1、Unit18BeautySectionWarm-up&Lesson1WhatIsBeauty?一、根据句意及首字母或汉语提示写出单词的正确形式1.The long jump left Jane feeling b.答案:breathless2.What you say now is not c with what you said last week.答案:consistent3.My daughter a my wife to the airport to see her off.答案:accompanied4.Do you think her job is really s to mine
2、?答案:superior5.I would expect a salary in the r of $25,000 to $30,000 a year.答案:range6.If anything happens to her,Ill always have it on my (良知).答案:conscience7.Many housewives spend time in watching (无味的) TV programmes.答案:tasteless8.Only five office workers are now at his (指挥).答案:command二、用所给短语的适当形式填空
3、used tosuperior tobe consistent within preparation forbe accompanied atrange from.to.die out1.With the forest being cut off,more and more rare animals and plants are .答案:dying out2.Is mental work physical work?答案:superior to3.They have sold their house and car leaving the country.答案:in preparation f
4、or4.The development the companys aims of reducing its costs.答案:is consistent with5.The singer the piano by his pupil.答案:was accompanied at6.The population of these cities 3 5 million.答案:ranges from;to7.I swim in the river but now I dont because it smells terrible.答案:used to三、用所给单词的适当形式填空1.There are
5、55 students in my class,(range) from 18 to 21 years old.答案:ranging2.To my great joy,my daughter has been doing (consistent) well in her job.答案:consistently3.We greatly appreciate the (commit) to equal pay and equal opportunities in your company.答案:commitment4.I enjoy all the (taste) dishes my mother
6、 cooks.答案:tasty5.She gave up (slim) after going on a terrible diet for two weeks.答案:slimming6.(accompany) by my parents,my grandmother went to see a movie for the first time yesterday.答案:Accompanied7.We are all sorry to see many rare animals are gradually (die) out.答案:dying8.It is commanded by the K
7、ing that the new rules (carry) out at once.答案:(should) be carried9.It (report) that the way people spend their holidays has changed a lot in the past ten years.答案:is reported10.John did quite well in his exams,(consider) how little he studied.答案:considering四、单句语法填空1.Standards of beauty change time a
8、nd (culture) groups.答案:across;cultural2.The price of the house is quite (reason).答案:reasonable3.It is hard (imagine) that they would be seen as (attract) in the 21st century.答案:to imagine;attractive4.In other cultures,(look) thin for a husband-to-be is not a woman desires at all.答案:looking5.(judge)
9、the appeal of a persons inner beauty is much more subjective.答案:Judging6.It is inner beauty requires us to truly see.答案:that五、根据汉语提示完成句子1.正如社会本身,传统和时尚在变化,是与时代同步的。因此我们对美的认识会变化也是理所当然的。Traditions and fashions,like society itself,change and with time,so it is reasonable that our ideas of beauty change .
10、答案:adapt;as well2.对我来说,她很棒。我真的很喜欢她。For me,shes .I really her.答案:superior;adore3.她声称,关于美,没有始终如一的观点。She was stating that there was no beauty.答案:consistent view on4.在一些国家,年轻女子为准备她们的婚礼而采用瘦身饮食法,以减去身上多余的重量。In some countries,young women follow to lose extra kilos their wedding day.答案:slimming diets;in prep
11、aration for5.如果我们只能够用一套有限的标准来衡量美,人类不久将灭绝。The human race would soon if we could only see beauty within a set of limited criteria.答案:die out6.人们毕生的责任,甚至社会自身的存亡都取决于人们对美的不同层面和深度的认识。Lifelong and,indeed,the survival of society itself beauty in difference and depth.答案:commitment;rely on people seeing7.外在美一
12、定要靠一个人的内在的深层魅力来强化。Physical beauty must also an attraction to something deeper within a person.答案:be accompanied by8.它(内在美)不是随意一瞥就能欣赏的到的,也远比外在美重要得多。more than a casual glance and it is much more important than physical beauty.答案:It takes;to appreciate9.这种特殊的魅力存在于广泛的人格个性特征中。This particular kind of attr
13、action is found in personal qualities.答案:a wide range of10.过去他曾经是部队的总指挥官,但现在是看门人。He be a general in command of the army,but now he is a doorkeeper.答案:used to11.老虎的栖息地正受到破坏,老虎就要灭绝了。The tigers habitat is being destroyed and it has nearly .答案:died out 12.贝多芬是我最喜欢的音乐家,我认为他比别的音乐家好。Beethoven is my favouri
