收藏 分享(赏)

学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc

上传人:a**** 文档编号:459257 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:11 大小:271KB
下载 相关 举报
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第1页
第1页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第2页
第2页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第3页
第3页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第4页
第4页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第5页
第5页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第6页
第6页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第7页
第7页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第8页
第8页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第9页
第9页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第10页
第10页 / 共11页
学海导航2014届英语(牛津译林版)一轮同步训练:Module2 Unit2.doc_第11页
第11页 / 共11页
亲,该文档总共11页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、来源:中国教育出版网.完形填空(18 min.)AI was driving home from a meeting this freezing evening at about 5, stuck in traffic on Colorado Blvd, and my car started to choke and then died.I barely managed to walk into a gas station, hoping that I would not be blocking traffic and would have a somewhat _1_ spot to wai

2、t for the tow truck (拖车). Before I could make the _2_, I saw a woman walking out of the “quickie mart” building, and it looked like she _3_ on some ice and fell onto a gas pump! So I got out to see if she was okay. When I got there, it looked more like she had been overcome by sobs than that she had

3、 _4_. She was a young woman who looked really worn out with _5_ circles under her eyes. I asked her if she was okay and if she needed help, and she just kept saying “I dont want my kids to see me _6_,” so we stood on the other side of the pump from her car. She said she was _7_ to California and tha

4、t things were extremely _8_ for her right now.So, I asked, “And you were praying?” That made her back away from me a little, but I _9_ her I was not a crazy person and said, “He heard you, and He sent me.”I took out my _10_ and swiped it through the card reader on the pump so she could _11_ her car

5、completely. Then I hurried to the next door McDonalds and bought two big bags of food. She gave the food to the _12_ in the car who attacked it like wolves, and we stood by the pump eating fries and talking a little.1. A. warm B. safe C. empty D. large2. A. preparations B. decision C. bills D. call

6、3. A. stepped B. slipped C. waited D. walked4. A. expected B. estimatedC. fallen D. imagined5. A. bright B. dark C. colorful D. frozen6. A. talking B. falling C. walking D. crying 7. A. flying B. hurrying 来源:zzsC. driving D. walking8. A. rough B. typical C. sharp D. tight9. A. astonished B. approved

7、 C. showed D. convinced10. A. money B. food C. card D. car11. A. start out B. fill up C. pull up D. get over12. A. kids B. passersby C. husband D. boys BAs we go through life we have relationships that dont work out, jobs that just arent right, exams that we failed, initiatives that dont succeed. Th

8、e more new things we try, the 1._ failures we are likely to have. In fact, the only way to avoid failure is to do nothing 2._.The important thing is 3._ we deal with failure. Experiencing failure can be a learning experience and an opportunity 4._ a fresh start. If you read the life stories of succe

9、ssful people 5._ inventors, explorers, scientists or statesmen you will find that their early careers are littered with failures. Abraham Lincoln, suffered many defeats in his career in politics 6._ losing the nomination for vice president in 1856 7._ his second run at being a US. Senator in 1858. T

10、wo years later he was elected president.The important point is to use your setbacks as learning experiences and make 8._ stepping stones to future success. There are always positives you can take from every episode in your life.阅读理解(8 min.)Irenes mother stood in the doorway, tears streaming down as

11、she sobbed, body quivering. The door had just slammed moments before. In all of her ten years of wisdom, she had learnt too many things to last her a lifetime. She learnt the glance her mother would give her father when he came home late, walking funny and stumbling into the furniture. She learnt th

12、e sadness in her mothers face as she tucked her in and daddy still had not come home. She hated the dark, cold stares they gave each other all the time. But now, seeing her mother leaning against the door, she just had to do something. Long moments passed. She felt awkward and nervous, not knowing w

13、hat to do, what to say or what was happening. She swore then_and_there that she was not going to be like that with her husband, not with her kids standing by. The thought of her friend, Matilda, came to her mind. Matilda had parents that said nice things to each other. They held hands and took her t

