收藏 分享(赏)

2020秋高二英语外研版选修6课时作业21 MODULE 6 WAR AND PEACE SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc

上传人:a**** 文档编号:449050 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:6 大小:237.50KB
下载 相关 举报
2020秋高二英语外研版选修6课时作业21 MODULE 6 WAR AND PEACE SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc_第1页
第1页 / 共6页
2020秋高二英语外研版选修6课时作业21 MODULE 6 WAR AND PEACE SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc_第2页
第2页 / 共6页
2020秋高二英语外研版选修6课时作业21 MODULE 6 WAR AND PEACE SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc_第3页
第3页 / 共6页
2020秋高二英语外研版选修6课时作业21 MODULE 6 WAR AND PEACE SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc_第4页
第4页 / 共6页
2020秋高二英语外研版选修6课时作业21 MODULE 6 WAR AND PEACE SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc_第5页
第5页 / 共6页
2020秋高二英语外研版选修6课时作业21 MODULE 6 WAR AND PEACE SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业21.单句语法填空1Mr Green became very shocked (shock) when he noticed the heartshaped tomato in his greenhouse.2They got off the plane and went straight to the hotel by taxi.3We saw abandoned (abandon) farms which were built more than a hundred years ago.4Two days later Britain and France declared war

2、on Germany and the turning point of the war came.5The ship sank because of the sudden storm. Fortunately, the four people were picked up by the rescue team.6He rushed out of the room before I could say a word.7Hospitals said that they could not cope with the wounded (wound)8The boy was_rescued (resc

3、ue) from the fire, but he was very weak as a result of severe burns.9He stood at the top of the building, from where he could see the mountains clearly in the distance.10Fully occupied (occupy) in looking after her children at home, she no longer has time to enjoy the various activities in the club.

4、完成句子1It was not long before he sensed the danger of the position.不久他就意识到处境的危险。2The lifeboat was sent out to rescue the sailors from the sinking ship.已派出救生艇去救援下沉中的轮船上的水手们。3The young man was condemned for stealing the money from the old lady by the villagers.这个年轻人因偷了那位老太太的钱被村民们谴责。4The girls jumped up

5、and down and waved their arms with abandon.那些女孩跳上跳下尽情地挥舞着手臂。5When it was his turn to deliver his speech, he walked towards the microphone, nervous and embarrassed.当轮到他发表演讲时,他走到了麦克风前,紧张而尴尬。.串点成篇微表达许多青少年沉迷于(abandon oneself to)电脑游戏,但李华不像他们,他忙于(occupy oneself in doing sth.)学习,从不浪费一点时间。在业余时间,他常常收听(pick u

6、p)BBC节目,来练习听力。上个星期,他们学校举办了一场英语竞赛。李华满怀希望地参加了(take part in)比赛。毫无疑问,他赢得了第一名。他相信不久之后(it wont be long before),他一定能考入一流大学。Many_teenagers_abandon_themselves_to_computer_games._Unlike_them,_Li_Hua_occupies_himself_in_studying_and_never_wastes_a_moment._He_often_picks_up_BBC_programmes_in_his_spare_time_to_p

7、ractice_listening._Last_week,_there_was_an_English_contest_in_his_school._Full_of_hope,_Li_Hua_took_part_in_it._There_was_no_doubt_that_he_got_the_first_place._He_believes_it_wont_be_long_before_he_enters_the_best_college.阅读理解Moutai Thanks the Hit MovieWolf Warrior for Free AdvertisingChinese box of

8、fice hit Wolf Warrior has received a thankyou letter from the president of China Kweichow Moutai (Group) Distillery Co., Ltd, the countrys most famous brand of liquor, because of the scenes where the hero drank Moutai liquor in the movie.The movie, which premiered (首映) on July 27, 2017, tells the st

9、ory of a former Chinese Peoples Liberation Army soldier protecting Chinese citizens and local factory workers in an African war zone.The patriotic (爱国的) emotions have proven popular with audiences. By the end of September, Wolf Warrior had earned more than 5.6 billion yuan, breaking Chinas alltime b

10、ox office record, set last year by Hong Kong comedy The Mermaid. Wu Jing, 43, both starred in and directed Wolf Warrior , whose prequel (前传) earned 525 million yuan in 2015.On August 7, Yuan Renguo, president of Kweichow Moutai, congratulated Wu Jing on his success in an open letter on the companys

11、website. “The movie has hit a new record and become a phenomenon,” Yuan wrote. “The movie is now synonymous (相同的) with patriotism. Your free advertising of Moutai in the movie has once more allowed this famous Chinese brand to impress the world.”Yuan also added that the company had organized screeni

