收藏 分享(赏)

山西省晋中市和诚高中2018_2019学年高一英语上学期周练3.doc

上传人:a**** 文档编号:520201 上传时间:2025-12-09 格式:DOC 页数:8 大小:70KB
下载 相关 举报
山西省晋中市和诚高中2018_2019学年高一英语上学期周练3.doc_第1页
第1页 / 共8页
山西省晋中市和诚高中2018_2019学年高一英语上学期周练3.doc_第2页
第2页 / 共8页
山西省晋中市和诚高中2018_2019学年高一英语上学期周练3.doc_第3页
第3页 / 共8页
山西省晋中市和诚高中2018_2019学年高一英语上学期周练3.doc_第4页
第4页 / 共8页
山西省晋中市和诚高中2018_2019学年高一英语上学期周练3.doc_第5页
第5页 / 共8页
山西省晋中市和诚高中2018_2019学年高一英语上学期周练3.doc_第6页
第6页 / 共8页
山西省晋中市和诚高中2018_2019学年高一英语上学期周练3.doc_第7页
第7页 / 共8页
山西省晋中市和诚高中2018_2019学年高一英语上学期周练3.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、山西省晋中市和诚高中2018-2019学年高一英语上学期周练3班级_ 考号_ 姓名_一、根据短文内容,从A、B、C、D四个选项中选出一个能正确填人相应空格内的最佳答案,并把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。(20x2=40分)There once was a very wealthy and curious king. This king had a huge rock _1_ in the middle of a road. Then he hid nearby to _2_ if anyone would try to remove this big rock from the road.T

2、he first people to pass by were some of the kings _3_ businessmen. Rather than moving it, they _4_ walked around it. A few loudly said the King should be _5_ for not maintaining (维护) the roads. More people passed by without moving it._6_ , a peasant came along. His arms were full of vegetables. When

3、 he got near the _7_, rather than simply _8_ around it as the others had, the peasant _9_ his load and tried to move the stone to the _10_ of the road. It took a lot of effort but he finally _11_. The peasant picked up his _12_ and was ready to go on his _13_ when he saw a _l4_ lying in the road whe

4、re the rock had been. The peasant _15_ the purse. The purse was full of gold coins and a _16_ from the king. The kings note _17_ the gold was a _18_ for moving the rock from the road. The king showed the peasant what _19_ of us can understand: every obstacle (障碍) presents a chance to _20_ our condit

5、ion.1.A.placed B.hidden C. got D.buried2.A.guess B.think C. see D.imagine3.A.poorest B.wealthiest C.laziest D.smartest 4.A.simply B.happily C.slowly D.strangely5.A.doubted B.careful C.hated D.responsible6.A.Quickly B.Angrily C.Luckily D.Finally7.A.rock B.road C.kingD.businessmen8.A.walking B.jumping

6、 C.running D.climbing9.A.cutdown B.put down C.broke down D.took down10.A.back B.middle C.front D.side11.A.tried B.continued C.succeeded D.stopped12.A.load B.courage C.strength D.money13.A.business B.own C.way D.work14.A.coin B.purse C.stone D.letter15.A.discovered B.opened C.closed D.kept16.A.note B

7、.letter C.word D.promise17.A.reported B.showed C.proved D.said18.A.payment B.result C.prize D.reason19.A.All B.many C.few D.none20.A.repair B.reach C.destroy D.improve二、阅读理解。(8x3=24分)A篇Computers are very important to modern life. Many people think that in the future computers will be used in lots of

8、 everyday life. It is thought that we wont have to go shopping because we will be able to get most things which are sold in shops on the Internet. There will be no more books because we will be able to get all texts from computers. The Internet will be used to play games, see films and buy food. Mos

9、t telephone calls will be made by computers, too. Some people are glad about these new ways of shopping and communicating(交际). Others do not think that computers will replace our old ways. Lets look at books, for example. Some people think that one day we will not read books made of paper. Instead,

10、we will buy and read books using computers. We will read texts on small pocket computers. The computers will keep many different books in them at the same time. We wont need to turn lots of pages and paper will be saved. Computerized(计算机化) books will be used more and more. Is Internet shopping such

11、a pleasure as going to the shop? Many people say it is not. It is a pleasure to go in to shops and look at things you want to buy. It is also unlikely that many people will want to read large texts on our computers. Because paper books will perhaps be more friendly. Maybe computers wont change these

12、 two habits. 1. In paragraph 1 it is thought people will use computers for _. A. playing games, shopping and making telephone calls B. making telephone calls, having meals and seeing films C. seeing films, buying food, and going for holidays D. playing games, making telephone calls and seeing the do

13、ctor 2. Which reason for using computerized books is NOT said in the passage? A. Computerized books wont be very expensive. B. Computers can keep many different books in them. C. We wont have lots of pages. D. We wont need any paper. 3. Paragraph 4 tells _. A. about the old and new ways of shopping

14、and communicating B. if the Internet will change our habits C. about computerized books D. about future uses of computers 4. The title for this passage is _. A. Computers will Replace Shops and Books B. Computers Are the Future C. Computers will Do Everything for Man D. How Computers Change Our Habi

