1、课时作业(十五)Unit 4Section Learning about Language & Using Language.单句语法填空1The application WeChat provides a networking platform _ communication is faster and easier.2Luckily, many people and organizations donate a lot of money _ (help) them receive college education smoothly.3Mrs. Green had just finishe
2、d her housework _ her son Tony got home yesterday.4Deeds are better than words when people are _ need of help.5The people who made great _ (contribute) to human beings and society should be respected.6It is not who you are _ what you have done for the society that matters.7With all the tickets _ (pu
3、rchase), they went into the cinema.8They set off for the destination too late; otherwise they wouldnt _ (stick) in the storm.9The UN is seeking a(n) _ (politics) solution rather than a military one.10The meeting held the day before yesterday discussed the fair _ (distribute) of income and wealth.阅读理
4、解AAsk many actors and they will tell you it is hard to get work when you are just starting out and as you get older. However, it has not been the case for American musical (音乐剧) actress Susan Watson.In 1958, at the age of 20, Watson was offered a part in the musical,West Side Story, in London. At th
5、at time, she was still a student at New York Citys Juilliard School for musicians, dancers and actors. More than 50 years later, she was offered another part. Watson took an important role in a remake of the musical, Follies, at the Kennedy Center in Washington and the Marquis Theatre in New York Ci
6、ty. In both cases, the offers came from musical theater legend Stephen Sondheim. He wrote the lyrics for West Side Story and the music and lyrics for Follies.As a teenager, Watson developed her dancing, singing and acting skills in her hometown of Tulsa, Oklahoma. She traveled to study at New York C
7、itys Juilliard School before Sondheim interrupted her studies with the offer of a part in West Side Story. The awardwinning musical, based on William Shakespeares Romeo and Juliet, tells a story of the struggles of immigrants (移民) in New York City. In the following two decades, Watson had starring r
8、oles in such wellknown musicals as The Fantasticks,Bye Bye Birdie, Carnival, Celebration and No, No, Nanette.Musicals are an American invention. They tell stories through many art forms: spoken words, songs, acting and dances.“Music adds an important emotional element, making an interesting story ev
9、en more powerful,” Watson said.At age 78, Watson now lives in California, but she has not stopped performing. She just released a new album called The Music Never Ends. She is excited that six of the 14 songs on her new album were written by “empowered (获得授权的) women”, including Nancy Ford and Gretch
10、en Cryer. She says her new musical record is selling “very well” partly because people do not have to go to a store to buy it. They can buy it online, like almost any other product.1What does the author mean by saying that it has not been the case for Susan Watson?AShe didnt retire after she got old
11、.BShe started out as an actress early.CShe became an actress by chance.DShe doesnt have trouble in getting work.2What did Susan Watson do while studying in New York Citys Juilliard School?AShe received a very important offer.BShe developed her dancing and singing skills.CShe asked Stephen Sondheim f
12、or an opportunity.DShe starred in William Shakespeares Romeo and Juliet.3Which of the following is the latest musical Susan Watson has starred in?AWest Side Story. BFollies.CThe Fantasticks. DCelebration.4According to Susan Watson, whats one of the reasons why her new album sells well?AIt is sold na
13、tionwide in stores.BIts convenient for people to buy it.CShe is a very famous musical actress.DMany empowered women wrote the songs in it.BWe all know donating blood provides a vital lifeline to those in need, but a growing body of research suggests that it could have health benefits for the donor t
14、oo.Findings have shown that donating blood reduces the risk of heart attacks and even cancer.It even burns quite a bit of energy650 calories (卡路里) for every pint (568 ml) given.The news could come as a promotion (宣传) of British blood banks which use an average of 7,000 units of blood every day.It is
15、 thought that the benefits arise from lowering high iron levels.Iron affects how thick and sticky the blood is. High iron levels cause the blood to be thicker.Raised iron levels also keep blood from flowing smoothly.Because donating blood removes some of its iron, it may therefore have a protective
16、benefit if done on a consistent basis by helping thin the blood.According to a study from the Journal of the American Medical Association, researchers found that those aged 43 to 61 had fewer heart attacks when they donated blood every six months.A study of 2,682 men from Finland found they had an 8
17、8 percent reduced risk of heart attacks than those who didnt donate, reported Medical Daily.Likewise, a study published in the Journal of the National Cancer Institute also links iron to an increased cancer risk.The fourandahalfyear study involving 1,200 people found those who made blood donations t
18、wice a year had a lower risk of cancer and death than those who didnt.However, these benefits depend on making donations on a regular basis, rather than once in a while.Another effect of donating blood is that it can burn a large number of calories too.The University of California in San Diego says
19、that for every one pint of blood donated, 650 calories are burned as the body must fill itself up.Although this seems to be an attractive effortfree way to lose weight, the NHS Blood and Transplant centre still encourages people to donate for the benefit of others first, rather than for themselves.5
20、How can giving blood prevent heart disease?ABy keeping blood from flowing fast.BBy increasing bloods thickness.CBy reducing iron in the blood.DBy helping iron work better.6The author mentions the three studies to _.Aprove the serious harm of cancerBsolve the problems of giving bloodCexplain the reas
21、ons for heart diseaseDshow the benefits of blood donations7According to the NHS Blood and Transplant centre, donating blood _.Ais an attractive way to lose weightBshould be based on selflessnessCinvolves some degree of riskDmay burn too many calories8Which of the following can be the best title?ABlo
22、od donation is vital to the receiverBGiving blood is good for your healthCDonating blood helps prevent heart attacksDGiving blood has proven to be completely safe.阅读七选五The purpose of our entire life could be summed up into one accurate wordhappiness. Satisfaction in life will always bring happiness.
