂15分钟达标练 MODULE 6 PERIOD 1 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共4页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课堂15分钟达标练 MODULE 6 PERIOD 1 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共4页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课堂15分钟达标练 MODULE 6 PERIOD 1 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共4页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课堂15分钟达标练 MODULE 6 PERIOD 1 WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课堂15分钟达标练Is there something strange high up in the worlds tallest mountains?If so, is it a big bear?Is it a monkey?Or is it a kind of man?No one knows. This mystery has puzzled the world for years. In 1887, a mountain clim

2、ber found large footprints in the snow. They looked like the footprints of a very large man. But men dont walk without shoes in the snow. In 1906, another climber saw more footprints. Far off, he saw a very large animal standing on two legs. As he watched, it ran very quickly. Fifteen years later, n

3、ewspapers had new stories about the“something”. A mountain climber said he had seen the“snow man”walk slowly across the snow, far below him. He said it looked like a very large man. From then on, more and more people had stories to tell. But not until 1951 did a mountain climber bring back pictures

4、of large footprints. The pictures showed clearly that the Snowman walked on two legs. So it was not a bear or a monkey. Could it be an ape(猿)man?The mystery grew!And the mystery keeps growing. Someday we may find out just what it is that makes the large footprints. 【语篇概述】本文是一篇说明文, 讲述了在喜马拉雅山上, 人们发现了大

5、脚印, 甚至还拍摄了照片, 但是到底是谁留下的脚印?会是雪人吗?这仍然是未解之谜。. Skim the passage and find the main idea quickly. _答案:The passage aims to introduce us mysterious large footprints in the snow and Snowman, but no one can make sure what makes the large footprints. . Read the passage again and choose the best answers. 1. The

6、 passage is about _ . A. some mountain climbersB. some strange animalsC. some large footprintsD. the mystery of the Snowman【解析】选D。主旨大意题。纵观全文可知, 本文先介绍了被发现的雪地里的大脚印, 进而提出疑问: 是否是雪人所为呢?2. Why were people interested in footprints?A. They were footprints of a large bear. B. They looked like the footprints

7、of a large man. C. They were found in the snow. D. They were found in the worlds tallest mountains. 【解析】选B。推理判断题。根据第三段第二句“They looked like the footprints of a very large man. ”可知B项为正确选项。3. The pictures of large footprints were taken by a mountain climber in _ . A. 1887B. 1906 C. 1921D. 1951【解析】选D。细节

8、理解题。根据倒数第二段第二句“But not until 1951 did a mountain climber bring back pictures of large footprints. ”可知D项为正确选项。. Read the passage carefully and answer the following questions. 1. How many times did the author quote stories about the large footprints?_. 2. Why did the mystery grow when a mountain climber brought back pictures of large footprints?_3. What can we find from the pictures taken by a mountain climber in 1951?_答案:1. 4 2. The pictures showed clearly how the Snowman walked. 3. Large footprints and Snowman walking on two legs. 关闭Word文档返回原板块高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1