14、o great places like Disneyland. “Why cant my parents be like that?” she thought to herself. Irene took a deep breath and ran up to her mommy and hugged her as tightly as her small arms possibly could. She whispered, “ I love you, mommy. I really do.” Then she leaned up to kiss her neck. She held her

15、 close and she could feel the smile against her cheek, and her damp eyelashes too.来源: “Baby,” she said, “ I love you so much it hurts. Im so sorry. I wish things were better for you, I do. I didnt bring you into this world to live like this.” 1. What kept Irenes father out so late every night?A. He

16、was out drinking.B. He always had to work late.C. He did not like being home.D. He wanted to avoid seeing Irene and her mother.2. Why did Irene swear not to fight with her husband in front of her kids?A. She felt it was not fair to them.B. She wanted her children to have a perfect life.C. She knew h

17、ow traumatic (痛苦的) it would be for them.D. She did not want them to be exposed to negative behavior.3. What does the underlined phrase “then and there” mean in the second paragraph?A. for sure B. in beliefC. everywhere D. at once4. Why did Irene feel she had to do something when she saw her mother c

18、rying at the doorway?A. She felt awkward and nervous.B. She felt the need to comfort her mother.C. That was her way of reacting to the situation.D. She was angry with her father for reducing her mother to tears.5. What emotion was Irenes mother experiencing in the last paragraph?来源:中教网A. Guilt. B. A

19、nger.C. Contempt. D. Regret.阅读填空(10 min.)American public education has changed in recent years. One change is that increasing numbers of American parents and teachers are starting independent public schools called charter schools.In 1991, there were no charter schools in the United States. Today, mo

20、re than 2300 charter schools operate in 34 states and the District of Columbia. 575,000 students attend these schools. The students are from 5 years of age through 18 or older.A charter school is created by groups of parents, teachers and community members. It is similar in some ways to a traditiona

21、l public school.It receives tax money to operate a number of students. The charter school must prove to local or state governments that its students are learning. These governments provide the school with the agreement, or charter that permits it to operate.Unlike a traditional public school, howeve

22、r, the charter school does not have to obey most laws governing public schools.Local, state or federal governments cannot tell it what to teach.Each school can choose its own goals and decide the ways it wants to reach those goals. Class sizes are usually smaller than in many traditional public scho

23、ols. Many students and parents say teachers in charter schools can be more creative.However, state education agencies, local educationgoverning committees and unions often oppose charter schools.They say these schools may receive money badly needed by traditional public schools. Experts say some cha

24、rter schools are doing well while others are struggling.Congress provided 200 million dollars for establishing charter schools in the 2019 federal budget. But, often the schools say they lack enough money for programs.Many also lack needed space. District officials say they have provided 14 former s

25、chool buildings for charter education. Yet charter school supporters say officials should try harder to find more space.Title: 1. _ 2. _Independent public schoolsSimilarities between charter schools and traditional schools3. _ to operate a number of studentsHaving to prove its students are learningG

26、etting 4. _ to operate from government来源:中|国教|育出|版网5. _ between charter schools and traditional schoolsNot having to obey most laws for public schoolsBeing free to decide the 6. _Being free to choose the goals and decide 7. _ themThere usually being 8. _ students in charter schools classes来源:1ZXXKHa

27、ving teachers who are more creativeCharter schools problems Opinions from education departmentsThese schools receiving money badly needed by 9. _Not all doing wellOpinions from charter schoolsLacking enough moneyLacking 10. _ 形容词和副词.完形填空When I was a little boy, my mom liked to make breakfast food fo

28、r dinner now and then. And I remember one night in particular when she made breakfast after a long, _1_ day at work. On that _2_, my mom placed a plate of extremely burned biscuits in front of my dad. _3_ all my dad did was reach for his biscuit, smiled at my mom and asked me how my day was at schoo

29、l. I dont remember what I told him that night, but I do remember watching him put butter on that biscuit and eat every bite!When I got up from the table to my room to prepare for tomorrows _4_, I remember hearing my mom apologize to my dad for burning the biscuits. And Ill _5_ forget what he said: “

30、Baby, I love burned biscuits.”Later that night, I went to kiss Daddy good night and I asked him if he _6_ liked his biscuits burned.He held me in his arms in deep love and said, “Your Momma put in a hard day at work today and shes real very _7_. And besides a little burnt biscuit never hurt anyone!”

