收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 课时分层作业5 Unit 2 Robots Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc

上传人:a**** 文档编号:454321 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:5 大小:46.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 课时分层作业5 Unit 2 Robots Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业5 Unit 2 Robots Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业5 Unit 2 Robots Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业5 Unit 2 Robots Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业5 Unit 2 Robots Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 2 Robots课时分层作业(五)Section 语言知识练习固基础.单句语法填空1Hearing the students answer,the old professor nodded with great satisfaction(satisfy)2I dont feel envy at your journey in this bad weather. 3We desire that immediate help (should) be given (give) to the local villagers.4The accused man was declared (dec

2、lare) innocent by the court yesterday.5This model had been tested (test) out before it was put into production.6Back at the hotel,I rang up All Nippon Airways and booked a flight to Tokyo that evening.7He quickly turned around/round when he heard someone asking for help behind him.8It is obvious tha

3、t they are all putting up their hands voluntarily answering questions.9My sister was against my suggestion while my brother was in favour of it.10The accident happened on such an evening with strong winds accompanied (accompany) by heavy rain.完成句子1. 他在英语竞赛中获得了一等奖真让人感到兴奋。It is exciting that he has wo

4、n the first prize in the English contest.(it)2他们渴望他们有权参加会议。They desired that they (should) have the right to attend the meeting(attend)3我们不允许你们在考试时作弊,这对其他考生是不公平的。We cant have you cheating in the exam,because it is unfair to others.(have)4从前,那里住着一位老渔夫。Once there lived an old fisherman.5她宣称她再也不愿为那家公司工

5、作了。She declared that she didnt want to work for the company any longer.(declare)高考题型练习提能力.阅读理解It was many years ago.I was a young dad sitting on the couch reading a fairy tale to my little girl.She sat next to me with her head on my arm as I told the tale.When it came to the end I finished with thos

6、e famous words:“And they lived happily ever after.”As I looked over to her with her wavy(卷曲的),brown hair and big,innocent eyes I could see the smile on her face and I never wanted it to end.Then it dawned on me that the ending of the book was what I wanted for her.I wanted her to“live happily ever a

7、fter”Still,deep in my heart I knew that this couldnt always be so.I knew that there would be times when her heart was broken.I knew there would be times when she cried in grief and I couldnt comfort her.I knew there would be times when all she felt was fear,sadness,sorrow and despair.As I stroked he

8、r hair and smiled at her I hoped that those times would be brief and that she would have joy in her life more often than not.Living happily ever after,though,seemed out of the question.It takes me a lot of years to realize that it is possible to live happily ever after.You just have to do it“one day

9、 at a time”Happiness you see isnt some reward that you get at the end of your journey.Happiness isnt something that depends on what life you own.Happiness is something you create in your life choice by choice and day by day.The truth is that happiness comes when you love.Love is a gift from God.It i

10、s love that mends broken hearts.It is love that heals grief.It is love that gives us joy.Choose to “live happily ever after,one day at a time”【语篇解读】本文是夹叙夹议文。作者希望女儿能够像故事书中的大结局一样,从此以后过上快乐幸福的生活。后来作者明白:幸福来自自己的创造,来自充满爱的心灵。1What is the authors wish to his daughter?AGetting a good job in the future.BMaking

11、 many friends in her school.CTraveling around the world in her life.DHaving a happy life ever after.D细节理解题。根据第一段最后一句中的live happily ever after可知,作者希望女儿从此以后过上幸福的生活。2What can we know from Paragraph 2?ALifes meaning consists in devotion.BLife is always full of difficulties and challenges.CThere are time

12、s that life goes against us.DEveryone has the right to obtain happiness and freedom.C推理判断题。本段作者写了女儿今后可能遇到的害怕、哀痛、悲伤、绝望的时刻,这些都是生活中与我们的心意背道而驰的。故选C。3How to get happiness in the authors opinion?AReward yourself once a day.BCreate it by yourself in your daily life.CGet rid of those disturbing things.DTake

