1、课时分层作业(十).单词拼写1We are trying to assess(评估) how well the system works.2The pillars gave way and a section of the roof collapsed(倒塌)3Although many of the stones have fallen out,the monument remains very well preserved(保护)4He could be called an artist,as he was good at sculpture(雕刻)5There is a conflict
2、(冲突) between what they are doing and what you want.6A successful outcome(结果) is not beyond the realms of possibility.7The beautiful poetry was ruined(毁坏) by her poor delivery.8The architect(建筑师) stepped back to admire his handiwork.9The plans were drawn up in consultation(商讨) with the World Health O
3、rganisation.10She was called away from the meeting to take an urgent(紧急的) phone call.阅读理解AVisiting museums is an important means of knowing a countrys development and culture.Here are some greatest museums in the world which are worth a visit.Tate Modern,London,The UKTogether with three other Tate m
4、useums,Tate Modern is national museum of international modern art.It is one of the largest museums of modern art in the world.Most of the exhibit areas are open to the public for free,only charging for major temporary exhibitions.Musee du Louvre,Paris,FranceIt is the worlds largest and most visited
5、art museum.Its a historical land mark of Paris.Housed in the Louvre Palace,the museum has been added to many times since its opening in 1793.Its glass pyramid in the main courtyard was designed by ChineseAmerican architect leoh Ming Pei,which later became a landmark of Paris.National Museum of China
6、,Beijing,ChinaIt is near Tiananmen Square in Beijing.Its one of the largest museums and the secondmost visited art museum in the world.Covering time span (范围)from the Yuanmou Man of 1.7 million years ago to the Qing Dynasty,the museum houses around 1.05 million items,many of which cannot be found in
7、 museums elsewhere.State Hermitage Museum,St Petersburg,RussiaThe State Hermitage Museum is the secondlargest art museum in the world.The public can visit five of the main building:the Winter Palace,Small Hermitage,Old Hermitage,New Hermitage and Hermitage Theatre.It often appears as setting for fil
8、ms,TV series,novels and even video games.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了四个世界上最伟大的博物馆。1In which museum can visitors find the glass pyramid?ATate Modern.BMusee du Louvre.CNational Museum of China.DState Hermitage Museum.B细节理解题。根据Musee du Louvre,Paris,France中“Its glass pyramid in the main courtyard was designed b
9、y ChineseAmerican architect leoh Ming Pei,which later became a landmark of Paris.”可知,在巴黎的卢浮宫,游客可以看到玻璃金字塔。故选B。2Where is the Winter Palace?AIn the UK.BIn France.CIn China.DIn Russia.D细节理解题。根据State Hermitage Museum,St Petersburg,Russia中第二句“The public can visit five of the main building:the Winter Palac
10、e,Small Hermitage,Old Hermitage,New Hermitage and Hermitage Theatre.”可知,冬宫在俄罗斯的圣彼得堡。故选D。3What is the authors purpose in writing the text?ATo introduce some greatest museums in the world.BTo tell people they can visit museums for free.CTo ask people to protect cultural heritage.DTo show the developme
11、nt of art.3A推理判断题。阅读文章内容,并根据第一段“Visiting museums is an important means of knowing a countrys development and culture.Here are some greatest museums in the world which are worth a visit.”可知,本文作者给我们介绍了四个世界上最伟大的博物馆。由此可知,作者写这篇文章的目的是给我们介绍世界上几个最伟大的博物馆。故选A。BMore than twothirds of adults in the United State
12、s are overweight and half of them are trying to lose weight.According to a recent study,led by Evan Forman,a psychology professor from Drexel University,a smartphone app called OnTrack can predict ahead of time when users are likely to lapse in their weight loss plans and help them stay on track.Peo
13、ple on weight loss plans often experience lapses,which can prevent successful weight loss or even lead to weight regain,according to Forman.The study evaluated the effectiveness of the app among weight loss program participants and individuals attempting to follow an online weight management plan fr
14、om Weight Watchers for eight weeks.OnTrack uses advanced statistical methods machine learning to learn over time a users individual patterns of eating.Specifically,it learns patterns that are predictive of staying on ones weight loss plan and patterns that are predictive or lapsing from ones plan.Wh
15、en the app detects the risk of lapsing is high,it sends a special coaching message that matches the reasons someone is at risk.For example,the app can predict a person is eating late at night because of being bored at home with tempting food.The predictions get better over time as the app learns a u
16、sers behavioral patterns.According to Forman,over the course of the study,participants averaged a 3.13 percent weight loss and reduction in unplanned lapses.The next step is clinical trial to confirm the apps ability as a weight loss tool.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了一款名为OnTrack的应用程序,可以帮助人们坚持减肥计划。文章介绍了这款应用