23、 _1_ This article will share ways to stay happy and satisfied.Remind yourself of things that make you happy. For many of us, some of the things and people in our lives are what make us happy. _2_ It also could be the conversations you have with your significant friends. This makes it possible for yo
24、u to look within your circle to find happiness. Reminding yourself that you have beautiful people in your life will keep you fulfilled when youre experiencing depression.Keep your focus on your life goals. _3_ Realizing that you can achieve your goals and make your dreams come true will help you sta
25、y fulfilled. Experts recommend celebrating every little win on your way to success. So take time and celebrate the small steps youve successfully completed.Only spend time with people that make you happy. _4_ This means you have to cut off communications with those that constantly let you down by in
26、jecting negative emotions into your life._5_ Do you often find that you criticize yourself too much? Were humans and that means we will make a couple of mistakes every now and then. Look at the fun side of it and make fun of yourself.ABut how do you get the feeling?BStop taking yourself too seriousl
27、y.CGo out of your way to make others happy.DIts true that you cant make everybody happy.EIt could be the smile on the face of a loved one.FPeople often get depressed when they stop focusing on their main goals.GThe people you surround yourselves with can affect your emotions greatly.课时作业(十五).单句语法填空1
28、where2.to help3.when4.in5.contributions6.but7purchased8.have been stuck9.political10.distribution.阅读理解A【语篇解读】苏珊华特生是美国一位音乐剧女演员,她是一位幸运儿,20岁时就得到了一个非常重要的机会。1答案与解析:D推理判断题。根据第一段的“Ask many actors and they will tell you it is hard to get work when you are just starting out and as you get older.”可知,作者的意思是:苏珊
29、华特生作为演员并没有在刚入行和年老的情况下找不到工作的困扰。2答案与解析:A细节理解题。根据第二段的“In 1958,. dancers and actors.”可知,她在那里读书时得到了一个非常重要的演出机会。3答案与解析:B细节理解题。根据第二段的“More than 50 years later.a remake of the musical, Follies”以及第三段的“In the following two decades .No, No, Nanette.”可知,富丽秀是她参演的最新的一部音乐剧。4答案与解析:B细节理解题。根据末段的“She says her new musi
30、cal record.like almost any other product.”可知,苏珊华特生认为她的新唱片卖得好的部分原因是因为可以在网上很方便地购买,故选B。B【语篇解读】本文是一篇说明文。研究显示,献血对健康有益,有助于预防心脏病和癌症。5答案与解析:C细节理解题。由第五段“It is thought that the benefits arise from lowering high iron levels.”可知,献血能够减少血液中的铁,从而能够预防心脏病。6答案与解析:D推理判断题。文章第九段至第十一段提到的三项研究都证明了献血对健康有益。7答案与解析:B推理判断题。由最后一
31、段可知,该中心提出,献血应该建立在无私奉献的基础之上,不要为了个人减肥的目的而献血。8答案与解析:B标题归纳题。本文介绍了几项证明献血有益的研究。B项准确地概括了文章主旨。.阅读七选五【语篇解读】本文主要介绍了如何过得快乐并让生活有满足感的几种方法。1答案与解析:A本句中的feeling指的是上句中提到的“satisfaction in life”。2答案与解析:E本句和下一句都在列举可以让人开心的人和事,对前文进一步说明。3答案与解析:F本句从反面讲述,提到了与标题句意思相反的事实。4答案与解析:G本句承上启下,说明了我们周围的人对我们的情绪影响很大。5答案与解析:B本句总结了本段的中心意思:不要对自己太苛刻。