收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语人教版必修2课时作业7 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES LEARNING ABOUT LANGUAGE .doc

上传人:a**** 文档编号:454524 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:4 大小:61KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语人教版必修2课时作业7 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES LEARNING ABOUT LANGUAGE .doc_第1页
第1页 / 共4页
2020-2021学年高中英语人教版必修2课时作业7 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES LEARNING ABOUT LANGUAGE .doc_第2页
第2页 / 共4页
2020-2021学年高中英语人教版必修2课时作业7 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES LEARNING ABOUT LANGUAGE .doc_第3页
第3页 / 共4页
2020-2021学年高中英语人教版必修2课时作业7 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES LEARNING ABOUT LANGUAGE .doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、.阅读理解Skiing has always been a big part of Mikaela Shiffrins life. Her dad ski raced all through college and her mom raced and coached skiing. The Shiffrins taught Mikaela and her brother, Taylor, to ski at a very young age. At two and a half years old, Mikaela made her first ski run down her drivewa

2、y on plastic skis.Mikaela loved skiing. From ages 8 to 11, she did hundreds of training runs on small hills to learn the skills of slalom skiing (障碍滑雪). When Mikaela was 11, she began to learn at the Burke Mountain Academy, a Vermont boarding school for skiers. She took classes, studied, and practic

3、ed her skiing. According to Burke Mountain Academy headmaster Kirk Dwyer, “What separated Mikaela from others was the degree of her commitment (投入) to be the best. Mikaela practiced more than anyone and believed in herself then and now.” At age 14, Mikaela began her international career when she rac

4、ed in the world championships for 13and 14yearolds. And she won!By the time she was 17, she had already won her first World Cup race. “Living away from home four and five months at a time can be difficult,” Mikaela says. “But it can also be exciting. Im getting to see the world.” When Mikaela began

5、ski racing in Europe, her mother, Eileen, stayed with her. She worked as her highschool teacher while they were on the road. “She has always been a superhard worker.” says Eileen.For Mikaela, working hard is a fulltime job. Even her offseason is work time. “If you want something, just try your best,

6、” she says. At the 2014 Winter Olympic Games in Sochi, Russia, 18yearold Mikaela Shiffrin became the youngest slalom skier ever to win an Olympic gold medal.本文是一篇记叙文。文章主要介绍了Mikaela Shiffrin通过滑雪走向奥运冠军的历程。1According to the text, Mikaela _.Alearned to ski by herselfBwas born into a skiing familyCfirst

7、skied when she was 3 years oldDgot to know slalom skiing at the age of 14答案:B解析:细节理解题。由第一段中的Her dad ski raced all through college and her mom raced and coached skiing.可知,Mikaela出生在一个热爱滑雪的家庭,故选B项。2What Kirk Dwyer said suggested that _.AMikaela was cleverer than the other kidsBMikaela was too young to

8、 learn skiingCMikaela was a hardworking girlDMikaela was a slow learner答案:C解析:推理判断题。由第二段中Kirk Dwyer所说的Mikaela practiced more than anyone可知,她是一个十分用功的女孩,故选C项。3Who helped Mikaela with her school lessons when she traveled to Europe?AHer mother.BHer father.CKirk Dwyer. DTaylor Shiffrin.答案:A解析:细节理解题。由第三段中

9、的When Mikaela began ski racing in Europe, her mother, Eileen, stayed with her. She worked as her highschool teacher可知,在Mikaela前往欧洲参加比赛时,她妈妈一直陪伴着她并且给她补习功课,故选A项。4What would be the best title for the text?AThe 2014 Winter Olympic GamesBThe Burke Mountain AcademyCAn Introduction to Slalom SkiingDA Young

10、 Skiers Fight for Success答案:D解析:标题归纳题。本文主要介绍了Mikaela Shiffrin这位小姑娘通过滑雪走向奥运冠军的历程,故选D项。.语法填空I am Adam Rouse.I first _1_(buy)cannabis from a man in the street and continued to buy cannabis from _2_ (he) for six months and as a result,I got addicted _3_it.One day,the man offered me some crack cocaine,a

11、more _4_(power)drug.When I went back to the man for more crack cocaine,he asked me for a lot of money.I was in terrible pain when I couldnt afford to buy any drugs._5_(get) money,I broke into _6_ house and stole something to sell for money.The more drugs I took,the more addicted I became.So I had to

12、 steal something every day to pay for the drugs.One day,I _7_(catch)stealing and sent to the police station.The next day,a doctor came to see me and told me that I could die _8_I couldnt stop taking drugs.I took his advice and stopped _9_(immediate)Now I work in a center for drug addicts,_10_(help)o

13、thers to stop taking drugs.本文介绍作者从原来的吸毒、偷东西到被抓,再到戒毒后在戒毒所工作的事情。1bought解析:所填词和后面的continued是并列关系,故答案为bought。2him解析:介词from后面用代词宾格,故答案为him。3to解析:get addicted to对上瘾,故答案为to。4powerful解析:句意:一天这个人提供给我一些强效可卡因,一种更强效的毒品。形容词修饰名词,故答案为powerful。5To get解析:句意:为了得到钱,我闯进一个屋子,偷了东西去卖钱。此处是动词不定式作目的状语,故答案为To get。6a解析:此处是泛指一个屋子,故答案为a。7was caught解析:句意:一天我在偷东西时被抓住,被送到了公安局。根据句意可知,此处用一般过去时的被动语态,故答案为was caught。8if解析:句意:第二天一个医生来看我,并告诉我如果我不停止吸毒,我可能会死。此处是if引导的条件状语从句。9immediately解析:句意:我听取了他的建议,立即停止了吸毒。副词修饰动词stopped,故答案为immediately。10helping解析:句意:现在我在一家戒毒所工作,帮助别人戒毒。此处是现在分词作伴随状语,故答案为helping。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1