收藏 分享(赏)

北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc

上传人:a**** 文档编号:445845 上传时间:2025-12-06 格式:DOC 页数:10 大小:194KB
下载 相关 举报
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第1页
第1页 / 共10页
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第2页
第2页 / 共10页
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第3页
第3页 / 共10页
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第4页
第4页 / 共10页
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第5页
第5页 / 共10页
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第6页
第6页 / 共10页
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第7页
第7页 / 共10页
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第8页
第8页 / 共10页
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第9页
第9页 / 共10页
北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案.doc_第10页
第10页 / 共10页
亲,该文档总共10页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家北京市门头沟区2015高考英语阅读理解一轮优化训练(6)及答案人物传记型阅读理解(一)There has been an outpouring of love for, a 23yearold disabled woman whose dog was killed in front of her while a groomer (美容师) tried to trim (修剪) its claws.Calls and emails came from as far away as the Upper Peninsula and Arizona as well as

2、 Oakland and Macomb counties, offering Laurie Crouch, who uses a wheelchair because of multiple sclerosis (硬化症), everything from dogs to money, such as that from Jason Daly of Roseville who said, “I would like to buy her a new dog.”A story about the death of Crouchs pet, Gooch, wasprinted on the fro

3、nt page of Macomb Daily.Crouch said a groomer tied Gooch up with a collar, and then she and a man sat on the dog to trim its nails.Gooch died after one claw was trimmed.Crouch yelled at the groomer to stop when she saw Gooch was struggling to breathe, but she said she was ignored.“If I could have wa

4、lked, I would have put my hands on her and pulled her off my dog and physically stopped her, but I cant do that.” Gooch was not a trained service animal, but naturally helped Crouch by picking up things for her.“This case is absolute animal abuse (虐待),” Larry Obrecht, division manager of the Oakland

5、 County Animal Shelter in Auburn Hills, said.People who read the story contacted Oakland Press to offer help.A message, from Rebecca Amett of Giggles N Wiggles PuppyRescue, in Roseville, said, “We have puppies to donate and want to help the young woman who lost her service dog.”“When Gooch was with

6、me, I was happy,” Crouch said.“I think I can be happy again but no animal can replace Gooch.Theres never going to be another Gooch out there but I think I will find a dog that can bring me joy again.”()1.What does the passage mainly tell us?AA disabled womans service dog.BA cruel groomer killed a di

7、sabled womansdog.CPeoples love for a disabled woman who lost her dog.DA disabled woman loves to have the dog as company. ()2.People called and emailed to _.Agive their angry voice to the groomerBoffer help and care to Laurie CrouchCtell Crouch how to punish the groomerDoffer a cure for Crouchs disea

8、se()3.Gooch died mainly because _.Athe groomer was carelessBthe groomer didnt know how to trim the dogs nailsCthe groomer sat on the dog with another manDthe dog was wearing a collar ()4.What do we know about Crouchs dog?AIt was a specially trained service dog.BIt was trained to do many things for p

9、eople.CIt was Crouchs only friend.DIt could offer some help to Crouch.()5.We can infer from the passage that _.ACrouch must be sad after losing her dog BCrouch refused to take another dogCCrouch has accepted another dog from a strangerDCrouch can live well without a dogs company【解析】 一位23岁的残疾女士,她的狗被宠

10、物美容师压死以后,人们纷纷打电话或者发电子邮件安慰她,并表示愿意为她提供帮助。1C主旨大意题。综合文章内容可知,文章主要叙述了人们对这位失去爱狗的残疾女士的关爱。2B细节理解题。从文章第二段everything from dogs to money, such as that from Jason Daly of Roseville who said, “I would like to buy her a new dog.”和倒数第二段可知B为正确选项。3C细节理解题。从文章第三段可知,宠物美容师和另外一个人坐在狗身上最终导致狗窒息而死。4D细节理解题。从文章第四段可知,Gooch虽然没有经过

11、特殊训练,但能够为Crouch捡东西,给她提供一些帮助。5A推理判断题。从文章最后一段可知,Crouch认为没有狗会替代她原来的狗,因此推断狗死了以后,她很伤心。AYou need to be of a certain age to understand why so many people in Hollywood are caring about the possible closing down of Metro-Goldwyn-Mayer (米高梅电影公司)For the past 40 years, its output has been good, but now it is on