13、 charge of your life independently.B细节理解题。根据文中第三段最后一句“Happiness is something you create.”可知,作者认为幸福需要自己去创造。4What is the authors purpose in writing the passage?ATo show the significance of love.BTo describe a daughters growth.CTo introduce the definition of love.DTo tell a young fathers experience.A主旨

14、大意题。根据文章最后一段中的“The truth is that happiness comes when you love.Love is a gift from God.It is love that mends broken hearts.It is love that heals grief.It is love that gives us joy.”可知,作者写这篇文章的目的是表明爱的意义和重要性,故选A。.完形填空A Person Who Has Influenced My LifeThere is always a time in ones life when a hero co

15、mes along. Someone who has inspired you can really help you learn what life is about.I 1 it as if it was yesterday. I was fifteen years old that year. It was around eight oclock one evening when my mother received a phone call from her brotherinlaw, who told us my aunt was in hospital and that the d

16、octor 2 them she would need an operation immediately. My family became very 3 about my aunts situation.While my aunt was in the hospital with special 4 ,my cousin Mark, who is mentally disabled, spent time with my family. Mark was seventeen at the time, and had been born with severe mental disorders

17、, which 5 a wide range of social and physical problems for him throughout everyday life.He never had any true friend 6 no one could relate to him. I must admit that at the beginning I was filled with uncertainty as to how much of a 7 my cousin would bring on my family.Now looking back at it saddens

18、me to see the 8 I once showed.Over the two weeks when Mark lived with my family,I probably understood more about life and its meanings. Thinking back,I took 9 in daily life for granted,believing it would always be there. I never even thought about being able to do things like walking, brushing my te

19、eth,or going to the bathroom on my own. Now I see how 10 I am to be able to do these things independently.Mark was seventeen, but learned on a nineyearold 11 . Although his learning ability was slower than most, he could still learn. He explored possibilities to do most of the things everyone else d

20、id. 12 he did pretty well and succeeded in almost everything he tried to do. He 13 his illness and showed an ambition to love life. To him, having a successful life means achieving goals on his own terms and at his own pace.Mark is my hero,for his disability has forever 14 my viewpoint on life. It s

21、eems like a welldeserved life when youre fifteen,and it is amazing how in a period of time your point of view can change so 15 【语篇解读】本文介绍了自己的英雄堂兄Mark是如何影响了作者人生的故事,从中让读者了解到每个人都有那么一个人在影响着自己,启发着自己学到人生的真谛。1A.acceptBrememberCimagineDdiscoverB我记得这件事就好像发生在昨天似的。2A.promisedBinformedCshowedDbeggedB医生告知他们我阿姨要立

22、刻动手术。3A.curiousBsureCdisappointedDworriedD我的家人都非常担忧我阿姨的状况。4A.careBactionCpurposeDinterestA当阿姨在医院里得到特别的照顾时,我的堂兄Mark和我们待在一块儿。5A.createdBfacedCfoundDinfluencedA神经紊乱给他的日常生活带来了很多的问题。6A.unlessBalthoughCuntilDbecauseD他没有任何真正的朋友,因为没人和他交往。7A.puzzleBfailureCburdenDconflictC我必须承认的是刚开始的时候我不知道他会给我家带来多少负担。8A.weak

23、nessBignoranceCreliefDmercyB现在看来我当时表现出来的无知令我很悲伤。9A.anythingBsomethingCnothingDeverythingD回想起来,我认为生活中的一切都是理所当然的。10A.powerfulBbraveCluckyDsuccessfulC现在我知道能独立做这些事是多么幸运啊。11A.varietyBlevelCjobDbalanceBMark 17岁了,但学习能力相当于9岁的水平。12A.TypicallyBOccasionallyCAccidentallyDActuallyD事实上他做得很好。13A.challengedBpreventedCtreatedDreportedA他向病魔发起挑战,表现出热爱生活的态度。14A.representedBchangedCformedDsupported BMark就是我的英雄,因为他的残疾永远改变了我对生活的态度。15A.easilyBnormallyCproperlyDcompletelyD在这一段时间观点改变得如此彻底令人吃惊。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1