31、 Hearing that, I was very moved by the _8_ of the parents and the deep love between them.You know, life is full of _9_ things and people: Im not the best housekeeper or cook. 来源:Zxxk.ComWhat Ive learned over the years is that learning to accept each others faults and choosing to celebrate each other

32、s _10_ is one of the most _11_ keys to creating a healthy, growing, and _12_ relationship. 来源:Zxxk.Com1. A. boring B. toughC. unlucky D. special2. A. holiday B. afternoonC. morning D. evening3. A. Yet B. ThusC. Otherwise D. As4. A. cleaning B. classesC. breakfast D. housework5. A. sometimes B. onceC

33、. never D. ever6. A. hardly B. finallyC. immediately D. actually7. A. unhappy B. tiredC. careless D. nervous8. A. humor B. considerationC. motivation D. ambition9. A. uncertain B. impossibleC. unsatisfactory D. imperfect10. A. differences B. experiences C. behaviors D. conclusions11. A. convenient B

34、. difficultC. important D. useless12. A. similar B. uniqueC. creative D. permanent.单项填空()13. Anyone, whether he is an official or a bus driver, should be _ respected. (2019福建)A. especially B. equally C. naturally D. normally()14. Can you lend me the book Gone with the Wind? Sorry. I returned it to t

35、he library just now. Maybe it is still _. (2019福建)A. available B. affordable C. acceptable D. valuable()15. “Perhaps we need to send for Dr. Smith to see what we can do about it,” Father suggested _ to his neighbor who had come to discuss the problem.(2019湖北)A. tentatively B. thoughtlessly C. defini

36、tely D. rudelyUnit 2.A:本文记叙了作者帮助一个女人和几个小孩子的故事。1. A根据第一段的this freezing evening可知作者是要找一个warm “暖和”的地方。2. D根据前面可知作者是想打电话叫拖车,故选call。preparation“准备”; decision“决定”; bill“账单”。3. B空后有“摔倒在油管上”,可见她是在雪上slipped “滑了一跤”。4. C作者跑上前去想帮一把。结果发现与其说她fallen “摔倒了”感到痛苦,倒不如说她在忍住啜泣更加难过。estimate“估算,评估”。5. B根据空前worn out“筋疲力尽”可知

37、答案。6. D呼应前面的sobs。不想让孩子们看到她在crying “哭泣”。7. C根据上一句的her car获得信息。8. A对现在的她来说,自己摔了一跤还筋疲力尽,可见情况非常rough “糟糕”。 typical “典型的”;sharp“锋利的”;tight“紧的”。9. D根据上一句“这使她倒退了好几步”,说明她对作者有防范。空后提到“我不是一个疯子”,这句话是作者试图解释前面的话,让她放心。convince“使信服”符合题意。astonish“惊奇”;approve“赞成”。10. C从空后的card reader可知此处指“卡”card。11. B加油就是把油fill up “灌

38、满”汽车。start out“发动,启程”;pull up“停车”; get over“克服”。12. A根据第6空前的提示可知。来源:Zxxk.ComB:1. more考查形容词的比较等级。固定结构the more,the more“越越”。 2. new考查形容词。根据上下文可知: 只要做新的一件事,就有可能失败。 3. how考查从属连词。引导表语从句。根据deal with failure确定答案。 4. for考查介词。 表示“一个的机会”。5. like/especially考查副词。根据后面列举的例子可知答案。 6. including考查介词。表示“包含”。 7. and考查并

39、列连词。表示前后并列关系。 8. them考查代词。代替上文中的learning experiences。来源:Z+xx+k.Com. 1. A从第一段的“walking funny and stumbling into the furniture” 可得知她爸爸每天晚上都出去喝酒。2. C对她自己来说这样的事情是非常痛苦不堪的,所以她不想以后她自己的孩子也遭受和她一样的痛苦。3. D在痛苦的那一刻,她立马就产生了这样的想法。4. B看到妈妈这么痛苦,她觉得有必要去安慰妈妈。5. A妈妈说“Im so sorry. I wish things were better for you, I do