12、 the ropes, with debts of $ 3.7 billion and will have to sell off its most valuable assets (资产).In its golden time, MGM stood for somethingIf Warner Brothers meant social dramas and gangster movies, and Disney meant cartoon films, then MGM was healthy fantasyThis business model found its most glorio

13、us expression in its musicals (音乐剧) of the post-war eraIt also featured such many famous stars as Fred Astaire, Frank Sinatra, Gene Kelly and Judy Garland.But MGM had always put its hopes on the quality of stars it could attractFrom the time MGM became a company in 1924, the studio and his associate

14、 proved themselves good at creating big names.For 35 years, this worked well enough, but the growing power of television disturbed HollywoodMGM continued to throw money into making gorgeous-looking musicals, but despite some big successes audiences gradually started to drift awayThroughout the sixti

15、es, MGMs decline set inThings went from bad to worseIn 1973, MGM stopped distributing its own filmsSince then, the Lions roar has been reduced to a whimper (呜咽).How far MGM has fallen can be shown by its recent releasesThis was a studio that for years offered a reliable supply of first-class filmsYe

16、t last year its total output was threeTo make it worse, all were co-produced with other studiosAnd this year? Only one so far, and maybe the last.What now? MGM will probably be sold, though recent buyers have been cautious about a price thought to be around $ 2 billion.1. MGM is becoming the focus i

17、n Hollywood because it _ A. has more supporters B. has produced good films C. might be closed down D. has lost all its assets2. What can we learn about MGM from the text? A. It has been sold out for around $ 2 billion. B. The Internet was a factor causing its decline. C. It only produced three films

18、 by itself last year. D. It made a wrong decision for its development.3. Whats the main idea of the text? A. The past glories of MGM B. The musicals made by MGM. C. The decline of MGM D. A historical decision by MGM.【参考答案】13、CDC 广告应用型阅读理解(一)LIPITORABOUT LIPITORLipitor is a prescription medicine.Alon

19、g with diet and exercise,it lowers “bad”cholesterol(胆固醇)in your blood.It can also raise “good” cholesterol.Lipitor can lower the risk of heart attack in patients with several common risk factors,including family history of early heart disease,high blood pressure,age and smoking.WHO IS LIPITOR FOR?Wh

20、o can take LIPITOR:People who cannot lower their cholesterol enough with diet and exerciseAdults and children over 10Who should NOT take LIPITOR:Women who are pregnant,may be pregnant,or may become pregnant.Lipitor may harm your unborn baby.women who are breastfeeding.Lipitor can pass into your brea

21、st milk and may harm your baby.People with liver(肝脏)problems.POSSIBLE SIDE EFFECTS OF LIPITORSerious side effects in a small number of people:Muscle(肌肉)problems that can lead to kidney(肾脏)problems,including kidney failure.Liver problems.Your doctor may do blood tests to check your liver before you s

22、tart Lipitor and while you are taking it.Call your doctor right away if you have:Unexplained muscle pain or weakness,especially if you have a fever or feel very tired.Swelling of the face,lips,tongue,and/or throat that may cause difficulty in breathing or swallowing.Stomach pain.Some common side eff

23、ects of LIPITOR are:Muscle painUpset stomachChanges in some blood testsHOW TO TAKE LIPITORDo:Take Lipitor as prescribed by your doctor.Try to eat hearthealthy foods while you take Lipitor.Take Lipitor at any time of day, with or without food.If you miss a dose(一剂),take it as soon as you remember.But

24、 if it has been more than 12 hours since your missed dose,wait.Take the next dose at your regular time.Dont:Do not change or stop your dose before talking to your doctor.Do not start new medicines before talking to your doctor.()1.What is a major function of Lipitor?ATo help quit smoking.BTo control

25、 blood pressure.CTo improve unhealthy diet.DTo lower “bad” cholesterol.()2.Taking Lipitor is helpful for _.Abreastfeeding womenBwomen who are pregnantCadults having heart diseaseDteenagers with liver problems()3.If it has been over 12 hours since you missed a dose, you should _.Achange the amount of

