收藏 分享(赏)

安徽省六安市毛坦厂中学2020届高三下学期假期英语作业2-25 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:452173 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:8 大小:87.50KB
下载 相关 举报
安徽省六安市毛坦厂中学2020届高三下学期假期英语作业2-25 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共8页
安徽省六安市毛坦厂中学2020届高三下学期假期英语作业2-25 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共8页
安徽省六安市毛坦厂中学2020届高三下学期假期英语作业2-25 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共8页
安徽省六安市毛坦厂中学2020届高三下学期假期英语作业2-25 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共8页
安徽省六安市毛坦厂中学2020届高三下学期假期英语作业2-25 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共8页
安徽省六安市毛坦厂中学2020届高三下学期假期英语作业2-25 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共8页
安徽省六安市毛坦厂中学2020届高三下学期假期英语作业2-25 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共8页
安徽省六安市毛坦厂中学2020届高三下学期假期英语作业2-25 WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家 英语假期作业2.25复习第十一单元单词和笔记.阅读理解Myth: Skipping meals helps you lose weight fast.Truth: Theres no truth in this advice.Not only will you lose weight by starving yourself,but according to Carol Ann Rinzler,this may actually cause you to gain weight.Rinzler reasons that missing a meal cause

2、s your metabolism (新陈代谢) to slow down so that you burn food more slowly.This only makes you feel hungrier and by the time you finally do reach the table you will probably eat more food.Strange as it may seem,studies show that eating several small meals and snacks throughout the day is a more healthy

3、 way to lose pounds.Myth: If you swallow (吞下) gum (口香糖),it will stay inside your stomach for seven years.Truth: Actually,it takes just a few days for gum to make its exitnot seven years,says Nei Izenberg,M.D.,editor of Kids Health Organization.But because gum is made of the same thing as rubber,it c

4、annot be fully digested (消化) in your stomachso if you gum up the works on a regular (经常的) basis,you might find yourself in a sticky situation.Myth: The best way to stop a nosebleed is to lift your head back.Truth: Now thats bad advice.Bloody noses are caused by broken blood vessels (血管),so while lif

5、ting your head back might stop the fluid from rushing out of your nose,it wont stop the bleeding; youll just end up swallowing lots of blood.Your best bet? “Rest quietly.Dont poke or pick,and the blood will naturally clot (凝结) within a minute or two”,suggests Dr.Izenberg.Myth: Cutting your hair will

6、 make it grow long faster.Truth: Thats not true.“Your hair isnt like a lawn or a rosebush,where cutting can stimulate (刺激) fresh growth,” says Phillip Kingsley.The length of your hair is genetically (遗传地)determined.When it reaches a certain length,it stops growing.When you clear up the dead split en

7、ds,this makes your hair look healthier,but not necessarily longer.1According to Carol Ann Rinzler,skipping meals will Ahelp you lose weight fastBhelp you lose weight slowlyCcause you to become fatterDmake you burning food more quickly2Which of the following statements is NOT true according to the pa

8、ssage?AGum cannot be fully digested in the stomach.BGum can leave your stomach after you swallow it a few days later.CIf you often swallow gum,you might find yourself in a sticky situation.DGum can stay inside your stomach for seven years if you swallow it.3The length of your hair is determined by A

9、clearing up the dead split endsByour geneCcutting it oftenDthe food you eat.阅读填空EDITORS NOTE:1. To help solve the problem,the government released some guidelines.They said that in future tour guides would probably receive tips from tourists who are willing to reward their quality service.Do you supp

10、ort giving tips to tour guides? YESShi Jiahao,18:Im in favor of giving tips to tour guides.2. They can also encourage the guides to work harder.Whats more,if we could make full use of tips,it would promote mutual (相互的) trust between tourists and tour guides.Zhou Yuwei,16:I support the idea.In the We