15、ts B篇The Internet has led to a huge increase in creditcard (信用卡)fraud. Your card information can even be on sale on an illegal website. Websites offering cheap goods and services should be regarded with care. Online shoppers who enter their creditcard information may never receive the goods they tho

16、ught they had bought.The thieves then go shopping with your card numberor sell the information over the Internet. Computer hackers (黑客) have broken down security systems, raising questions about the safety of card holder information.Creditcard firms are now fighting against online fraud. Mastercard

17、is working on plans for web only creditcards, with a lower credit limit. The card can be used only for shopping online. However, there are a few simple steps you can take to keep from being cheated. Ask about your creditcard firms online rules: under British law, card holders are responsible for the

18、 first $ 78 of any fraudulent spending. And shop only at secure sites, send your creditcard information only if the website offers advanced security system.If the security is in place, a letter will appear in the bottom righthand corner of your screen. The website address may also start with https:

19、/the extra “s” stands for security. If in doubt, give your creditcard information over the telephone.Keep your password safe: most online sites require a user name and password before placing an order. Treat your password with care. 5.The underlined word “fraud” in the first paragraph probably means

20、 _.Acheating Bsale Cpayment Duse6.According to this passage most people worry about shopping on the Internet because _.Aa great number of stolen creditcards are sold on the Internet every dayBfraud on the Internet happens very oftenCmany Websites break down every dayDthere are too many illegal Websi

21、tes on the Internet7.How many pieces of advice does the passage give to us?AFour. BThree. CFive DSix.8.Whats the best title of the passage?AHow to Beat Online Creditcard ThievesBHow to Shop on the InternetCNever Use Creditcard Without an Advanced ComputerDWhy Thieves Steal Creditcard Information三、教材

22、语法填空。(10x2=20分) My first 1._ (impress) of Mrs Li was that she was nervous and shy. She explains English grammar 2._ clearly that even I can understand it. Mrs Chen is strict and we dont dare to say a word3. _ she asks us to. Most of the students really appreciate her because her teaching is so well

23、4._(organise) and clear. Some even admit 5._(like) her. I think I will do well in the exam 6._ Mrs Chen teaching me. Mr Mu 7. _ (teach) us for two weeks. He is very 8. _ (energy) and you wont fall asleep in his class. Besides, he is really 9._ ( amuse) and tells jokes when he thinks we are 10._ (bor

24、e). It is really fun to have him teaching us.四、翻译(单词或短语)(16x1=16分)1.第一印象 _ 2.对.耐心 _ 3.取得进步 _ 4.确保 _5.在 .方面做得好 _ 6.如果.我将不胜感激 _7.感到紧张 _ 8.犯错 _ 9.对某人严厉 _ 10.准时 _11. 精力充沛的 _ 12.印象(n.)_13.避免做某事 _ 14.立即,立刻 _ 15.不正确地 _ 16.聪明的 _班级_ 考号_ 姓名_答题纸一二三四总分一、根据短文内容,从A、B、C、D四个选项中选出一个能正确填人相应空格内的最佳答案,并把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。

25、(20x2=40分)1234567891011121314151617181920二、阅读理解。(8x3=24分)12345678三、教材语法填空 (10x2=20分)11._ 12._ 13._ 14._ 15._16._ 17._ 18._ 19._ 20._四、翻译(16x1=16分) 写题上英语周练3参考答案一、完形填空1-10 ACBAD DAABD11-20 CACBB ADCCD二、阅读理解A篇【答案与解析】本文主要叙述计算机在未来生活中的应用以及计算机能否改变我们的一些生活习惯的问题。 1. A。细节题。在第一自然段中我们可知在未来计算机会涉及到我们日常生活的方方面面,其中提到

26、了购物、玩游戏、看电影和打电话。2. A。细节题。从文章的第三自然段中可知计算机可同时贮存许多本书,这样我们就不再看书本了,并且还节约了纸,computerized(计算机化) books 被使用的越来越多。但有一点理由没有说,那就是 computerized books 是非常贵的。 3. B。语义理解题。计算机虽给我们带来了许多便利,但有些人仍然喜欢到商店购物,paper books 仍旧受许多人的青睐,那么这 Internet 将是否改变人们的习惯呢? 4. B。主旨题。纵读全文(特别是开头的两句)可知,计算机与我们的生活息息相关,所以说puters are the future。B篇

27、文章大意:本文主要介绍了信用卡使用中的信息安全问题。5.答案:A词义猜测题。根据后面的“Your card information can even be on sale on an illegal website.”你的卡片信息甚至可能在非法网站被出售,可知fraud与cheating同义。6.答案:B推理判断题。文章一开始就说了“The Internet has led to a huge increase in creditcard fraud.”7.答案:A推理判断题。文章最后三个自然段都是建议。8.答案:A主旨大意题。文章主要介绍了在信用卡使用中的信息安全问题,故选A合适。三、1.i

28、mpression 2.so 3.unless 4.organised 5.liking 6.with 7.has been teaching/ has taught 8.energetic 9.amusing 10.bored四、1. first impression 2. be patient with 3. make progress 4. make sure 5. do well in 6. I would appreciat it if 7. be nervous about/ of 8. make mistakes/ make a mistake 9. be strict with sb 10. on time 11. energetic 12. impression 13. avoid doing sth 14. immediately 15. incorrectly 16. intelligent

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1