收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 课时作业9 Unit 3 Inventors and inventions Warming Up .doc

上传人:a**** 文档编号:453944 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:4 大小:63KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 课时作业9 Unit 3 Inventors and inventions Warming Up .doc_第1页
第1页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 课时作业9 Unit 3 Inventors and inventions Warming Up .doc_第2页
第2页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 课时作业9 Unit 3 Inventors and inventions Warming Up .doc_第3页
第3页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 课时作业9 Unit 3 Inventors and inventions Warming Up .doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3 Inventors and inventions阅读理解ANeed a Job This Summer?The provincial government and its partners offer many programs to help students find summer jobs.The deadlines and what you need to apply depend on the program.Not a student?Go to the government website to learn about programs and online too

2、ls available to help people under 30 build skills,find a job or start businesses all year round.Jobs for YouthIf you are a teenager living in certain parts of the province,you could be eligible (符合条件) for this program,which provides eight weeks of paid employment along with training.Who is eligible:

3、Youth 1518 years old in select communities (社区)Summer CompanySummer Company provides students with handson business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses.Who is eligible:Students aged 1529,returning to school in the fall.Stewardship Youth Ranger ProgramYou

4、could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management projects for eight weeks this summer.Who is eligible:Students aged 16 or 17 at time of hire,but not turning 18 before December 31 this year.Summer Employment Opportunities (机会)Through the Summer Employment Opp

5、ortunities program,students are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service,its related agencies and community groups.Who is eligible:Students aged 15 or older.Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability.本文是一篇应用文。

6、文章介绍了省政府及其合作者提供的面向学生的四则暑期工作公告。1What is special about Summer Company?AIt requires no training before employment.BIt provides awards for running new businesses.CIt allows one to work in the natural environment.DIt offers more summer job opportunities.答案:B解析:细节理解题。根据题干中的关键词Summer Company可直接定位到第二则暑期工作公告

7、,而且浏览四则暑期工作公告可以发现,只有Summer Company的介绍里提到了awards(奖励)以及$3,000这样的字眼,由此可知Summer Company的特别之处在于“它为经营新业务提供奖励”。2What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program?A1518.B1524.C1529.D1617.答案:D解析:细节理解题。根据题干中的关键词Stewardship Youth Ranger Program可直接定位到第三则暑期工作公告。根据本部分中的关键句“Students aged 16 or 17

8、at time of hire,but not turning 18 before December 31 this year.”可知,这个项目的年龄要求是16岁或17岁,且在今年12月31日前不能满18岁,故选D项 “16至17岁”。3Which program favors the disabled?AJobs for Youth.BSummer Company.CStewardship Youth Ranger Program.DSummer Employment Opportunities.答案:D解析:细节理解题。根据题干中的关键词the disabled(残疾人)可直接定位到最后一

9、则暑期工作公告中的persons with a disability,两者属于典型的同义词替换,故选D项。BAs data and identity theft becomes more and more common,the market is growing for biometric (生物测量) technologieslike fingerprint scansto keep others out of private espaces.At present,these technologies are still expensive,though.Researchers from G

10、eorgia Tech say that they have come up with a lowcost device (装置) that gets around this problem:a smart keyboard.This smart keyboard precisely measures the cadence (节奏) with which one types and the pressure fingers apply to each key.The keyboard could offer a strong layer of security by analyzing th

11、ings like the force of a users typing and the time between key presses.These patterns are unique to each person.Thus,the keyboard can determine peoples identities,and by extension,whether they should be given access to the computer its connected toregardless of whether someone gets the password righ

12、t.It also doesnt require a new type of technology that people arent already familiar with.Everybody uses a keyboard and everybody types differently.In a study describing the technology, the researchers had 100 volunteers type the word “touch” four times using the smart keyboard.Data collected from t

13、he device could be used to recognize different participants based on how they typed,with very low error rates.The researchers say that the keyboard should be pretty straightforward to commercialize and is mostly made of inexpensive,plasticlike parts.The team hopes to make it to market in the near fu

14、ture.本文是一篇科研报道。来自佐治亚理工学院的研究人员发明了一种智能键盘,可以通过分析用户的打字模式来判断该用户是不是安全访客。4Why do the researchers develop the smart keyboard?ATo reduce pressure on keys.BTo improve accuracy in typing.CTo replace the password system.DTo cut the cost of espace protection.答案:D解析:推理判断题。根据第二段第一句“Researchers from Georgia Tech sa

15、y that they have come up with a lowcost device(装置) that gets around this problem: a smart keyboard.”以及第一段最后一句“At present,these technologies are still expensive,though.”可推知,研究者研发这种智能键盘是为了降低网络安全保护技术的成本。5What makes the invention of the smart keyboard possible?AComputers are much easier to operate.BFing

16、erprint scanning techniques develop fast.CTyping patterns vary from person to person.DData security measures are guaranteed.答案:C解析:推理判断题。根据第二段中的“These patterns are unique to each person.Thus,the keyboard can determine peoples identities.”可知,正是因为每个人的打字模式不同,这种智能键盘就可以通过分析用户的打字力度及节奏等来判断该用户是不是安全访客,故C项符合题

17、意。6What do the researchers expect of the smart keyboard?AItll be environmentfriendly.BItll reach consumers soon.CItll be made of plastics.DItll help speed up typing.答案:B解析:细节理解题。根据题干“研究者对于智能键盘有什么期望”可直接定位到最后一段的最后一句话“The team hopes to make it to market in the near future.”,该团队希望在不久的将来将智能键盘推向市场,故选B项。7Where is this text most likely from?AA diary.BA guidebook.CA novel.DA magazine.答案:D解析:文章出处题。根据本文的话题“智能键盘”以及第二段中的“Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a lowcost device(装置).”,尤其是根据其中的关键词Researchers,lowcost device等来推断,这篇文章是一篇科研报道,最有可能出现在杂志上。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1