11、st,tour guides get extra rewards for good service.3. However,in China,tour guides are not really respected enough. Perhaps regulating (规范) tipping could improve their status.NOZhu Yiming,15:I object to the practice.Its a tour guides job to ensure(确保) every tourist has a pleasant trip.4. If giving ti

12、ps became common,some guides might take it for granted that they would receive tips.They could even force tourists to give them tips.We should use other ways to help tourism develop healthily.Zhai Xiaohang,17:I am definitely opposed to (反对) the idea.If tips were allowed,the guide would inevitably (必

13、然) show preference to those who might pay more,thus making the whole trip unfair.5. The tourism industry might become corrupt(腐败)AResponsible attitudes and excellent work deserve (应受)rewards.BSome may even bribe the guide to get better service.CConflicts between tourists and tour guides are often se

14、en.DWe must give the guide tips for their extra work.ETourists have paid for their service.FIts unfair for the tourists to pay more money.GTips are recognition of tour guides ability and value.完形填空Getting StartedChriss parents were proud of him when he graduated from college.But its been six months

15、and he hasnt got a job yet.In fact,he hasnt 1 seriously.He has no idea what he wants to do and hes thinking of grad school.Hes living at home with his parents and things are getting 2 ,especially with his father,who 3 Chris of being lazy and afraid to enter the real world.Chris thinks his dad is bei

16、ng totally 4 After all,hes only young once and he needs some “ 5 ”During a recent argument,Chris said,“Im not you,Dad.I have my own way of doing things.I want a job I 6 ”His dad replied,“Thats a nice idea,but in the end they call it work 7 its about making a productive livingnot having 8 ”There are

17、many youngsters like Chris who are having trouble getting started 9 a serious job and becoming independent.Some,like Peter Pan,just dont want to 10 Some are afraid of making a wrong decision or of being rejected.Others are 11 of what psychologists call “magical thinking”They believe that when the 12

18、 is right,everything will fall into place.So they wait for 13 to come knocking or until they feel inspired or excited about their next step. 14 ,it doesnt work that way.Whats important is to 15 Things happen and opportunities appear most often when were 16 ,not standing still.Energy is very importan

19、t.Basic physics says its easier to 17 the course of a moving object than to start 18 initially.In the end,its not really about finding yourself.Its about 19 yourself.The first steps are the 20 ,but the key to success in anything is getting started.1. AfoughtBlearnedCapplied Dlooked2. Apositive Btens

20、eCdangerous Duncertain3. Areminds BinformsCaccuses Dwarns4. Aarrogant BunreasonableCenthusiastic Dcruel5. Apatience BrestCmoney Dspace6. Aenjoy BunderstandCcreate Dtolerate7. Aunless BthoughCbecause Dwhen8. Adifficulty BfunCaction Dpower9. Aat BonCfor Dwith10. Agrow up Btake offCgo away Dgive in11.

21、Aexperts BstudentsCvictims Dpatients12. Achoice BtimeCmethod Droute13. Awealth BfameClove Dopportunity14. AUnfortunately BStrangelyCObviously DTotally15. Abegin BcompeteCsurvive Dreact16A.expecting BwaitingCmoving Dthinking17. Arecord BchangeCanalyze Dfollow18. Amovements BpositionsCspeeds Dadvancem

22、ents19. Aeducating BmakingCbehaving Drewarding20. Aheaviest BsimplestChardest Dshortest.短文改错On the first day when I went to high school,I felt exciting.After 9 years study,I felt I was so closely to university.During the first year,I make many friends.I got to know all of my classmates.Because the s

23、chool work was tough,I shared happiness and sorrow for my friends.When second year came,I was arranged to other class.I was worried that no one could talk to me,but I made new friends quickly.Now it is the last year of my high school life,but Im determined to study more harder and make greater progr

24、ess.High school life is challenging for me,but I wont give out.英语假期作业2.25keys【解题导语】本文是一篇议论文,属于社会生活类短文阅读。文章是对几个谬论的分析。1解析:选C。细节理解题。根据第一部分中的“Not only will you lose weight by starving yourself,but according to Carol Ann Rinzler,this may actually cause you to gain weight.”可知,Carol Ann Rinzler认为不吃饭不仅不会减肥反