26、 your next doseBeat more when taking your next doseChave a dose as soon as you rememberDtake the next dose at your regular time()4.Which of the following is a common side effect of taking Lipitor?AFace swelling.BUpset stomach.CKidney failure.DMuscle weakness.()5.What is the main purpose of the passa

27、ge?ATo teach patients ways for quick recovery.BTo present a report on a scientific research.CTo show the importance of a good lifestyle.DTo give information about a kind of medicine.【解析】本文为药品说明。主要介绍了药品的作用、适用人群、副作用及服药的相关注意事项。1D细节理解题。根据“Along with diet and exercise,it lowers bad cholesterol(胆固醇)in you

28、r blood.It can also raise good cholesterol.”可判断选D。2C细节理解题。根据“Lipitor can lower the risk of heart attack in patients with several common risk factors,including family history of early heart disease,high blood pressure,age and smoking.”和“Adults and children over 10”可判断选C。3D细节理解题。根据“If you miss a dose(

29、一剂),take it as soon as you remember.But if it has been more than 12 hours since your missed dose,wait.Take the next dose at your regular time.”可判断选D。4B细节理解题。根据“Some common side effects of LIPITOR are: Muscle pain, Upset stomach, Changes in some blood tests”可判断选B。5D推理判断题。文章先总体介绍药品“Lipitor”的作用,接着介绍药品的

30、适用人群及不适用人群,然后介绍药品的副作用,最后介绍服药的注意事项。由此可判断选D。阅读理解1. Six Hours Free Parking If you spend $ 100 or more in our stores you will receive six hours of free parking. When you have spent $100 or more, just take this coupon and your receipt to the customer service desk on level 4. They will stamp your parking

31、ticket to allow 6 hours of free parking.Offer here until November 14. 2. Win a $1000 CD Collection Win your choice of $1000 worth of CDs from JB Music Store. Just buy any two CDs and your name will go into the competition. Select your own prize from our wide variety of rock, pop, jazz and classical

32、music. Competition ends November 14. Prize drawn on November 21.Check store for more information. 3. Buy One, Get One Free Buy one shirt or tie at Daniels Menswear, and get another shirt or tie of the same value free. Choose from any of our dress shirts and we will give you another one at no cost. H

33、urry! Offer ends November 14. Offer limited to one per customer. 4. 10% Off Present this coupon at The Book Store to get a 10% discount on any books you buy. We have lots of books to choose from, including childrens books, novels, travel guides, and science works. You are sure to find something that

34、 you will enjoy. Shop now for Christmas, we have a large quantity of toys as gifts for you and avoid the rush!Offer here until November 14.5. Half-price Movie Tickets Buy any full-price movie ticket on Tuesdays or Wednesdays, and you can buy a second tickets for a friend for only half price. The lat

35、est movies are here, being shown in one of our five theaters at Bayfield Shopping Center.Offer here through December 1, Limit on per customer. 6. Free Soft Drink Buy any meal for at least $6 at Mikes Caf, and receive a free soft drink. We serve the best food in the Shopping Center. Come in and try o

36、ur delicious meals and our excellent service. You wont be disappointed!Free soft drink offer ends November 14. 4. What are these ads for?A. Food you can order for delivery. B. Places to go on vacation.C. Special offers at a shopping center.D. Things on sale in a big store.5. Which of the following i

37、s true according to the ads?A. Spending $50 means 3 hours of free parking.B. One person can buy 5 tickets for the price of three.C. After buying two CDs, you can get another two CDs for free.D. At Mikes Caf, people can get a free drink after spending $6.6. Which of the following is NOT mentioned at

38、this mall?A. Clothes store. B. Music store. C. Restaurant. D. Toy store.7. We can know from this passage _.A. there is more than one theater in the center.B. if you buy a book there, you may pay less than half the price.C. you may get a free one if you buy a shirt, or a tie, or a pair of shoes.D. you wont get a free soft drink unless you spend more than 10 dollars on the meal. 【参考答案】47、CDDA - 10 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1