收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 课时作业7 Unit 2 The Olympic Games(含解析)新人教版必修2.doc

上传人:a**** 文档编号:453922 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:5 大小:338KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 课时作业7 Unit 2 The Olympic Games(含解析)新人教版必修2.doc_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时作业7 Unit 2 The Olympic Games(含解析)新人教版必修2.doc_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时作业7 Unit 2 The Olympic Games(含解析)新人教版必修2.doc_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时作业7 Unit 2 The Olympic Games(含解析)新人教版必修2.doc_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时作业7 Unit 2 The Olympic Games(含解析)新人教版必修2.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业7.单句语法填空1At the good news, Peter became so excited _ he couldnt wait to tell his parents about it.2Your company produces a new product, which is worth _ (advertise)3He was _ (hope) about surviving because the whole bridge fell and many cars and trucks fell down on his car.4He deserves _ (lock) u

2、p forever for what he did.5_ (physical) they can be quite developed, but emotionally theyre still children.6Most companies have a set programme for raises and you need to understand that plan so that you dont look _ (fool)7The first time I saw her, she _ (bargain) about the goods in the market.8We w

3、ill hold a party to celebrate my grandparents golden wedding tomorrow, for they _ (marry) for 50 years.9It was for breaking the safety regulations that the company _ (fine) $2,000 last month.10Its surprising that your brother picked _ Russian so quicklyhe hasnt lived there very long.答案1that2.adverti

4、sing3.hopeless4.to be locked5Physically6.foolish7.was bargaining8have been married9.was fined10.up.短语填空1He _ himself soon after his failure in business.2You inform the people _ and let them reserve dinning tables for guests.3_ a few words, I do not know any French at all.4After the war had begun, hi

5、s sons were all made to join the army _ and they all died in the fights.5We _ that I would do the work and you would supply the material.6She did not believe she had ever read any of the young authors works, nor that she had ever _ him.7Difficult as the task was, he still stuck with it and _ to comp

6、lete it.8I reasoned with him for hours, but I couldnt persuade him to _.答案1picked up2.in charge3.Apart from4one after another5.made a bargain6heard of7.took pains8.change his mind.句型训练1I wish to apply for the position of a parttime assistant _ in the newspaper.(advertise)我希望申请到你在报纸上做广告招聘的兼职助理职位。2Can

7、ada has more fresh water _ in the world.(than)加拿大所拥有的淡水比世界上其他任何国家的都要多。3The haze _ we could not figure out anything.(so)雾霾如此浓重以至于我们分辨不出任何东西。4_ the merchant for an hour, she decided to buy the ring.(bargain)和那个商人讨价还价了一个小时后她才决定买下那枚戒指。5Before the race really started, the cyclist Armstrong, as well as hi

8、s teammates, _ at the starting line.(wait)在比赛真正开始之前,自行车手阿姆斯特朗和他的队友一起在起始线上等着。6I still remember when we left the school, our teachers were shaking our hands and _.(goodbye)我仍然记得当我们离开学校时,老师们一个一个地和我们握手道别。答案1(that/which) you advertised2than any other country3was so heavy that4Having bargained with/After

9、she had bargained with5was waiting6saying goodbye to us one after another.阅读理解How many sports stars can you name? Whether its ten or thirty, I believe that 90% of them would be male(男性). Even in todays society, which calls for gender equality(男女平等), it seems that female sports stars simply dont get

10、the same coverage(报道) as male players.The World Cup is the most widely followed sporting event in the world. According to a report, almost 715 million people watched the final match of the 2006 FIFA World Cup, a ninth of the whole population of the planet. But how many people notice the fact that th

11、e FIFA Womens World Cup has just taken place in Canada? The US team was the winner, after beating the Japanese team 52 in the final match. England even got a third place! However, the England team in the mens World Cup seldom runs to the quarterfinals. While the World Cup enjoys primetime on most BB

12、C channels, the FIFA Womens World Cup is put aside. The only time the media(媒体) made the news was when an English player scored an own goal!The inequality doesnt end with football. Just recently, Caroline Wozniacki(a top Danish tennis player) complained that women dont get the same chance as men to

13、play on the show courts at Wimbledon. In this case, I think its the luck of the drawthe further you get in the competition, the more likely you are to play on the show courts. In the opening stages, it is true that often only the best players will play their matches on the show courts. Womens tennis

14、 does get lots of coverage, though many complain that it isnt exciting to watch.Many people think the womens sport is often paid less attention to, but I think this is slowly starting to change. In the UK, there is a campaign called “This Girl Can”, which aims to get girls and women back into sports

15、, regardless of(不管) their age, shape or sporting ability. Hopefully this campaign will encourage more people to take up and enjoy sports, and help to reduce(减少) the nations health problems.1The hidden message in Paragraph 1 is that _.Afemale players dont get much attentionBmale players are more like

16、ly to enjoy sportsCthere are more male players than female playersDthe media prefers to provide coverage of female sports2The author thinks Carolines case _.Ais due to the level of players abilityBis another example of gender inequalityChelps womens tennis get a lot of coverageDleads to disappointme

17、nt at womens tennis3Whats the authors attitude toward the future of womens sport?ANegative. BPositive.CUnconcerned. DDoubtful.4Why does the author expect more women to take part in sports?ATo beat male players.BTo have a household name.CTo achieve their dreams.DTo improve their health.答案与解析女子运动不受重视吗

18、?作者认为这一现象开始慢慢改变了。1A推理判断题。根据第一段的Even in todays society, which calls for gender equality(男女平等),it seems that female sports stars simply dont get the same coverage (报道) as male players. 可知,女运动员不受重视。2A细节理解题。根据第三段的In this case, I think its the luck of the drawthe further you get in the competition, the m

19、ore likely you are to play on the show courts. 可知,作者认为Caroline 的情况应归咎于选手的能力水平。3B观点态度题。根据最后一段的Many people think the womens sport is often paid less attention to, but I think this is slowly starting to change. 可知,作者对女子运动的未来是乐观的。4D推理判断题。根据最后一段的Hopefully this campaign will encourage more people to take

20、up and enjoy sports, and help to reduce (减少) the nations health problems. 可推知,作者希望更多女士参与运动是为了增强体质。.应用文写作假如你是红星中学学生会主席李明,你校将举行关于奥运会的主题演讲。请你根据对奥运会的了解,写一篇100词左右的演讲稿。内容要点如下:1关于奥运会的介绍:公元前776年举办首届奥运会;奥运会每四年举办一次;五环旗的意义;奥运会的口号等;2自己对奥运会的认识。要求:不能逐字逐句翻译,但可以适当发挥,以使行文连贯。_范文Dear teachers and students,Im Li Ming,

21、chairman of the students union. Its a great honour for me to stand here to introduce the Olympics.As is known to all, the Olympic Games, first held in 776 BC, have a history of more than two thousand years. The Games are held every four years. To our delight, every country does all they can to host

22、the Games and every athlete tries their best to get more medals in the Games. Now there are over 200 nations which take part in the Games every time. There are five rings on the Olympic flag, which stand for the five continents: Europe, Asia, Africa, Oceania and America. The Olympic motto is “Swifter, Higher and Stronger”In short, the Games can promote the understanding and friendship among different peoples and different nations.Thats all. Thank you!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1