25、而会增肥。故选C。2解析:选D。细节理解题。根据第二部分中的“Actually,it takes just a few days for gum to make its exitnot seven years.”可知,实际上口香糖几天后就会排出体外,而不是在人体内呆七年。故选D。3解析:选B。细节理解题。根据第四部分提到的“The length of your hair is genetically(遗传地)determined.”可知,你头发的长度是由遗传来决定的。故选B。1解析:选C。根据后句可知在导游和游客之间产生了一定的问题。故选C。2解析:选G。根据后句可知此处主要是从能力和价值上说

26、明可以给导游小费的。故选G。3解析:选A。根据前句可知在西方国家导游是可以接受小费的,此处表达的是想借鉴西方的经验。故选A。易错提醒:本题易误选D。此处是支持的态度,但选项D中extra work在上下文中并未提及,选项A能更好地衔接前后句。4解析:选E。根据前句可知导游的工作就是确保每个游客都能有一次愉快的旅行,游客已经为他们的服务买过单了。故选E。5解析:选B。根据后句可知这可能会导致腐败的产生。故选B。【解题导语】本文通过一个害怕进入社会而不愿意找工作的年轻人的故事,说明了开始行动起来很重要。1.解析:选D。结合前面的he hasnt got a job yet可知,他并没有认真地寻找工

27、作。2解析:选B。根据前面的Hes living at home with his parents可知,由于他不出去找工作,父母非常不满意,因此关系变得紧张了。3解析:选C。根据后面的Chris of being lazy and afraid to enter the real world.可知,父亲指责他懒惰、害怕进入现实世界中。4解析:选B。由于受到父亲的责备,Chris认为父亲完全不讲理。5解析:选D。根据前面的hes only young once and he needs .可推知他认为他还年轻,需要空间。6解析:选A。结合前面的I have my own way of doing

28、 things.I want a job可知,他认为自己有做事的方式,他需要找到一份他喜欢的工作。7解析:选C。从后面的its about making a productive living可知,这是因为工作是创造一种积极的生活的手段。8解析:选B。与前面的its about making a productive living对比,指工作是创造有意义的生活,而不是玩乐。9解析:选D。这里是start with表示开始,即开始一份认真对待的工作。10解析:选A。与前面的becoming independent对比,有很多的年轻人不愿意成长,即不愿意进入现实世界。11解析:选C。根据后面的wh

29、at psychologists call “magical thinking”和everything will fall into place可知,有些人是magical thinking的受害者。12解析:选B。与前面的magical thinking等呼应,指他们认为时间合适的话,一切都会水到渠成。13解析:选D。根据后面的to come knocking可知,他们在等着机会来敲门。14解析:选A。结合后面的it doesnt work that way可知,事情不是这样的,因此表示“不幸的是”。15解析:选A。与上文中的get started对应,表示开始第一步很重要。16解析:选C。

30、和后面的not standing still中的still对比,指机会在运动中产生,而不是在静止中产生的。17解析:选B。根据后面的内容可知,在运动中容易改变物体的轨迹。18解析:选A。结合上文的change the course of a moving object可知,改变一个运动轨迹比使物体开始运动容易得多。19解析:选B。与前面的its not really about finding yourself中的finding对比,指不是发现自己,而是创造自己。20解析:选C。结合前面的The first steps are可知,这里表示万事开头难。答案:On the first day w

31、hen I went to high school,I felt .After 9 years study,I felt I was so to university.During the first year,I many friends.I got to know all of my classmates. the school work was tough,I shared happiness and sorrow my friends.When second year came,I was arranged to class.I was worried that no one could talk to me,but I made new friends quickly.Now it is the last year of my high school life, Im determined to study harder and make greater progress.High school life is challenging for me,but I wont give .高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1