14、te musician,and I regard him other ones.答案:superior to六、用would和usedto填空1.When working in the same office,we have coffee together.答案:used to/would2.When he was young,he sleep late on Sundays,just as he does now.答案:would3.When she was sad,she sit in front of that mirror,doing nothing.答案:would/used to4
15、.She doesnt write so often to her family as she .答案:used to5.They live near the mountain.答案:used to七、阅读理解ATheMostBeautifulHeartOne day a young man declared that he had the most beautiful heart in the world.A large crowd flocked to admire his heart for it was perfect.There was not a flaw (瑕疵) in it.S
16、uddenly,an old man appeared and said,“Why,your heart is not nearly as beautiful as mine.”The crowd and the young man looked at the old mans heart.It was full of scars.It had places where pieces had been removed and other pieces put in,but they didnt fit quite tight,and there were several pointed edg
17、es.In fact,in some places there were deep holes where whole pieces were missing.The young man laughed,“Comparing your heart with mine,mine is perfect and yours is a mess of scars.”“Yes,”said the old man.“Yours looks perfect,but I would never trade with you.You see,every scar represents a person to w
18、hom I have given my love.I tear out a piece of my heart and give it to them,and often they give me a piece of their heart that fits into the empty place in my heart.But because the pieces arent exact,I have some rough edges,which I cherish,because they remind me of the love we shared.Sometimes I hav
19、e given pieces of my heart away,and the other person hasnt returned a piece of his or her heart to me.These are the empty holesgiving love is taking a chance.Although these cuts are painful and stay open,it reminds me of the love I have for those people too,and I hope someday they may return and fil
20、l the space I have been waiting.So now do you see what true beauty is?”The young man walked up to the old man,reached into his perfect heart,and took a piece out.He offered it to the old man.The old man placed it in his heart,then took a piece from his old scarred heart and placed it in the wound in
21、 the young mans heart.It fit,but not perfectly,as there were some rough edges.The young man looked at his heart,not perfect any more but more beautiful than ever,since love from the old mans heart flowed into his.They embraced and walked away side by side.1.The young man laughed at the old man in th
22、e beginning because he thought .A.his own heart was perfect while the old mans uglyB.the old man was silly enough to misunderstand himC.young people should have a more beautiful heartD.he could command instant respect from the crowd答案:A解析:由文章第四段中的“Comparingyourheartwithmine,mineisperfectandyoursisam
23、essofscars.”可知A项正确。2.Why wouldnt the old man trade his heart with the young mans?A.He had exchanged his heart with somebody else.B.The young man refused to help people in need.C.He had a heart full of love shared with others.D.The young man was too vain to gain his trust.答案:C解析:由文章中间部分可知,老人的心尽管伤痕累累,
24、但却充满爱,他无私地帮助过别人,故C项正确。3.The missing pieces in the old mans heart meant .A.some people helped by the old man forgot to pay himB.giving love sometimes involved risks and hurtC.people who shared love should be gratefulD.loving a person without hurting yourself答案:B解析:由文章第七段“SometimesIhavegivenpiecesofmy
25、heartaway,andtheotherpersonhasntreturnedapieceofhisorherhearttome.Thesearetheemptyholesgivingloveistakingachance.”可知B项正确。4.What made the young man feel his heart more beautiful than ever in the end?A.The moving story told by the old man.B.His fresh understanding of true beauty.C.Making good friends