40、. I didnt bring you into this world to live like this.”(对不起, 我希望这个家对你来说会更好。我并不想让你在这样的世界里生活。)所以母亲是内疚的。. 本文着重讲述了美国的政府特许学校(charter school)的相关情况:它的定义、与传统学校对比之异同以及存在的问题等。1. Charter schools直接题。综合全文可以得出。2. Definition / Meaning概括题。3. Receiving tax money改写题。根据第三段“It receives tax money to operate a number of

41、students.”可得出。4. agreement (or charter)直接题。根据第三段“These governments provide the school with the agreement, or charter that permits it to operate.”可判断。5. Differences概括题。对比上面similarities可得。6. teaching contents改写题。根据第四段“Local, state or federal governments cannot tell it what to teach.”可判断。7. how to reac

42、h / ways to reach / ways of reaching改写题。根据第五段 “Each school can choose its own goals and decide the ways it wants to reach those goals.”可判断。8. fewer改写题。根据第五段 “Class sizes are usually smaller than in many traditional public schools.” 可判断。9traditional public schools直接题。由倒数第二段“They say these schools may

43、 receive money badly needed by traditional public schools.”可判断。10. (needed) space直接题。根据最后一段 “Many also lack needed space.”可判断。形容词和副词.本文为一篇记叙文。讲述了作者爸爸和妈妈之间的相处之道。旨在告诉我们一个道理:要想保持健康、发展和持久的关系,很重要的一点就是要接受别人的不足。1. B从空格7前的a hard day at work today可知妈妈很辛苦地工作。tough 艰苦的, 坚强的, 坚韧的; boring 令人厌烦的; unlucky 不幸的; spe

44、cial 特别的。2. D从第二段的I dont remember what I told him that night可知是晚上。3. A从后文reach for his biscuit可知爸爸的行为与自己的预料想法相反。因此表示转折关系。4. B从第二段的asked me how my day was at school可知作者当时是学生,所以应该是起身为第二天的课程做准备。5. C从最后一段作者谈自己对那件事的感悟可推知作者绝不会忘记爸爸当时对妈妈说的话。6. D从后文爸爸对作者说的话可知作者并不相信爸爸对妈妈说的话,所以想问爸爸是否真的喜欢烤糊的饼干。actually实际上,事实上;h

45、ardly 刚刚,几乎不,严厉的; finally 最后,终于; immediately 立即,马上。7. B从前文a hard day at work可推知应该是很累了。tired 疲劳的; unhappy 不幸福的; careless 不细心的; nervous 紧张的。8. B从前文可知该夫妻非常替对方考虑,彼此都很体贴。consideration 体谅, 考虑; humour 幽默; motivation 动机;ambition 雄心。9. D从后文Im not the best housekeeper or cook可推知是不完美的人和事。10. A从前文each others fa

46、ults可知是接受别人的不足或不同之处。11. C从后文creating a healthy可知接受别人的不足对于保持友谊非常重要。important 重要的; convenient 方便的; difficult 困难的; useless 无用的。12. D从前文healthy, growing可推知是建立健康、发展和持久的关系。permanent 永久的, 持久的; similar 相似的, 类似的; unique 唯一的, 独特的; creative 创造性的。. 13. B句意:无论是官员还是公共汽车司机,都应该平等地被尊敬。equally平等地,公平地。especially尤其地;naturally自然地;normally正常地,只有B项符合题意。14. A根据前半句“我刚刚还给图书馆”和下半句中的still可知这本书或许还可得到,用available。affordable “支付的起的”;acceptable “可接受的”;valuable“贵重的”均与题意不符。15. A句意:“看来我们要请史密斯先生来看看我们对此如何处理”,父亲对到此讨论问题的邻居试探性地说。A项“试探性地”,符合语境。B项意为“欠考虑地”,C项意为“明确地”,D项意为“粗鲁地”,都与语境不符。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1