17、的工作原理和取得的一些成效。4What is OnTrack used to do?ATo keep track of phones.BTo plan route for its users.CTo predict possible mental disease.DTo help stick to weight loss plans.D细节理解题。根据第一段中“According to a recent study,led by Evan Forman,a psychology professor from Drexel University,a smartphone app called O
18、nTrack can predict ahead of time when users are likely to lapse in their weight loss plans and help them stay on track.”可知,OnTrack是用来帮助坚持减肥计划的。故选D。5What is Paragraph 3 mainly about?AThe basic principles of OnTrack.BThe main patterns of healthy eating.CThe importance of weight loss plans.DThe develop
19、ment of machine learning.A段落大意题。根据第三段“OnTrack uses advanced statistical methods machine learning to learn over time a users individual patterns of eating.”可知,第三段主要讲了OnTrack的基本运行原则。故选A。6Which of the following would Forman agree with?AOnTrack may have side effects.BOnTrack is popular among young peopl
20、e.COnTrack does very well in predicting lapses.DOnTrack is a clinically proven weight loss tool.C推理判断题。根据最后一段中“According to Forman,over the course of the study,participants averaged a 3.13 percent weight loss and reduction in unplanned lapses.”可推知,Forman可能会同意C选项“OnTrack在预测失误方面做得很好”的说法。故选C。7Why does
21、the author write the text?ATo give tips on losing weight.BTo introduce a smartphone app.CTo analyze what leads to lapses.DTo encourage people to keep fit.B推理判断题。根据第一段中“According to a recent study,led by Evan Forman,a psychology professor from Drexel University,a smartphone app called OnTrack can pre
22、dict ahead of time when users are likely to lapse in their weight loss plans and help them stay on track.”结合文章主要介绍了一款名为OnTrack的应用程序,可以帮助人们坚持减肥计划。文章介绍了这款应用的工作原理和取得的一些成效。可推知,作者写这篇文章是为了介绍一款智能应用程序。故选B。.阅读七选五Five Tips That Help You Fall Asleep QuicklyLower the room temperature 1 During the sleep,the core
23、 temperature decreases,while the temperature of your hands and feet increases.You might be hard to fall asleep if your room is too warm.Setting your thermostat(恒温器)to a cool temperature between 1523C could help.Get on a scheduleWaking up and going to bed at the same time each day can help your biolo
24、gical clock keep a regular schedule. 2 So,set your alarm clock at the same time each day and go to bed at relatively the same time daily. 3 Using electronic devices late at night is terrible for sleep.Watching TV,playing video games,and using a mobile phone can make it significantly harder for you t
25、o fall and stay asleep.You had better disconnect all electronics and put away computers and mobile phones so you can ensure a quiet place,free of distractions(干扰物)Read somethingReading could be a good activity to help you calm down before bed. 4 But electronic books may produce a kind of light that
26、can make it harder for you to fall asleep.So you had better read a paper book in order to relax and improve your sleep.Exercise during the dayIt is important to maintain a moderateintensity(强度适中的) exercise routine.The time of the day when you exercise is also critical.To promote better quality sleep
27、,working out early in the morning appears to be better than working out later in the day. 5 AOur body temperature changes when we fall asleepBChange your biological clockCOvertraining has been linked to poor sleepDTurn off all electronicsETherefore,moderate exercise in the morning could benefit your
28、 sleepFIt seems that bedtime reading may promote longer sleep for youGOnce your body adjusts to this schedule,it will be easier to fall asleep and wake up around the same time every day【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了五条帮助快速入睡的建议。1A根据空后“During the sleep,the core temperature decreases,while the temperature of y
29、our hands and feet increases.”可知,睡觉时人体的温度会变化,A项引出下文,且符合本段主旨。故选A项。2G上文“Waking up and going to bed at the same time each day can help your biological clock keep a regular schedule.”提到要养成规律的作息时间表,结合后文“So,set your alarm clock at the same time each day and go to bed at relatively the same time daily.”可知,
30、空处应是说规律的作息时间表的好处,故选G项。3D空处是段落小标题,根据本段首句“Using electronic devices late at night is terrible for sleep.”和最后一句“You had better disconnect all electronics and put away computers and mobile phones so you can ensure a quiet place,free of distractions.”可知,本段主要讲电子设备干扰睡眠,因此要关闭它们。故选D项。4F本段是描述阅读和睡眠的关系,空前一句“Read
31、ing could be a good activity to help you calm down before bed.”提到睡前阅读是有助于平静的有益活动,空处应是进一步描述睡前阅读的具体好处,故选F项。5E空前两句“The time of the day when you exercise is also critical.To promote better quality sleep,working out early in the morning appears to be better than working out later in the day.”提到,锻炼的时间也很重要,为了提高睡眠质量,早上锻炼比晚些时候锻炼效果更好。由此可推知,设空处解释早上锻炼有助于睡眠。E项“因此,早上适度运动有利于睡眠。”总结上文。故选E项。