26、with the old man at last.D.The flowing love from the old mans heart into his.答案:D解析:由文章倒数第二段“Theyoungmanlookedathisheart,notperfectanymorebutmorebeautifulthanever,sincelovefromtheoldmansheartflowedintohis.”可知D项正确。B导学号95364017On the following day after arriving in Cairo,my husband,my two kids and I w
27、ant to visit Museum of Cairo in the city.The museum is a must-see in Cairo.Arriving at the famous museum in the heart of Cairo after visiting the Pyramids,we could see a long queue of people waiting for tickets.Luckily,the driver dropped us right outside the front,and probably because we were with a
28、 recognised tour guide,we walked straight through.The museum is a large two-storied building packed with relics planned by age.You can start from the Old Kingdom of Egypt and make your way through more recent dynasties into the New Kingdom.Ahmed had an easy way of explaining what we were seeing and
29、the children soon knew how to tell the difference between Upper and Lower Egypt.However,they were caught out by Ahmed showing the special statue of an Egyptian King and asking whether it was a man or a woman.Ahmed explained that it was one of the only two statues in the museumthe only female King wh
30、o managed to be King for more than 20 years by dressing as a man.Then we went to see things or Tutankhamen.He is probably one of the most famous Egyptian Pharaohs.But as we learned,he was hardly important in his time.It is clear that he suffered from a bad leg when he was alive because the museum ha
31、s lots of his walking sticks.Ahmed explained that the way of his burial showed that his death was unexpected as people had no time to create a proper tomb for him.He was actually buried in a tomb put aside for one of the generals (将军)of the army.Having seen Tutankhamens death mask,we had 20-30 minut
32、es free time,so we decided to use it to see the mummies(木乃伊).The bodies are really well preserved.You can even see their ears,fingernails and teeth.This was one of the highlights of our holiday.5.How are the relics at the museum planned?A.By the time.B.By their importance.C.By the time they were fou
33、nd.D.By the importance of their owners.答案:A解析:细节理解题。根据第三段中的“Themuseumisalargetwo-storiedbuildingpackedwithrelicsplannedbyage.YoucanstartfromtheOldKingdomofEgyptandmakeyourwaythroughmorerecentdynastiesintotheNewKingdom.”可知博物馆的展品是按照时间顺序来排列的。6.The statue is special because .A.it is an extremely old one
34、B.it is a female Egyptian KingC.it is the only statue in the museumD.it is wearing some strange clothes答案:B解析:细节理解题。根据第三段中的“theonlyfemaleKingwhomanagedtobeKingformorethan20yearsbydressingasaman”可知这个雕塑的特别之处在于那是唯一一位女性国王的雕塑。7.What did Ahmed tell about Tutankhamen?A.He died all of a sudden.B.He couldnt
35、walk by himself.C.His tomb is known to people.D.He was very important when he was alive.答案:A解析:推理判断题。根据倒数第二段中的“hisdeathwasunexpectedaspeoplehadnotimetocreateapropertombforhim”可知Tutankhamen国王死得很突然,因此选A项。8.How did the author most probably feel when seeing the mummies?A.Frightened.B.Amazed.C.Disappoint
36、ed.D.Sick.答案:B解析:推理判断题。通过最后一段的描述可知,木乃伊保存得很好,甚至可以看到逝者的耳朵、指甲和牙齿,根据常理这一点应该让作者感到惊讶。八、七选五阅读理解Thanksgiving is always on a Thursday.The day after it has been known as Black Friday.It is the start of the holiday shopping season,and it has been the busiest shopping day of the year in the US since 2005.Most s
37、tores offer big sales on Black Friday.They open their doors quite early in the morning.They try to attract shoppers with big discounts (打折).Some items (商品)like TVs and cloths are much cheaper than usual.1 They hope that shoppers will buy gifts for other people while they are in the store.Black Frida
38、y is a great time to go shopping.However,there are problems.The biggest one is that there are not enough low-priced items.Each store may only have a few.These items are in great need,so people stand in long lines to get them.2 They may be hoping to get a low price on a TV or computer,but not everybo