12、ngs of the film for its more than 30,000 employees, which improved their feelings of nationalism and “company cohesion (凝聚力)”Many moviegoers also said they were impressed by the patriotic plot of Wolf Warrior . Tong Yemeng, a 32yearold office worker from Beijing, told Sixth Tone that she watched the

13、 film because of positive reviews from her colleagues and on the social media. “I felt so moved and proud of my country when I saw Wu Jing waving the national flag in the war zone,” she said. “It showed our increasing national power.”本文是对2017年热门电影战狼的介绍,该影片主题突出,表现的是一种爱国情怀和为国家、为民族不惜牺牲一切的精神,充分展现了当代中国军人

14、的责任和担当,充满正能量。1What did the hero of Wolf Warrior once do?AHe was a worker. BHe was a soldier.CHe was a coach. DHe was a president.答案:B解析:细节理解题。根据第二段中的“The movie.tells the story of a former Chinese Peoples Liberation Army soldier protecting.zone.”可知,战狼中的英雄曾经是一名军人。故选B。2Why is Wolf Warrior so popular?AB

15、ecause the movie is concerned with the love of our country.BBecause Wu Jing played a key role and directed the film.CBecause it is the first film concerning an African war zone.DBecause the plot gives audiences a deep impression.答案:A解析:细节理解题。根据第三段中的“The patriotic (爱国的) emotions have proven popular w

16、ith audiences.”可知,这部影片很受欢迎的原因与爱国有关。故选A。3Which word can best describe Yuan Renguos attitude towards the movie when he wrote the letter?AFavorable. BAstonished.CRelieved. DUncaring.答案:A解析:推理判断题。根据第四段中的“The movie has hit a new record and become a phenomenon”与“.has once more allowed this famous Chinese

17、brand to impress the world”和第五段,再结合文章标题可知,他写信时是非常赞许这部电影的。故选A。4What caused Tong Yemeng to see Wolf Warrior ?ADesiring to relax. BExternal influence.CFeeling lonely. DFriends urgency.答案:B解析:细节理解题。根据最后一段中的“Tong Yemeng, a 32yearold office worker from Beijing, told Sixth Tone that she watched the film be

18、cause of positive reviews from her colleagues and on the social media.”可知,是外部影响促使她去看战狼的。故选B。.七选五Most of us will have days or weeks when we cant make as many things as wed like. We have jobs, families and busy lives, which means occasionally youll be out of time to sit down and make art.Here are some

19、 simple tips that can help your creative work._1_If you want to think more about your artwork, read about it just before you fall asleep. Studies show that your brain remembers more and thinks subconsciously (下意识地) about the information you process just before going into REM (rapid eyes movement) sl

20、eep. _2_. You might even dream about what you were thinking about or were doing just before sleep. If youre reading a book on creativity you really want to digest, this is a great trick to help your own creative process.Use commute (通勤) time_3_. Read, listen, think, make lists, or mentally check off

21、 your progress. Using commute time means that when you do sit down to create work, youre often done the heavy thinking and are ready to dive into the practical work. It is an obvious one, but its been tried and tested.Dont overlook thinking timeWhen youre not making artworks, make time to simply thi

22、nk. It seems like many artworks are made after months or even years of living inside your own head. _4_, using this time to think hard about your artwork can pay off greatly. You can often surprise yourself with how much progress you can make if you clock the thinking hours. Realizing that this was

23、a “thing” was one of the most helpful lessons I learned as an artist. Thinking time is time well spent._5_.ARead before you fall asleepBYou might dream about what you readCMake conversations about your artworkDTry some of these ideas out and see what works for youEWhether youre at work, walking pets

24、, or doing the dishesFUse the time youre driving or on the train to and from workGSome tricks you could try are making lists of future or potential artworks本文主要介绍了如何充分利用时间来构思艺术作品。1A解析:根据“read about it just before you fall asleep”可知,选A项。2B解析:根据空后的“You might even dream about what you were thinking about or.”可知,此处讲的是你可能梦到的事情,故选B项。3F解析:根据该段的标题“Use commute (通勤) time”可知,这里介绍的是利用上下班路上的时间。F项“利用你开车或乘火车上下班的时间”符合语境。4E解析:根据空后的“using this time to think hard about your artwork can pay off greatly”可知,这里陈述的是利用这段时间思考的好处;据此可知,空处描述的是“思考的时间”,故E项正确。5D解析:根据空处所在的位置可知,该处独立成段,位于文章末尾。据此可以判断,空处总结全文,点明主题,故选D项。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1