1、Section Integrating Skills课后篇巩固提升 一、单词拼写1.Shes one of the (参与者)to make loud noise.答案participants2.The expert found a new (治疗方法)for this disease.答案treatment3.I think smoking should be (禁止)in the bus.答案banned4.Noise is a (分心)when youre trying to study alone.答案distraction5.Russia is deeply (影响)by the r
2、eduction in oil price.答案affected6.They were arrested for the (罪行)of burglary.答案crime7.Is it i when the boss keeps back the workers salary without reasons?答案illegal8.His dismissal has no c with the quality of his work.答案connection9.I d with you about this.答案disagree10.Some children find it difficult
3、to talk to a.答案adults11.I didnt r you,for youve changed so much.答案recognise12.The train hasnt arrived yet;it is l to be late.答案likely二、完成句子导学号176540101.街上的嘈杂声使我不能专心读书。The noise in the street my reading.答案distracted me from2.她劝她丈夫把烟戒掉,但没有成功。She advised her husband but failed.答案to give up smoking3.劳伦斯
4、的小说最终被认为是天才作品。Lawrences novel was eventually a work of genius.答案recognised as4.杰克被禁止参加考试,因为他作弊。Jack was the exam because of his cheating.答案banned from taking5.我毫不拖延地向他出示了设备。I showed him the equipment .答案without delay三、翻译句子1.Joe变化如此之大以至于我第一眼几乎没有认出他。(so.that.)答案Joe had changed so much that I could har
5、dly recognise him at first sight.2.任何人违反了法律都要受到惩罚。(break the law)答案Anyone who/Whoever breaks the law will be punished.3.为了准备他的课,我们的英语老师很早就到了学校。(in order to)答案Our English teacher got to school early in order to prepare for his lesson.4.所有该校的学生都必须遵守该校的校规。(belong to)答案All the students belonging to this
6、 school must obey the rules of the school.5.曾经有一段时间Mike和我是好朋友,但是现在我们像陌生人一样。(when引导的定语从句)答案There was a time when Mike and I were good friends,but now we are like strangers.6.你的意见不会影响我的决定。(affect)答案Your opinion will not affect my decision.7.据报道他们将放弃购买这块土地。(it作形式主语)答案It is reported that they will give
7、up buying the land.8.他如果提高自己的技能,就很容易找到工作。(if引导条件状语从句)答案If he improves his skills,he will easily find a job.四、阅读理解(思维品质)Recently,a scientist did some experiments.He left a group of 4-year-olds in a room with a bell and a candy.If they rang the bell,he would come back and they could eat the candy.If,h
8、owever,they didnt ring the bell and waited for him to come back,they could then have two candies.In videos of the experiment,he could see the children kicking,hiding their eyestrying to exercise self-control so they could wait and get two candies.The results were different.Some broke down and rang t
9、he bell within a minute.Others lasted 15 minutes.The children who waited longer went on to get higher SAT scores.They got into better colleges and had better adult success.The children who rang the bell quickest were more likely to have received worse teacher and parental evaluations(评价)10 years lat
10、er and were more likely to have drug problems at age 32.The experiments are worth noting because people spend a lot of time thinking about how to improve education and how to become rich.But when the result is not good,they will come back to ask “how do we get people to get the sort of self-control
11、that leads to success?” This is to enter the world of human nature.So these experiments along with everyday experience,tell us that self-control is most important.Young people who can sit through sometimes boring classes to get a degree can work hard in order to learn a language well.They can avoid
12、drugs and alcohol.For people without self-control skills,however,school is a series of failed ordeals(煎熬).No wonder they drop out and their later life is a group of foolish ideas,such as drug use,stealing and so on.1.The scientist did some experiments to .A.test childrens self-control and later succ
13、essB.test childrens intelligence of ringing the bellC.find good ways of training children to learnD.prove that childrens education is important答案A解析推理判断题。由第三段“The children who waited longer went on to get higher SAT scores.They got into better colleges and had better adult success.”可推知。2.We can lear
14、n from the experiment that .A.all children tried to ring the bell for more candiesB.some children didnt get any candy in the endC.the children have different self-controlD.the last one to ring the bell is most successful答案C解析判断推理题。由第二段“The results were different.Some broke down and rang the bell wit
15、hin a minute.Others lasted 15 minutes.”可推知。3.How long did the scientists experiments last according to the text?A.Just 15 minutes.B.Within 10 years.C.Less than 14 years.D.More than 28 years.答案D解析细节理解题。由第三段“The children who rang the bell quickest were more likely to have received worse teacher and pa
16、rental evaluations(评价)10 years later and were more likely to have drug problems at age 32.”可知应选D项。4.What will those without self-control do at school according the text?A.Improving their education.B.Suffering a lot from boring lessons.C.Working hard to catch up with others.D.Becoming very rich and s
17、uccessful.答案B解析推理判断题。根据最后一段“For people without self-control skills,however,school is a series of failed ordeals(煎熬).”可推知。五、语篇填空(语言能力)It is very common to see actors and 1(act) smoking casually in films.Some people worry that this may encourage young people 2(try) smoking.A study in the 3(late) Briti
18、sh Medical Journal magazine says that the more teenagers watch actors smoking in films,the 4(likely) they are to take up the habit themselves.The survey 5(carry) out among 5000 US children 6 regularly watch films shows about a third have tried cigarettes.“7 is time for the film industry to take effe
19、ctive steps to stop actors 8(smoke) in films,”Stanton Glantz,a professor of medicine at the University of California said.He added that film stars must understand that their actions have a real influence 9 childrens lives.Glantz also said that some of the childrens favourite actors are being paid to
20、 smoke.“Any film that receives money from the tobacco industry should be required to keep the audience well 10(inform) of the danger of smoking,”he said.答案1.actresses2.to try3.latest4.more likely5.carried6.who7.It8.smoking9.on10.informed六、短文改错(语言能力)Many people which smoke say that smoking helps them
21、 to think better.But I strongly against smoking.Firstly,smoking is harmfully to ones health.People who smoke may die of different illnesses and disease.Secondly,smoking polluted the air.People find them impossible to work well in a room full of smoke.Thirdly,smoking wastes of much money.Its said tha
22、t millions of dollars is spent treating diseases causing by smoking.To sum up,smoking does more harm than good.However,students should not pick up a habit of smoking.答案第一句:whichwho第二句:I后加am第三句:harmfullyharmful第四句:diseasediseases第五句:pollutedpollutes第六句:themit第七句:去掉of第八句:causingcaused第十句:HoweverTherefore;athe