39、dy can get one.Some people leave,disappointed.The situation makes people worried.Some Black Friday events have been crazy.There have been fights over toys among shoppers.Some workers have even been hurt by large crowds.But most Black Friday events are safe and fun.3So where does the name “Black Frid
40、ay” come from?It was first used in Philadelphia in the 1950s.4 In the 1960s,stores tried to rename the day “Big Friday”.It did not stick.The name “Black Friday” continued to spread across the country.It seems that it is here to stay.Now people all over the country take part in Black Friday events.5
41、Stores have held Black Friday events in the UK,Australia,and Brazil since 2012.In Mexico,stores offer a weekend of discounts every year.They call it “El Buen Fin”,which means “the good weekend” in Spanish.I guess people everywhere like to buy things on sale.A.Still,if you plan to go,you will expect
42、large crowds and a bit of pushing.B.People may feel disappointed if they cannot get them.C.They may wait for three to four hours before a store opens.D.It is even spreading to other parts of the world.E.Stores may even lose money on these items.F.It attracts people all over the world.G.The police ca
43、lled this day Black Friday because of the heavy traffic it caused.答案:15 ECAGD九、完形填空When I woke up last week,I looked out and saw nothing but snow.It wasnt a 1;for days the weatherman had been 2 the winter storm.In the past years I had shoveled (铲)snow without too much 3,but this year the task seemed
44、 challenging 4 Id just had back surgery(外科手术).But when I looked out of the window again,I was surprised to see my young neighbour 5 my walkways.I couldnt believe it.I knew my neighbours well,6 we didnt often socialize.7 I fixed a cou of coffee and took it to the back door.When I opened the door,Gary
45、 8 his work and accepted the hot cup 9.Clearing snow wasnt a(n) 10 job because on the top of the snow was a solid sheet of ice,making the walkways and streets 11.However,that didnt stop Gary;he worked hard until the job was finished.I 12 to thank him,but he said it was nothing.And when it was all fi
46、nished,he got in his car and drove to his office.His wife Cathy 13 left for her job.What could I do to repay their 14?I decided to make a big pot of soup for their supper.Cathy would not have to prepare the meal when she came home from 15 on such a cold day.But the street was still 16,and I couldnt
47、deliver my offering to them safely.So when I saw Cathy come home,I 17 and told her I had some soup for them.When she came over to 18 the soup,she seemed as grateful as I felt when I saw her husband shoveling my walkways.Now I am constantly looking for ways of 19 others.Gary had started a chain react
48、ion in my soul.By helping me out 20 being asked,he sparked (激发)a similar feeling within me.1.A.problemB.surpriseC.factD.dream答案:B解析:句意:这并不是意外;天气预报员已经连续好几天“预报”有暴雪。2.A.preventingB.rememberingC.handlingD.forecasting答案:D解析:见上题。prevent“阻止”;remember“记住”;handle“处理,应付”;forecast“预报”。3.A.effortB.interestC.ski
49、llD.effect答案:A解析:句意:过去的几年,铲雪对我来说是件毫不费“力”的事。4.A.unlessB.althoughC.asD.until答案:C解析:句意:但是今年这个任务有点难,“因为”我背部刚刚动了手术。5.A.paintingB.clearingC.repairingD.keeping答案:B解析:句意:我很惊讶地看到我的年轻的邻居正在“清扫”我的走道。6.A.andB.butC.orD.so答案:B解析:句意:我和邻居很熟悉,“但是”交往不多。前后分句为转折关系。7.A.QuicklyB.LuckilyC.GenerallyD.Similarly答案:A解析:句意:我“很快
50、”冲了一杯咖啡,拿到后门。8.A.choseB.continuedC.stoppedD.finished答案:C解析:句意:我打开门的时候,Gary“停下”手中的活,“感激地”接过了咖啡。9.A.proudlyB.sadlyC.hopefullyD.gratefully答案:D解析:见上题。10.A.tiringB.easyC.boringD.important答案:B解析:句意:扫雪并不“容易”,因为雪上有一层冰,使得走道和街道很“滑”。11.A.messyB.slipperyC.brightD.beautiful答案:B解析:见上题。12.A.pretendedB.agreedC.trie
51、dD.hesitated答案:C解析:句意:我“想”对Gary表示感谢,他却说小事一桩。13.A.oftenB.alsoC.neverD.seldom答案:B解析:句意:他的妻子“也”离开家去工作了。14.A.fundingB.scholarshipC.kindnessD.debt答案:C解析:句意:我应该做点什么来回报他们的“善意”呢?15.A.boardingB.workC.hospitalD.college答案:B解析:句意:在这样一个寒冷的日子,Cathy“工作”回家后就不用准备晚餐了。16.A.wideB.noisyC.cleanD.icy答案:D解析:句意:因为街道仍然“结冰”,我
52、没有办法把汤送过去。17.A.calledB.visitedC.metD.refused答案:A解析:句意:看到Cathy回家,我给她“打电话”让她过来拿汤。18.A.seek forB.throw awayC.look atD.pick up答案:D解析:句意:当她过来“取”汤的时候,她看起来很感激。seekfor“寻找”;throwaway“扔掉”;lookat“看”;pickup“捡起,取,拿,开车接”。19.A.helpingB.huggingC.praisingD.accepting 答案:A解析:句意:现在我常常想办法来“帮助”别人。20.A.besidesB.forC.witho
53、utD.beyond答案:C解析:句意:通过自发助人,他激发了我内心相似的感觉。十、语篇填空A导学号95364018If you go out to the fields at night in spring or summer,you can hear frogs singing 1.(happy) here and there.It seems as if they were performing a field group singing.The frog is a good and useful creature that benefits human beings.They can
54、catch fast-moving insects.Each frog eats a large number of pests that are 2.(harm) to crops.This little creature is regarded 3.“the natural enemy of pests”.But now frogs 4.(get) fewer and fewer.This is because they are killed and put 5. the table as a delicious dish by their chief enemy,human beings
55、.It is a shameless and cruel act,isnt it?The cause responsible for the rapid reduction of frogs is that farmers use insect killer to kill pests and frogs get 6.(kill) as a result of drinking poisoned water while 7.(eat) poison-killed insects.Something must be done without delay 8.(save) frogs.If we
56、dont punish those 9. sell and kill frogs to make money,then one day all of us will 10.(punish) by nature for failing to keep them.答案:1.happily2.harmful3.as4.are getting5.on6.killed7.eating8.to save9.who10.be punishedBWhen you read a story in English,do you read it for the story 11. for the English?T
57、his is a question that is not so 12.(fool) as it may seem,for I find that many students of English pay far 13.(much) attention to the story than to the English.For example,they care for 14. the mystery(谜)in the story 15.(solve),but do not remember a single sentence in the story and cannot tell what
58、preposition(介词) is used before 16. certain word in the speech of a certain character.Of course,if you want to know the story only,you need not bother (麻烦)about the language.But a student of English is different 17. a student of stories or what is called the general reader.As you may also have learne
59、d from the above,you ought to read not only very 18.(careful) but also aloud till you learn the passage by heart and can recite it as if it 19.(be) your own.On the one hand,this will teach you many useful 20.(word) and phrases;on the other hand,it will help you to avoid many errors and faults in exp
60、ression.答案:11.or12.foolish13.more14.how15.is solved16.a17.from18.carefully19.were20.words十一、短文改错Dear Mr.Brown,I am writing to thank you with your kind help.Before you came to teach us,I had not interest in English.My pronunciation was terribly.I could only speak a few words.But one and a half year l
61、ater,I now think it interested to learn English.I got a lot from your encouraged words.I will always remember what you said,“If you try to,you can be No.1!” I hope youve had pleasant journey home and will come to China again sometimes in the future.I will write again and send you the photos we take
62、together.Yours,Li Hua答案:Dear Mr.Brown,I am writing to thank you withfor your kind help.Before you came to teach us,I had notno interest in English.My pronunciation was terriblyterrible.I could only speak a few words.But one and a half yearyears later,I now think it interestedinteresting to learn Eng
63、lish.I got a lot from your encouragedencouraging words.I will always remember what you said,“If you try to,you can be No.1!” I hope youve had a pleasant journey home and will come to China again sometimessometime in the future.I will write again and send you the photos we taketook together.Yours,Li Hua